LINEAGE II ENIGMA [live start]

Zaczęty przez Michoros, Marzec 07, 2010, 03:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laner

Cytat: Gapiszon w Marzec 19, 2010, 01:58:15 PM
Cytat: Naito w Marzec 19, 2010, 01:04:39 PM
@Gapiszon

Questy dajace sporo expa to nie wina tego serwera najwyrazniej tak to ma dzialac, poniewaz to samo jest na rpg-club x5 ktory ma pliki Gracii Final PTS czyli takie jak na offie.
To tak nie ma działać.
To bezmyślne ustawienie rate serwera, nie mających pojęcia o grze, o wpływie zmian poszczególnych wartości (exp, sp, adena, spoil, drop, RB, epic, quest items) na samą grę. Robi tak większość pseudo adminów lol-serverów, stąd 99% z nich zalicza faila.

Co Ty brat Raziella jesteś czy co?
Piszesz takie bzdury jak on.
Co jest nie tak wg. Ciebie z q? na serverze z ratach x15 q mają być x1? Ogarnij trochę koleś...
Questy są bodajrze x5.
Poza tym kto tutaj płacze? Czym ktokolwiek z administracji servera albo graczy tego servera płacze?
Płaczą tutaj 12-letnie dzieci, nie mające nic innego do roboty poza siedzeniem przed kompem i pisaniem żenujących postów.

Proszę administrację o skasowanie postów nie związanych z serverem (takich jak nocne wizje Gapiszona itp.)

Matim

Cytat: Laner w Marzec 19, 2010, 05:58:34 PM
Cytat: Gapiszon w Marzec 19, 2010, 01:58:15 PM
Cytat: Naito w Marzec 19, 2010, 01:04:39 PM
@Gapiszon

Questy dajace sporo expa to nie wina tego serwera najwyrazniej tak to ma dzialac, poniewaz to samo jest na rpg-club x5 ktory ma pliki Gracii Final PTS czyli takie jak na offie.
To tak nie ma działać.
To bezmyślne ustawienie rate serwera, nie mających pojęcia o grze, o wpływie zmian poszczególnych wartości (exp, sp, adena, spoil, drop, RB, epic, quest items) na samą grę. Robi tak większość pseudo adminów lol-serverów, stąd 99% z nich zalicza faila.

Co jest nie tak wg. Ciebie z q? na serverze z ratach x15 q mają być x1? Ogarnij trochę koleś...
Questy są bodajrze x5.
Poza tym kto tutaj płacze? Czym ktokolwiek z administracji servera albo graczy tego servera płacze?
Płaczą tutaj 12-letnie dzieci, nie mające nic innego do roboty poza siedzeniem przed kompem i pisaniem żenujących postów.

Proszę administrację o skasowanie postów nie związanych z serverem (takich jak nocne wizje Gapiszona itp.)

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie do czasu gdy robi to kulturalnie (w miarę)

Nie masz prawa pisać o czyimś wieku na podstawie postów - bo to jest właśnie żałosne.

Wiadome jest, że jeżeli server Ci się podoba to będziesz go bronił.

Ale nie ubliżaj przy tym innym.

Laner

Okey myślałem że pisanie w temacie o l2 enigma rzeczy niezwiązanych z tym serverem tylko z jakimś innym, lub opisywanie swoich snów jest zabronione.
Rozumiem ze jeśli w temacie reklamującym server RPG-club napisałbym o tym co mi się przyśniło w nocy mój post nie zostały usunięty?
Gdyż posty chociażby Gapiszona są właśnie o tym.

koza1

Rowniez prosze o wykasowanie nocnych wizji pana Gapiszona  :P
A swoja droga 150 online i rosnie   :D

Gapiszon

Cytat: Laner w Marzec 19, 2010, 07:10:50 PM
Okey myślałem że pisanie w temacie o l2 enigma rzeczy niezwiązanych z tym serverem tylko z jakimś innym, lub opisywanie swoich snów jest zabronione.
Rozumiem ze jeśli w temacie reklamującym server RPG-club napisałbym o tym co mi się przyśniło w nocy mój post nie zostały usunięty?
Gdyż posty chociażby Gapiszona są właśnie o tym.
Kłamiesz bezmyślnie jak przy opisie swojego serwera. Wszystkie moje posty są na temat twojego serwera. Udowodniłem to screenshotami. Zaprzeczysz? To zaraz zrobię tam wjazd na nowym koncie i zasypię forum opisami kolejnych bugów z tego serwera. Ja popieram swoje wypowiedzi opisem tego co spotyka na tym serwerze zwykłego gracza, jako dowód zamieszczam screenshoty, ty tylko pyszczysz i nic więcej.
Kto z nas dwojga ma rojenia?

Gapiszon

Cytat: koza1 w Marzec 19, 2010, 11:50:32 PM
jego serwer? xD idz sie lecz Gapiszon

a swoja droga 170 online i rosnie  :D
Jego serwera, bo na nim gra? Czyż to nie jest GK 79 lvl (po tygodniu gry, lol serwer)
Za chwilę kolejna porcja bugów z tego śmiesznego serwerka, ja poprę swoją wypowiedź screenami, a ty czym poprzesz swoje liczby?

Ok. Zaczynamy:

Po moim poprzednim poście z opisem bugów w tajemniczy sposób Event Gatekeeper nie chciał już oferować swoich usług. Jak się domyślam, nastąpiła reakcja admina i NPC został przyblokowany.

To jest zabawne, screen z serwera ponoć nigdy nie synchronizowanego z l2j:

a tak wygląda struktura plików z datapack'u l2j i podgląd samego pliku, którego serwer nie potrafi sobie znaleźć:

Okłamujecie graczy już na samym starcie.
No cóż, świata nie zbawię, ale szkoda mi tych ludzi którzy wam zawierzyli.
Lineage 2 to fajna gra, jak ma się DOBRY serwer, oni przegrali już na starcie i marnują niepotrzebnie swój czas.

HellSign

Cytat: Gapiszon w Marzec 20, 2010, 12:06:03 AM
Cytat: koza1 w Marzec 19, 2010, 11:50:32 PM
jego serwer? xD idz sie lecz Gapiszon

a swoja droga 170 online i rosnie  :D
Jego serwera, bo na nim gra? Czyż to nie jest GK 79 lvl (po tygodniu gry, lol serwer)
Za chwilę kolejna porcja bugów z tego śmiesznego serwerka, ja poprę swoją wypowiedź screenami, a ty czym poprzesz swoje liczby?

Ok. Zaczynamy:

Po moim poprzednim poście z opisem bugów w tajemniczy sposób Event Gatekeeper nie chciał już oferować swoich usług. Jak się domyślam, nastąpiła reakcja admina i NPC został przyblokowany.

To jest zabawne, screen z serwera ponoć nigdy nie synchronizowanego z l2j:

a tak wygląda struktura plików z datapack'u l2j i podgląd samego pliku, którego serwer nie potrafi sobie znaleźć:

Okłamujecie graczy już na samym starcie.
No cóż, świata nie zbawię, ale szkoda mi tych ludzi którzy wam zawierzyli.
Lineage 2 to fajna gra, jak ma się DOBRY serwer, oni przegrali już na starcie i marnują niepotrzebnie swój czas.

Gapi, to nie tak że go nie zbawisz na 100% dzięki twoim postom i innym oszczędzasz innym nerwów i zmarnowanego czasu. Ja już tutaj napisałem wcześniej kilka zdań, ale oczywiste było że serwer wstanie. Poza tym niech oszukują takie są realia tejże piaskownicy.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lmao

Serwer nigdy nie zostal synchronizowany z l2j i nie bazuje na l2j wiec daruj sobie swoje durne wypociny. Nikt tutaj nikogo nie oklamuje zal ci tylek sciska ze nie masz tak dobrych plikow i tyle. Villigemaster to Villigemaster musi miec swoj podkatalog a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Poszukaj troche o rebelionie to sie dowiesz na czym stoi serwer a nie wciskaj ludzia kitu ze to l2j bo na l2j takiego geo formul skilli quest silniku random spawnu itd itd NIE MA i nie bedzie przez jeszcze pare lat.

koza1

Niezly hater za wszelka cene chce zrobic antyreklame xD Gapiszon masz polskiego priva z lepszymi plikami? jak tak to daj mi linka do niego na pw xD

Zarkan

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 11:33:03 AM
Serwer nigdy nie zostal synchronizowany z l2j i nie bazuje na l2j wiec daruj sobie swoje durne wypociny. Nikt tutaj nikogo nie oklamuje zal ci tylek sciska ze nie masz tak dobrych plikow i tyle. Villigemaster to Villigemaster musi miec swoj podkatalog a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Poszukaj troche o rebelionie to sie dowiesz na czym stoi serwer a nie wciskaj ludzia kitu ze to l2j bo na l2j takiego geo formul skilli quest silniku random spawnu itd itd NIE MA i nie bedzie przez jeszcze pare lat.

Random spawn na l2j jest na pewno. A co do reszty to nie wiem bo tak to napisałeś ze nie widać gdzie się kończy 1 słowo a drugie.

koza1

Nie ma random spawn na l2j wszystkie spawny spawny sa statyczne

Zarkan

Mylisz się i to grubo. Jako że nie chce robić reklamy własnego serwera który jest oparty na l2j + sporo własnej roboty wiem że jest random spawn na l2j. Gdyż wielu graczy prosi o jego usunięcie.

Naito

@Zarkan

Wydaje mi sie ze im chodzi o spawn mobkow a nie osob w miastach.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Gapiszon

Jak polscy politycy. Bełkot niepoparty żadnymi dowodami, idziesz w zaparte i brniesz ze swoimi kłamstwami coraz dalej. Żal mi niczego nie ściska, co najwyżej żal mi graczy z waszego serwera.
Nie prowadziłem i nie prowadzę żadnego serwera, to, że potrafię uruchomić eclipse i zsynchronizować repozytoria to potrafi średnio rozgarnięty człowiek.
Może jedynie ten co zajmuje się trochę programowaniem potrafi stwierdzić, że każdy projekt ma swoją strukturę logiczną i związany z tym układ katalogów i nazwy plików.
Inaczej wygląda na przy plikach pisanych w C z l2off, zupełnie inaczej w javie z l2j.
Język programowania nie wymusza tego, tylko koncepcja programistów.
W przeciwieństwie do ciebie - znam się, bo sporo programuję, akurat nie w javie, chociaż pisałem questy w jythonie dla projektu l2j.
Z sieci można bez problemu ściągnąć wszystkie pliki większości dostępnych projektów, można sobie porównać.
Co do ai i geodaty nie wypowiem się, bo nie śledzę już projektu l2j od dawna - pamiętam jedynie, że geodata i pathfinding był w nim od kilku lat, ale standardowo nie włączane, pliki trzeba było sobie ściągać z innej strony związanej z projektem, l2jgeodata.com to się nazywało czy podobnie.
Nie wiem, czy to co wyrzuca mi google jest związane z projektem, ale jeśli ktoś chce to proszę:
www.la2geo.com - i wstawiajcie sobie admini geodatę i pathnode w swoje serwery, będziecie tacy jak enigma :)

Tak jak pisałem wcześniej, to jeszcze raz, ostatni napiszę na temat twoich wypowiedzi i tego co pisze z konta koza1: zero konkretów i ciągłe kłamstwa, opluwanie innych, pyszczenie na całej linii i iście w zaparte.

Cytat: koza1 w Marzec 20, 2010, 11:52:08 AM
Niezly hater za wszelka cene chce zrobic antyreklame xD Gapiszon masz polskiego priva z lepszymi plikami? jak tak to daj mi linka do niego na pw xD

Zdaje się, że ktoś pisał tutaj coś o moim wieku. Jakby to ująć, dorosłe osoby nie próbują ośmieszać swoich dysputantów dziecinnymi obrazkami, nie ubliżają im i nie wykazują postawy roszczeniowej typu "DAJ MI". Chyba niewiele różnisz się mentalnie od nubków-żebraków z Giran.

Szkoda więcej czasu wam poświęcać, chyba ci inteligentniejsi gracze po przeczytaniu wątku sami potrafią zadecydować, a inni niech tracą swój czas. Jeśli będę pamiętał (w co wątpię) to za kilka miesięcy podbiję ten wątek i przypomnę co niektórym, na czyje wyszło :)

HellSign

l2rox ma l2dc >Wasze pliki

No dajcie przebijcie to będzie śmieszne, nie dosięgacie ich devom do pięt.

BTW :
Czemu mam podać polski serwer(pliki)? Jesteśmy w EU RPG-club, even LoLdex, Abyss, Elixir, BFDR, L2retail mógłbym wam tutaj wiele wiele innych wypisać:)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lmao

Cytat: Gapiszon w Marzec 20, 2010, 04:29:45 PM

Jak polscy politycy. Bełkot niepoparty żadnymi dowodami, idziesz w zaparte i brniesz ze swoimi kłamstwami coraz dalej. Żal mi niczego nie ściska, co najwyżej żal mi graczy z waszego serwera.
Nie prowadziłem i nie prowadzę żadnego serwera, to, że potrafię uruchomić eclipse i zsynchronizować repozytoria to potrafi średnio rozgarnięty człowiek.
Może jedynie ten co zajmuje się trochę programowaniem potrafi stwierdzić, że każdy projekt ma swoją strukturę logiczną i związany z tym układ katalogów i nazwy plików.
Inaczej wygląda na przy plikach pisanych w C z l2off, zupełnie inaczej w javie z l2j.
Język programowania nie wymusza tego, tylko koncepcja programistów.
W przeciwieństwie do ciebie - znam się, bo sporo programuję, akurat nie w javie, chociaż pisałem questy w jythonie dla projektu l2j.
Z sieci można bez problemu ściągnąć wszystkie pliki większości dostępnych projektów, można sobie porównać.
Co do ai i geodaty nie wypowiem się, bo nie śledzę już projektu l2j od dawna - pamiętam jedynie, że geodata i pathfinding był w nim od kilku lat, ale standardowo nie włączane, pliki trzeba było sobie ściągać z innej strony związanej z projektem, l2jgeodata.com to się nazywało czy podobnie.
Nie wiem, czy to co wyrzuca mi google jest związane z projektem, ale jeśli ktoś chce to proszę:
www.la2geo.com - i wstawiajcie sobie admini geodatę i pathnode w swoje serwery, będziecie tacy jak enigma :)

Tak jak pisałem wcześniej, to jeszcze raz, ostatni napiszę na temat twoich wypowiedzi i tego co pisze z konta koza1: zero konkretów i ciągłe kłamstwa, opluwanie innych, pyszczenie na całej linii i iście w zaparte.

Cytat: koza1 w Marzec 20, 2010, 11:52:08 AM

Zdaje się, że ktoś pisał tutaj coś o moim wieku. Jakby to ująć, dorosłe osoby nie próbują ośmieszać swoich dysputantów dziecinnymi obrazkami, nie ubliżają im i nie wykazują postawy roszczeniowej typu "DAJ MI". Chyba niewiele różnisz się mentalnie od nubków-żebraków z Giran.

Szkoda więcej czasu wam poświęcać, chyba ci inteligentniejsi gracze po przeczytaniu wątku sami potrafią zadecydować, a inni niech tracą swój czas. Jeśli będę pamiętał (w co wątpię) to za kilka miesięcy podbiję ten wątek i przypomnę co niektórym, na czyje wyszło :)
I tutaj gapiszon dales dupy na calego bo nie chodzi o pliki geodaty tylko o geo engine napisany w core, mozesz miec geodate za tysiace dollarow ale nigdy nie dosiegnie piet tej z enigmy dlaczego? to proste geo engine w l2j to jedno wielkie bagno. Daruj sobie kolejne posty bo tym co napisales udowodniles MI ze jestes kolejnym pseudo polaczek admin.
Cytat: HellSign w Marzec 20, 2010, 08:27:26 PM
l2rox ma l2dc >Wasze pliki

No dajcie przebijcie to będzie śmieszne, nie dosięgacie ich devom do pięt.

BTW :
Czemu mam podać polski serwer(pliki)? Jesteśmy w EU RPG-club, even LoLdex, Abyss, Elixir, BFDR, L2retail mógłbym wam tutaj wiele wiele innych wypisać:)
L2dc to kolejne bagno bazujace na l2j, pisanie ze nie ma nic wspolnego z l2j w reklamach serwa jest zenujace, macie zje****** geodate w polowie dzialajace skille zalosnt quest engine zadnego random spawnu itd itd kolejny l2jxxx. Rebelion moj drogi zostal napisany od podstaw i nie posiada podstawowych wad jakie ma kazde l2j, l2dc l2jfree i cos tam. Nie zrobisz z go*na zlota chodz bys chorde devow mial bo by musieli wszystko od poczatku pisac.

Panie Hellsing, pokaz mi lepszy " Emulator" "Java" niz my mamy a zwroce ci szacunek i odejde z tego forum z ogonem podwinietym. GL !

Matim

Maniakowi czy tam Puniemu nie przegada nikt. Może tu napisać nawet i 50 osób jakieś negatywne opinie na temat ich serwera, ale oni i tak będą się upierać, że wszystko jest ok, a więc nie marnujcie czasu.

seken

Cytat
Questy są bodajrze x5.

1.Tak raziel jest "troche tepy", ale to nie powod zeby kazdego porownywac do raziela i jego wypowiedzi, wiec to co napisales to fail.
2.Tak moze i sa 12 letnie dzieci i mlodsi tylko ze nie wiem co masz do nich?, ba niektore reprezentuja wyzszy poziom niz jacys 16-18 latkowie, juz Matim napisal, ze to nie jest fajne.
Wedlug mnie tymi postami tylko sie pograzyles, nastepnym razem pomysl a potem pisz...

koza1

Cytat: Matim w Marzec 20, 2010, 08:50:03 PM
Maniakowi czy tam Puniemu nie przegada nikt. Może tu napisać nawet i 50 osób jakieś negatywne opinie na temat ich serwera, ale oni i tak będą się upierać, że wszystko jest ok, a więc nie marnujcie czasu.
Pokaz lepszy serwer java albo zamknij dziub

Matim

Cytat: koza1 w Marzec 20, 2010, 09:27:34 PM

Widać jaką dorosłą, osobą na poziomie jesteś, ale nie będę tracił czasu na komentowanie osoby takiej jak Ty, bo już nie raz poruszano ten temat. Wiele osób ma o Tobie wyrobione podobne zdanie.

Nie trzeba szukać aby znaleźć lepszy serwer. Wasz online świadczy o czymś świadczy?

Czysty przeciętniak z  zapatrzoną w siebie i swoje pliki administracją, która nie przyjmuje złego zdania na swój temat. Ale do krytykowania innych serwerów była pierwsza.

Nie tylko pliki tworzą serwer, a wydaje mi się, że o tym chyba zapomnieliście.

Co jak już mówiłem, przekłada się na wasz jakże wysoki online.

Lmao

Cytat: Matim w Marzec 20, 2010, 09:32:52 PM

Widać jaką dorosłą, osobą na poziomie jesteś, ale nie będę tracił czasu na komentowanie osoby takiej jak Ty, bo już nie raz poruszano ten temat. Wiele osób ma o Tobie wyrobione podobne zdanie.

Nie trzeba szukać aby znaleźć lepszy serwer. Wasz online świadczy o czymś świadczy?

Czysty przeciętniak z  zapatrzoną w siebie i swoje pliki administracją, która nie przyjmuje złego zdania na swój temat. Ale do krytykowania innych serwerów była pierwsza.

Widzisz nie znajdziesz lepszego serwera java od naszego, 180 online w ciagu tygodnia dla mnie jest ok. Jestem do krytykowania serwerow jako ze gram na nich, nigdy w zyciu nie gral bym na swoim bo fakt jest taki ze i tak zasiegniesz kiedys pod //gmshop, Prowadze projkt oraz serwer od trzech lat i zaden emo polaczek mi nie bedzie pisal ze jest lepszy source od engimy albo ze jest fail. Nie chce nie graj ale nie pisz bzdur ze to l2j albo jeden wielki syf, bo jak bym wystawil tutaj share'a na te pliki w ciagu tygodnia stalo by na nich 30 serwerow z pseudo admina na czole.

seken

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 09:41:06 PM

Widzisz nie znajdziesz lepszego serwera java od naszego, 180 online w ciagu tygodnia dla mnie jest ok. Jestem do krytykowania serwerow jako ze gram na nich, nigdy w zyciu nie gral bym na swoim bo fakt jest taki ze i tak zasiegniesz kiedys pod //gmshop, Prowadze projkt oraz serwer od trzech lat i zaden emo polaczek mi nie bedzie pisal ze jest lepszy source od engimy albo ze jest fail. Nie chce nie graj ale nie pisz bzdur ze to l2j albo jeden wielki syf, bo jak bym wystawil tutaj share'a na te pliki w ciagu tygodnia stalo by na nich 30 serwerow z pseudo admina na czole.
Hah jak to przeczytalem to nie wiem czy smiac sie czy plakac :>?"Nie znajdziesz lepszego serva l2j" uhauhauh xd. Moze i 180 to dla ciebie spoko, ale sa ludzie co maja wieksze ambicje, chca miec lepszy serverm, wiecej osob wiec nie pisz prosze ze twoj/wasz server jest najlepszy z sposrod l2j servow

Matim

Miej serwer nawet i z plikami z officialo, ale na prawdę wielkim osiągnięciem taki online nie jest.

Niektóre lol high rate na starcie miały więcej niż wy po tygodniu.

"lol polaczek", ok bo krytykuje Twój serwer?

To jest właśnie żałosne, widzi się błędy u innych, ale u siebie nie.

Jeśli myślałeś, że wszyscy będą sypać komplementami na temat tego jakże "świetnie zapowiadanego polskiego serwera" to się mylisz.

Bo powoli wychodzi jaki on tak na prawdę świetny jest, a raczej nie jest.

Wywieś sobie w pokoju zdjęcie z napisem L2v lub Enigma i zacznij się do tego modlić.

Pisałeś w wielu prezentacjach serwerów "lol c/p i nic więcej"

A sam napisałeś, że wasze pliki bazują na Rebelionie.

Jaki z tego wniosek? Taki, że teraz my możemy pisać iż kupiliście pliki, poprawiliście kilka rzeczy i wow, tak powstało L2v.

Lmao

mowie tutaj o naszym source nie o ilosci online, nie martw sie za miesiac bedzie 500+ bez problemu
Cytat: Matim w Marzec 20, 2010, 09:53:39 PM

Miej serwer nawet i z plikami z officialo, ale na prawdę wielkim osiągnięciem taki online nie jest.

Niektóre lol high rate na starcie miały więcej niż wy po tygodniu.

"lol polaczek", ok bo krytykuje Twój serwer?

To jest właśnie żałosne, widzi się błędy u innych, ale u siebie nie.

Jeśli myślałeś, że wszyscy będą sypać komplementami na temat tego jakże "świetnie zapowiadanego polskiego serwera" to się mylisz.

Bo powoli wychodzi jaki on tak na prawdę świetny jest, a raczej nie jest.

Wywieś sobie w pokoju zdjęcie z napisem L2v lub Enigma i zacznij się do tego modlić.

Pisałeś w wielu prezentacjach serwerów "lol c/p i nic więcej"

A sam napisałeś, że wasze pliki bazują na Rebelionie.

Jaki z tego wniosek? Taki, że teraz my możemy pisać iż kupiliście pliki, poprawiliście kilka rzeczy i wow, tak powstało L2v.
L2v nie bazuje na rebelionie, bazuje na l2jserver od 3 lat + moje wlasne prace, Engima bazuje na rebelionie i bije na glowe wszelkie inne serwery java. Nie tylko pliki tworza serwer masz racje, popatrz na rpg club, admina ani odp na wiadmosc od admina nie otrzymasz za skarby swiata bo to zlewa, ja z marianem jestesmy w grze po 10 h i odpowiadamy na pm i petycje itd zle? sprzedajemy full itemy jak na innych serwerach? nie, mamy recki enchany itd by na tym zarobic? nie, czego wiecej oczekujesz od administracji? zeby ci dupe na forach lizali? Nie z nami takie numery

Matim

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 09:54:13 PM
mowie tutaj o naszym source nie o ilosci online, nie martw sie za miesiac bedzie 500+ bez problemu

Waszym source? Source Rebeliona z WASZYMI dodatkami. Sam pisałeś, że rebelion był pisany od podstaw. Ok, ale L2v bazuje na rebelionie, więc?

Za miesiąc możecie mieć i 10k, dla mnie liczy się to ile jest teraz.

Licznik online usunął się Wam przypadkiem?

Ciekawe czy dalej kręcicie licznik, oj ciekawe.