Witaj
Gość

Wątek: Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame  (Przeczytany 143666 razy)

• Pochwał: 1

Odp: RPG-CLUB"Russia" - Gracia Final - MID x30
« Odpowiedź #125 dnia: Wrzesień 16, 2009, 04:08:24 pm »
Co z tego, ze maja pliki z offa, skoro nie potrafia ich wykorzystac.Przy tych plikach taki online jaki mieli, to fail na miare wiekszosci l2j.
...

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #126 dnia: Wrzesień 16, 2009, 04:10:26 pm »
Co z tego ze inne serwery maja community skoro nie umieją go wykorzystać i przewalają dotacje :]

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #127 dnia: Wrzesień 16, 2009, 07:14:31 pm »
Uderz w stół a nożyce się odezwa ;)).
I nie jestem kolejnym VIVA rpg, a community fakt faktem nie ma, ale gram tam dla zabicia czasu ze znajomymi. No coż, może już czas się ogarnać, pro napinaczu;). A celes.. nikomu z IC nie chciało się powtarzać Aerith. SO GET MORE CLUE;)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2009, 07:18:56 pm wysłana przez cOmboss »
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #128 dnia: Wrzesień 16, 2009, 08:58:07 pm »
ale gram tam dla zabicia czasu ze znajomymi.

a ja gdy mam wolny czas i dla go zabicia czytam forum/komentuje to co jest tutaj napisane... am I flejmer?

No coż, może już czas się ogarnać, pro napinaczu;).

oj drogi cococombosku nawet nie wiesz jak sie bardzo mylisz co do mojej osoby nazywajac mnie napinaczem, ... a pro bardziej.
a co do ogarniecia fakt fakt, ostatnio znowu mam "słabsze" dni i za duzo jem kukurydzy, ale ok ogarne sie :<

A celes.. nikomu z IC nie chciało się powtarzać Aerith.

nie zmienia faktu ze ostro wypowiadales sie na temat wartości celesa, gdy ten sie okazał kolejnym niewypałem poprostu "poszlismy sobie bo chuj nie chcialo nam sie tego samego" , ale trzeba CI przyznac ze ten server community utrzymywało właśnie chyba IC, ( forum info) pozniej zaczeło sie sypac.

SO GET MORE CLUE;)

sry po polsku plx, bo oh snap podobno google translate padlo przez atak DDOS  :< :<

• Banned

• Pochwał: -3

• L2v Dev
« Odpowiedź #129 dnia: Wrzesień 16, 2009, 09:34:17 pm »
Co z tego, ze maja pliki z offa, skoro nie potrafia ich wykorzystac.Przy tych plikach taki online jaki mieli, to fail na miare wiekszosci l2j.
Dla mnie 1k wystarczy, co mi z tego ze np na teonie 4.5 jak 3k to boty a reszta boxy...

IMHO, ten serwer to epic win, dzialaja nawet instancje takie jak seed of infinity - Destruction, wiec jest to najlepszy prv serwer w tej chwili,
zero bugow wystarczajacy sprzet by zapewnic brak lagów, GG GL RPG - CLUB and GTFO noobs - emo Quiters
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #130 dnia: Wrzesień 16, 2009, 09:38:02 pm »
Co jak co ale przyznaje racje maniakowi ;d
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

« Odpowiedź #131 dnia: Wrzesień 16, 2009, 09:50:13 pm »
http://rapidshare.de/files/48355555/l2.rar.html just replace l2.ini . Fun server 2000x until DDoS problem is resolved

Dobre do potestowania postaci , mam nadzieje ze uporaja sie jakos z tymi DDoS i bedzie dalo rade normalnie pograc , bo l2joki i l2modC4sprzed4lat bardziej odpychaja od tej gry.

GDyby komus rapidshare link nie dzialał to wrzucilem to ini na filefronta  http://www.filefront.com/14543231/l2.rar

« Odpowiedź #132 dnia: Wrzesień 16, 2009, 11:13:59 pm »
Maniac 1k ludzi bylo teraz, zobaczysz serwer z takimi plikami sie rozkreci do 5 +, dla wszystkich co maja cos do tego serwera radze wejsc i sprawdzic jak tylko go wlacza (mysle ze jeszcze z max 2 dni i bedzie mozna grac z europy).A dla tych wszystkich fanow l2j-ogurt radze zrobic quest na gracia kontynencie, albo zabic jakiegos nowego epika, bo od czasu c5 zadne nowe nie dzialaja(a jak dzialaja to customowo, nawet nie ma zrobionej glupiej frintezzy).Wiec gl & hf na tych serwerach gdzie jest wszystko procz dzialajacego l2...

« Odpowiedź #133 dnia: Wrzesień 16, 2009, 11:27:31 pm »
Maniac 1k ludzi bylo teraz, zobaczysz serwer z takimi plikami sie rozkreci do 5 +, dla wszystkich co maja cos do tego serwera radze wejsc i sprawdzic jak tylko go wlacza (mysle ze jeszcze z max 2 dni i bedzie mozna grac z europy).A dla tych wszystkich fanow l2j-ogurt radze zrobic quest na gracia kontynencie, albo zabic jakiegos nowego epika, bo od czasu c5 zadne nowe nie dzialaja(a jak dzialaja to customowo, nawet nie ma zrobionej glupiej frintezzy).Wiec gl & hf na tych serwerach gdzie jest wszystko procz dzialajacego l2...
gl hf w realnym swiecie jak nie umiesz czytac i nie rozumiesz co ludzie mowia

« Odpowiedź #134 dnia: Wrzesień 16, 2009, 11:55:25 pm »

Jak wygląda sytuacja od strony prawnej?Teoretycznie łamią prawo otwierając taki serwer na kradzionych plikach.NCsoft może jakoś dobrać im się do skóry?Jeśli tak, to trochę nieciekawie grać tam z perspektywą że go zamkną w jakiejś bliższej/dalszej przyszłości...

« Odpowiedź #135 dnia: Wrzesień 17, 2009, 12:06:57 am »
ten ich x1 troche stoi i raczej nie zapowiada sie na to aby mieli go zamknac, to ze pliki sa kradzione to jest jakas niepotwierdzona plotka, niewiadomo skad maja tak dobrze dzialajaca gracie pts..

bula o moj real sie nie martw bo nie wiem jak ty, ale ja nie mam powodow do narzekan i jak masz odpisywac tylko flame postami , to moze sobie daj spokoj ...

« Odpowiedź #136 dnia: Wrzesień 17, 2009, 12:22:32 am »
dla wszystkich co maja cos do tego serwera radze wejsc i sprawdzic jak tylko go wlacza (mysle ze jeszcze z max 2 dni i bedzie mozna grac z europy)
Masz w ogole pojecie co piszesz?

• Banned

• Pochwał: -3

• L2v Dev
« Odpowiedź #137 dnia: Wrzesień 17, 2009, 01:07:45 am »

Jak wygląda sytuacja od strony prawnej?Teoretycznie łamią prawo otwierając taki serwer na kradzionych plikach.NCsoft może jakoś dobrać im się do skóry?Jeśli tak, to trochę nieciekawie grać tam z perspektywą że go zamkną w jakiejś bliższej/dalszej przyszłości...
Nic im nie zrobia, NC ma prawa tylko w stanach, w europie chodz bys mial L2Off Gracia final to ci mogą naskoczyc.
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

« Odpowiedź #138 dnia: Wrzesień 17, 2009, 08:38:08 am »
lulz gz ludziom co graja na x1 na rpg club (sa tacy idioci?) ta sama cyrlica, rate... i granie na PTS.

juz ogarnałbym sie i poszedl na ruoofa przynajmniej zapowiada sie gracia +++

« Odpowiedź #139 dnia: Wrzesień 17, 2009, 08:41:26 am »
ten ich x1 troche stoi i raczej nie zapowiada sie na to aby mieli go zamknac, to ze pliki sa kradzione to jest jakas niepotwierdzona plotka, niewiadomo skad maja tak dobrze dzialajaca gracie pts..
Pomijam fakt, ze grac na x1, gdy ruoff stoi to porazka, ale nvm. A pliki, jesli w pelni sprawne, to niby skad, jak nie z kradziezy? xD

Wiec gl & hf na tych serwerach gdzie jest wszystko procz dzialajacego l2...
Brzmisz jak polaczki pl, ktore graly cale zycie na privach i poszły na ru-offa. Tylko czekac aż napiszesz, że rpg club>Teon/penix  :oops:
...

« Odpowiedź #140 dnia: Wrzesień 17, 2009, 09:29:31 am »
lulz gz ludziom co graja na x1 na rpg club (sa tacy idioci?) ta sama cyrlica, rate... i granie na PTS.

juz ogarnałbym sie i poszedl na ruoofa przynajmniej zapowiada sie gracia +++

Lol Fedur co Ty jesteś wyrocznia? Może ktoś woli grać na tym servie niż na ruoffie? Gra na x1 to jest idiotą? Zatem przestań tutaj offtopować bo nie masz prawa oceniać kogoś za to gdzie gra, jego decyzja i nic Ci do tego.

W chwili obecnej RPG-Club jest doskonałym serverem, dla ludzi którzy chcą pograć w L2 (a nie w botl2), i dla tych którzy nie mają ochoty na ruoffa.
Co takiego złego jest w tym serverze że tak flemujecie? ahhh rozumiem to nie jest off, więc to jest zuuuuuooooooo.
Kręci Cię ustawianie bota? Proszę bardzo idź oszukiwać na offa, ale co Ci ten server przeszkadza?

« Odpowiedź #141 dnia: Wrzesień 17, 2009, 10:22:20 am »
Gra na x1 to jest idiotą?
Jest, i to najgorszym z najgorszych. Na ru offie ma dokladnie to samo-z tym, ze rutail zapewnia ciaglosc gry(a priv jak to priv- moze zniknac i juz), a co najwazniejsze- updaty do najnowszej kroniki.
...

« Odpowiedź #142 dnia: Wrzesień 17, 2009, 12:01:53 pm »
Może ktoś woli grać na tym servie niż na ruoffie? Gra na x1 to jest idiotą?

własnie dla mnie dlatego jest idiotą, bo jeżeli ktoś ma czas grać na x1 , nie przeszkadza mu RU jezyk, i chce grać bez bota itp.. to po to jest wlasnie RUoff, z ~3k ludzi na serverze i napewno duzo lepszym community niż rpg, i plikami update do EU offa.

bo nie masz prawa oceniać kogoś za to gdzie gra, jego decyzja i nic Ci do tego.

prawo do wolności słowa mam/ do komentowania i oceniania jak najbardziej też . Zmusić kogos do grania juz nie moge, ale wyrażać swoje zdanie nazywajac go idiotą  - tak.

« Odpowiedź #143 dnia: Wrzesień 17, 2009, 12:37:04 pm »
a wiec co do plików so to najprawdopodobniej pliki PTS gracia final z russ offa,
co do legalnosci to admini pisali ze, administracja z russ off sie z nimi kontaktowała i moga ich uzywac pod warunkiem ze nie udostepnia ich nikomu

ten 30x to raczej mozna traktowac jako reklame serwera, zobaczycie ze za jakis czas otworza jakis low rate EN serwer a wtedy online ładnie wzrosnie, patrzac ze nie ma normalnego serwera do L2

« Odpowiedź #144 dnia: Wrzesień 17, 2009, 01:13:53 pm »
prawo do wolności słowa mam/ do komentowania i oceniania jak najbardziej też . Zmusić kogos do grania juz nie moge, ale wyrażać swoje zdanie nazywajac go idiotą  - tak.

Oh, cóż za napinka.
Kolejny, który myśli, że wolność słowa to prawo do obrażania innych ludzi. W rzeczywistości też byś tak powiedział, a może to tylko internetowe cwaniactwo?

P.S. To forum strasznie zeszło na psy m.in. przez grupę gości, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy...

• Dwarf Power
« Odpowiedź #145 dnia: Wrzesień 17, 2009, 01:22:19 pm »
Strona jeszcze leży ale serwer już on  :)
Pzdr, Widel

« Odpowiedź #146 dnia: Wrzesień 17, 2009, 01:32:49 pm »
Jak by ktos byl tak mily i wrzucil tu link do dzialajacego patcha bo stronka nie dziala i lipa z gory dziekuje  :x

« Odpowiedź #148 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:16:53 pm »
Wszystko dalej leży i serwer i strona.

• Dwarf Power
« Odpowiedź #149 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:38:12 pm »
Jak leży jak ja i mój klan gramy  :)
Pzdr, Widel