Witaj
Gość

Wątek: Bład podczas logowania.  (Przeczytany 2579 razy)

• Pochwał: 0

Bład podczas logowania.
« dnia: Lipiec 03, 2009, 07:02:37 pm »
Witam,
gdy mam juz okienko wyboru postaci, postacie są szare ;/ i nic nie widać, gdy próbuje wejść do gry to gra mi się wyłącza i wyświetla się następujący komunikat.

2009.7.3 19:00:49
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ @ 2371 MHz 1791MB RAM
Video : ATI Radeon HD 4800 Series   (6962)
PosCode : LS1(83) 0:0:0 2/1 [152]

Assertion failed: Import.PackageIndex<0 [File:.\UnLinker.cpp] [Line: 669]

History: ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageMonster.gremlin NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Nie wiem o co chodzi, przypuszczam, że to steroniki bądź błąd jakiegoś folderu/pliku.

• Pochwał: 22

Odp: Bład podczas logowania.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 03, 2009, 11:21:51 pm »
Zrób cheack file. Nie widać postaci itp, a więc przypuszczam, że brakuje Ci jakichś textur. A następnym razem dodawaj wszelkie errory w bloku kodu lub cytatu :

aby error był bardziej czytelny  :angel:

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 04, 2009, 02:06:35 am »
A ja Ci powiem czego brakuje.

Core.Class LineageMonster.gremlin NULL
Nie masz gremlina w texturach =P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2009, 01:58:22 pm »
Nie mam gremlina i dlatego postacie są szare? ...

• Pochwał: 22

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 04, 2009, 04:48:04 pm »
Napisałem Ci, że pewnie brakuje Ci textur - napisałem także co musisz zrobić, a więc w czym problem ??

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 11, 2009, 08:04:37 pm »
Też mam podobny problem z serwerem Eternal Sin, ale błąd występuje przy wybraniu seswera i nie wiem jak tego uniknać. Probowałem robic reinstale i check files'y i nic nie pomogło. Prosze o pomoc

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 14, 2009, 07:05:45 pm »
Moim zdaniem albo cos ci sie zrabalo z l2 albo masz slabiutka karte Graficzna moim zdaniem najlepiej jest Najpierw
1.Zrobic Check files (jesli nic nieda to nr2.)
2.Odinstalowac Zainstalowac ponnownie i zrobic Check Files (jesli nic nieda to nr3.)
3.Zainstalowac Ponownie Sterowniki do Karty Graficznej(jesli nic nieda to nr4.)
4.Kupic nowa karte Graficzna :D

To by bylo na tyle :D
Matss

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 23, 2009, 01:31:42 am »
Grałem juz na tym servie ładne 2 latka i było wszystko wporządku, ale gdy chciałem powrocić na ten serv to juz cały czas tak było i żadnych zmian (a sterowniki i karte graficzną mam wporządku)