loo a zapomniałeś jak na draconisie TB/AM/IW dostawali wpierdol od Aureusów ?
Ile razy jeszcze macie zamiar poruszac ten watek [ex Aureus members] ?^^ zabawne ze kazdy kto zyje ta "chwila" zapomina o tym ze Aureus gralo od poczatku servera a my wbilismy sie po 2 miesiacach ale coz nie dziwie wam sie
Aureus nie grał od początku ;S
a po 2 tb i wasze pr0 ally wbiło tydzień czy dwa po aureusach bo nie bylo rozdania hero jesio :]
Wasz pro Auresus by się przed 1nym konkretnym PT z RPG ugnął, no nawet Thunderza party winno was zmieść.
Poza tym obydwoje dobrze wiemy, że w grze osiągnąłem więcej niż Ty, a sam zmieniasz serwery co chwilę. Auresus może sobie pograć tylko na low serwerach na innych nawet takich jak Cerberus nie miałby szans.
Dlaczego Auresus jest drodzy państwo małym klanem?
Otóż Auresus to klan braci Rox3r i Dzudzaka, klan z zasadami jak to mówią, ludzie za party lidera, party lidera za jego członków - tak wygląda rozdawanie np. Epicków.
Miałem o was Dzudzak lepsze zdanie, ale śmiech na sali był, nie nie wtedy kiedy zaczęła Ci się sesja, szaka za swoje durnoty poleciał i dunno co zrobiliście(quit z klanu), to nie jest powód, ale to że macie takich członków(ze swoim wiekiem aqis by Cię nie przyjęto nawet do lol polaczkowego klanu Viza, który apropo w parę osób - nawet nie całe pt zabijał was bez problemu) - tak odnośnie waszego skilla core squadu.
Nie obrażaj mi tutaj użytkowników, Tylko dlatego że piszą prawdę, L2net = prosty program, gdybym miał więcej czasu(bo wiesz, nie chodzę do gimnazjum tylko do LO i jest sporo pracy) to bym Ci sprawdził i pokazał ile Twoja słowa są warte.
Nie żeby mnie obchodziło twoje zdanie czy coś w ten deseń.
Odkąd gram online wieczorem nie przekroczył 800, w ciągu dnia jest około ~500.
True
@Saw
Online zawyżony, pokazuje 1500 w rzeczywistości jest 700 (wystarczy odpalić L2Net i luknąć).
Aż sam dziś odpale L2Neta i się przekonam. Jak się uda to jeszcze dziś wrzuce screena.
Gdyby nie dysbalans to by uszło - btw dobry sposób na reklamę
Pograłem chwile - do 50 lvla, i uważam że rate adeny jest za mały, nie stać mnie było nawet na bron/armor c. Biegałem w armorze no gr i broni d Nie polecam.
Jak byś zrobił Quyest na s80 były(teraz to quest na kasę) to byś po kilku/nastu godzinach zobaczył w swoim ekwipunku około 800.000.000 adenki.
loo a zapomniałeś jak na draconisie TB/AM/IW dostawali wpierdol od Aureusów ?
ile razy jeszcze macie zamiar poruszac ten watek [ex Aureus members] ?^^ zabawne ze kazdy kto zyje ta "chwila" zapomina o tym ze Aureus gralo od poczatku servera a my wbilismy sie po 2 miesiacach ale coz nie dziwie wam sie
No, ale przecież to nie ma żadnego znaczenia, a już szczególnie na L2J gdzie dobrze podbity skill i jedziesz przed siebie nawet nie patrzysz co się dzieje.
Klanów troche jest, i mniejszych i wiekszych. Moze i sa to zbiorowiska randomow ale kazdy z nas, ktory tam gra albo na innym mniej znanym serverze jest w pewien sposob randomem. Chyba nie myslicie ze jakis factor klan pofatyguje sie na server tego typu... A to ze Polacy zaczęli qutiowac bo zobaczyli ruskow to ładna bajka... Takie gadanie o randomach... a kto z nas tutaj nim nie jest?
Szkoda tylko, że nic nie ma konkretnego. Remedy odejdzie na bank i to każdy wie(a wie to zapewne sam lider, koniec końców "przygotowujecie się do CP"
Nawet Remedy Quita, z BMF gra tylko parę osób tak naprawdę reszta ciupie w LoLa albo inne LoL gry.
Taaa skąd masz takie info ze remedy quita??
Poco piszesz coś czego nie wiesz?? No ale przecież ty wiesz lepiej skaczesz z serwera na serwer ;p
Nie chcę de tego słyszeć od klanu, który osiągnął tak wiele.
//////////////////// (proszę o stosowny szacunek do drugiej osoby, bo tak swoją drogą mi się nie podobają teksty typu "kur....")