Witaj
Gość

Wątek: L2DC Freya L2MMORPG x5  (Przeczytany 76053 razy)

• Pochwał: 4

Odp: [ZAPOWIEDZ]L2DC Gracia Epilogue L2MMORPG x5 Officjalny start 07.08.2010 !!!!!!!
« Odpowiedź #200 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:43:08 pm »
Ciekawa fotka zostala umieszczona na forum> Gm niestety skasowal a autor dostal bana....

adres url usunięty

Moze bym uwierzyl, gdyby rozmowa odbyla sie w Giran, a screen obejmowalby na przyklad rynek. NA razie na screenie widze krasnala (samego) z debilnym nickiem, ktory pisze na pmie, z kims o nicku takim samym, jaki ma gm tego serwera. Wow.. Jak bardzo chcesz, tez zrobie taki sam, w ciagu 4 minut. Nawet moge probowac udowodnic ze gm chcial mi sprzedac setke niewolnikow, w celu przejecia wladzy w miescie warszawa. Gdyby chociaz po wpisaniu komendy "/gmlist" pojawil sie nick Arciego jako zalogowanego GMa, ewentualnie, gdyby kolega rozszerzyl czat na tyle, by widac bylo, gdzie sie zlaogowal, moglbym uznac ze ktos zadal sobie trud postawienia emulatora, nie wiedzialbym tylko po co...

A tak, wystarczylo wejsc na pierwszy z brzegu "lolserwer" i napisac to na dualboxie. Smutne, smutne... Ale coz, kazdy z nas mial kiedys 14 lat. ;]

adres url usunięty

Nie bede nikogo obwiniac, ale ... ...

Spotkałem się z tego typu odpowiedziami w jednej z prezentacji tego forum dosyć dawno, wyszło na to że Donate lisyta była nie do końca pełna :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2010, 07:21:48 pm wysłana przez Naito »
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Pochwał: 0

Odp: [ZAPOWIEDZ]L2DC Gracia Epilogue L2MMORPG x5 Officjalny start 07.08.2010 !!!!!!!
« Odpowiedź #201 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:47:07 pm »
fake
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

« Odpowiedź #202 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:47:13 pm »
A to mam zakaz pisaniu tutaj? Zabraniasz czy zazdrościsz?

moze inaczej. zajmujesz sie cerberusem?hmmm to nie jest jego dzial. grasz tutaj na tymze serwerze? nie sadze zebys mial czas, zajmujesz sie przeciez swoim "wspanialymmegaultrawyjebanymwkosmosprojektem" to po co spamujesz o odczuciu co do zapachu trolli? dosc logiczne pytanie nie bedace przytykiem przeciez do twojego pustego ego. tak zazdroszcze ci. brawo za intelekt. :|
"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #203 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:53:09 pm »

moze inaczej. zajmujesz sie cerberusem?hmmm to nie jest jego dzial. grasz tutaj na tymze serwerze? nie sadze zebys mial czas, zajmujesz sie przeciez swoim -_-'anymwkosmosprojektem" to po co spamujesz o odczuciu co do zapachu trolli? dosc logiczne pytanie nie bedace przytykiem przeciez do twojego pustego ego. tak zazdroszcze ci. brawo za intelekt. :|

Tak, to wyczerpuje temat.

A co do cerberusa, w jaki sposob godze w jakosc Servera, ktory jest zrobiony bardzo dobrze. Z tym co mi sie tam nie podoba, czyli motlochem chamstwa. Z czego to wynika? Z winy serwera? Nie. Im wiecej ludzi na serwie, tym sila rzeczy statystycznie bedzie wiecej chamstwa, ktorego nie trawie jako dorosly czlowiek. Tyle to znaczy, ze online siega 3k. GEnialny rynek i takie tam. Za tloczno dla mnie. I tyle.

EOT

p.s. Zweryfikowalem, naprawde polecam ten serwer, jako alternatywe od tlocznych low-mid. Dzis bylo 200 online w popoludnie.
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

• Pochwał: 10

• L2Cerberus/L2DC developer
    • L2Cerberus
« Odpowiedź #204 dnia: Sierpień 23, 2010, 08:29:55 pm »

moze inaczej. zajmujesz sie cerberusem?hmmm to nie jest jego dzial. grasz tutaj na tymze serwerze? nie sadze zebys mial czas, zajmujesz sie przeciez swoim -_-'anymwkosmosprojektem" to po co spamujesz o odczuciu co do zapachu trolli? dosc logiczne pytanie nie bedace przytykiem przeciez do twojego pustego ego. tak zazdroszcze ci. brawo za intelekt. :|

Oczywiście że nie gram, ale czego się spodziewasz po takiej odpowiedzi? Wybacz ja Cie nie obraziłem, ja nie pisze z ironią o Twoich projektach, nie ubliżam Ci ego, nie bije Ci brawa za intelekt i tego samego oczekuje od Ciebie, tym bardziej że nie wiem o Tobie nic tak samo jak Ty o mnie więc nie masz prawa mnie oceniać. W dodatku moja wypowiedź nie była do Ciebie, więc że tak powiem hastour to Ty? hastour to Twój kumpel z podwórka? Jak nie to po co się wypowiadasz? Jak widzisz nie potrzebuje adwokata i potrafi odpisać jak człowiek na poziomie i na szczęście jest ktoś taki jeszcze na tym forum.

Do hastour:
Dzięki za wyjaśnienie, źle się zrozumieliśmy. A co do hamstwa na L2C, nie wiem nie gram :), a hamstwo na forum L2C jest skutecznie likwidowane, tylko tyle mogę.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2010, 08:34:36 pm wysłana przez InsOmnia- »
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

« Odpowiedź #205 dnia: Sierpień 23, 2010, 09:46:07 pm »

Oczywiście że nie gram, ale czego się spodziewasz po takiej odpowiedzi? Wybacz ja Cie nie obraziłem, ja nie pisze z ironią o Twoich projektach, nie ubliżam Ci ego, nie bije Ci brawa za intelekt i tego samego oczekuje od Ciebie, tym bardziej że nie wiem o Tobie nic tak samo jak Ty o mnie więc nie masz prawa mnie oceniać. W dodatku moja wypowiedź nie była do Ciebie, więc że tak powiem hastour to Ty? hastour to Twój kumpel z podwórka? Jak nie to po co się wypowiadasz? Jak widzisz nie potrzebuje adwokata i potrafi odpisać jak człowiek na poziomie i na szczęście jest ktoś taki jeszcze na tym forum.

Do hastour:
Dzięki za wyjaśnienie, źle się zrozumieliśmy. A co do hamstwa na L2C, nie wiem nie gram :), a hamstwo na forum L2C jest skutecznie likwidowane, tylko tyle mogę.

patrzac na twoj poziom jak sobie to czytam to ciesze sie nawet ze tam juz nie gram :D w sumie hastour to moj tzw roommate, ale to nie twoja sprawa ;p ja tylko smieje sie z twoich przytykow, bo nikt tu nie miesza cerberusa z tymze serwerem, a o trollach i zapachach mozna gdzie indziej dyskutowac...zreszta pokaz mi prosze gdzie jasnie Pana obrazilem? robimy offtopic? moze to i lepiej nasz serwerek bedzie dluzej u gory w topicach na forum ;)

• L2Cerberus
Odp: L2DC Gracia Epilogue L2MMORPG x5 Officjalny start 07.08.2010 !!!!!!!
« Odpowiedź #206 dnia: Sierpień 23, 2010, 10:10:44 pm »
Pewnie, chętnie popisze na pm. Tam Ci pokaże.

EDIT: chętnie bym pokazał jak by mod nie usunął naszych postów. A co do poziomu, jak po raz drugi Twoja odpowiedź jest atakiem na mnie to zastanów się kto tutaj jaki poziom pokazuje.

po 1. proszę Cie zastanów się trochę zanim coś napiszesz, bo osobą która zaczęła dyskusje o L2C w tym temacie jesteś Ty sam.
po 2. powiedź jaki jest mój poziom i na jakiej podstawie go oceniasz? Wnioskujesz to po tym że Cie nie obraziłem ani raz? Bo jak na razie tylko atakujesz, mówisz jaki to ze mnie mózg i prostak, a jedyne co robisz to atakujesz mnie, schodząc z tematu.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2010, 10:21:19 pm wysłana przez InsOmnia- »

• Pochwał: 22

« Odpowiedź #207 dnia: Sierpień 23, 2010, 11:43:48 pm »
EDIT: chętnie bym pokazał jak by mod nie usunął naszych postów. A co do poziomu, jak po raz drugi Twoja odpowiedź jest atakiem na mnie to zastanów się kto tutaj jaki poziom pokazuje.

Usunąłem jedynie posty nie związane z serverem.

« Odpowiedź #208 dnia: Sierpień 24, 2010, 11:03:29 pm »

po 1. proszę Cie zastanów się trochę zanim coś napiszesz, bo osobą która zaczęła dyskusje o L2C w tym temacie jesteś Ty sam.
po 2. powiedź jaki jest mój poziom i na jakiej podstawie go oceniasz? Wnioskujesz to po tym że Cie nie obraziłem ani raz? Bo jak na razie tylko atakujesz, mówisz jaki to ze mnie mózg i prostak, a jedyne co robisz to atakujesz mnie, schodząc z tematu.

ehhh no i wez popatrz....to moze zamiast pisac mi o tym ze mi wyslesz PM, to to zrob a nie spamujesz po raz kolejny z poinformowaniem swiata o zamierzeniu dokonania tegoz faktu...masz racje, jak mam wytlumaczyc komus jego poziom kto pisze do mnie per "ham" - z angielskiego szynka chyba jesli dobrze pamietam...dyskusje? czlowieku pojawiles sie w tym topicu smarujac o zapachu trolli....a wiec....jaki jest twoj poziom? nie mi to oceniac, wystarczy poczytac troche twoich wypocin, czy tu, czy w innych topicach...nie schodze z tematu bynajmniej, ani cie nie obrazam - wyrazenia typu "jaki ze mnie mozg i prostak" to Twoje slowa...ale tak to jest jak ktos nie rozroznia zwrocenia uwagi od atakow slownych - dlatego prosilem juz zebys no mi wskazal gdzie cie obrazilem...a jesli nie potrafisz to jak mowilem na samym poczatku - idz wywachiwac trolli w innych dzialach, poki co robisz tu najwiecej owego trollowego smrodku, co mi bynajmniej nie przeszkadza, topic bedzie dluzej na wierzchu ;)
pozdrawiam ;p

• L2Cerberus
« Odpowiedź #209 dnia: Sierpień 25, 2010, 09:33:44 am »

ehhh no i wez popatrz....to moze zamiast pisac mi o tym ze mi wyslesz PM, to to zrob a nie spamujesz po raz kolejny z poinformowaniem swiata o zamierzeniu dokonania tegoz faktu...masz racje, jak mam wytlumaczyc komus jego poziom kto pisze do mnie per "ham" - z angielskiego szynka chyba jesli dobrze pamietam...dyskusje? czlowieku pojawiles sie w tym topicu smarujac o zapachu trolli....a wiec....jaki jest twoj poziom? nie mi to oceniac, wystarczy poczytac troche twoich wypocin, czy tu, czy w innych topicach...nie schodze z tematu bynajmniej, ani cie nie obrazam - wyrazenia typu "jaki ze mnie mozg i prostak" to Twoje slowa...ale tak to jest jak ktos nie rozroznia zwrocenia uwagi od atakow slownych - dlatego prosilem juz zebys no mi wskazal gdzie cie obrazilem...a jesli nie potrafisz to jak mowilem na samym poczatku - idz wywachiwac trolli w innych dzialach, poki co robisz tu najwiecej owego trollowego smrodku, co mi bynajmniej nie przeszkadza, topic bedzie dluzej na wierzchu ;)
pozdrawiam ;p

Okej mój ostatni post w dyskusji z Tobą. Szkoda czasu. 3 raz to samo a nawet nie potrafisz przeczytać tego co napisałem. I nie per "ham", per "prostak". Albo per "Robin Hood", chyba osobę od której zaczął się ten topik przeprosiłem i wyprostowałem to co powiedziałem ale widzę że z braku argumentów ciągle piszesz o tym samym. "Idź wywąchiwać trolli w innych działach" to dla Ciebie zwrócenie uwagi? Nie martw się ja nie jestem prostakiem, nie będę odpowiadał tym samym na takie żałosne odzywki. Co Ci z topiku na wierzchu jak i tak serwer nie żyje? A zresztą sami zobaczycie. Pozdro.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2010, 03:11:17 pm wysłana przez InsOmnia- »

« Odpowiedź #210 dnia: Sierpień 25, 2010, 02:03:14 pm »
online stabilnie w granicach 200 :] zapraszamy serdecznie :p

« Odpowiedź #211 dnia: Sierpień 25, 2010, 04:04:46 pm »
jak by na servie byly raty ok x15 to na pewno by bylo duzo wiecej luda . a tak to lepiej isc grac na l2 cerberus
wszystko bardzo podobne z tym , ze na TYm servie trzeba dluzej farmic, a jest mniej ludzi= mniej pvp :)

« Odpowiedź #212 dnia: Sierpień 25, 2010, 04:42:24 pm »
jak by na servie byly raty ok x15 to na pewno by bylo duzo wiecej luda . a tak to lepiej isc grac na l2 cerberus
wszystko bardzo podobne z tym , ze na TYm servie trzeba dluzej farmic, a jest mniej ludzi= mniej pvp :)

Ale sa raty x5, wiec na przyklad jest sens skladac blue wolfa. W dodatku jak koxam sobie moim ESem, i moj kunik merrow uzywa skilla na mobach grupowych, to po uzyciu masowki kon zamiast biec na mnie, ze stadem mobow z pole, leci ich atakowac. Kazda klasa znajdzie takie intuicyjne "dorobki", przez co gra staje sie bardzo komfortowa. Ktos kto sie tym zajmowal, sam musial spedzic niezliczone godziny grindu dana klasa.

A ze ciezej? Dzieci sie szybciej frustruja, przez co spolecznosc sie klaruje bardzo szybko. Zreszta spolecznosc jest przyjazna i uprzejma. A pvp zawsze mozna znalezc. ; p Przynajmniej pierwsze dwie klasy, mozna kupic za adene. (nie tanio) Tu po prostu zbedne i nudne elementy zostaly ominiete. : ) Poza tym 200 online to malo jak na serwer, gdzie jeszcze nie przeszedl jeden cykl kat? W dodatku tak przyjemnie postawiony? Ktos tu o realiach nie pamieta. :/ A im szybciej dojdzie wiecej ludzi, tym lepiej, bo serwer bardzo dobry jak na low rate.

Od czasow Raid Fighta (ktory przez pierwsze pol roku, trzymal online w wysokosci 45-70, teraz 3k+) nie widzialem tak dobrze postawionego low rate'a. Subiektywna ocena, ale zapraszam do testow, zwlaszcza jak jestescie zmeczeni lol serwami, polityka i walka o lizaki.

Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

« Odpowiedź #213 dnia: Sierpień 25, 2010, 04:48:19 pm »
czyli wg ciebie  Grind jest najwazniejszy i najprzyjemniejszy?? o.O

« Odpowiedź #214 dnia: Sierpień 25, 2010, 04:48:51 pm »
W zeszłym tygodniu wpadł na server jakiś GM i posypały sie bany. Achi ( H GM) twierdzi ze nie wie kto to i umywa rece.
Ostatnio nie loguje sie na server udajac ze go nie.Pytam za co tyle ludzi dostalo bany i jaki nik ma ten "tajny" GM?

• Pochwał: 12

• And The Heavens Shall Tremble
    • gOOoogLe
« Odpowiedź #215 dnia: Sierpień 25, 2010, 05:01:44 pm »
Od czasow Raid Fighta (ktory przez pierwsze pol roku, trzymal online w wysokosci 45-70, teraz 3k+) nie widzialem tak dobrze postawionego low rate'a. Subiektywna ocena, ale zapraszam do testow, zwlaszcza jak jestescie zmeczeni lol serwami, polityka i walka o lizaki.

Dobrze, ze o l2ex nie napisales. Z reszta to jest to samo i juz kilka razy pisalem, ze osoba, ktora wierzy, ze cos takiego w obecnych czasach sie powtorzy jest... glupia. Z tego co zauwazylem to jest kopia Cerberusa. I mysle, ze ludzie tutaj graja tylko dlatego, ze na Cerberusie jest za duzo dzieci, ktore nie potrafia sie zachowywac w grze. Taki serwer powinien miec przynajmniej 500 online, inaczej marnie widze jego przyszlosc. Do tego regulamin, informacje o serwerze i kto wie co jeszcze, dalej sa skopiowanym tekstem Vincenta...

• Pochwał: 17

« Odpowiedź #216 dnia: Sierpień 25, 2010, 05:54:50 pm »
W zeszłym tygodniu wpadł na server jakiś GM i posypały sie bany. Achi ( H GM) twierdzi ze nie wie kto to i umywa rece.
Ostatnio nie loguje sie na server udajac ze go nie.Pytam za co tyle ludzi dostalo bany i jaki nik ma ten "tajny" GM?

Z tego co wiem od początku serwera tylko tyle osób otrzymało ban, tak więc nie wydaje mi się to jakieś dziwne...

Nazwa Postaci: 'Giana', Poziom: '5'
Nazwa Postaci: 'Monk', Poziom: '53'
Nazwa Postaci: 'Nominus' Poziom: '4'
Nazwa Postaci: 'AlQaZ', Poziom: '15'
Nazwa Postaci: 'gfh', Poziom: '1'
Nazwa Postaci: 'Lunar', Poziom: '61'
Nazwa Postaci: 'Lazy', Poziom: '76'
Nazwa Postaci: 'Paco', Poziom: '75'
Nazwa Postaci: 'Mortiis', Poziom: '61'

Natomiast kont zbanowanych jest 35 z czego większość należy do tych samych osób i wygląda na to, że są to auto bany otrzymane za próby oszukiwania. Jak również te należące do osób wypisanych tutaj.

PS fajnie by było, gdybyś chociaż podał jaki nick miał ten 'jakiś' GM
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

• HGM L2MMORPG Network
« Odpowiedź #217 dnia: Sierpień 25, 2010, 06:30:51 pm »
Witam
Musiałem się niestety  zarejestrować na tym forum pod tym nickiem(achi1) ponieważ nazwa Achi była już zajęta.
Co do rzekomych banów tak jak już pisałem graczom ja nikogo nie banowałem. A co do odpowiedzi kto banował to czekam na  Nexta ponieważ on tylko ma wzgląd do tych spraw. Jeżeli ktoś dostał bana niesłusznie zawsze może sie odwołac o to na naszym forum.
Pozdrawiam Achi HGM l2mmorpg.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 07:57:56 pm wysłana przez Naito »
Head Game Master L2MMORPG
www.l2mmorpg.com

« Odpowiedź #218 dnia: Sierpień 25, 2010, 08:16:56 pm »
Najlepiej obarczyć Nexta
Odradzma ten server grac tylko poto zeby potem dostac bana za nic.
Koleś cisnie na pvp z boxem zalogowanym na L2necie i auto hilem ale co to GM obchodzi.
Dac bany normalnym graczom i po sprawie

« Odpowiedź #219 dnia: Sierpień 26, 2010, 08:09:26 am »
czyli wg ciebie  Grind jest najwazniejszy i najprzyjemniejszy?? o.O

Nie. W moim topiku pisze o intuicyjnosci dzialania skilli, jakosci wykonania plikow na ktorych stoi serwer oraz wygody gry. JEzeli na przyklad tworzac postac od zera, na 20 lvlu mam okolo 100k adeny, a mozna kupic profe za 90k to tak jest to wygodne, zwlaszcza jak robie spoila i nie musze teraz grindowac quest itemkow od tomy. Jak przy 40 mam okolo 1kk a profa kosztuje 1,2 to nie musze robic questow, to raz. Nie musze tez farmic kolejnych 2kk adeny (na krotki q), to dwa. WYgoda, bo na serwerze x5 bedzie jeszcze wieele czasu na grind, a tak nie trace czasu na -_-'y. W dodatku da sie znalezc tutaj normalnych ludzi. A powiem Ci, wyroslem juz z zarcia sie w klanie o to, kto gdzie idzie, czy ile komu "wisi" za blue wolf recipe. No i co najwazniejsze. Jakosc plikow sprawia, ze tutaj walcze z mobami a nie z niewygodnym interface'em albo nieintuicyjnie i niewygodnie ustawionymi skillami. (tu byl przyklad z konikiem, ktory po uzyciu nuka, zamiast biec do mnie z grupa mobow z pole, od razu je atakuje. To samo odczujesz tankiem, bo po stunie, masz autoatack i kazda inna klasa. Po prostu skille zachowuja sie tak, jak "powinny"*)

*powinny - nie wiem czy retaillike, ale w kazdej klasie znajdziesz skill, ktory po uzyciu na tym serwerze, oszczedzi Ci dodatkowego klikniecia na ktoras z "common actions" (tzn. stop/atack/change move etc.) I tak, twierdze, ze czlowiek, ktory zadbal o to by skille zachowywaly sie tak intuicyjnie, spedzil niezliczone ilosci na grindzie dana klasa, dzieki czemu wiedzial jak powinny sie one zachowywac, by bylo to najwygodniejsze dla uzytkownika, albo przynajmniej zadal sobie na tyle trudu, by dostac najlepsze dostepne pliki. I zauwaz: autopickup tez nie jest retail like, a  niektorzy w ogole nie wchodza na serwery bez tego

Zapytaj na forum serwera, to nie miejsce na to. NAjlepiej w dziale na temat. W poscie na temat (jak takiego jeszcze nie ma zaloz)
A jak nie jestes az tak ciekaw, to moze zmien topic, zamiast zadawac debilne pytania na nieistotne tematy.

Dobrze, ze o l2ex nie napisales. Z reszta to jest to samo i juz kilka razy pisalem, ze osoba, ktora wierzy, ze cos takiego w obecnych czasach sie powtorzy jest... glupia. Z tego co zauwazylem to jest kopia Cerberusa. I mysle, ze ludzie tutaj graja tylko dlatego, ze na Cerberusie jest za duzo dzieci, ktore nie potrafia sie zachowywac w grze. Taki serwer powinien miec przynajmniej 500 online, inaczej marnie widze jego przyszlosc. Do tego regulamin, informacje o serwerze i kto wie co jeszcze, dalej sa skopiowanym tekstem Vincenta...

Tak, dlatego wlasnie biore udzial w ocenie (subiektywnej jak kazda inna, za to merytorycznej) tego serwera. O l2ex nie ma co pisac, bo to nie topic o nim i nie pisze zwykle o serwerach, od ktorym ilosc bugow, rozjechanej geodany na brece i lagow z dupy, przy online rzedu 100-200 odrzuca od monitora na samo "dzien dobry". Zwykle wtedy klikam "quit game", a nie wspominam o serwerze, bo nic o nim nie wiem. Nie gralem.

Tu za to, nawet klan juz zaczalem tworzyc. Ze starymi klimaciarzami, ktorzy wiele lat spedzili w srodowisku x2. (allseron) Jesli sadzisz ze serwer x5, "ma podobne raty" do x7 i w zasadzie x5 moze byc jego kopia, powiem Ci mylisz sie. Bo na serwerze x5 juz od 60 kox plynie powolutku. Oplaca sie chociazby skladac bw a mniej doswiadczeni gracze zyskuja caly b grade na zabawe. (na rozwijanie postaci, znajdowanie pvp, poznawanie spotow. Naprawde milo czasem pojsc sobie na kilka ladnych dni na ev. Okolica ladna, wiecej szans na drop krysztalkow etc. etc.) W dodatku jak wspomnialem, serwerek jest naprawde milo postawiony. I pisze to jako czlowiek grajacy od c4. Jak nie grasz w l2 od 5 lat i jesli nie przerabales sie przez co najmniej rok na serwerze z rate nie wyzszym od x2, nie wypowiadaj sie, bo nie masz pojecia o czym pisze. : ) Nigdy nie padles po 76 lvlu i nie lezales czekajac na bisha albo kogos z bsor, bo nie chcialo Ci sie odrabiac expa? Juz nie mowie o tym, ze im nizsze raty, tym bardziej sa cenieni healerzy. To zbyt oczywiste, ja tylko wspominam o strategicznych konsekwencjach smierci postaci. Im bardziej nieoplaca sie ginac, tym mniej bedzie chamow i prostakow, bo sila rzeczy szybciej sie sfrustruja i uciekna na x7, a na x5 naprawde pozniej juz nie oplaca sie ginac. Chyba, ze jest wojna. xa0xa0xa0

A co do "kopii" regulaminu, moze najpierw pomysl, na podstawie czego "vincent" pisal swoj? Bo jezeli zasady ma takie same jak wszedzie (znaczy spojne, logiczne i na temat) to nawet jesli uzyto "cpy-paste" pomysl. Vincent sam ich nie wymysli (zasad), one powstaly juz dawno, na innych serwerach. On je tylko skompilowal. A kopiowanie tylko dobrych stron innych projektow dziala na korzysc, czy niekorzysc? Przeciez wiekszosci chodzi o "skopiowanie" serwera l2 a przynajmniej najciekawszych aspektow gry. Ja rozumiem, gdyby regulamin byl nieczytelny i denny. ALe mowisz, ze jest dobry? To po -_-' sie przypierdalac do czegos dobrego i niemajacego nic wspolnego z jakoscia serwera? No i z laski swojej, moze udowodnij, ze jest skopiowany. WAlnij regulamin zrodlowy (wg CIebie) i skopiowany (ze strony tego serwera) to pogadamy, jesli jest to az takie istotne.

Najlepiej obarczyć Nexta
Koleś cisnie na pvp z boxem zalogowanym na L2necie i auto hilem ale co to GM obchodzi.

Pewnie jestes tepym trollem i bierzesz te dane z wlasnej dupy (jak wszystko co tu piszesz), jednakze daj screen i nick owego gracza. I przeslij go do GM. I jeszcze wyjasnij po co piszesz o tym w topicu o "l2mmorpg" a nie do GM tegoz serwera.
A i jeszcze daj nick "normalnego gracza" ktory dostal bana. NAjlepiej tez przeklej jego topic z odwolaniem od bana. No bo kazdy "normalny gracz", ktory dostal bana za nic, spyta na forum serwera za co dostal, chocby zeby moc uzyc go w merytorycznej dyskusji. I co? Jako troll o takowej nie slyszales? Nie dziwota, ale sadze, ze ktos powinien Ci upitolic leb toporem.

No offence, but let's keep this topic clear, huh?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 26, 2010, 09:00:55 am wysłana przez hastour »

• HGM L2MMORPG Network
« Odpowiedź #220 dnia: Sierpień 26, 2010, 09:08:15 am »
Najlepiej obarczyć Nexta
Nie obarczam za nic Nexta poprostu chcę wytłumaczyc, że nie umywalem wcale rąk po tej sprawie a co do banów to nic się nie dzieje bez powodów.
www.l2mmorpg.com

• L2Cerberus Admin
    • L2Cerberus
« Odpowiedź #221 dnia: Sierpień 26, 2010, 12:58:50 pm »
A co do "kopii" regulaminu, moze najpierw pomysl, na podstawie czego "vincent" pisal swoj? Bo jezeli zasady ma takie same jak wszedzie (znaczy spojne, logiczne i na temat) to nawet jesli uzyto "cpy-paste" pomysl. Vincent sam ich nie wymysli (zasad), one powstaly juz dawno, na innych serwerach. On je tylko skompilowal. A kopiowanie tylko dobrych stron innych projektow dziala na korzysc, czy niekorzysc? Przeciez wiekszosci chodzi o "skopiowanie" serwera l2 a przynajmniej najciekawszych aspektow gry. Ja rozumiem, gdyby regulamin byl nieczytelny i denny. ALe mowisz, ze jest dobry? To po -_-' sie przypierdalac do czegos dobrego i niemajacego nic wspolnego z jakoscia serwera? No i z laski swojej, moze udowodnij, ze jest skopiowany. WAlnij regulamin zrodlowy (wg CIebie) i skopiowany (ze strony tego serwera) to pogadamy, jesli jest to az takie istotne.

http://l2cerberus.eu/forum/viewtopic.php?f=3&t=427
http://www.l2mmorpg.com/forum/showthread.php?tid=6

http://l2cerberus.eu/main.php/2010/04/16/new-project-l2cerberus-x7/
http://www.l2mmorpg.com/forum/showthread.php?tid=4

I szczerze juz nie chodzi o samo podkradanie pomyslow, tylko o to ze nikt dalej sie do tego nie przyznal, proponuje przeczytac kilka stron wstecz, sam zobaczysz o co chodzi :)

Pozdrawiam

Vinc

• HGM L2MMORPG Network
« Odpowiedź #222 dnia: Sierpień 26, 2010, 04:44:42 pm »
Co do rzekomych  regulaminów to rzeczywiscie nasz błąd i nie ma co się do niego nie przyznawać i na pewno coś z tym zrobimy a za zaistniałą sytuację przepraszam.
a jak juz jesteśmy przy obwinianiu się  to prosiłbym administracje cerberusa o nie pisanie do graczy naszego serwera bzdur takich jak: "powiedz swojemu klanu i ally że wasz gm jest skorumpowany"(nie będe tu podawał nickow kto kogo i jak po prostu doszły mnie słuchy o takich pmach na forum).
Pozdrawiam
www.l2mmorpg.com

« Odpowiedź #223 dnia: Sierpień 26, 2010, 07:56:59 pm »
Co do rzekomych  regulaminów to rzeczywiscie nasz błąd i nie ma co się do niego nie przyznawać i na pewno coś z tym zrobimy a za zaistniałą sytuację przepraszam.
a jak juz jesteśmy przy obwinianiu się  to prosiłbym administracje cerberusa o nie pisanie do graczy naszego serwera bzdur takich jak: "powiedz swojemu klanu i ally że wasz gm jest skorumpowany"(nie będe tu podawał nickow kto kogo i jak po prostu doszły mnie słuchy o takich pmach na forum).
Pozdrawiam

Chwila, bo niezbyt rozumiem ale dla mnie to wygląda tak : złodziej oskarża okradzionego o szerzenie oszczerstw na jego temat? Czy tylko ja tutaj widzę pewien paradoks? Już nie wdaję się w to czy to prawda czy nie, ale jakiekolwiek Wasze oskarżenia w stronę Cerberusa są sprawą żenującą. Jako złodzieje nie macie prawa nikogo oskarżać, to tak jakby złodziej po splądrowaniu sklepu poszedł na policje z oskarżeniem że następnego dnia inny złodziej zrabował jego łupy, to po prostu ŻENADA.

« Odpowiedź #224 dnia: Sierpień 26, 2010, 08:09:26 pm »
 hastour   , ale  Jak sama nazwa wskazuje MMO  , oznacza zeby grac z Graczami ,a nie farmic , farmic . i MOZE sie uda fraga znalesc
Bic mobki  mozna w Diablo , gotiku  itp
a co do rat to , co kto lubi  . jak wole wbic lvl i dobre equ  . i bawic sie na siege  mass pvp ekipi  itp
bo Bicie mobkow x godzin dziennie  nie sprawia mi przyjemnosci . na najnizszych ratach gralem x4  ( na interlude)
a na Graci  jest lvl  85 . wiec albo jestes N0lifer , albo predzej serv sie Wyludni zanim wbijesz ten lvl .
a co do cerbresuja zgodze sie , ze tam gra Duza wiekszosc n00bow  , i totalnych nie ogarow