L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Miltten

Cytat: raiderek w Lipiec 03, 2010, 06:13:30 PM
Ktoś poza mną gra daggerem? (TH here)
Bo ja mam dość mieszane uczucia, a słyszałem że na l2DC w miarę działają.

Brak pleców u mobów, śmieszny landrate detargetów i backstaby po 600 w karmiany, czy może jestem pechowym lolem?
ja gram daggerem i nie wiem ale chyba jednak jestes pechowym lolem

Rickert

U znajomego const. daggerków all its fine. Dmg 4k w magów itp. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Argento

Mi dzis pw sprzedal blowa za 900 a mial moze 45 lvl wiec nie wiem ocb Ci.
od razu na 50 lvl chcialbys blowy i backi za 5k^^.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Przemo

Offline shop się liczy do reguły 1+1 ? (main+box).

Rickert

Miltten

a ja mam pytanko co to jest const pt bo nigdy sie z czyms takim nie spotkalem

ugh

const = stałe, czyli stałe party :P Gra się razem przy ustalonych z góry godz, najczęściej z TS lub Ventrilo

W skład takiego pt zazwyczaj wchodzą SWS, BD, Buffer, Bish, reszta DD + ew. support jakiś :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Miltten

Cytat: ugh w Lipiec 03, 2010, 11:06:09 PM
const = stałe, czyli stałe party :P Gra się razem przy ustalonych z góry godz, najczęściej z TS lub Ventrilo

W skład takiego pt zazwyczaj wchodzą SWS, BD, Buffer, Bish, reszta DD + ew. support jakiś :P
aha dzieki za wytlumaczenie nie chce mi sie robic tych krasi bede gral tak jak kiedys bez jebanych krasi bede kupowal itemki jak beda i bedzie dobrze

raiderek

Cytatja gram daggerem i nie wiem ale chyba jednak jestes pechowym lolem
Wybacz ale akurat Twoje zdanie mnie nie obchodzi.

CytatMi dzis pw sprzedal blowa za 900 a mial moze 45 lvl wiec nie wiem ocb Ci.
od razu na 50 lvl chcialbys blowy i backi za 5k^^.

Ja mam już 60+ a w plated leathery dalej sprzedaje backi za 800 QQ
Akurat grałem daggerem na rpg i dmg "trochę" się różni, ale dość QQ
niech mi ktoś lepiej powie jak wypadają daggery na end game na tym L2DC, bo na becie nie szło sprawdzić tego w 100% Grał ktoś może daggerem na BFDR?
Wasting time since 2004
Ru off.

Rickert

Na bfdj aw po 12k waliło się. Ja moim th z loleq + common a grade + common dagger na 76 w ludzi na ketrze po 2-3k biłem. Nie wiem, imo tutaj all jest dobrze. :<

Miltten

Cytat: raiderek w Lipiec 03, 2010, 11:20:49 PM
Cytatja gram daggerem i nie wiem ale chyba jednak jestes pechowym lolem
Wybacz ale akurat Twoje zdanie mnie nie obchodzi.

poczulem sie urazony  :P

raiderek

CytatNa bfdj aw po 12k waliło się. Ja moim th z loleq + common a grade + common dagger na 76 w ludzi na ketrze po 2-3k biłem. Nie wiem, imo tutaj all jest dobrze. :<

No to farmie dalej :D TH 60+ LF Const party/duo lub też klan. / pro nolife

A i btw, jak potem będzie rollback to Ci jaja urwę xa0xa0
Wasting time since 2004
Ru off.

Rickert

Wiesz, jeszcze mogę Ci teraz pm'nąć kolege AW 58 jak tam jego Dmg i uczucia z gry.

Ryane

Jest szansa, ze wprowadzicie jakies strefy do handlu w Giran? Teraz jest tam taki syf, ze nic nie da sie znalezc.

xXxFelekxXx

Cytat: raiderek w Lipiec 03, 2010, 11:20:49 PM
niech mi ktoś lepiej powie jak wypadają daggery na end game na tym L2DC, bo na becie nie szło sprawdzić tego w 100% Grał ktoś może daggerem na BFDR?

ja na aw w full s z full attri z enchantowanymi blowami , focus death itp biłem po 3-4k w tanka i po 6-12k w light/robe

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Rickert

Cytat: Ryane w Lipiec 04, 2010, 02:17:33 AM
Jest szansa, ze wprowadzicie jakies strefy do handlu w Giran? Teraz jest tam taki syf, ze nic nie da sie znalezc.
Za dużo EX'a. :D

Jest coś takiego jak opcja znajdowania shopów. :<

seken

Cytat: Rickert w Lipiec 04, 2010, 11:10:31 AM
Cytat: Ryane w Lipiec 04, 2010, 02:17:33 AM
Za dużo EX'a. :D

Jest coś takiego jak opcja znajdowania shopów. :<
Imo nigdy nie wiadomo jak ktos nazwie ten sklep.Naprzyklad chcesz kupic crysztaly c-grade to wpisujesz np. cry c.Przy czym ludzie maja skroty cc albo crc poprostu czasami takie skroty wymyslaja, ze do glowy pomysl mi nie przyjdzie, zeby tak wpisac.

Rickert

Eyvee

no, szczerze powiedziawszy przydałyby się jakieś strefy handlowe, bo nawet z wyszukiwarką w action ciężko coś znaleźć, wszystko tak porozrzucane, że głowa boli...jednym może to nie przeszkadza, ale jednak dobrze byłoby takie strefy zrobić :P

HellSign

retail like ? to nie powinno być takich stref, jest klimacik całe schody w giran itd.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Gandam

fakt irytujace to, ale tez wlasnie jak napisal HellSign, klimacik :D
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

szponiasty

Cytat: Ryane w Lipiec 01, 2010, 08:52:03 PM
Cytat: x3nomorph w Lipiec 01, 2010, 08:40:49 PM
Ale to widac ta przepasc pomiedzy Polska a reszta swiata, taki rpg z online 6k+ mial mniejsze problemy z loginem niz Cerberus 900online

A co ma do tego Polska? Ciekawe jakby ten wspanialy rpg club dzialal na javie, w zyciu, by nie uciagnal 6k ppl.

Marudzisz. Dobrze przygotowana Java myśle że bezproblemowo może, ba nawet nie tylko konkurować ale i bić wydajnością L2Off. Szczególnie to co większość używa - C4 kombinowany na Kamael albo i wyżej... Z tego co widziałem ten serwer też nie ma (chyba) sponsora - może dedyk za słaby? :P Albo konfiguracja MySQL defaultowa, świeżopoinstalacyjna xD
Oj tam oj tam

InsOmnia-

Cytat: szponiasty w Lipiec 10, 2010, 03:16:20 AM
Ale to widac ta przepasc pomiedzy Polska a reszta swiata, taki rpg z online 6k+ mial mniejsze problemy z loginem niz Cerberus 900online

A co ma do tego Polska? Ciekawe jakby ten wspanialy rpg club dzialal na javie, w zyciu, by nie uciagnal 6k ppl.

Marudzisz. Dobrze przygotowana Java myśle że bezproblemowo może, ba nawet nie tylko konkurować ale i bić wydajnością L2Off. Szczególnie to co większość używa - C4 kombinowany na Kamael albo i wyżej... Z tego co widziałem ten serwer też nie ma (chyba) sponsora - może dedyk za słaby? :P Albo konfiguracja MySQL defaultowa, świeżopoinstalacyjna xD

Nie będę komentować, wystarczy sprawdzić jaka maszyna jest.
A konfiguracja MySQL? Poza kilkoma stałymi, dynamiczna, sama się dostosowuje do obciążenia.

Online Record: 3171, przy 10% obciążeniu db, 0 laga.

Ten login i 900 online był limitem otwartych plików dla linuxa, czego nikt nie mógł przewidzieć, nie miałem zamiaru sprawdzać każdego z tysięcy configów linuxa.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Lokocz

Cytat: szponiasty w Lipiec 10, 2010, 03:16:20 AM

na razie spotkalem sie tylko z jedna java ktora jest w stanie konkurowac z l2off - l2dream napisane i uzywane jak na razie tylko przez ruskich