Witaj
Gość

Wątek: Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame  (Przeczytany 144003 razy)

• Pochwał: 0

Odp: RPG-CLUB"Russia" - Gracia Final - MID x30
« Odpowiedź #150 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:41:16 pm »
mi ani strona ani serwer nie działa... czyżby poblokowali dalsza część portów? tak sobie poradzili z problemem? heh

« Odpowiedź #151 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:45:51 pm »
nope, login lezy

• Pochwał: 1

• Dwarf Power
« Odpowiedź #152 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:50:42 pm »
Mi strona również nie działa ale zrobiłem update przez ich "Final Updater" i grać się da. Tylko trade boty na razie nie działają bo zmienili hosting a co za tym idzie ip serwera.
Pzdr, Widel

« Odpowiedź #153 dnia: Wrzesień 17, 2009, 02:52:46 pm »
Widel mogłbyś tego ich updatera spakowac i upnac gdzies ? bo wlaze bez niego i wyskakuje dc jak wybieram x30 serwer , inne dzialaja mi normalnie .
A login dalej dziala bo lognalem sie 3 sek. temu ale na serwa wbic nie moge .
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 03:00:58 pm wysłana przez elewyd »

• Dwarf Power
« Odpowiedź #154 dnia: Wrzesień 17, 2009, 03:10:27 pm »
Tylko w tym problem że ja nie mam tego instalki tego, tylko zainstalowane, tzn wrzucone już do l2, a chyba jak ci wrzucę samą aplikacje to nie bedzie działać nie?  :(
Pzdr, Widel

« Odpowiedź #155 dnia: Wrzesień 17, 2009, 03:12:25 pm »
No sam tego nie wiem , pamietam ze tam wiecej plikow z tym updaterem bylo , jak dasz rade to spakuj system i upnij albo ten sam updater to zobacze , bo na test serwie i tych innych moge latac ale na x30 to nie dizie :F irytujace to jest .

Albo jak ktos inny jest w posiadaniu systemu z updaterem to niech upnie gdzies jak da rade .

• Dwarf Power
« Odpowiedź #156 dnia: Wrzesień 17, 2009, 05:01:09 pm »
Teraz ja też nie moge wejść do gry, tzn loguje sie dalej ale nie da rady wybrać serwera, ode mnie z klanu niektórzy mogą się zalogować, niektórzy nie, loteria ;d Trzeba zaczekać jak skończą te poprawki.
Pzdr, Widel

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #157 dnia: Wrzesień 17, 2009, 08:22:25 pm »
prawo do wolności słowa mam/ do komentowania i oceniania jak najbardziej też . Zmusić kogos do grania juz nie moge, ale wyrażać swoje zdanie nazywajac go idiotą  - tak.

Oh, cóż za napinka.
Kolejny, który myśli, że wolność słowa to prawo do obrażania innych ludzi. W rzeczywistości też byś tak powiedział, a może to tylko internetowe cwaniactwo?

P.S. To forum strasznie zeszło na psy m.in. przez grupę gości, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy...
Zgadzam się, do tego osoby wypowiadające się tutaj zachowują się jakby pozjadały wszystkie rozumy świata. Zachowujecie się jak dzieci w podstawówce.
-lolserver hf&gf - typowa wypowiedź użyszkodnika tego forum.

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #158 dnia: Wrzesień 17, 2009, 08:23:58 pm »
a wiec co do plików so to najprawdopodobniej pliki PTS gracia final z russ offa,
co do legalnosci to admini pisali ze, administracja z russ off sie z nimi kontaktowała i moga ich uzywac pod warunkiem ze nie udostepnia ich nikomu
a co do bomby atomowej, jestem jej posiadaczem, i mogę ją mieć bo tak powiedział kaczyński, pod warunkiem oczywiście że nikomu jej nie udostępnie
@Abecede stfu pls -.-
Zachowujecie się jak dzieci [...].

Ostatnie posty by Abecedeefgiehajotkaelem.....

Wiesz, jak mama i tata się kochają, i tak bardzo się kochają, to robią to co pszczółki i ptaszki, uprawiają seks. Jest szansa, że po 9 miesiącach mdłości i innych dolegliwości spowodowanych tym pasożytem, wyjdzie on na zewnątrz. Następnie jest szansa na to, że będzie on małym dałniątkiem. Taki jest powód downa.

Torres, znajdź dziewczynę. Po avatarze + Xd xD XD xd ;] :] :DDDDDDDDDDD wnioskuje, iż jesteś nolifem/dzieckiem neo. Serwer imho fail.

//Onegar
Upominam cie słownie pierwszy i ostatni raz kolejne tego typu posty będą surowo karane. Po pierwsze nic nie wnosisz a po drugie obrażasz innego użytkownika.

Maniac, mistrzu, za przeproszeniem -_-'alaj. Wpieprzasz się w każdą prezentację i piszesz "fail fail xD zwała w hoy xD", jak jakiś trol. Gdybyś spadł ze swojego ego na swoje IQ to byś się zabił. Idź lepiej pobawić się klockami, bo do życia z innymi ludźmi się nie nadajesz. Szpanujesz jaki to jesteś najlepszym i największym (-_-'em?) gmem itp, itd. Jeżeli jesteś tu tylko po to, by obrażać, to lepiej załóż swoje forum i tam trolluj. EOT z mojej strony plebanie.

Dziwi mnie jeszcze twój licznik karmy :*
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 08:27:46 pm wysłana przez Rickert »
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

« Odpowiedź #159 dnia: Wrzesień 17, 2009, 09:01:45 pm »
ale gram tam dla zabicia czasu ze znajomymi.

a ja gdy mam wolny czas i dla go zabicia czytam forum/komentuje to co jest tutaj napisane... am I flejmer?

No coż, może już czas się ogarnać, pro napinaczu;).

oj drogi cococombosku nawet nie wiesz jak sie bardzo mylisz co do mojej osoby nazywajac mnie napinaczem, ... a pro bardziej.
a co do ogarniecia fakt fakt, ostatnio znowu mam "słabsze" dni i za duzo jem kukurydzy, ale ok ogarne sie :<

A celes.. nikomu z IC nie chciało się powtarzać Aerith.

nie zmienia faktu ze ostro wypowiadales sie na temat wartości celesa, gdy ten sie okazał kolejnym niewypałem poprostu "poszlismy sobie bo -_-' nie chcialo nam sie tego samego" , ale trzeba CI przyznac ze ten server community utrzymywało właśnie chyba IC, ( forum info) pozniej zaczeło sie sypac.

SO GET MORE CLUE;)

sry po polsku plx, bo oh snap podobno google translate padlo przez atak DDOS  :< :<

Widzę że Cie zabolało ;). Jak już mówilem get more clue. Aha, i nie pisz tyle, nie chce mi się czytać Twoich wypocin :<
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #160 dnia: Wrzesień 18, 2009, 12:05:38 am »
tak zabolało mnie masz racje.

« Odpowiedź #161 dnia: Wrzesień 18, 2009, 10:21:44 am »
I jak to jest z tym rpg teraz? Niektorzy moga się zalogować inni nie :>
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

• Pochwał: 12

• And The Heavens Shall Tremble
    • gOOoogLe
« Odpowiedź #162 dnia: Wrzesień 18, 2009, 10:38:21 am »
Przez proxy da sie wejsc ;]

• Banned

• Pochwał: -3

• L2v Dev
« Odpowiedź #163 dnia: Wrzesień 18, 2009, 11:14:38 am »
Normalnie mozna grac
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

« Odpowiedź #164 dnia: Wrzesień 18, 2009, 11:59:02 am »
NIE MOŻNA normalnie grać.. jutro wracam do domu jak nic się nie zmieni szukam czegoś nowego.. :(

« Odpowiedź #165 dnia: Wrzesień 18, 2009, 01:15:05 pm »
Przez proxy normalnie loguje 5 acc bez zadnych problemow , walneli tymczasowa blokade dla europy do dalej trwaja DDoS na stronke jak i login wiec czasem lognac sie nie idzie .

• Banned

• Pochwał: -3

• L2v Dev
« Odpowiedź #166 dnia: Wrzesień 18, 2009, 01:45:15 pm »
NIE MOŻNA normalnie grać.. jutro wracam do domu jak nic się nie zmieni szukam czegoś nowego.. :(
Mozna
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

« Odpowiedź #167 dnia: Wrzesień 18, 2009, 03:38:59 pm »
Ma ktoś jakieś działające proxy? Tylko nie www.google.pl bo siedze nad tym juz od 2 godzin :/.
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #168 dnia: Wrzesień 18, 2009, 04:36:04 pm »

« Odpowiedź #169 dnia: Wrzesień 18, 2009, 05:13:44 pm »
@Abecede stfu pls -.-
Zachowujecie się jak dzieci [...].

Ostatnie posty by Abecedeefgiehajotkaelem.....

Wiesz, jak mama i tata się kochają, i tak bardzo się kochają, to robią to co pszczółki i ptaszki, uprawiają seks. Jest szansa, że po 9 miesiącach mdłości i innych dolegliwości spowodowanych tym pasożytem, wyjdzie on na zewnątrz. Następnie jest szansa na to, że będzie on małym dałniątkiem. Taki jest powód downa.

Torres, znajdź dziewczynę. Po avatarze + Xd xD XD xd ;] :] :DDDDDDDDDDD wnioskuje, iż jesteś nolifem/dzieckiem neo. Serwer imho fail.

//Onegar
Upominam cie słownie pierwszy i ostatni raz kolejne tego typu posty będą surowo karane. Po pierwsze nic nie wnosisz a po drugie obrażasz innego użytkownika.

Maniac, mistrzu, za przeproszeniem -_-'alaj. Wpieprzasz się w każdą prezentację i piszesz "fail fail xD zwała w hoy xD", jak jakiś trol. Gdybyś spadł ze swojego ego na swoje IQ to byś się zabił. Idź lepiej pobawić się klockami, bo do życia z innymi ludźmi się nie nadajesz. Szpanujesz jaki to jesteś najlepszym i największym (-_-'em?) gmem itp, itd. Jeżeli jesteś tu tylko po to, by obrażać, to lepiej załóż swoje forum i tam trolluj. EOT z mojej strony plebanie.

Dziwi mnie jeszcze twój licznik karmy :*

A kłamstwo?

Aż tak boli ten marny żart wymyślony w 10 sekund?

//Onegar

Emotka "ikzde" mnie po prostu doprowadza do furii, przesadziłem lekko.

PS: Nie musisz odpowiadać, i tak nie chce mi się czytać.

• Dwarf Power
« Odpowiedź #170 dnia: Wrzesień 18, 2009, 05:36:18 pm »
Ma ktoś jakieś działające proxy? Tylko nie www.google.pl bo siedze nad tym juz od 2 godzin :/.

Spróbuj te:

http://atomintersoft.com/products/alive-proxy/socks5-list/
http://www.xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm

Pingi 400~ ale jakoś gram
Pzdr, Widel

« Odpowiedź #171 dnia: Wrzesień 18, 2009, 07:56:03 pm »
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #172 dnia: Wrzesień 18, 2009, 08:14:33 pm »
75.87.217.35:21852
216.15.82.203:21567

te dwa proxy dzialaja, i maja nawet niski ping... tylko jest male ale nie wiem jak u innych ale mnie rozlacza przy probie wybrania serva. anyway moze komus zadziala

« Odpowiedź #173 dnia: Wrzesień 19, 2009, 11:45:07 am »
napisałby kto ocb z tym proxy bo też chętnie bym pograł a tylko x30 nie chodzi :]

« Odpowiedź #174 dnia: Wrzesień 19, 2009, 02:09:19 pm »
ja działam na programie Proxifier, ale tak czy siak nie orietuje sie  do konca z jakiego pliku startuje rpg-club wiec zaznaczylem 'rpgupdater.exe' ale mimo to nie smiga przypuszczam ze tylko i wlacznie dlatego ze proxy byly jakies zle, na strone znalazlem moge sobie przegladac, ale do gry wbic nie moge :/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2009, 02:11:50 pm wysłana przez morr__ »