L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Koszałek Opałek

bylem wczoraj moze 2 godziny: 20+
dzisiaj profa i 40 + ;)
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Kall

Aż takie?? To przecież wcale nie jest nic nadzwyczajnego, Ci którzy w tym czasie się nie bili o AQ pewno już przeskoczyli ich o pare lvli

L2 EU off @ TapMadls

jh0ri

Cytat: Miltten w Lipiec 02, 2010, 11:03:15 AM
no niezle pvp tylko jakim cudem maja juz takie lvle ja mam dopiero 21lvl :/

Online Time:
39    Rickert    Cleric    13 hours 11 minutes - takim cudem !!!
Тихий!!! Тихий!!!

Argento

Cytat: jh0ri w Lipiec 02, 2010, 11:24:48 AM
Cytat: Miltten w Lipiec 02, 2010, 11:03:15 AM
no niezle pvp tylko jakim cudem maja juz takie lvle ja mam dopiero 21lvl :/

Online Time:
39    Rickert    Cleric    13 hours 11 minutes - takim cudem !!!

13    Erhabe    Human Wizard    13 hours 20 minutes

I co z tego jak z tych 13h ,8 h to na offline shop a chyba nie powinno liczyc offline shop.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Rickert

Ryane

To nie sa wyscigi, nie utrzymasz poziomu prawdziwych no lifow :D Ja wczoraj ok polnocy padlem od Hydroblasta, wiec juz 4h po starcie byly 40lvle :P

Koszałek Opałek

Normalny (czytaj: "przecietny" - ze wzgledu na czas online) gracz nie ma szans w stosunku do faktorow.

Najbardziej zdziwisz sie, jak zobaczysz po 2 tygodniach pierwsze sety A na sell ;)
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

Miltten

no ja mam 3 postacie do expienia co mnie wkur*** 1 palka i 2 krasiow a mam ich na jednym koncie wiec musze osobno expic i kazdy z nich ma 25 lvl kiedys mi lepiej szlo :/

Ryane

Trzebalo na poczatku pomyslec :D Lepiej sobie zrob tylko 1 postac i dolacz do jakiegos const pt i nie bedziesz musial krasi robic :P

Kommodus

Cytat: InsOmnia- w Lipiec 01, 2010, 11:42:38 PM
Chciałbym zauważyć w questach z których nie dostajecie adeny, nie pisze również że jest ona nagroda w oknie reward w quescie, natomiast te co daja adene, mają to również napisane pod questem. A ta nagroda bazuje na ID questa w db. Dlatego uważamy że tak jest correct. Pozdrawiam.

ee? fail robilem wczoraj questa na warriora i reward pisał
- EXP
- SP
- Mark do zmiany klasy

Adene jednak dostałem koło 300k.

InsOmnia-

Cytat: Kommodus w Lipiec 02, 2010, 02:35:19 PM
Cytat: InsOmnia- w Lipiec 01, 2010, 11:42:38 PM
Chciałbym zauważyć w questach z których nie dostajecie adeny, nie pisze również że jest ona nagroda w oknie reward w quescie, natomiast te co daja adene, mają to również napisane pod questem. A ta nagroda bazuje na ID questa w db. Dlatego uważamy że tak jest correct. Pozdrawiam.

ee? fail robilem wczoraj questa na warriora i reward pisał
- EXP
- SP
- Mark do zmiany klasy

Adene jednak dostałem koło 300k.

report na naszym forum :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Miltten

Cytat: Ryane w Lipiec 02, 2010, 02:20:50 PM
Trzebalo na poczatku pomyslec :D Lepiej sobie zrob tylko 1 postac i dolacz do jakiegos const pt i nie bedziesz musial krasi robic :P
ja wole miec swoich krasi lepiej sie wtedy czuje a exp mi wolno idzie bo nie gralem juz od roku wiec nie bardzo mi idzie expienie

Sh1no

WTF?! rollback i strace moje 7,7kk ? :O ktore mi sie ze spirit beadow trafilo ? :X

Argento

Cytat: Sh1no w Lipiec 02, 2010, 06:43:36 PM
WTF?! rollback i strace moje 7,7kk ? :O ktore mi sie ze spirit beadow trafilo ? :X
O jakim rollback mowa?Az sie zalogowalem sprawdzic czy mi lvl cofneli ale dalej taki sam:D

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

InsOmnia-

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Gandam

server ruszyl 0 flamu

to ja powiem ze online bardzo dobry jak na start! :) ladnie gmi czyszcza boty, a tego sie bardzo obawialem :) dziala na plikach l2DC BOT RAPORT moze ?:>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Vincent

ARCYK

Po starcie zwątpiłem jak zobaczyłem te errory wszędzie ale teraz wszystko gra. Warto było czekać :)

Argento

Wiecie moze jaki lvl jest max?:<Chyba cos okolo 70+
/confirm plx?

A tutaj jakis "SkrinSzczau"

Fajnie ze botki sobie nie polataja na start :<

Rickert

Koszałek Opałek

Ryane

Nie ma czego zazdroscic, gosc gra po 15-20h dziennie, nie wychodzi z domu, a jedyna przerwa to sniadanie, obiad i kolacja i to pewnie tez przed monitorem.

Gra ktos warlockiem? Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha, ale ani razu nie wszedl mi anchor z cubica  :oops:

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

raiderek

Ktoś poza mną gra daggerem? (TH here)
Bo ja mam dość mieszane uczucia, a słyszałem że na l2DC w miarę działają.

Brak pleców u mobów, śmieszny landrate detargetów i backstaby po 600 w karmiany, czy może jestem pechowym lolem?
Wasting time since 2004
Ru off.