Witaj
Gość

Wątek: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P  (Przeczytany 88548 razy)

• Pochwał: 14

Odp: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P
« Odpowiedź #375 dnia: Marzec 09, 2010, 05:44:53 pm »
Selo idziecie dzisiaj na Waldka? :P

ten RB przekracza możliwości RM.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #376 dnia: Marzec 09, 2010, 08:23:42 pm »
A który nie przekracza ?

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #377 dnia: Marzec 09, 2010, 11:39:05 pm »
A który nie przekracza ?
woot  :o zojka sciaga tu hejter club RMow  :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

« Odpowiedź #378 dnia: Marzec 10, 2010, 04:13:54 pm »
ok.
we had perfectly organized oly at previous month
atm and maybe 1-2 month more we'd get 5-6 heroes i think cuz we have some things to do except oly and we dont see a big point to do our best for same numbers of hero cuz we just dont use them or ppl who get hero doesnt play or get emo

so, if you ready for such kind of play for first time its ok. i mean not very active daily gameplay (a lot of ppl quit/banned >< and our mood is not ok atm)
but later i hope everything gonna be much more better.

to solve some kinds of organizational and moral problems
as i said a lot of ppl just quit cuz of rl or went emo and quit... ppl who are 85 lvl and full equipped, not random ones. From 50 ppl we are hardly ~30 atm. So its kinda hard times for clan. 

Wypowiedz Figgaro z topicu rekrutacja u RM ;D
Chyba chlopaki pomalu sobie uswiadamiaja , ze nic nie zdzialaja na teonie QQ

« Odpowiedź #379 dnia: Marzec 10, 2010, 05:38:56 pm »
Ciekawe, dlaczego tak "wielu" rm zrobiło się emo? Podejrzewam ze jednym z powodów był szok po 1wszym mass pvp. Mam wrażenie ze kiedy RM przenosilo się na Teon bez zrozumienia specyfiki servera. Na Franz 90% ich enemy była bardzo daleko za megarus z lvl/sprzętem, dzięki czemu mogli wygrywać kiedy wróg miał 2-3krotna przewagę. Natomiast na teonie muszą się zmierzyć z SH i X gdzie 90% graczy ma postacie na tym samym lvl co RM a sprzęt niejednokrotnie lepszy, i tak nagle RM żeby mieć szanse na  wygrana musi mieć 2X więcej osób na mass pvp. Mimo usilnych prób jak narazi nikt z teon nie che się przyłączyć do RM, pomijając pojedyncze przypadki jak na przykład Jabari :P
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 05:47:46 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #380 dnia: Marzec 10, 2010, 07:15:08 pm »
Katie kilka dni temu poszła do X co żeście jej tam obiecali Ridah? ;> Pomijając już że oczywiście nie oddała co SH

« Odpowiedź #381 dnia: Marzec 10, 2010, 08:25:41 pm »
pashli na hui eto nas server (c) Bekz z ktoregos filmu hahaha
RM zadnego szoku nie doznalo, poprostu mala wewnetrzna drama :)
A co do sytuacji na franz to i sprzet i levele mielismy bardzo podobno do przeciwnikow. A 1/4 tych low lvl low geared i w ogole chuj no skill enemy z franza jest/byla w waszym sh :)

« Odpowiedź #382 dnia: Marzec 10, 2010, 08:28:38 pm »
Katie kilka dni temu poszła do X co żeście jej tam obiecali Ridah? ;> Pomijając już że oczywiście nie oddała co SH

nie, poprzedni wlasciciel zrobił recall katie, kiedy zobaczył ze jest hero.
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #383 dnia: Marzec 10, 2010, 10:16:36 pm »
Aaa to jej recall zrobili :P właśnie coś mówili o recall'u ale nie wiedziałem że chodzi o katie ;) Anyway porażka kupować konta od innych ;)

« Odpowiedź #384 dnia: Marzec 14, 2010, 10:01:24 pm »
Kto może mi powiedzeń co się stało na TW? Bylem offline i dopiero na 2siege dzisiaj miałem czas się zalogować.

Niestety RM zawaliła obronę Goddard, będzie jeszcze więcej płaczu na Hero shout :(
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #385 dnia: Marzec 14, 2010, 10:14:49 pm »
X straciło wszystkie flagi ;p co chcesz więcej lagi były jak cholera na początku, z x szybko poszło, potem już tylko podchodzili pod zamek i padali co chwile hehe ale fun był

« Odpowiedź #386 dnia: Marzec 14, 2010, 11:13:24 pm »
Życzliwy wysłał mi fraps z siege goddard :)

http://files.mail.ru/4G9K4Y
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #387 dnia: Marzec 15, 2010, 10:40:53 am »
Weekend nie byl zbyt szczesliwy dla nas :) -zamek -wardy i robimy reorganizacje bo nawet majac 3/4 ludzi online na siege nie bylismy w stanie zrobic nic 70 vs 120 sh z 5 shl :D

« Odpowiedź #388 dnia: Marzec 15, 2010, 12:13:00 pm »
nooo trochę tyh slh się namnożyło w sh xD
Franz 2006
eXploit sws 79 :D

Cursed Band/ CLF
Damonka EE 85/75/75 SOLD
l2 quit-real life
back to game :)
Infestor 87+ wynn
Carpet party Leader
back from real life ^^
ww.RPG-CLUB.com x7 - Federation - H5
SPS  - offline(scammed by HellSign-Sniffer)
L2 innova- Lilith
eXploit - Yul 67 :)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #389 dnia: Marzec 15, 2010, 01:25:21 pm »
jak juz mowimy o kurczakach

http://files.mail.ru/2S9HFB
pov: Akyma/Isterica/Dilok

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #390 dnia: Marzec 15, 2010, 01:47:55 pm »
bo kurczaki to niemal jak kroliki, mnoza sie jak pojebane xD

« Odpowiedź #391 dnia: Marzec 15, 2010, 04:41:02 pm »
Weekend nie byl zbyt szczesliwy dla nas :) -zamek -wardy i robimy reorganizacje bo nawet majac 3/4 ludzi online na siege nie bylismy w stanie zrobic nic 70 vs 120 sh z 5 shl :D

:D Pamiętajmy o tym że wszyscy sh zrobili rush tylko na początku, potem już nie wszyscy poszli ;p część była w zamku, natomiast RM widać było przy pomniku hero xD już w drugiej połowie siege haha natomiast GZ dla FR za odbicie zamku ;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 04:43:31 pm wysłana przez Elenestir »

« Odpowiedź #392 dnia: Marzec 15, 2010, 05:06:38 pm »
:D Pamiętajmy o tym że wszyscy sh zrobili rush tylko na początku, potem już nie wszyscy poszli ;p część była w zamku, natomiast RM widać było przy pomniku hero xD już w drugiej połowie siege haha natomiast GZ dla FR za odbicie zamku ;)

Widziales tych RM na wlasne oczy czy tylko bajki opowiadasz? Od poczatku pierwszego siege do 10min przed zakonczeniem bylismy w takiej samej liczbie, -tylko random pt kesrita ktore i tak bylo untagged czyli ~60 osob non stop. Nasza porazka byla spowodowana miedzy innymi tym ze na te 60 osob mielismy okolo 18DD z czego 11 bylo daggerami. A SH nawet jak wpadalo w 70osob na nas to mialo 5SHL.

Na drugim siege bylismy jakies 20minut. 2min na girian (oczywiscie od razu placz SH ze mamy ally z X) pozniej krotka zabawa w rune i koniec.

« Odpowiedź #393 dnia: Marzec 15, 2010, 05:08:47 pm »
Teon const lf bd :) Elen sie wysypal :P moge nawet dac bd 82+ do grania, pm albo w grze ;)
Othel 101/Yul 100 - Husaria Naia

« Odpowiedź #394 dnia: Marzec 15, 2010, 05:10:14 pm »

Widziales tych RM na wlasne oczy czy tylko bajki opowiadasz? Od poczatku pierwszego siege do 10min przed zakonczeniem bylismy w takiej samej liczbie, -tylko random pt kesrita ktore i tak bylo untagged czyli ~60 osob non stop. Nasza porazka byla spowodowana miedzy innymi tym ze na te 60 osob mielismy okolo 18DD z czego 11 bylo daggerami. A SH nawet jak wpadalo w 70osob na nas to mialo 5SHL.

Na drugim siege bylismy jakies 20minut. 2min na girian (oczywiscie od razu placz SH ze mamy ally z X) pozniej krotka zabawa w rune i koniec.

tararara kiedy w koncu przyznasz ze ten 3 side to kompletna porazka ;)

« Odpowiedź #395 dnia: Marzec 15, 2010, 05:37:35 pm »
16 hero, zamek trzymany az do ostatniego siege, wardy tez mielismy. Porazki tu nie widze.
Porazka to wasz klan rekrutujacy programistow a nie graczy zeby pisac nowe skrypty i programy.
Wiem ze tak bardzo was boli ze nie przylaczylismy sie do waszego cudownego klanu :D

« Odpowiedź #396 dnia: Marzec 15, 2010, 07:12:24 pm »
16 hero, zamek trzymany az do ostatniego siege, wardy tez mielismy. Porazki tu nie widze.
Porazka to wasz klan rekrutujacy programistow a nie graczy zeby pisac nowe skrypty i programy.
Wiem ze tak bardzo was boli ze nie przylaczylismy sie do waszego cudownego klanu :D

loooooooooool :) 16 hero bo duzo farmer class nieuzytecznych do niczego poza oly + camp caly miesiac, zamek wasz bo ostatnie 2 siege nie mielismy castera, albo czasu kastowac, wardy tylko dlatego, ze z X mielismy mocne pvp a wy boczkiem wyniesliscie ;)
Drugiej czesci nie komentuje bo to bajki jakies ;)

• whatever.
« Odpowiedź #397 dnia: Marzec 15, 2010, 07:19:40 pm »
Teon const lf bd :) Elen sie wysypal :P moge nawet dac bd 82+ do grania, pm albo w grze ;)

PM RAZIELIII
new future.

« Odpowiedź #398 dnia: Marzec 15, 2010, 07:46:03 pm »

PM RAZIELIII

offline XD

« Odpowiedź #399 dnia: Marzec 15, 2010, 09:19:26 pm »

oj bzdury piszesz. Na goddard było ok 79SH, reszta pilnowała Dion przed X, i proszę cie przestań płakać o slh, RM ma 5+ slh 83lvl wiec możesz winić swój klan ze ludzie nie chcą się logować a nie SH

Nasza porazka byla spowodowana miedzy innymi tym ze na te 60 osob mielismy okolo 18DD z czego 11 bylo daggerami. A SH nawet jak wpadalo w 70osob na nas to mialo 5SHL.

Za to możecie winnic tylko siebie, to u was jest kult dagerow jako najlepszych DD

wiec 60 osób na siege z 16hero nie mogło powstrzymać 79SH z 3hero przed przejęciem zamku na pet klan. Jedynie co zostaje mi to pogratulować tak wspaniałego klanu jakim jest RM. Pewnie w następnym miesiącu RM będzie miało z 20++ heros a jak na mass pvp was nie ma tak i nie będzie :/
Naia - oficjalny server