Witaj
Gość

Wątek: Nvida Wskaźnik Zasilania  (Przeczytany 2004 razy)

• Pochwał: 10

Nvida Wskaźnik Zasilania
« dnia: Grudzień 30, 2009, 01:08:42 pm »
Hej od pewnego czasu mam taki problem - Za każdym razem po włączeniu komputera wyskakuje mi okno "wskaźnik zasilania" gdzie występuje następująca informacja dotycząca raportu problemów:
"System NVIDIA System Sentinel zgłasza, że moc przekazywana do karty graficznej z układem NVIDIA nie jest wystarczająca"
i poniżej w tym samym oknie widnieje druga informacja:
"Aby zabezpieczyć sprzęt przed ewentualnym uszkodzeniem lub doprowadzeniem do zablokowania systemu, procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczne kontynuowanie wykonywanych operacji"
wydaje mi się że to powoduje moja 'ściny' grafy kiedy gram w l2, mam Nvida geForce 7600 GS zasilacz 350 watt. przeczytałem na paru forach że to wina zasilacza skoro tak to na jaki go wymienić ? prosze o pomoc ^^.
Gimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

serv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

• Pochwał: 0

Odp: Nvida Wskaźnik Zasilania
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2009, 01:35:28 pm »
Najlepiej na mocniejszy :P
Jaki masz jeszcze tam sprzet ? (plyta glowna, procek itp)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2009, 01:49:20 pm »
Zawsze wychodze na matoła jak ktoś mnie o to pyta bo szczerze to nie wiem XD  No nic skoro mówisz że lepiej kupić mocniejszy to ok. dzięki:)

Ok podziałało. zabrałem ze starego kompa zasilacz 400w no i już to nie wyskakuje:P a w grze też zwisów brak :P Thx za pomoc zovi.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 03:24:33 pm wysłana przez jac0l »
Gimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

serv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 01, 2010, 06:40:11 pm »
No problem. Zamknijcie ten temat plz :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)