Witaj
Gość

Wątek: x15 - Czy warto na nim grać?  (Przeczytany 15756 razy)

• Pochwał: 0

Odp: x15 - Czy warto na nim grać?
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:18:39 pm »

to tez skoro sam twierdzisz ze nikogo nie obchodzisz, to zegnam

Gościu zamknij się i wyjdź. Kolejny co robi Flame. Uwielbiam takich Emo...

@Raziel
Ale te 300-400 osób też może być Non-Factorami :).

@Nerdil
Odezwij się  do mnie na PW. Bo ja też myślę gdzie grać, najwyżej sobie razem pogramy.

1. nie jestem twoim gosciem
2. zamknij ryj to mozesz do ojca sobie mowic jak ci pozwala
3. bede robil flame kiedy mam na to ochote, i na razie

/Tirius: 15%
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 03:25:09 pm wysłana przez Tirius »
.i.

• eat my sh1t
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:19:41 pm »
Wrath wygląda tak samo jak rpg x5 lolklany które nie mogły nic zrobić są factorami po odejściu top clanów np. fearlessy. Co do dexa to bez kitu epicki po 25zł chodzą na allegro i nikt ich nie kupuje nawet gorzej niż dead serv.
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:22:13 pm »
Wrath wygląda tak samo jak rpg x5 lolklany które nie mogły nic zrobić są factorami po odejściu top clanów np. fearlessy. Co do dexa to bez kitu epicki po 25zł chodzą na allegro i nikt ich nie kupuje nawet gorzej niż dead serv.
na wrath/dex dalej graja te same klany ktore graly tam 2-3lata temu, epiki po 25zl? lold za 25 to s weapon z SA max kupisz
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:44:08 pm »
maryjusz fakty sa niezaprzeczalne, pomimo iz niektorzy uwazaja rpg 5x za dead, to i tak zaden z serwerow dexa (ktore sa juz kompletnie martwe) nie siegaja 5x do kostek i czy ci sie to podoba czy nie takie sa fakty, a jak chcesz mi tu pisac ze to czy serwer jest martwy czy nie zalezy od pvp na nim, to sobie przypomnij jak 4 miechy na 5x biles moby i chowales sie po cytadeli, unikajac pvp, bojac akceptowac wara do samego konca
najbardziej mi sie zawsze podobalo jak narzekales na community azure jaki to syf, jednak niezmienny pozostaje fakt iz dex ma najgorsze community na najnizszym poziomie, niech no sobie przypomne jak to zachwalales ooc jako zajefajny klan, jak to ludzie pisali jak to ooc nie wymiatalo na dexie, a na rpg najzwyklejsze nonfactory, ktore nawet na eventy sie nie stawiaja (5x i 15x same story)

zreszta maryjusz co do odchodzenia tych topowych klanow ktore tworza community, przypomnij sobie jakim nonfactorem byl kiedys twoj klan, poki topowe nie odeszly, ta sama historia dex wrath i arion, tyle ze arion kompletnie wymarl, wiec sorry ze napisalem ze dex ma najgorsze community, nawiazujac do tego co napisales dex juz dawno zadnego community nie ma

zastanow sie czasem co piszesz matolku, bo wszystko co piszesz ze jest BE o azure, rpg i innych serwerach, jest 5x bardziej BE u ciebie tam na Hitlerboundzie

face it

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:50:40 pm »
nawiazujac do tego co napisales dex juz dawno zadnego community nie ma
czytac potrafisz? prawie wszystkie klany ktore graly na dexie/wrath 2-3 lata temu graja po dzien dzisiejszy

na wrath nie ma DH, na dexie nie ma WF/IFC ale spora czesc ludzi z tych klanow gra w innych klanach

najbardziej mi sie zawsze podobalo jak narzekales na community azure jaki to syf, jednak niezmienny pozostaje fakt iz dex ma najgorsze community na najnizszym poziomie
to najgorsze community na najgorszym poziomie klepalo wiekszosc pt bobsow 9v9 i teraz wypada duzo lepiej na x15 niz LL
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 05, 2011, 03:00:08 pm »
nawiazujac do tego co napisales dex juz dawno zadnego community nie ma
czytac potrafisz? prawie wszystkie klany ktore graly na dexie/wrath 2-3 lata temu graja po dzien dzisiejszy

na wrath nie ma DH, na dexie nie ma WF/IFC ale spora czesc ludzi z tych klanow gra w innych klanach

czyli topowe klany odeszly, a spora czesc ludzi ktora zostaje na serwerze to wszedzie tak sie dzieje jezeli tego jeszcze nie zauwazyles, sam plakales ze do bobsow doszly pt z geno czyz nie?
najbardziej mi sie zawsze podobalo jak narzekales na community azure jaki to syf, jednak niezmienny pozostaje fakt iz dex ma najgorsze community na najnizszym poziomie
to najgorsze community na najgorszym poziomie klepalo wiekszosc pt bobsow 9v9 i teraz wypada duzo lepiej na x15 niz LL
dlatego akceptowaliscie wara... oh wait
nie ma co zaprzeczac faktow, ooc nie osiagnelo na 5x nic i tak samo nie osiagnelo i nie osiagnie nic na 15x poki AFL i LL nie odejda, chyba ze ninja frintezze uwazasz za jakies osiagniecie
jakbylem w LL na poczatku OOC nie wygralo ani jednego pvp clan vs clan, nie byli nawet zadna konkurencja dla LL, wszedzie przejezdzalismy jak po gownie, teraz OOC jest tluczone przez randomow ktorzy skladaja pt w miastach, taki koks jest OOC i nie wykrecaj mi ze nic takiego sie nie dzieje bo wiem co widze, sam nawet bralem w takim pvp udzial :)

« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 05, 2011, 03:16:54 pm »
Wrath wygląda tak samo jak rpg x5 lolklany które nie mogły nic zrobić są factorami po odejściu top clanów np. fearlessy.
Nie znam tego klanu,ale jesli nie bral udzialu w PvP o epiki,albo bral i im nie wychodzilo to chyba lepiej,ze zostali i teraz moga cos zdzialac,bo pewnie nie tylko oni biora udzial w PvP,niz to zeby mieli leciec za top klanem na nastepny serwer,zeby znow od nich dostawac na PvP?:p
Dam czysty przyklad (to jest tylko teoretyczny przyklad,ktory moze nie miec sporo wspolnego z prawda)
OOC na x5 jak to mowicie nic nie zdzialalo,wbijali na fryte w ninja style unikajac PvP,jednym slowem klapa.AFL odchodzi z serwera,wtedy OOC ma szanse w miare cos teraz pograc,pobic sie z klanami na rowni o epiki.Jednak oni z liderem wola isc za AFL i jest powtorka z rozrywki:p
Klan na rowni typu Fearless zostal i teraz ma wieksze szanse,zalozmy wygrywaja jakies PvP o epiki,nie polecieli na nowy serwer bo mogli wiedziec jak to sie skonczy,na wizje "o byciu top klanem na nowym serwie" wybuchali smiechem podchodzac z dystansem do gry i postanowili czerpac jako taki fun zostajac na x5,zamiast wykladac rozowe dywany przed epikami na nowym serwie albo w ogole na nie nie chodzic.

Moim zdaniem to lepiej postapilby klan o nazwie Fearless.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 05, 2011, 04:54:13 pm »
otóz to, dla ooc najrozsądniejszym wyjsciem było zostac na x5, mogli by wtedy z fearlessami cos konkurować.

Po tych waszych wypowiedziach, to ja już nie wiem gdzie grać... W sumie x15 to trochę za wysokie Rate jest...

tez tak myslałem, a finalnie okazało sie ze i 15x to za mało  :P
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 04:56:06 pm wysłana przez Prokrastynator »

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 05, 2011, 07:51:59 pm »
Bo finalnie rzecz biorąc x15 to nie jest. Chociaz moze pierwszy raz gram na "oficjalnych" plikach i moze jest. Ale kto pamieta supreme to wie ze tam duzo szybciej szlo...  Chociaż nie tak dawno ktos przeliczal i wyszlo na to ze niby x10 z tego jest no ale nikt tego sie nie dowie tylko @.

« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 05, 2011, 11:03:44 pm »
To, ze raziel zaczal ten flame po mnie troche mi ubliza w koncu lolplayer, ale nawet taki moze miec racje :X
Mowcie, co chcecie ale duzo ten server nie postoi. Ogarnalem sie w miare na czas, zeby sprzedac postac itp. póki jeszcze cos warta jest adena.
Chociaz smieszne jest to, ze na ratach x10 drop, adena chodzi 9 zl za 100kk zwlaszcza ze sa juz ruskie bot szopy do sprzedazy adeny po 3r za 10kk rotfl. Wystarczy sie zapytac ile na x5 ludzie sie ubierali w s80, bo lvl to juz wiekszosc ma top, na ratach x45 z vitem zaden problem na trainach wbic z 80-85 w pare dni. x15 bylo by dobre bez tego eventa z vitem :X w 2 dni 2 subki na 75 to jest chore :P Boxy to jest glowny problem nawet do teleporta sie dostac nie mozna przez te ch*lerne psiarnie przy gk i zwaly boxow :P Ciesze sie, ze niektorzy maja dzianych rodzicow i mogli sobie kupic pentium i7 i 432432 ramu itd ale nei musza sie chwalic tym ciagnac cale party na plecach :X + CIAGLY BRAK PT ... Nie tylko dla tanka :P navet covem juz pt pod koniec ostatnio nie moglem pt znalesc !! kazdy wolal brac swojego na boxa i wywalac go  z pt lol...
Gra, ktora zostala stworzona do MULTI MASS zmienila sie tam na MULTI BOX :X Jak ktos lubi miec na plecach stado zamiast grac w pt to server jest idealny !! Konsta tez zajebiscie ciezko zlozyc bo brakuje podstawowych klass zywych takich jak sws czy cov nie box :P

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 05, 2011, 11:35:02 pm »
Dziwne, jeszcze jak graliśmy nie było problemu z wymianą osób, które leciały w kulki.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Pochwał: 13

• Travian Games ;]
« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 05, 2011, 11:45:03 pm »
Dziwne, jeszcze jak graliśmy nie było problemu z wymianą osób, które leciały w kulki.

To są jego Herezje, każdy żyje w swoim kółku zainteresowań. Widocznie on jest przekonany, że każda osoba na RPG odpala 6 boxów i se expi. Po prostu miał pecha i już.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 05, 2011, 11:53:28 pm »
To, ze raziel zaczal ten flame po mnie troche mi ubliza w koncu lolplayer, ale nawet taki moze miec racje :X
Mowcie, co chcecie ale duzo ten server nie postoi. Ogarnalem sie w miare na czas, zeby sprzedac postac itp. póki jeszcze cos warta jest adena.
Chociaz smieszne jest to, ze na ratach x10 drop, adena chodzi 9 zl za 100kk zwlaszcza ze sa juz ruskie bot szopy do sprzedazy adeny po 3r za 10kk rotfl. Wystarczy sie zapytac ile na x5 ludzie sie ubierali w s80, bo lvl to juz wiekszosc ma top, na ratach x45 z vitem zaden problem na trainach wbic z 80-85 w pare dni. x15 bylo by dobre bez tego eventa z vitem :X w 2 dni 2 subki na 75 to jest chore :P Boxy to jest glowny problem nawet do teleporta sie dostac nie mozna przez te ch*lerne psiarnie przy gk i zwaly boxow :P Ciesze sie, ze niektorzy maja dzianych rodzicow i mogli sobie kupic pentium i7 i 432432 ramu itd ale nei musza sie chwalic tym ciagnac cale party na plecach :X + CIAGLY BRAK PT ... Nie tylko dla tanka :P navet covem juz pt pod koniec ostatnio nie moglem pt znalesc !! kazdy wolal brac swojego na boxa i wywalac go  z pt lol...
Gra, ktora zostala stworzona do MULTI MASS zmienila sie tam na MULTI BOX :X Jak ktos lubi miec na plecach stado zamiast grac w pt to server jest idealny !! Konsta tez -_-' ciezko zlozyc bo brakuje podstawowych klass zywych takich jak sws czy cov nie box :P
a moze po prostu nikt nie chcial takiego debila jak ty w party?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2011, 03:18:00 pm wysłana przez Lokocz »

« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 06, 2011, 12:40:44 am »
 :oops:

ifc gra teraz na x5 wiec ooc nie mialo by szans z nimi
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

• Generał zamieszania
« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 06, 2011, 12:42:48 am »
niezle dowaliles  z tymi boxami niezle dziwne tylko ze  u mnie jak ktos tydzien afk   to zaraz out a z zastapieniem go nie ma problemu  wiec w czym problem uraz  czy jak? :?

co do ooc nie mowcie ze nic nie osiagneli bo maja clan hall :p kij ze wtedy sylwester byl i normalni ludzie  sie brali za picie taktyka dobra jak ninja  na frytce :P

natomiast   razi po oczach   nobstwo z jakim af-y niektore  ida na oli  wlosy deba staja    ciezko nie odniesc wrazenia ze jak trzeba wylaczyc  wszystkie  programy i programiki   brakuje  niektorym umiejetnosci do zabicia prostego przeciwnika

« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 06, 2011, 12:45:39 am »
Gra, ktora zostala stworzona do MULTI MASS zmienila sie tam na MULTI BOX :X Jak ktos lubi miec na plecach stado zamiast grac w pt to server jest idealny !! Konsta tez -_-' ciezko zlozyc bo brakuje podstawowych klass zywych takich jak sws czy cov nie box :P
a moze po prostu nikt nie chcial takiego debila jak w party?

Moje Cp przeszlo do AFL znalazlem im innego tanka, bo ja nie mialem juz czasu grac (weird for children). 1 rzecz, ktora ciagle przewijala sie na tsie na 14 cp afl, ktore ostatnio odwiedzilem : "F^^KING BOXES I CANT EVEN GET TO GK ><" albo "I HATE THIS STUPID WOLFES IN CITY I CANT EVEN MOVE".... Jak nie wiesz z kim gadasz to po h&j sie wypowiadasz...

« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 06, 2011, 01:15:36 am »
moja wina ze takie matoly tam graja, my jakos nie mamy zadnych problemow z dojsciem do gk/wh i nie rozumie dlaczego ludzie o to becza, przez ludzi przechodzisz jak przez duchy wiec w czym jakis box komukolwiek przeszkadza? jedynie moge sie ludzie rzucac o pety, ale nie sa to pety boxow tylko ludzie ktorzy sa po prostu afk albo sobie tam stoja, bo trzeba byc debilem zeby na boxie wilka odpalac zeby sobie stal w miescie, ogolnie to i tak przeszkadzalnosc tego jest znikoma chyba ze myslenie sprawia komus bol to bedzie plakal w nieskonczonosc

« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 06, 2011, 01:37:58 am »

Moje Cp przeszlo do AFL znalazlem im innego tanka, bo ja nie mialem juz czasu grac (weird for children). 1 rzecz, ktora ciagle przewijala sie na tsie na 14 cp afl, ktore ostatnio odwiedzilem : "F^^KING BOXES I CANT EVEN GET TO GK ><" albo "I HATE THIS STUPID WOLFES IN CITY I CANT EVEN MOVE".... Jak nie wiesz z kim gadasz to po h&j sie wypowiadasz...

Dostales bana? czy co ? ze taki hate na serwer ?, mhm w kazdym twoim poscie piszesz w kolko to samo : ile to boxow jest na farmach lub w  miescie, jak to ciezko znalesc const pt, czy tez brak aktywnego supportu [czyt. wc/sws etc], jak to lvl mozna szybko wbic na mainach  subach oraz jak to serwer szybko padnie ! Cool Story Bro... <noob>

Co do twojego szyderczego Planu ; (  Za multibox jest ban, mam tu na mysli 3 +1 i w gore, skad wiem? sam dostalem:/// wiem wiem ! Wystarczy sprawdzac Liste Banow ktora znajduje sie na stronie, a pozniej zalic sie o multi boxy na farmach, ktorych nie widac jedynie co to Figterzy czy Magowie majacy na boxie wc/ol z dualboxem ... Co jest raczej normalne...  Ciezko znalesc const na tym serwerze? Kpisz sobie? Wystarczy wejsc na forum gdzie masz pelno propozycji, lub napisac sam ogloszenie, lub pojsc do jakiegos miasta i troszke pospamowac, zapewniam Cie ze przy takim online nie ma problemu z const lub wymiana osoby ( przynajmniej teraz) . Co do szybkiego Levelowania postaci to jak na x15 raty przystalo idzie to szybko majac dobre const idzie w kilka dni wylevelowac sie na 80++ bez problemu, jedynie co to Event z Vitem na 1h+ ''nie co'' to przyspieszyl aczkolwiek wszystko bylo do przewidzenia ze 85 lvl'e beda szybko tak czy siak jest ich malo w porownaniu do online ktory nie jest najmniejszy :) Troszke sie rozpisalem, ale nie rozumiem twojego podejscia i takie  ''hejtu'' na ten serwer, co do botowania , od ostatniego Uptade'u nie dziala do dzis pewnie sa juz wyszly nowe uptader'y do programow 3rd ,ale nie mam zielonego pojecia wazne ze na farmach nie widac botow .

Podsumowujac do tematu Sam serwer jest naprawde dobrze przygotowany fakt faktem ze na poczatku programy typu ranger etc, zaczely psuc zabawe oraz rozgrywke ale na cale szczescie szybko to ogarneli , poki co na ''rynku'' serwerow prywatnych l2 nie ma nic lepszego na obecna chwile i nie zapowiada sie nic podobnego do tego. Serwer jest international co widac :)  na cale szczescie bo jak na taka ilosc ruskow ich jezyk jest znikomy, w miastach shopy sa po ang. i +/! chat ale sa wyjatki jak to wszedzie bywa.
  Zwlaszcza teraz jak nie dawno HB zostal otworzony znalesc ''random'' pt nawet na 1/2h expa na Green Spocie czy Juniorach nie jest problem bo wystarczy przejsc sie i zobaczyc ile ich lata rowniez na SoI ;) . Wiec ponawiam pytanie czemu tak Hejtujesz na ten serwer?

« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 06, 2011, 01:48:00 am »

Dostales bana? czy co ? ze taki hate na serwer ?, mhm w kazdym twoim poscie piszesz w kolko to samo : ile to boxow jest na farmach lub w  miescie, jak to ciezko znalesc const pt, czy tez brak aktywnego supportu [czyt. wc/sws etc], jak to lvl mozna szybko wbic na mainach  subach oraz jak to serwer szybko padnie ! Cool Story Bro... <noob>

Co do twojego szyderczego Planu ; (  Za multibox jest ban, mam tu na mysli 3 +1 i w gore, skad wiem? sam dostalem:/// wiem wiem ! Wystarczy sprawdzac Liste Banow ktora znajduje sie na stronie, a pozniej zalic sie o multi boxy na farmach, ktorych nie widac jedynie co to Figterzy czy Magowie majacy na boxie wc/ol z dualboxem ... Co jest raczej normalne...  Ciezko znalesc const na tym serwerze? Kpisz sobie? Wystarczy wejsc na forum gdzie masz pelno propozycji, lub napisac sam ogloszenie, lub pojsc do jakiegos miasta i troszke pospamowac, zapewniam Cie ze przy takim online nie ma problemu z const lub wymiana osoby ( przynajmniej teraz) . Co do szybkiego Levelowania postaci to jak na x15 raty przystalo idzie to szybko majac dobre const idzie w kilka dni wylevelowac sie na 80++ bez problemu, jedynie co to Event z Vitem na 1h+ ''nie co'' to przyspieszyl aczkolwiek wszystko bylo do przewidzenia ze 85 lvl'e beda szybko tak czy siak jest ich malo w porownaniu do online ktory nie jest najmniejszy :) Troszke sie rozpisalem, ale nie rozumiem twojego podejscia i takie  ''hejtu'' na ten serwer, co do botowania , od ostatniego Uptade'u nie dziala do dzis pewnie sa juz wyszly nowe uptader'y do programow 3rd ,ale nie mam zielonego pojecia wazne ze na farmach nie widac botow .

Podsumowujac do tematu Sam serwer jest naprawde dobrze przygotowany fakt faktem ze na poczatku programy typu ranger etc, zaczely psuc zabawe oraz rozgrywke ale na cale szczescie szybko to ogarneli , poki co na ''rynku'' serwerow prywatnych l2 nie ma nic lepszego na obecna chwile i nie zapowiada sie nic podobnego do tego. Serwer jest international co widac :)  na cale szczescie bo jak na taka ilosc ruskow ich jezyk jest znikomy, w miastach shopy sa po ang. i +/! chat ale sa wyjatki jak to wszedzie bywa.
  Zwlaszcza teraz jak nie dawno HB zostal otworzony znalesc ''random'' pt nawet na 1/2h expa na Green Spocie czy Juniorach nie jest problem bo wystarczy przejsc sie i zobaczyc ile ich lata rowniez na SoI ;) . Wiec ponawiam pytanie czemu tak Hejtujesz na ten serwer?
bo liczy ze ktos mu na dexa wroci 8)

« Odpowiedź #44 dnia: Styczeń 06, 2011, 01:51:43 am »
Piszesz, ze nie ma problemu z supportem xD Ciekawe prawie wszystkie klany maja otwarte obecnie ONLY SUPPORT rekrutacje... Nie podam nazwy ale w bylym klanie na 7 konstow w 4 brakowalo supportu i szukajac nawet wsrod ruskow(najgorsze international non eng) ciezko znalesc cos konkretnego :P
Czy ja wiem czy hate, znudzil mi sie poprostu, brak czasu, znudzenie bycia jedynym alive w pt bo reszta na asyscie :X Ogolnie ciezko sie na tym servie gralo tankiem :P Wystarczy popatrzec na flame forum rpg NO LOVE FOR TANK xD Wrzucili filmiki jak SoI tankuja bd i swsy albo deska, ludzie chyba podlapali temat i nima pt :( Moze mialem takiego farta, ze akurat po 4 wymianach swsa zaczelismy boxowac wszedzie :P

A i nie licze na zadne privy, w kazdej chwili moge sie wrocic na 82 bd na ruskim offie ale po co :P

« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 06, 2011, 02:07:28 am »
wiesz stojac w goddard co chwile masz shouta ze sws szuka pt na AoE do fogu/it czy tez na labe w rune ;p, ale nie ma co sie dziwic ze najwieksze zapotrzebowanie dla klanow to support, bo wiekszosc graczy woli grac dd/nukerami niz supportem ale to juz jak to woli ;p . A co do samego tanka to wiesz jedynie co ma to pt ud na 15 sec (zenchantowany na 30) ktory daje zawsze te 30sec++  oraz Sk/Pal posiadaja dosyc przydatne skile z 83 ktore daja calkiem niezly boost na farme :) lub TK bardziej defensywny TOL ;d . Samo agrowanie nalezy do bd/swsow;p ale nie bede sie wiecej na temat bd/sws rozpisywal ze wzgledu na obecnosc wiecie sami kogo  ;  (

« Odpowiedź #46 dnia: Styczeń 06, 2011, 02:58:32 am »
Piszesz, ze nie ma problemu z supportem xD Ciekawe prawie wszystkie klany maja otwarte obecnie ONLY SUPPORT rekrutacje... Nie podam nazwy ale w bylym klanie na 7 konstow w 4 brakowalo supportu i szukajac nawet wsrod ruskow(najgorsze international non eng) ciezko znalesc cos konkretnego :P
Czy ja wiem czy hate, znudzil mi sie poprostu, brak czasu, znudzenie bycia jedynym alive w pt bo reszta na asyscie :X Ogolnie ciezko sie na tym servie gralo tankiem :P Wystarczy popatrzec na flame forum rpg NO LOVE FOR TANK xD Wrzucili filmiki jak SoI tankuja bd i swsy albo deska, ludzie chyba podlapali temat i nima pt :( Moze mialem takiego farta, ze akurat po 4 wymianach swsa zaczelismy boxowac wszedzie :P

A i nie licze na zadne privy, w kazdej chwili moge sie wrocic na 82 bd na ruskim offie ale po co :P

ciekawe ze multum supportu caly czas poszukuje pt/klanu, odsylam do odpowiedniej sekcji na forum, w kazdej chwili mozesz sobie sprawdzic
a z tym no love for tank to rownie dobrze moglbys plakac ze phantom summonera na soi nie chca brac.... jak jest cos nie potrzebne to sie tego nie bierze - proste, a swoja droga to randomy wybierajac sie do soi prawie zawsze tanka szukaja

randomy sa pamietliwe, grales raz jak nub to cie juz nie wezma i przypuszczam ze tu sytuacja wlasnie taka miala miejsce  hahaha

« Odpowiedź #47 dnia: Styczeń 06, 2011, 06:59:36 am »
Co ty się tak uczepiles low skilla, jakieś masz przeżycia związane z kickami z klanu/pt , ze ciagle innych o to posadzasz Oo Może ci się nie podobać,ze ktoś jedzie na server ale obrazajac pokazujesz tylko swój brak kultury i to , iż najprawdopodobniej jesteś uzależnionym emoqqlol graczem, żeby nie pisać dzieciakiem :x a to pisanie, ze to jest likeoff server jest śmieszne ...nawet nie działa random lot z petow...własnie na final to wprowadziloli :p

• Generał zamieszania
« Odpowiedź #48 dnia: Styczeń 06, 2011, 12:13:02 pm »
chlopie  hamuj ten pociag   nienawisci bo powoli  sie zblizasz do dna   beczki wypenionej przekonaniem ze  myslisz glowa a nie dupa  wytykaja ci zezachowujesz sie jak dzieciak ,zbili wszystkie argumenty to  zostalo tylko cis po ludziach ? ogarnij sie   

« Odpowiedź #49 dnia: Styczeń 06, 2011, 01:00:41 pm »
Niby czym zbili mi jakieś argumenty ? Apropo boxow podał mi ziomem,ze nieprawda jest posiadanie pt na plecach bo można mec tylko 3 frw to tylko potwierdza moja wypowiedz. Co do botow nikt nie napisał o tym ze topowe const wróciło za dote ups jak dla mnie to jest przyzwolenie.. Co do obrzucania ludz błotem przeczytaj wpierw cały topic jak dla mnie to własnie dzieci zaczęły mi ublizac bo niespodobalo się im ze ktoś krytykuje serwer , na którym tylko mogą coś osiągnąć (zakładając ze nawet hero w grze jest niby jakimś osiągnięciem zyciowym). Usiądzie i przemysł jeszcze raz to, co napisałeś....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2011, 01:02:26 pm wysłana przez PedoBear »