Nie powiedzialem ze to ty napisales...ale ktos pisal ze na baiuma u niego chodzi 1k ppl a Ty dales screena gdzie jest 140 osob po jednej stronie po czym mozna wywnioskowac ze chciales sie pochwalic liczebnoscia ludzi na pvp....wiec tak czy siak u failed w moich oczach
i pewnie nie tylko 
nikt Ci nie bedzie robil listy kto uczestniczy w jakich eventach...
Ale skoro ktos to wychwala to znaczy ze mial z Tym jakąś styczność prawda
Nikt nie wychwala Ci telewizora na ktorym w zyciu nic nie ogladal (chyba, ze dostaje za to kase w MM albo Saturnie:P)
nigga plz... Skoro ty wierzysz osobie, ktora robila sobie jaja z alt acc na forum to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac ci inteligencji(jak mozna bylo prosic o jakikolwiek dowod z pvp w ktorym uczestniczy 1k osob? idiota by sie domyslil, ze ktos robi sobie jaja)... Chciales zobaczyc cc z jakiegos priva - wkleilem, a teraz placzesz, ze zaliczylem fail bo chcialem sie pochwalic iloscia ludzi lol :O
Tak, mieli stycznosc na frapsach ew. przebiegali obok. Dobrze wiem, ze priv to nie retail i wcale nie probuje go bronic tylko rozbrajaja mnie ludzie ktorzy dopiero co przeszli na retaila/graja w lolpve klanach i chrzania glupoty.
po 1 nie wiem kto ma kogo alt acc a kto nie i malo mnie to obchodzi...poza tym inteligencji to polowa forum moze pogratulowac Tobie czytajac wiekszosc Twoich postów.
Poprostu nie lubie, jak ludzie rozmawiaja na jakis powazniejszy temat a ktos p!@#$%^& glupoty..dlatego to napisalem (ze 400 =/= 1k).
Widzisz a mnie rozbaraja ludzie, ktorzy kluca sie o to kto ma alt acc a kto nie, zapychaja temat jakimis pierdolami, ktore nikogo nie obchodza i robia z siebie debili.
Moze gram na retku od niedawna. Moze i moj klan jest,jak to twierdzisz opierajac sie na wlasnych doswiadczeniach i wiedzy opartej na faktach, PvE. Ale co z tego ? Nie musze byc w klanie z 18hero, 3/4 klanu z 80+ i w S80 z weaponami +10 zeby bawic sie w pvp,mass pvp, siege i pvp o epici. Pisze co wiem, co widzialem i co mysle o tym wszystkim. Tez grałem kiedys na prywatnych serverach i dokladnie wiem jak gra tam wyglada. Jezeli twierdzilbym, ze ruoff>priv>off to nie kupowalbym w ogole l2 po skonczonym trialu. Dobrze mi sie tam gra, podoba mi sie i czerpie z tego wiekszy Fun niz granie na jakimkolwiek wczesniejszym privie wiec nie bede sluchal ludzi, ktorzy urwali sie z choinki i sypia ludziom moraly gdzie gra sie lepiej. Potem pojawia sie kolejni uzytkownicy z 0 postami i kontami zalozonymi 10min temu i bede pisac innym jaki to off jest zly, fee i w ogole i ze privy > all....
mdh:na przykład podczas oglądania filmów:P
jedynie Marcin i byłyforumowicz z tych co się w tym temacie wypowiadają mieli styczność z takim pvp
o rly

how do you know ?