L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Cytat: kactuzz w Sierpień 13, 2010, 07:50:51 PM
Takie małe pytanko bo właściwie regulamin nie jest sprecyzowany.
Można mieć zalogowane naraz 2 konta. Czyli właściwie kont można mieć więcej i logować które sie chce byleby były zalogowane tylko 2?

Nie ma ograniczen co do ilosc kont, lecz jesli mozna miec max 2 konta uruchomione w 1 czasie to po co robic ich wiecej?

Cytat: kactuzz w Sierpień 13, 2010, 07:50:51 PM
I czy np można logować postać kogoś innego (oczywiście zachowując zasade tylko 2 konta z 1 IP w tym samym czasie;])?

Raczej tak, nic nie znalazlem o tym w regulaminie. Z tym, ze sprzedawanie/kupowanie/wymienianie postaci na serwerze jest zabronione.

kactuzz

Tak wiem, ale np robimy boxa BD a gramy razem z kolega więc bezsensu by było żebyśmy robili 2 takie same postacie prawda?

Lokocz

wy ludzie na prawde tacy glupi czy tylko udajecie?

InsOmnia-

Nie jest sprecyzowany bo serwer sprawdza liczbę klientów, i po prostu 3 nie da się zalogować.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Larsen

Cytat: InsOmnia- w Sierpień 13, 2010, 08:17:09 PM
Nie jest sprecyzowany bo serwer sprawdza liczbę klientów, i po prostu 3 nie da się zalogować.

a z tym się z tobą nie zgodzę  :afro: da się więcej mój znajomy odpalił , było to na początku servera może coś zmienialiście 

seken

Cytat: Larsen w Sierpień 13, 2010, 10:22:53 PM

a z tym się z tobą nie zgodzę  :afro: da się więcej mój znajomy odpalił , było to na początku servera może coś zmienialiście
Jasne, a znajoma mojego kolegi, przyjaciela wujka, kolezanki siostra zhackowala celesa, sup?

Larsen

Cytat
Jasne, a znajoma mojego kolegi, przyjaciela wujka, kolezanki siostra zhackowala celesa, sup?

chciałem ci coś pokazać ostatnio na PW no ale cuz zablokowaleś mnie x) mało wiesz o l2j a tym bardziej plikach dc

seken

Cytat: Larsen w Sierpień 13, 2010, 11:13:45 PM
Cytat

chciałem ci coś pokazać ostatnio na PW no ale cuz zablokowaleś mnie x) mało wiesz o l2j a tym bardziej plikach dc
Sry mialem opcje, zeby dostawac PW od adminow tylko, nie wiem czemu tak bylo ustawione.Juz nie mam.
Chodzilo mi glownie o to, ze ktos pisze "moj kolega skocz z mount everestu i sie nie zabil", poprosil bym screeny z tym multi boxem.Bo pisac kazdy potrafi  :)

M4juS

InsOmnia-

Cytat: M4juS w Sierpień 13, 2010, 11:23:13 PM
Czyli jak mam 2 kompy to mogę odpalić 4box? :D

Nie jeśli tylko Ty na tym grasz. Teoretycznie wejdziesz ale gm może za to jailować.

Lokocz

Cytat: InsOmnia- w Sierpień 13, 2010, 11:39:57 PM

Nie jeśli tylko Ty na tym grasz. Teoretycznie wejdziesz ale gm może za to jailować.
ale jego brat akurat wyszedl do sklepu, a gm go do jaila wpierdolil :D

szponiasty

Cytat: Lokocz w Sierpień 14, 2010, 12:52:26 AM
Cytat: InsOmnia- w Sierpień 13, 2010, 11:39:57 PM

ale jego brat akurat wyszedl do sklepu, a gm go do jaila w-_-'il :D
Marudzisz :)

Uploaded with ImageShack.us
Oj tam oj tam

g4ce

Na proxy 3 gry sie da bez problemu :) A nawet i wiecej
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

InsOmnia-

Wszystko da się obejść, dlatego mamy gmów którzy przyjmują reporty graczy.

wenth1

Na tym servie trzeba robic questa na zmiane 1 klasy? czy mozna jakos inaczej?

bo ktos mowil ze mozna kupic marki questowe ale nie wiem gdzie, plox heeeeelp

GenesiZ

Cytat: wenth1 w Sierpień 14, 2010, 01:31:07 PM
Na tym servie trzeba robic questa na zmiane 1 klasy? czy mozna jakos inaczej?

bo ktos mowil ze mozna kupic marki questowe ale nie wiem gdzie, plox heeeeelp

można kupić na 1wszą i drugą
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Ryane

W Gludio i Giran na 100% jest NPC od zmiany klasy. Pierwsza chyba za 80k, druga za 900k

seken

Cytat: Ryane w Sierpień 14, 2010, 01:45:11 PM
W Gludio i Giran na 100% jest NPC od zmiany klasy. Pierwsza chyba za 80k, druga za 900k
A dokladniej Gludio, Dion,giran.Pierwsza za 50k, a druga jak Ryane mowil 900k  :P.

Argento

Jak tam z Icarusami?:D
Czytajac L2ex ,zobaczylem ze dzialaja juz questy na graci,w stakato questy na recki icarusa,spoil keys itp,jestem ciekawy czy Wy sobie z tym poradzicie i wprowadzicie na swoj serwer?
PS.
Wieksze star wars'y sie robia z tego L2,malo jest porzadnych serwow C3-Interlude=/
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

InsOmnia-

Cytat: Argento w Sierpień 14, 2010, 02:51:53 PM
Czytajac L2ex ,zobaczylem ze dzialaja juz questy na graci,w stakato questy na recki icarusa,spoil keys itp,jestem ciekawy czy Wy sobie z tym poradzicie i wprowadzicie na swoj serwer?
PS.
Wieksze star wars'y sie robia z tego L2,malo jest porzadnych serwow C3-Interlude=/

U nas są od miesiąca albo i dłużej (osobiście zrobiłem cale Stakato Nest), tylko że Gnacik, JIV dołączyłi do L2DC więc zapewne stąd jest to również na l2ex :)

Argento

Cytat: InsOmnia- w Sierpień 14, 2010, 02:55:40 PM
Cytat: Argento w Sierpień 14, 2010, 02:51:53 PM
PS.

U nas są od miesiąca albo i dłużej (osobiście zrobiłem cale Stakato Nest), tylko że Gnacik, JIV dołączyłi do L2DC więc zapewne stąd jest to również na l2ex :)
Gnacik testuje z graczami Exa wszystko na PTS poki moga:D

No to graty Gnacik i JIV juz w L2DC,ladnie ladnie,nie wiem jak JIV,ale Gnacik napewno Wam sie przyda :)

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

InsOmnia-

No wszyscy z l2dc  graja na PTS w jednym klanie, a Gnacik już nie gra :P

Argento

Inso moze jakies info w koncu na temat "2 serwa" co niby ma powstac?Bo nie ma jakiegos porzadnego serva z high rate,wszystkie prawie to faile.

GenesiZ

Cytat: Argento w Sierpień 14, 2010, 10:34:46 PM
Inso moze jakies info w koncu na temat "2 serwa" co niby ma powstac?Bo nie ma jakiegos porzadnego serva z high rate,wszystkie prawie to faile.

a jak postawią HR i też się okaże failem? Szkoda, żeby taki serwer zepsuł sobie renomę :<
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(