Sygnaturki

Zaczęty przez br2yd4l, Październik 09, 2009, 03:03:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

br2yd4l

A wlaściwie ich rozmiar.

Część użytkowników na forum ma makabrycznie duże sygnaturki (mam rozdzielczość 1680x1050 a i tak zajmują po pół ekranu)
I pytanie: jaka jest w takim razie maksymalna 'wysokość sygnaturki' ? :)

I czy ewentualnie dałoby się ją jakoś ustawić na np 150px max?

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

Maślan

Soul

Pomyślimy.

Czytałeś w ogóle regulamin? Coś z tym Twoim nickiem jest jakby nie tak... ^^
Prepare for unforeseen consequences...

br2yd4l

Mój nick jest dokładnie taki jak w grze (przynajmniej był :P)
A co do punktu, który powinienem przestrzegać:
Cytat3. Nie piszemy DUŻYMI LITERAMI, nie Zn!3kRzTaŁc4mY tekstu, bądź czytelny "ziomuś".
To stwierdziłem, że akurat do nicku się on nie odnosi ;)

A tak na poważnie chodzi o to, że kilka osób ma bardzo długie sygnaturki i o ile zwykle sygnaturka/avatar pomaga odróżnić czyj post czytamy, to w ich przypadku po porostu za dużo trzeba przewinąć :(

Will walk alone...

br2yd4l

*bump* i co? coś wymyśliliśmy? :D

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.

Chyba starczy :P

Will walk alone...

Soul

Masz możliwość wyłączenia sygnaturek ;)
Prepare for unforeseen consequences...

PuFF

A co do sygnaturek był flejm o propagowanie systemów totalitarnych, mam nadzieje ze moja sygna nikogo nie obraza?

Ryane

Czuje sie urazony :(

btw maslan dostal bana czy odechcialo mu sie tu zagladac?

Pheonix

Frohike

Cytat2. Jeżeli podpis użytkownika przeszkadza w normalnym przeglądaniu forum (czyt. jest za długi), użytkownik może dostać ostrzeżenie, a w dalszym postępowaniu, zostać zbanowanym.
Fragment z Regulaminu.

Jak widać, nie podaliśmy konkretnego, dozwolonego wymiaru sygnaturki. Jednakże, jeśli czyjś podpis przeszkadza Ci w przeglądaniu forum, to możesz to nam zgłosić poprzez PM i rozpatrzymy sprawę indywidualnie. Nie wprowadzamy na razie automatycznego ograniczenia rozmiarów, ale może zrobimy to podczas następnej "sesji" poprawek na forum, jak będzie Sal.

Cytat: Ryane w Kwiecień 14, 2010, 09:38:34 PMbtw maslan dostal bana czy odechcialo mu sie tu zagladac?
Jedno i drugie =(

Madith

Cytat: Frohike w Kwiecień 15, 2010, 03:54:21 PM
Cytat2. Jeżeli podpis użytkownika przeszkadza w normalnym przeglądaniu forum (czyt. jest za długi), użytkownik może dostać ostrzeżenie, a w dalszym postępowaniu, zostać zbanowanym.
Fragment z Regulaminu.

Jak widać, nie podaliśmy konkretnego, dozwolonego wymiaru sygnaturki. Jednakże, jeśli czyjś podpis przeszkadza Ci w przeglądaniu forum, to możesz to nam zgłosić poprzez PM i rozpatrzymy sprawę indywidualnie. Nie wprowadzamy na razie automatycznego ograniczenia rozmiarów, ale może zrobimy to podczas następnej "sesji" poprawek na forum, jak będzie Sal.

hehe..moze troche minac ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

br2yd4l

No dobrze powiedzmy, że tę odpowiedz akceptuje :P
Let's ADBLOCK RAMPAGE BEGIN! :P

Will walk alone...

Polgara

Bez problemu możemy ustawić wielkość sygny tylko pojawia sie problem
Z tm silniczkiem coś to nie działa i wpisując nowe rozmiary sygny w ogóle nie wczytuje nowych ustawień.

Natomiast możemy zmienić wielkość obrazków wklejanych w poście i wtedy działa to na sygny ale tylko nowe ale też pojawia sie problem z obrazkami wklejanymi w poście jest pełna wariacja i przycina obrazki jak chce.

Tak źle i tak niedobrze.

A Saladin jakoś nie przejawia większego zapału aby sie tym zająć