Witaj
Gość

Wątek: x15 - Czy warto na nim grać?  (Przeczytany 15722 razy)

• Pochwał: 0

Odp: x15 - Czy warto na nim grać?
« Odpowiedź #50 dnia: Styczeń 06, 2011, 03:26:04 pm »
Niby czym zbili mi jakieś argumenty ? Apropo boxow podał mi ziomem,ze nieprawda jest posiadanie pt na plecach bo można mec tylko 3 frw to tylko potwierdza moja wypowiedz. Co do botow nikt nie napisał o tym ze topowe const wróciło za dote ups jak dla mnie to jest przyzwolenie.. Co do obrzucania ludz błotem przeczytaj wpierw cały topic jak dla mnie to własnie dzieci zaczęły mi ublizac bo niespodobalo się im ze ktoś krytykuje serwer , na którym tylko mogą coś osiągnąć (zakładając ze nawet hero w grze jest niby jakimś osiągnięciem zyciowym). Usiądzie i przemysł jeszcze raz to, co napisałeś....
az tak cie bola casual playerzy ktorzy gonia z boxami bo nie maja const pt? na offie bylo dokladnie to samo i nikogo to tam jakos nie bolalo
jezeli chcesz serwerek bez boxow to moze jakis l2j znajdziesz bo normalnych nie ma na chwile obecna, wiec zapraszam do poszukiwan
i tak obrzucilem cie blotem nie za krytyke, tylko za:
1) glupote
2) brak zdolnosci logicznego myslenia i wyciagania wnioskow
3) bzdury, ktore wypisujesz, nie majace nic wspolnego z prawda
post ktory zacytowalem po raz kolejny potwierdza ze mam racje

« Odpowiedź #51 dnia: Styczeń 06, 2011, 03:54:31 pm »
Z offem zalezy, ktorym na ru offie botowanie zaczelo sie po 2 latach od postawienia serverow wiec troszke przesadzasz w tej kwestii :X
A za glupote mozesz posadzac tylko siebie, gdyz zadnym postem nie podwazyles tego, co przedstawilem :P Jednak jestem przekonany, iz i tak nie dotre tak narrow-minded osoby... A wnioski wyciaga sie z madrych wystapien, a nie paplaniny bandy dzieciakow z forum :X
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2011, 05:03:26 pm wysłana przez PedoBear »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #52 dnia: Styczeń 06, 2011, 03:59:17 pm »
PedoBear zaczynasz zachowywać się jak Raziel, pamietaj że niżej upaść się nie da..

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #53 dnia: Styczeń 06, 2011, 05:06:57 pm »
Nie bierzesz tego pod uwage, ze raziel nie ma praktycznie zadnego doswiadczenia, co do oficialnych serverow.
Ale zachowanie masz racje podobne tylko, ze on jedzie na servery, na ktorych nie gral, a ja na rpg gralem i odszedlem z braku czasu i znurzenia botowaniem i boxowaniem :P

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #54 dnia: Styczeń 06, 2011, 05:09:09 pm »
Z offem zalezy, ktorym na ru offie botowanie zaczelo sie po 2 latach od postawienia serverow  :X

COOL STORY BRO to widać że na ru offie grałeś skoro gadasz takie bzdety... na ru offie zawsze były boty tylko że tam są banowane przez gmów normalnie

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

• eat my sh1t
« Odpowiedź #55 dnia: Styczeń 06, 2011, 05:11:31 pm »
jesteś tardem człowieku jakiego bota i boxa ? weź określ dokładnie co cie irytuje w boxach które siedzą na mieście, tym że za adene możesz kupić wszystko na rynku ? a bota to możesz sobie postawić na hs lub jakiejś innej lol miejscówce. PedoBear wymień mi jakiś prywatny server który jest lepszy od rpg twoim zdaniem :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

« Odpowiedź #56 dnia: Styczeń 06, 2011, 05:16:04 pm »
jesteś tardem człowieku jakiego bota i boxa ? weź określ dokładnie co cie irytuje w boxach które siedzą na mieście, tym że za adene możesz kupić wszystko na rynku ? a bota to możesz sobie postawić na hs lub jakiejś innej lol miejscówce. PedoBear wymień mi jakiś prywatny server który jest lepszy od rpg twoim zdaniem :)
on nie rozroznia bota od boxa, szkoda czasu na niego  hahaha

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #57 dnia: Styczeń 06, 2011, 05:35:42 pm »

Ja wole np. theonline.ru :P

« Odpowiedź #58 dnia: Styczeń 06, 2011, 11:09:29 pm »
Felek, a zebys wiedzial, ze gralem i nawet spoko bylo tylko, ze x1 wymaga czasu dosc sporo i tu jest problem :/ A co do boxow i botow... Na sv lataja nawet pick up boty juz :P wystarczy sie rozejrzec np. za MrMoney albo GoldenDwarf  hahaha Z reszta, co to za problem odpalic bota na dance songi cova na rebuff i latasz sobie mainem bez potrzeby martwienia sie o przelaczanie okna :X No coz, ze niektorym to nie przeszkadza to juz indywidualnie ich sprawa, ale rozgrywke rozwala totalnie :P Zadna przyjemnosc zaj^bac pt na bocie :P No ale pewnie dla kogos takiego jak lokocz to i tak jedyna mozliwosc nabicia pvp wiec mu sie podoba :(

« Odpowiedź #59 dnia: Styczeń 06, 2011, 11:18:35 pm »
PedoBear z ciebie to taki hipochondryk L2, doszukujesz sie niedoskonałosci ktorych nie ma, lub są błahe  :oops:
tak z ciekawości, zaproponuj alternatywe?

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 06, 2011, 11:25:05 pm »
Jak ktos ma czas grac to z pewnoscia moze zaczac na Van Holterze... Powoli ludzie z lancera tam przechodza widze :X A jak ktos nie ma czasu grac to lepiej zajac sie czyms innym albo highrate :)

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 06, 2011, 11:59:48 pm »
Nie bierzesz tego pod uwage, ze raziel nie ma praktycznie zadnego doswiadczenia, co do oficialnych serverow.
Ale zachowanie masz racje podobne tylko, ze on jedzie na servery, na ktorych nie gral, a ja na rpg gralem i odszedlem z braku czasu i znurzenia botowaniem i boxowaniem :P
gralem 6 miesiecy na x5 ;p na x15 gra moje const pt wiec tez duzo wiem
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 07, 2011, 12:24:26 am »
Jezeli mowisz, ze rpg jest retail like to Cie wysmieje .... hahaha, tutaj podstawowe update nie dzialaja :X

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 07, 2011, 12:26:52 am »
freya na dexie juz jest, teraz czekajcie do lutego na nowy srv i rpg juz calkowiecie kaput
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 07, 2011, 05:46:32 am »
Serio czasem się zastanawiam jak można takie głupoty wyssane z palca pisać? problemy w domu, szkole?
Gimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

serv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 07, 2011, 08:57:59 am »
ahaha rpg padnie z powodu dex'a tego jeszcze nie było  hahaha

« Odpowiedź #66 dnia: Styczeń 07, 2011, 09:04:56 am »
Wy to naprawde macie problemy,kazdy gra gdzie chce,a innym guzik do tego,a wypisywanie herezji na forum nic nie zmieni.
Odejdzie 1 osoba z RPG z taka opinia,trudno,ale niestety widac ze jest to bardzo nie obiektywna wypowiedz na temat tego serwera.
Niektore osoby z tego forum na pisaniu bajek moglyby trzepac fortune.

Powiem to ostatni raz:
Tak warto grac.

• Generał zamieszania
« Odpowiedź #67 dnia: Styczeń 07, 2011, 09:18:37 am »
freya na dexie juz jest, teraz czekajcie do lutego na nowy srv i rpg juz calkowiecie kaput

jakby ludziom tak zalezalo na frey   to  graliby  na  l2jotach  takich jak dex  a nie cofali sie kronike  do tylu   na pliki offa ,i nawet nie probuj mi wmowic ze dex ma pliki off najnowszej kroniki  bo padne  pod stol ze smiechu
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2011, 10:37:44 am wysłana przez sestokacjusz »

« Odpowiedź #68 dnia: Styczeń 07, 2011, 11:01:53 am »

skonczy sie to tak ze znowu bedziemy kopiowac posty z bug report threada z dexa na rpg forum zeby sie z czegos posmiac
-_-' son

wlasciwie to juz moznaby zaczac
lmfao
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2011, 11:05:23 am wysłana przez blackeagle »

« Odpowiedź #69 dnia: Styczeń 07, 2011, 11:42:40 am »

jakby ludziom tak zalezalo na frey   to  graliby  na  l2jotach  takich jak dex  a nie cofali sie kronike  do tylu   na pliki offa ,i nawet nie probuj mi wmowic ze dex ma pliki off najnowszej kroniki  bo padne  pod stol ze smiechu
Jakby ludziom zależało na Freyi to by na ruoffa poszli...

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #70 dnia: Styczeń 07, 2011, 12:24:25 pm »

Jakby ludziom zależało na Freyi to by na ruoffa poszli...

na ruoffie jest H5 part 3

« Odpowiedź #71 dnia: Styczeń 07, 2011, 02:09:22 pm »
Wiem.. Gram na rułoffie, ale mimo wszystko jakby ludziom zalezalo na Freyi to by przyszli na ruoffa i grali na H5..

« Odpowiedź #72 dnia: Styczeń 07, 2011, 03:56:19 pm »
"JEDNO CO WARTO UBEZPIECZ SIE Z WARTA...."  :bump: HAHAHA :P

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #73 dnia: Styczeń 07, 2011, 05:04:21 pm »

I jak zwykle tylko ty w to wierzysz.

• eat my sh1t
« Odpowiedź #74 dnia: Styczeń 07, 2011, 05:34:49 pm »
jak nowy dex wstanie to ruoff padnie razem z the online i rpg:D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85