mdh: ale ja się lobię cieszyć z cudzego nieszczęścia, zresztą jakie to nieszczęście, ci gracze oszukują innych graczy legit to spotkała ich kara, jak nie chce się dostać bana to trzeba nie botować sprawa prosta, jak botujesz to licz się z tym że możesz dostać bana, a ze banują boty w top klanach to nawet lepiej bo ludzie tam będący często są tam tylko dlatego że właśnie używali tego bota bo inaczej by byli non factorami można powiedzieć że to takie przywracanie naturalnego porządku rzeczy
oszustwo jak oszustwo..fakt, że graja na bocie ale jest on ogolno dostepny. Wiec jak ktos ma problem z tym, ze inni graja na bocie, to albo niech tez sciagni i gra albo niech przestanie grac na offie.
Nie od dzis wiadomo, ze na offie jest najwiecej botow, a jak widac z tego tematu, nawet jak ktos dostanie bana to jest szansa, ze go odbanuja.
Na privach GMi zawsze ostro zwalczali boty, na retku tak nie jest.
Dla mnie oszustwem byloby gdybym ja, zarabiajac wiecej niz inni, wykupywalbym sobie l2w i tak expil na retku. Poniewaz Ci co maja mniej kasy albo nie chca dodatkowo wydawac kasy na gre, procz pre-paida, nie moga tak szybko expic jak ja.
Ale biorac pod uwage to, ze l2w mozna sciagnac z neta za FREE i moze to zrobic kazdy, czy zarabia czy nie, czy chce wydawac kase czy nie. Wiec imo nie jest to oszustwem wobec innych gracz. Bardizej wobec NCS.
Takie jest moje zdanie na ten temat. I raczej go nie zmienie.
To jedno party na Lunie decyduje o balansie servera?
Najwidoczniej
lol to będzie jak ncsofft odbanuje ich, mam nadziej że takiego błędu nie popełnią
A ja mam nadzieje, ze ich odbanuja, chodzby dlatego ze bardzo lubie filmy Silenta
Znajac zycie, jak ich nie odbanuja, to wybotuja nowe chary, kupia eq na e-bay i bedzie dalej to samo, tylko troche wiecej czasu i pieniedzy wydadza.