Witaj
Gość

Wątek: Pytania/Prezentacje Klanów/Dyskusja na temat nowego DEX'a  (Przeczytany 141385 razy)

• Pochwał: 4

Odp: Nowy Server Dex'a
« Odpowiedź #200 dnia: Grudzień 27, 2009, 05:42:42 pm »
lf confirmation odnośnie dex&frienzl

Tak czy siak :) Jak zrobią coś z botami na x5 RPG-CLUB to ten serwer będzie uja warty :
Not same files ( that was Gracia Final ). All instance working and only there the Vesper coins drop. After all is done I will post with farming places and drop for all sets / items.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #201 dnia: Grudzień 27, 2009, 05:53:23 pm »
no to wiadomo nie wiem jaki cel stawiac x100 na dobrych plikach. skoro nie ma low rejta orpocz ruskich na tak dobrych plikach.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #202 dnia: Grudzień 27, 2009, 06:25:39 pm »
znowu dopna jakies gowno ktore padnie po 2mcach?:)

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #203 dnia: Grudzień 27, 2009, 11:22:49 pm »
dajcie linkacza do tamtego tematu  :|

« Odpowiedź #204 dnia: Grudzień 30, 2009, 08:37:05 am »
Rozumiem że jeżeli powstanie serwer gracii to dex i wrath zostaną usunięte? Bo zastanawiam się czy nie zacząć od nowa gry na dexie  :D
niee... wzwizku  z tym że niby powstanie ten nowy server usuneli {NIESTETY}Fury i {NASZCZĘŚCIE}roxy x(

Nie ma to jak niedoinformowanie na całej linni eehhh... Fury i Roxy nie należało do dexa tylko do frienz network, a to ze dex i frienz współpracowali i mieli razem 4 serwery i te dwa które zostały wymienione i które usunięto to nie przez to ze niby ma wstać nowy serwer dexa, tylko całe TFN wycofało się z projektu i zakończył swoje istnienie na przełomie czerwca a lipca, większość zwalając na graczy którzy wyrobili zła renomę właśnie TFN. A cała sytuacja tez nie była za dobra dla dexa zatem postanowiono podziękować ekipie Dukegr. A jeśli chcesz poczytać dlaczego TFN przestało istnieć polecam zobaczyć ich oświadczenia na stronie http://www.tfn.gr/

Bzdura...
Duke rozwiazal TFN z powodu listu od NC Soft, w ktorym dawali mu 3 meisiace na rozwiazanie wspolpracy z Dex, poniewaz maja zbyt duza ilosc graczy i za duza kase na tym tzrepia, dla NC Soft maksymalna ilosc graczy to 20 tys, potem ci zaczna robic kolo dupy... Catalin tez dostal taki list... poza tym Roxy/Fury przynosily Duke same straty...

Na Dex i Wrath w godzinach siege gra ok 12 tys ludzi, jak otworza nowy low rate to dobija do limitu 20 tys, nie myslce ze Catalin sie tym nie martwi.., Roznica jest taka ze z NC Soft da sie rozmawiac...

Niema juz Frienz...

no to wiadomo nie wiem jaki cel stawiac x100 na dobrych plikach. skoro nie ma low rejta orpocz ruskich na tak dobrych plikach.

Bo nie kazdy lubi low rate. poza tym servery dex i wrath przejda wkrotce na Gracie, ale jak zawsze Catalin lubi trzymac wszystkich w niepewnosci, i tylko walne info 24h przed aby zrobic update clienta.

Kto to Liquid(jaki serwer frienz?)

Wystarczy ze wiesz ze jest to osoba kompetentna. Zreszta sprawami techniczynymi tzn. update i tak bedzie sie zajmowal Catalin

A tak ogolnie, to wiem ze 100x bedzie najpozniej w lutym, moze wczesniej... A o low rate to mozecie raczej pomazyc bo z tego co wiem Catalin aktualnie nie ma funduszy by otworzyc dodatkowy low rate. I prawdopodobnie przez najblisze pol roku sie to nie zmieni. No chyba ze Liquid otworzy gdzie drugi server jak 100x sie ustablizuje... Chodz on woli high rate...

Member of Tower Clan
Beyond 6x - EE 75 / SpS 4x
BFDe 4x-40x - WL 78 / MM 78 / EE 65 [OFF]
BFDe 5x - ST 78/ DC 78 / Destro 72 [Wiped]
Microlineage 2x - Spellhowler 75 [OFF]
Alexandria DR 3x - Sorcerrer 61 [OFF]

« Odpowiedź #205 dnia: Grudzień 30, 2009, 11:14:03 am »
Rozumiem że jeżeli powstanie serwer gracii to dex i wrath zostaną usunięte? Bo zastanawiam się czy nie zacząć od nowa gry na dexie  :D
niee... wzwizku  z tym że niby powstanie ten nowy server usuneli {NIESTETY}Fury i {NASZCZĘŚCIE}roxy x(

Nie ma to jak niedoinformowanie na całej linni eehhh... Fury i Roxy nie należało do dexa tylko do frienz network, a to ze dex i frienz współpracowali i mieli razem 4 serwery i te dwa które zostały wymienione i które usunięto to nie przez to ze niby ma wstać nowy serwer dexa, tylko całe TFN wycofało się z projektu i zakończył swoje istnienie na przełomie czerwca a lipca, większość zwalając na graczy którzy wyrobili zła renomę właśnie TFN. A cała sytuacja tez nie była za dobra dla dexa zatem postanowiono podziękować ekipie Dukegr. A jeśli chcesz poczytać dlaczego TFN przestało istnieć polecam zobaczyć ich oświadczenia na stronie http://www.tfn.gr/

Bzdura...
Duke rozwiazal TFN z powodu listu od NC Soft, w ktorym dawali mu 3 meisiace na rozwiazanie wspolpracy z Dex, poniewaz maja zbyt duza ilosc graczy i za duza kase na tym tzrepia, dla NC Soft maksymalna ilosc graczy to 20 tys, potem ci zaczna robic kolo dupy... Catalin tez dostal taki list... poza tym Roxy/Fury przynosily Duke same straty...

Na Dex i Wrath w godzinach siege gra ok 12 tys ludzi, jak otworza nowy low rate to dobija do limitu 20 tys, nie myslce ze Catalin sie tym nie martwi.., Roznica jest taka ze z NC Soft da sie rozmawiac...

Niema juz Frienz...

Bo nie kazdy lubi low rate. poza tym servery dex i wrath przejda wkrotce na Gracie, ale jak zawsze Catalin lubi trzymac wszystkich w niepewnosci, i tylko walne info 24h przed aby zrobic update clienta.

Kto to Liquid(jaki serwer frienz?)

Wystarczy ze wiesz ze jest to osoba kompetentna. Zreszta sprawami techniczynymi tzn. update i tak bedzie sie zajmowal Catalin

A tak ogolnie, to wiem ze 100x bedzie najpozniej w lutym, moze wczesniej... A o low rate to mozecie raczej pomazyc bo z tego co wiem Catalin aktualnie nie ma funduszy by otworzyc dodatkowy low rate. I prawdopodobnie przez najblisze pol roku sie to nie zmieni. No chyba ze Liquid otworzy gdzie drugi server jak 100x sie ustablizuje... Chodz on woli high rate...

ciekawe skad masz takie informacje?

« Odpowiedź #206 dnia: Grudzień 30, 2009, 11:17:19 am »

Z choinki sie urwałes?  :o

« Odpowiedź #207 dnia: Grudzień 30, 2009, 12:15:07 pm »
ile to już startów kolejnych wypasionych-mega-super-duper privów z najlepszymi plikami na świecie widziałem, za każdym razem to samo.
ruoff forever !!
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

« Odpowiedź #208 dnia: Grudzień 30, 2009, 01:11:03 pm »
Drogi Clockmanie!!
12 tys ludzi online w czasie siegy? Kto Ci takich kretynizmów wmówił??
Na dexie razem z botami, sklepami, dualami i czym tam jeszcze chcesz liczebność w czasie Siegy nie przekracza 2 tys, a smiem twierdzić że ostatnio nawet 1500.
wystarczy policzyć

Siege:

Creed  220 on
ET      200
pozostałe ally ok 200

Sklepy niech będzie 200

to masz dopiero 800 osób, jeśli w czasie Siegy expi 200 osób to myślę że to max. Dodatkowo limit na dexie od dawna był ustalony na 2 k osób (wtedy kiedy wprowadzono konta Premium plus 500 slotów ). Pytanie retoryczne, czy ostatnio miał ktoś problemy żeby się zalogować ze względu na przepełniony serwer ?

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #209 dnia: Grudzień 30, 2009, 03:29:47 pm »
1k on na dexie :D :D :D :D :D :D :D :D i moze 700 na wrath?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #210 dnia: Grudzień 30, 2009, 03:31:02 pm »
:o LOL :o zamiast servera x4-7 bedzie x100 ??
i to ma byc ten "nowy" dlugo oczekiwany server dexa ? epic fail...
chyba przejde na tego rpg x5 bo na kazdym lolprivie jest to samo..

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #211 dnia: Grudzień 30, 2009, 03:49:01 pm »
Rotfl hahaha x100 nieźle mają no to Bye Bye dexnetowrk pwned
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

« Odpowiedź #212 dnia: Grudzień 30, 2009, 03:59:22 pm »
poczekajcie co czas pokaze, a nie wierzycie w czyjes kazdo slowo
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #213 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:09:02 pm »
ej a na ircu catalin powiedział że ten server to będzie lineage 3 i utrzyma 10k graczy naraz już się nie mogę doczekać hawk rendżer lf clan asap!

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #214 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:21:02 pm »
epic event!1!11!!!1 omajagad!
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #215 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:27:06 pm »
heheheh , jak nie bedzie to server catalina to nie ma co glowy sobie zawracac, bo i tak padnie.

« Odpowiedź #216 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:31:22 pm »
poczekajcie co czas pokaze, a nie wierzycie w czyjes kazdo slowo

Tylko chyba ty wierzysz w każde słowo Catalina, toraz, a 2 może mi powiesz że jest większy online niż napisałem ?
Odejmij sklepy i nigdzie nie masz 1k online
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

« Odpowiedź #217 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:43:35 pm »
Wierze w to co widze

duze mass pvp
co 5 dni masa ludzi robiaca q na sube(co swiadczy o tym ze ciagle przychodza nowi gracze)
who care ile jest sklepow w giran czy aden na 3 letnim dobrze rozwinietym servie

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #218 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:51:22 pm »
tak raziel na dexie jest 7 k typa a na wrath 5 k , halucynuj dalej . Kogo obchodzi liczebność to jest temat o nowym serwerze a nie o starych .

« Odpowiedź #219 dnia: Grudzień 30, 2009, 04:53:55 pm »
Co wy gracze lol azure/innych lol privow mozecie wiedziec o dobrym mass pvp

celes mass pvp 30 vs 30 kkthxbb

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #220 dnia: Grudzień 30, 2009, 05:00:33 pm »

kto tutaj gra na lolprivie?

« Odpowiedź #221 dnia: Grudzień 30, 2009, 05:05:03 pm »

daje sobie ręce uciąć że clany typu sc,swarm,exodus,absolute zjadają to twoje zajebiste pro dex clany w 2 min pozdro.

« Odpowiedź #222 dnia: Grudzień 30, 2009, 05:07:31 pm »

daje sobie ręce uciąć że clany typu sc,swarm,exodus,absolute zjadają to twoje -_-'iste pro dex clany w 2 min pozdro.

na nowym dexie nie bedzie c5 clan sstemu wiec nie zrobia zerga z 10 clanow w 1 ally

@Nervoson dla gracza z offa kazdy priv jest lol ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #223 dnia: Grudzień 30, 2009, 05:09:41 pm »
Tak się składa, że na Dexie spędziłem prawie 3 lata swego życia. Miesiąc temu zakończyłem na nim przygodę.
Tak jak ty nie chciałem wierzyć w słowa innych, dopóki sam nie sprawdziłem na własnej skórze czym jest prawdziwa gra, bez bugów z pseudo działającymi skillami udającymi HB.

Dex napewno kiedyś należał do grona najlepszych serwerów prywatnych, jednakże jest to już czas przeszły. W chwili obecnej RPG bije jakością plików i przyjemnością z gry Dex-a na łeb i szyję a nie wspomnę już o Ruoffie.

Raziel piszech o tych tłumach robiących suby, a ja Ci na to przestań śnić to w 90% rerolle i tyle. Kiedy ostatnio jakiś klan zawitał na Dex-a, kto mając do wyboru chociażby RPG x 5 czy też istniejący x 30 zacznie grać na dexie? Ja od bardzo dawna nie widziałem praktycznie nowych graczy na Dexie - niestety. Dex kona i nic tego nie zmieni, zwłaszcza ta szopka robiona przy okazji startu, albo i niestartu nowego serwera
 Posiedź w wioskach startowych i zobacz"te tłumy" nowych graczy.
Nie chcę niszczyć Twoich marzeń ani wdawać się w dziwną polemikę. Chcesz grać to graj dalej na Dexie, mnie to nie przeszkadza, ale jeśli chcesz zobaczyć jak faktycznie jest to wbij może na RPG albo Ruoffa  i zobacz ile tam jest osób.

Piszesz o tych mass pvp super, tylko co się dzieje na innych spotach? Cisza i pustki........

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

« Odpowiedź #224 dnia: Grudzień 30, 2009, 07:46:09 pm »

daje sobie ręce uciąć że clany typu sc,swarm,exodus,absolute zjadają to twoje -_-'iste pro dex clany w 2 min pozdro.

na nowym dexie nie bedzie c5 clan sstemu wiec nie zrobia zerga z 10 clanow w 1 ally

myślisz że te clany nie wiedzą jak sie gra na graci final? to jesteś w wielkim błędzie ale żyj w swoim złudnym świecie że dex ma jakieś liczące się clany lol