Witaj
Gość

Wątek: nowy dex  (Przeczytany 46806 razy)

• Pochwał: -3

Odp: nowy dex
« Odpowiedź #200 dnia: Luty 24, 2010, 09:19:13 pm »
Enef skoncz pierniczyc tak jak bys byl Bogiem w ph, z Toba robilem to samo co z wiekszoscia w tym klanie, twoje top pvp pt tez bylo jechane i to nie 1 raz

Souler, jaki martwy server? moze dla Ciebie bo twoj klan sie rozpadl?
ja wiem raziel, ze ty cynisz cuda ;) pozdrow baracka i paris.

Tylko na tyle Cie stac? jedyne co potrafisz napisac to jakis wjazd na rodzicow, ale malo smieszny obrazek
powiedz mi po co mam sie wysilac raziel? przeciez nie od dzis wiadomo, ze co bym nie napisal to zaczniesz wymyslac historyjki, ktore przysnily ci sie tydzien temu albo bedziesz wklejal screeny/frapsy na ktorych zabiles kogos kogo nie znam. srsly...

odpowiedz na moje pytanie maryjusz.
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #201 dnia: Luty 24, 2010, 09:20:38 pm »
Raziel - Enef sugeruje ze jestes zalosny - wiec posluchaj mnie kiddo - wez sp13rdalaj.

na tyle cie stac?

@edit zabijam ludzi z twojego clanu, a to ze nie grasz bo spierniczyles z serva jak zaczeliscie po dupie dostawac to inna historia
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2010, 09:22:18 pm wysłana przez RazielIII »
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #202 dnia: Luty 24, 2010, 09:20:59 pm »
Enef skoncz pierniczyc tak jak bys byl Bogiem w ph, z Toba robilem to samo co z wiekszoscia w tym klanie, twoje top pvp pt tez bylo jechane i to nie 1 raz

Souler, jaki martwy server? moze dla Ciebie bo twoj klan sie rozpadl?
ja wiem raziel, ze ty cynisz cuda ;) pozdrow baracka i paris.

Tylko na tyle Cie stac? jedyne co potrafisz napisac to jakis wjazd na rodzicow, ale malo smieszny obrazek

edit: a to ma ze dla wielu osob dalej bedziesz lolkiem z karitasu / ph
gubisz sie i znowu pieprzysz. teraz tez quitniesz maskotko l2?

PS. powtarzasz sie, wysil lepetyne i wymysl nowe historyjki, bo mi sie nudzi.
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

« Odpowiedź #203 dnia: Luty 24, 2010, 09:23:24 pm »
pl0x napisz ze przestales gra bo server byl dead
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #204 dnia: Luty 24, 2010, 09:25:44 pm »
... wiem ze dla ciebie wrath zawsze mial i bedzie mial 10k ppl i nigdy nie bedzie dead raziello, wiem tez ze mnie biles i reszte loli z naszego lolconst etc. nie zmieniaj tematu i odpowiedz na moje pytanie.
jestem klamliwa kur.wa

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #205 dnia: Luty 24, 2010, 09:28:35 pm »
//Rickert
Możesz zedytować ten post jeszcze raz, ale zapoznaj się z regulaminem panującym na forum.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2010, 09:40:43 pm wysłana przez Rickert »

« Odpowiedź #206 dnia: Luty 24, 2010, 09:33:02 pm »
Widzisz ja ganguje SD farm pt w fogu... dh/ph probuje gangowac nas gdy farmimy i jakos im nie wychodzi...powinienem teraz przypomniec fraps sochy? A grade vs full s z hero?

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #207 dnia: Luty 24, 2010, 09:36:14 pm »
srsly... brb, ucze cyganeczke polskiego.
jestem klamliwa kur.wa

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #208 dnia: Luty 24, 2010, 09:39:40 pm »
nie to zebym popierał któregoś z was, ale ta cala rozmowa wygląda mniej więcej tak:

raziel: bleble na temat tego kogo nie fraguje i gdzie i czym
nf: zmienia temat i zamiast podyskutować ogranicza się do "tak tak gg zabijałeś nas"

ps. pododawaj sobie lol- prefix w co 2 rzeczownik, jezeli nie zrozumiales ocb.

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #209 dnia: Luty 24, 2010, 11:40:41 pm »
Hmmm mamy juz pierwsze probki inwencji tworczej Catalyna... CH bidowane po 2 dniach od startu ;) Na goddard i aden stac bylo tylko 3 klany, ktore kupily 6 CH. MagicR ktore dorwalo na starcie Akamanahy jak i Zariche, kupilo podobno 3 CH w goddard po 50KK i nie byl ich w stanie nikt przebidowac ;)

Na ich miejscu na nastepna licytacje za tydzien dozbieralbym jeszcze na 1-2 CH co by miec komplet ;)

Niewatpliwie dobre posuniecie Administracji...

• Pochwał: -1

• spoko
« Odpowiedź #210 dnia: Luty 24, 2010, 11:44:04 pm »
Hmmm mamy juz pierwsze probki inwencji tworczej Catalyna... CH bidowane po 2 dniach od startu ;) Na goddard i aden stac bylo tylko 3 klany, ktore kupily 6 CH. MagicR ktore dorwalo na starcie Akamanahy jak i Zariche, kupilo podobno 3 CH w goddard po 50KK i nie byl ich w stanie nikt przebidowac ;)

Na ich miejscu na nastepna licytacje za tydzien dozbieralbym jeszcze na 1-2 CH co by miec komplet ;)

Niewatpliwie dobre posuniecie Administracji...
co związku z tym?
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #211 dnia: Luty 24, 2010, 11:46:30 pm »
jak tam wq CH bo lazyfarmers ma juz 3  :o

« Odpowiedź #212 dnia: Luty 24, 2010, 11:46:42 pm »
W związku z tym będzie jak 1 sided server - dead i fail po 2 miesiącach. Powodzenia. Catalin już myśli o wipe.

Wkurwiacze pewnie jeszcze z wiosek startowych nie wyszli.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

• spoko
« Odpowiedź #213 dnia: Luty 24, 2010, 11:49:35 pm »
jak tam wq CH bo lazyfarmers ma juz 3  :o
te 3 w dion?
RenifeRx taaa jutro serva zamykają od razu
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #214 dnia: Luty 24, 2010, 11:54:08 pm »
goddart

ale fajnie jest niektorzy nie moga sie zalogowac z PA a tu juz ch kupione ;D

« Odpowiedź #215 dnia: Luty 24, 2010, 11:54:55 pm »
Co ma wipe do zamknięcia ? Ogarnij się. To są słowa Catalina który przyznał się że Arion zaliczył faila na starcie i myśli o wipe, żeby wszyscy mogli mieć równy start od początku jeszcze raz. Widzę że jesteś tak samo ogarnięty jak mod Nicolas który zamiast usuwać flame dex boi z pod-forum rpg flamuje ludzi z rpg.

• spoko
« Odpowiedź #216 dnia: Luty 24, 2010, 11:56:30 pm »
 Sami prowokujecie więc stfu, a ten topic też założony został przez dexboi? poczekamy i zobaczymy jakiego faila rpg zaliczy
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #217 dnia: Luty 24, 2010, 11:58:46 pm »
ten ch bid to porazka... za 3-4 miesiace ten jeden ch w godd bedzie wart baiuma... podobnie bylo na abyssie gdzie rabbitlnut mial 2ch w rune, jednego sellnal niedlugo po starcie leaderowi rs (nie wiem za co), a drugiego po ok. roku za baiuma+6 + aq+ draco seta... ~~'

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #218 dnia: Luty 25, 2010, 12:01:10 am »
Co mnie obchodzi ten topić. W końcu hejty z dexa spamują w jednym topicu a nie w każdym. To jest odpowiedź na wcześniejsze posty. I kto zaczyna ? Dobre pytanie, czy my flamujemy na pod-forum dexa ? RPG dopiero co został otwarty na international community i fail startu mnie nie zdziwi, nie mają dobrej maszyny, tylko stabilne pliki. Ale Dex ? Renomowany serwer z over 9k ppls ? wtf ?!

« Odpowiedź #219 dnia: Luty 25, 2010, 12:02:39 am »
jaki fail :p

to ze jeden klan kupuje 3 CH a wiekszosc ludzie nie moze sie zalogowac ale poczekajmy na raziele on nam to wytlumaczy

• spoko
« Odpowiedź #220 dnia: Luty 25, 2010, 12:03:28 am »
Co mnie obchodzi ten topić. W końcu hejty z dexa spamują w jednym topicu a nie w każdym. To jest odpowiedź na wcześniejsze posty. I kto zaczyna ? Dobre pytanie, czy my flamujemy na pod-forum dexa ? RPG dopiero co został otwarty na international community i fail startu mnie nie zdziwi, nie mają dobrej maszyny, tylko stabilne pliki. Ale Dex ? Renomowany serwer z over 9k ppls ? wtf ?!
http://www.youtube.com/watch?v=8ICN30Vn6Es posłuchaj sobie i w końcu zamknij się  :bangin:
nie da się zalogować chyba 10 min po resie bo ja jakoś nie mam problemów z logowaniem :)
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #221 dnia: Luty 25, 2010, 12:03:43 am »
Co mnie obchodzi ten topić. W końcu hejty z dexa spamują w jednym topicu a nie w każdym. To jest odpowiedź na wcześniejsze posty. I kto zaczyna ? Dobre pytanie, czy my flamujemy na pod-forum dexa ? RPG dopiero co został otwarty na international community i fail startu mnie nie zdziwi, nie mają dobrej maszyny, tylko stabilne pliki. Ale Dex ? Renomowany serwer z over 9k ppl ? wtf ?!

fixed. people to uncountable rzeczownik, więc nie ma liczby mnogiej :S

« Odpowiedź #222 dnia: Luty 25, 2010, 12:04:06 am »
tak dla info magicr juz farmi AQ

« Odpowiedź #223 dnia: Luty 25, 2010, 12:05:23 am »
http://www.youtube.com/watch?v=8ICN30Vn6Es posłuchaj sobie i w końcu zamknij się  :bangin:
nie da się zalogować chyba 10 min po resie bo ja jakoś nie mam problemów z logowaniem :)

ale gejoza ten kawałek. podoba mi sie tylko "zabieraj swoje pretensje"

• spoko
« Odpowiedź #224 dnia: Luty 25, 2010, 12:06:03 am »
to słuchaj dalej verby czy 18l  :D
rpg x5 [gh85]