2dni Cytadela byla zbugowana gdzie ludzie klepali mobki 5kk expa (na 5osobowe pt) respawn 10sec mobka. z czego 1/2 servera wyfarmila z 78 do 85 +- 400 Divine Stone na 1h + 400kk adeny z dropu.(oczywiscie Ins0mnia zostal poinformowany o bugu juz 1 dnia , no ale zablowoal respawn dopiero po 2). [powtorka z 4s/oly tokens]
nie wiemmoze koledzy musieli sie wyfarmic. // gracze dostaja zapewnienia o vit evencie dla low lvli aby wyrownac (pewno wpadnie te 2% na 82 przez caly event no ale zycie)
RB Tiat na Seedzie zostal w 1wsze dni freyi bity tylko przez 2 klany (ally) po czym zostalo to zablokowane poniewaz byl on zbugowany(po raz kolejny)
nie wiem czy to nie jest smieszne ale : Anioly w MoS takze zostaly przez Ins0 zablokowane i nie mozna uzywac skilla SK/DA Banish
taka zmiana nie zostala wprowadzona do tej lokacji w Freyi http://www.lineage2.com/news/freya_02.html co teraz uniemozliwia praktycznie solo expienie w/w postaci. [nie wiem czy smiac sie czy plakac na ta zmiane. // ale prosze Ins0 o podpowiedz gdzie expic teraz.
nie wiem czy za chwile niezostanie zablokowane lethale w pagan/IT bo jezeli MoS zostalo. (jezeli retail like to chociaz na 90% Panie GMie)
Beast Farm Q niedziala , Plains of Lizardmen Q niedzialaja , Atri do broni niema jak wbic niestety. Zbugowane skille , Zbugowany land rate debuffow.
= Freya na L2Cerberus niestety. Duzo namieszala, nie pomogla, odstrasza od servera niestety.
Dużo gadania, 0 wiedzy. Pozdrawiam.
Tiat = kłamstwo.
Cytadela została naprawiona, około 9 osób wbiło tam lvl 85, co na 2500 ludzi nie jest na pewno połową serwera.
Vit event = kłamstwo.
Anioły w mos maja mental resistance który blokuje lethale, to samo na offie.
Beast farm q, naprawiony
Plains of Lizardman zostanie wprowadzony dopiero jak naprawimy większość bugów.
Ludzie musicie się nauczyć że programowanie nie jest taka zabawa co trwa 2 minuty. Na wszystko potrzeba bardzo dużo czasu, a ja mam też prace i życie prywatne. Wszystko zostanie poprawione, ale na pewno nie tak jak sobie tego chcą gracze. JUŻ.