Witaj
Gość

Wątek: Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame  (Przeczytany 143608 razy)

• Pochwał: 0

• Shady Aftermath
Odp: RPG-CLUB"Russia" - Gracia Final - MID x30
« Odpowiedź #325 dnia: Październik 31, 2009, 10:33:19 pm »

Co do servera jezeli masz na mainie support masz praktycznie wstep do kazdego klanu ;)
Do Was też?  :D
a co! też się wkręce w dyskusje  8)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Banned

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #326 dnia: Październik 31, 2009, 10:34:59 pm »
spoil też support ot co!!!

• whatever.
« Odpowiedź #327 dnia: Październik 31, 2009, 10:35:20 pm »
Tia, NFy... ZERO ZERO ZERO ZERO ZERO ogarniecia, bijemy was jak dzieci.... i tu nie chodzi o przewage sprzetu/lvu.
Ile mieliscie healerow na dzisiejszym TW? Jednego, dwoch? Juz jakies randomy pod Rune stanowily wieksze wyzwanie ;x
new future.

« Odpowiedź #328 dnia: Październik 31, 2009, 11:23:26 pm »
Już mówiłem wcześniej dochodząc do tego klanu liczyłem na ogarnięcie itp ale takiego nieogaru tj 0 jakiegokolwiek aktywnegp suportu ( nie licząc 1-2 bd i 1 wc na subie ) 0 healorów a potem QQ czemu 1 pt red wingów nas kładzie jak dzieci
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

« Odpowiedź #329 dnia: Październik 31, 2009, 11:42:15 pm »
Tia, NFy... ZERO ZERO ZERO ZERO ZERO ogarniecia, bijemy was jak dzieci.... i tu nie chodzi o przewage sprzetu/lvu.
Ile mieliscie healerow na dzisiejszym TW? Jednego, dwoch? Juz jakies randomy pod Rune stanowily wieksze wyzwanie ;x

A ty jesteś...?

« Odpowiedź #330 dnia: Październik 31, 2009, 11:48:02 pm »

A ty jesteś...?

Pewnie jest z ETC.

Jest jakiś polski klan (oprócz NoFear), który rekrutuje?

« Odpowiedź #331 dnia: Październik 31, 2009, 11:53:15 pm »
Jaa, to bardzo mały klan. A na temat tego jaki ZERG ETC wpadł na Goddard się nawet nie wypowiadam bo szkoda słów po tym jak dopiero co ETC narzekało jaki to zerg na rune był.

« Odpowiedź #332 dnia: Listopad 01, 2009, 12:13:20 am »

A ty jesteś...?

Pewnie jest z ETC.

Pure polski klan ktory jest w stanie wystawić 1 sensowne pt? nie

Sa jakies 2 małe exile i drugi którego nie znam nazwy wiem że ma w creście litere "DT" ale tak jak mówie te klany nie są w stanie wystawić jednego sensowengo pt o zabijanie jakichkolwiek rb do suby czy fortecy muszą się prosić innych

Ja osobiście lubiłem etc mimo że zawsze byłem w klanie który miał z wami wara do czasu aż nie przyjeli do klanu xxxFelkaPolaczkaŚciemniaczaPLxxx
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 12:16:11 am wysłana przez Warhead »
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

« Odpowiedź #333 dnia: Listopad 01, 2009, 02:50:06 am »
Już mówiłem wcześniej dochodząc do tego klanu liczyłem na ogarnięcie itp ale takiego nieogaru tj 0 jakiegokolwiek aktywnegp suportu ( nie licząc 1-2 bd i 1 wc na subie ) 0 healorów a potem QQ czemu 1 pt red wingów nas kładzie jak dzieci
+1

A demonos dalej mowi zeby robic DD na suby w pierwszej kolejnosci.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #334 dnia: Listopad 01, 2009, 09:29:27 am »

A ty jesteś...?

Pewnie jest z ETC.

no fear? :D czy to ten klan z low rate'owych serverów ? dzizas ale masakra

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #335 dnia: Listopad 01, 2009, 11:32:36 am »
No Fear to najlepszy klan pod względem, Cl :) Daj cl on się tym zaopiekuję , Cl to kawał chama i oszusta :(

« Odpowiedź #336 dnia: Listopad 01, 2009, 11:36:38 am »
widze, ze zazdrosc czy inne kompleksy az emanuja od niektorych:) ten caly placz, jaki to No Fear jest itp. NF jako jedyny z polskich klanow wybil sie na czolowke i bardzo dobrze sobie radzi.  Bawi niezmiernie fakt, ze komentujecie pt klanowe, choc w ogole nie ma was w klanie:) mysle, ze leczenie kompleksow nie powinno odbywac sie przez durny flejm na forum...wyjdzcie na zewnatrz zobaczyc co to jest real game;)

pozdrawiam No Fear i zakompleksione kocie frendzelki:)

« Odpowiedź #337 dnia: Listopad 01, 2009, 11:45:39 am »
ogólnie te osobowości były w NF nio ale zostały z niego usunięte:) no to teraz jest płacz.. A co do Etc to ja mam fajny filmik jak helerzy i buferzy na botach plątają się jak dzieci we mgle między kolumnami 13 piętra toi.
gg. 2011102 Jabber_id. [email protected]
Supreme?

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #338 dnia: Listopad 01, 2009, 12:07:43 pm »
A co do Etc to ja mam fajny filmik jak helerzy i buferzy na botach plątają się jak dzieci we mgle między kolumnami 13 piętra toi.
ale tych bufferow i healerow maja, nie to co mozna wywnioskowac na temat NF z poprzednich postow

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

• whatever.
« Odpowiedź #339 dnia: Listopad 01, 2009, 12:09:35 pm »
Porownujesz nasze 6pt na Goddard przeciwko waszym 20pt+ na Rune 2tygodnie temu? Cos nie halo
new future.

« Odpowiedź #340 dnia: Listopad 01, 2009, 12:22:16 pm »
no fear? :D czy to ten klan z low rate'owych serverów ? dzizas ale masakra

zaden klan z poprzednich serwerow. Zostal utworzony na rpg-club.
Cytat: Leningrad
ale tych bufferow i healerow maja, nie to co mozna wywnioskowac na temat NF z poprzednich postow
i sluchaj dalej ludzi ktorzy nie byli u nas w klanie, badz byli w nim malo aktywnie. jakos na tw w kazdym pt byl bishop i ee wiec moze niech ludzie ktorych nie ma w klanie nie wypowiadaja sie na ten temat??
Cytat: x3nomorph
Porownujesz nasze 6pt na Goddard przeciwko waszym 20pt+ na Rune 2tygodnie temu? Cos nie halo
w tym 21 hero... do tego 3/4 tych ruskich co tam biegla nie wiedziala co to rush i stala w miejscu nic nie robiac
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 12:27:43 pm wysłana przez Searinox »

• whatever.
« Odpowiedź #341 dnia: Listopad 01, 2009, 12:57:08 pm »
Ale wiesz o co mi chodzi? O to, ze jako klan nie stanowicie niczego, jak stworzyliscie zerga na Rune byl chociaz FUN - ktorego wczoraj nie bylo.
new future.

« Odpowiedź #342 dnia: Listopad 01, 2009, 01:29:00 pm »
i sluchaj dalej ludzi ktorzy nie byli u nas w klanie, badz byli w nim malo aktywnie. jakos na tw w kazdym pt byl bishop i ee wiec moze niech ludzie ktorych nie ma w klanie nie wypowiadaja sie na ten temat??
Byłem i nawet aktywny co do czego przyslzo to fakt byl 1 wc na subie jakis DE a bish to tylko jakis summone mial na subie. No przeciez wiem ze w tym tygodniu duzo ludzi porobilo bishopow na suby przynajmniej to zaczynacie ogarniac.

« Odpowiedź #343 dnia: Listopad 01, 2009, 01:32:44 pm »
Byłem i nawet aktywny co do czego przyslzo to fakt byl 1 wc na subie jakis DE a bish to tylko jakis summone mial na subie. No przeciez wiem ze w tym tygodniu duzo ludzi porobilo bishopow na suby przynajmniej to zaczynacie ogarniac.

no chyba jakos slabo aktywny byles, bo ja znam przynajmniej 3 aktywnych wc na mainie +boxy od ludzi ktorzy sie loguaj jak brakuje

• Pochwał: 7

• Cynizm, nihilizm, sarkazm i orgazm.
« Odpowiedź #344 dnia: Listopad 01, 2009, 01:40:11 pm »

A ty jesteś...?

Pewnie jest z ETC.

Sa jakies 2 małe exile i drugi którego nie znam nazwy wiem że ma w creście litere "DT" ale tak jak mówie te klany nie są w stanie wystawić jednego sensowengo pt o zabijanie jakichkolwiek rb do suby czy fortecy muszą się prosić innych

Ja osobiście lubiłem etc mimo że zawsze byłem w klanie który miał z wami wara do czasu aż nie przyjeli do klanu xxxFelkaPolaczkaŚciemniaczaPLxxx

Ten clan to clan założony pod kątem cwh , ludzie grający w nim [m.in ja] to 1 const pt, które niedługo pójdzie do jakiegoś klanu, do jakiego dunno, jakieś klany które tu ogarniają są?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

• whatever.
« Odpowiedź #345 dnia: Listopad 01, 2009, 03:00:49 pm »
Thx za fun na Giran NF'y
new future.

« Odpowiedź #346 dnia: Listopad 01, 2009, 03:04:36 pm »

A ty jesteś...?

Pewnie jest z ETC.

Ten clan to clan założony pod kątem cwh , ludzie grający w nim [m.in ja] to 1 const pt, które niedługo pójdzie do jakiegoś klanu, do jakiego dunno, jakieś klany które tu ogarniają są?

Dzięki za uświadomienie  :)

Co do tego że niby niektórzy z nas płaczą bo zostali wywaleni z NF. Wierz mi jak byłem w klanie byłem na każdej akcji/rb etc i widziałem doskonale co jest grane
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 03:08:42 pm wysłana przez Warhead »
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

« Odpowiedź #347 dnia: Listopad 01, 2009, 03:26:24 pm »
Jeden został wyrzucony przez brak aktywności na jakichkolwiek klanowych wypadach (chyba akurat poleciał po siege 2 tygodnie temu), drugiego też nie kojarzę z niczego konkretnego...
gg. 2011102 Jabber_id. [email protected]
Supreme?

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #348 dnia: Listopad 01, 2009, 06:42:30 pm »
a ja tak troszke z innej beczki zapytam, bo link zeby pobrac angielskiego patcha nie dziala (tzn. wchodzi mi strona, wszystko cacy, pisze zebym odczekal 8 sekund, po czym przechodzi mi na strone glowna)
wiec pobralem tego z rpg club i problem w tym ze zamienilo mi wiele plikow i duza czesc napisow jest po Rosyjsku ;[
nie mam instalki g final
da sie to odwrocic ?

@edit
a i jeszcze jedno, updatowanie tego jest koszmarne, sciaga mi sie jakies 500kb na minute, da sie to przyspieszyc?
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 06:45:00 pm wysłana przez Blitz »

• Pochwał: 7

• Cynizm, nihilizm, sarkazm i orgazm.
« Odpowiedź #349 dnia: Listopad 01, 2009, 07:00:51 pm »
Zmieniłeś język w opcjach gry?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."