Słuchaj.
Do L2 to tak, mniej więcej jak do akademiku.
Najlepiej laptopa, mającego sporą ilość pamięci ram (najlepiej 8-setki), tak do 4-6 gigabitów. Koniecznie procesor, dobry i system windows 7.
i frytki do tego, Laptop i L2 = Ty i idiota
Słuchaj.
Można na nim robić takiego myka, że ręcznie ustalasz gdzie masz wsadzić ramy. Możesz w kartę ustalić, by zwiększyć wydajność itd...
Serio, po pierwsze i tak Cie sama karta bedzie ograniczać bo co jak co z fiata dodając mu wiekszy bak tira nie zrobisz.
Słuchaj.
Kolega z klanu tak robił. Miał jeszcze kartę sieciową, chyba także adapter wifi. jak mieszkasz w domu (tak jak ja) to jak kupisz sobie modemik to możesz dajmy na to w wakacje grać sobie w L2 na polku na świeżym powietrzu, albo wieczorami jak nie masz co robić. Jak pożyczyłem laptopa od kuzyna który siedzi w sprzęcie do nim, zainstalowałem sobie L2, modemik mam, on ma kartę sieciową wbudowaną, full detale i sobie grałem w L2 
I jak mu naleśniki wyszły ?
Modemik ? hahah od kiedy modemy po-_-'ło Ci się chyba z routerami z wbudowanymi Wifi.
Słuchaj.
Do L2 to tak, mniej więcej jak do akademiku.
Jak pożyczyłem laptopa od kuzyna który siedzi w sprzęcie do nim, zainstalowałem sobie L2, modemik mam, on ma kartę sieciową wbudowaną, full detale i sobie grałem w L2 
"siedzi w sprzęcie do nim" ? Modemik masz ? Karta Wbudowana czy Zintegrowana z płyta główną ?
no i full detale - naprawde śmieszny jesteś w wypowiedziach. Powiedz mi jeszcze że mial DualCore w lapku ^^
Jak nie wiesz o czym mowisz to najlepiej sie nie wypowiadaj.
z tym Panem się zgadzam
to ja tak korzystajac z okazji 
Co zamienic w tym kompie, zeby bylo wiecej fps w l2
Na siegeach mam ~5-10 fps, normalnie ok 30-40, jak jestem sam to z 60
Sprawdzane Frapsem (non stop odpalony)
Procesor : AMD Athlon64 X2 5400+
Płyta Główna : GigaByta GA-M57SLI-S4
RAM : 2x1GB Patrion bodajze 800MHz
Karta Graficzna : GigaByte Radeon HD4850 512MB
Zasilacz: Tagan 400W
HDD : Seagate 250GB
Imho podkrec procka albo wymien na jakiegos Athlona II x3 i podkrec go na 3.5ghz+
Nie idż w x3 - podkręć ale -_-' x3 zreszta L2 i tak nie obsługuje wielo wątkowości.
a co z ramem 
Pamietam, ze jak go kupywalem to gosc mowil, ze sie nie zle krecą...Na calej ich dlugosci z obu stron maja radiatory 
Moze je tez troche podkrecic 
No i jak najlepiej bawic sie w OC
BO szczerze nigdy tego nie robilem bo zawsze sie balem ze cos zepsuje
Taki ze mnie informatyk hehe
Ramy krecisz synchronicznie zwiekszajac taktowanie procka, a co do krecenia - polecam forum.purepc.pl
pokaz mi przynajmniej 10 użytkowników co mają pojęcie o tym co robią.
nie pamietam jakiego kumpel mial kompa ale mowil, ze ma 60fps na siegach 
pierdzielił głupoty - nie znalazł bym jeszcze kompa który za rozsądną cene miał by 60fps przy siegu ....
Połowa z Was nie wie co mówi a druga pierdzieli jak powalona
a ty bardzooo ale to bardzoooooo dużo wniosłeś do tematu, ale ofc dużo piszesz, mało działasz
Procesor : AMD Athlon II X3 425 - 270 zł
Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P - 285 zł
RAM : GoodRam 2x2GB 1600MHZ - 310 zł
Karta Graficzna : PowerColor Radeon HD4850 512MB PCS - 369 zł
Zasilacz: Fortron FSP400-60GHN - 159 zł
HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 - 169 zł
Napęd : Samsung SH-223B SATA - 99 zł
Razem : 1661 zł
IMHO best
ktoś podziela opinie? bo jeśli tak, chyba się zdecyduje
a Ty to taka random cipka jestes.... i w dodatku robisz coś co dla Ciebie powinno być zakazane.
przytocze slowa znajomego: "Ten random powinnien być jak papier toaletowy - do dupy i do kosza ^^"