Witaj
Gość

Wątek: Dark Avenger [DA]  (Przeczytany 389117 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Dark Avanger
« Odpowiedź #700 dnia: Listopad 21, 2007, 12:02:35 pm »
spoko, dzieki za szczera krytyke, niestety widze ze gadka o tej samej grze wbrew pozorom nie ma czasem sensu gdy kazdy serw ma inne ustawienia, niestety gram na serwie na ktorym tyrantem 76 bron z health NM light full buff oberwalem z cdla za 15k i padlem na strzala - strasznie mnie denerwuje dominacja magow u mnie na serwie , szczegolnie necro najbardsziej niesmiertelny DD ..... ale wracajac do tematu gram DA jaknapisalem i po twoim poscia wnioskuje ze proponujesz bulid DLM ? +4dex +4str +4wit / -8con -4int ??? sprzet taki jak pisalem czy darowac se +4dex -4con ??? acha i jeszcze jedno ten nowy skill na 79 costam of revenge daje sznase na odbicie skilli fiz tak ?? czyli blowow np ??

pozdrawiam

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #701 dnia: Listopad 21, 2007, 01:03:13 pm »
niestety gram na serwie na ktorym tyrantem 76 bron z health NM light full buff oberwalem z cdla za 15k i padlem na strzala - strasznie mnie denerwuje dominacja magow u mnie na serwie

No ja też gram gdzie masz magów głównie a jak mam tankować tego moba na sube to mi placom to sobie pomysł ile tam jest tanków XD

szczegolnie necro najbardsziej niesmiertelny DD

Nekro jest łątwy gorszy jest SPS.

ale wracajac do tematu gram DA jaknapisalem i po twoim poscia wnioskuje ze proponujesz bulid DLM ? +4dex +4str +4wit / -8con -4int ??? sprzet taki jak pisalem czy darowac se +4dex -4con ???

Jeżeli uważasz że strata -4 con sie nie opłaca na koszt DEX to nie dawaj,ja nie daje mam tylko +5 str +4 wit.

acha i jeszcze jedno ten nowy skill na 79 costam of revenge daje sznase na odbicie skilli fiz tak ?? czyli blowow np ??

Ma 40% szans na odbicie:Lethala(każdego),dmg ze skilla fizycznego(czyli blowów też).Z tym że Skille tanków(judgment,tribunal,sting i inne) nie będą odbijane bo to są debuffy.

« Odpowiedź #702 dnia: Listopad 21, 2007, 01:34:48 pm »
luz, cos wymysle, thx za info

« Odpowiedź #703 dnia: Listopad 21, 2007, 01:38:27 pm »
http://www.livepvp.com/index.php?p=viewfiles&username=dontlookatme&fileid=453 ten człowiek jest niemożliwy, polecam ~1min gdy w catach rozwala 6-7 osób 8)

« Odpowiedź #704 dnia: Listopad 21, 2007, 01:52:36 pm »
Cała prawda o DA, za przeproszeniem piece of  SHIT. Każdy go jedzie chyba oprócz Biszopa. Zabij mu tylko panterke co nie jest żadnym problemem a z super DD robi się bezbronne dziecko. Łucznicy go jadą, dagerzy nie pojadą skończy im się mp to po prostu sobie pójdą i Cu later DA. Wojownika z tanka nie zrobicie wybijcie to sobie z głowy. Zapomnij o pvp 1 na 1. Nawet jak będziesz wygrywał z wrogiem to zaraz pojawi się jego kolega i cię dobije, bo walka takim DA trwa bardzo długo. Mam nadzieje, że w Interlude dostanie coś mega, bo w przeciwnym wypadku jest g…o wart. Jedyne do czego się nadaje tank to UD. Dlatego jak chcesz sobie robić Tanka to tylko SK, SK powah…..       

« Odpowiedź #705 dnia: Listopad 21, 2007, 02:25:55 pm »
zobacz link u góry do filmu z oficjala z DA w roli głównej :D

« Odpowiedź #706 dnia: Listopad 21, 2007, 02:36:53 pm »
No widze tą olimpiade w spamowaniu cp potami. Zabawa polega na tym, że kto wiecej zabierze ze sobą cp potek ten wygrywa.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2007, 02:39:24 pm wysłana przez Noxu »

« Odpowiedź #707 dnia: Listopad 21, 2007, 02:37:51 pm »
Każdy go jedzie chyba oprócz Biszopa.

Ta spytaj sie buli ile razy ostatnio padlem w ciagu ostatniego miesiaca.

Zabij mu tylko panterke co nie jest żadnym problemem a z super DD robi się bezbronne dziecko.

Ta bo dostawac krytyki z luku za 1,2k-2k to jest cos drobnego...

Łucznicy go jadą

Lucznik mnie nie pojedzie tylko sobie daruje walke bo on mi nic nie zrobi ani ja go nie dogonie(o ile nie wszedl w neigo HS).

dagerzy nie pojadą skończy im się mp to po prostu sobie pójdą

Sorry mistrzu ale dagger zdechnie i to okrutnie,ToD,Slam na ryj i jestes trupem.

Wojownika z tanka nie zrobicie wybijcie to sobie z głowy. Zapomnij o pvp 1 na 1. Nawet jak będziesz wygrywał z wrogiem to zaraz pojawi się jego kolega i cię dobije,

No tak jak u ciebie kazdy tank ma -9 str to napewno nie zabija nikogo...

Jedyne do czego się nadaje tank to UD.

Ta pewnie grales kiedys DA i miales 7x...

No widze tą olimpiade w spamowaniu cp potami. Zabawa polega na tym, że kto wiecej zabierze ze sobą cp potek tem wygrywa.

Aha to na olimpiadzie mozesz uzywac CP potow? Fajnie...

« Odpowiedź #708 dnia: Listopad 21, 2007, 03:04:19 pm »
Ta bo dostawac krytyki z luku za 1,2k-2k to jest cos drobnego...

No to masz się czym chwalić jak łucznik robi po 5k a nuker ze zwykłego skila tyle robi dmg

Lucznik mnie nie pojedzie

No jak się spamuje cp potkami to nawet całe party cie nie pojedzie

No tak jak u ciebie kazdy tank ma -9 str to napewno nie zabija nikogo...

Lepszy taki Tank niż pseudo wojownik co myśli, że zadaje jakiś dmg a w rzeczywistości to jego koledzy za plecami robią cały dmg.

Ta pewnie grales kiedys DA i miales 7x...

DA 74 lvl, Set doom cały +4 , Damaszek z Focus+7, dye +4 dex -4 con

Aha to na olimpiadzie mozesz uzywac CP potow? Fajnie...

„olimpiadzie”

« Odpowiedź #709 dnia: Listopad 21, 2007, 03:15:59 pm »
No to masz się czym chwalić jak łucznik robi po 5k a nuker ze zwykłego skila tyle robi dmg

Lucznik 5k? W co chyba w elpa bo wiecej niz za 1k nigdy nie dostalem a nuker we mnie wali za 800 z surrenderem za 1k.

No jak się spamuje cp potkami to nawet całe party cie nie pojedzie

Ta spam 20 potami(serw C4).

Lepszy taki Tank niż pseudo wojownik co myśli, że zadaje jakiś dmg a w rzeczywistości to jego koledzy za plecami robią cały dmg.

O ta genialny dmg,daggerow i archerow na solo ganku jedzie ale nie czekaj przeciez masz pantere ktora jest na 3 krytyki lub 3 blowy.No ale zapomnialem ze tanka tworzy ilosc HP a nie P.def na szczescie robie sube Tyrka to bede tankowal.

DA 74 lvl, Set doom cały +4 , Damaszek z Focus+7, dye +4 dex -4 con

Fajne dye...Oh noes dales -4 con ;/ jestes pseudowojem i jestes do dupy,witam w klubie...

„olimpiadzie”

No wiesz ty jestes taki dobry ze mozesz spamowac CP potami.

« Odpowiedź #710 dnia: Listopad 21, 2007, 03:27:08 pm »
spoko, dzieki za szczera krytyke, niestety widze ze gadka o tej samej grze wbrew pozorom nie ma czasem sensu gdy kazdy serw ma inne ustawienia, niestety gram na serwie na ktorym tyrantem 76 bron z health NM light full buff oberwalem z cdla za 15k i padlem na strzala - strasznie mnie denerwuje dominacja magow u mnie na serwie , szczegolnie necro najbardsziej niesmiertelny DD .....
pozdrawiam

Polecam zmiane servera na ten na ktorym zaczynam grac. xD

Wracajac do tematu, musze sie o cos zapytac. Mam dylemat nad gladiatorem i Dark avengerem, ale nie mozna tworzyc tematow "kim grac","kto lepszy" wiec probuje sie dowiedziec jak najwiecej i samemu wybrac... jednak do tego musze sie pytac bo niektorych rzeczy nie ma lub nie moge znalesc.

Chodzi mi teraz o to:
Czy DA w interlude jest slabszy czy silniejszy niz byl w C4 (dzieki czemu?)
Jak sie nim expi na tle innych DD/tankow?

« Odpowiedź #711 dnia: Listopad 21, 2007, 03:38:11 pm »
Lucznik 5k? W co chyba w elpa bo wiecej niz za 1k nigdy nie dostalem

No tak ale ty Tanka z łuku bijesz po 200 dmg ^^

No ale zapomnialem ze tanka tworzy ilosc HP

Wole Tanka który bedzie na siebie Agrował uderzenia i ocali mi dupsko niż Tanka który będzie biegał z szabelką i udawał, że kogoś bije a tak naprawde to będzie sie tylko krzątał z prawa na lewo.
W końcu od czegoś są te skile Aggression i Aura of Hate. 

« Odpowiedź #712 dnia: Listopad 21, 2007, 03:53:33 pm »
zauwaz ze nie mowimy o walce tank vs tank tylko archer vs tank i archer bedzie ci gowno a nie dmg robil ...

Wole Tanka który bedzie na siebie Agrował uderzenia i ocali mi dupsko niż Tanka który będzie biegał z szabelką i udawał, że kogoś bije a tak naprawde to będzie sie tylko krzątał z prawa na lewo.
bla bla ... a co to tank z -5 con nie moze aggrowac? do umiejetnego aggrowania nie potrzeba duzo HP tylko wiedziec kogo aggrowac ... tank biegajacy z szabelka i udawajacy ze kogos bije? moze popatrz na filmiki xLance/DLM a pozniej mow cos takiego ...

« Odpowiedź #713 dnia: Listopad 21, 2007, 05:51:38 pm »

200? LOL innego HK bilem po 105 a krytyki mialem do 400.

A no tak bo przeciez ja nie uzywam tych skilli.

Czy DA w interlude jest slabszy czy silniejszy niz byl w C4 (dzieki czemu?)

Moim zdaniem zbalansowane,nerf panterki(dmg wlasciwie) ale dostal blokowanie nukow i SoR.

Jak sie nim expi na tle innych DD/tankow?

Tank dupnie expi ale z tankow to SK najlepiej expi.DA mi szlo jakos tak normalnie :P

« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2007, 05:54:38 pm wysłana przez Ryltar »

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #714 dnia: Listopad 21, 2007, 11:42:17 pm »
to pewnie przez ta pantere ktora gowno w sumie w expie robi, tylko zjada krysztaly (ile z nia naexpisz wiecej tO ona ci zeżre :p )
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #715 dnia: Listopad 22, 2007, 09:07:36 am »
pantera DA jest dobra jak mam PP/Wc obok to wtedy oplaca sie jej uzywac tak to glownie w pvp przydatna ;> chociaz na end game troche tego patc ma wiec czasem mozna tez ja wyciagac

« Odpowiedź #716 dnia: Listopad 22, 2007, 09:19:10 am »

Moim zdaniem zbalansowane,nerf panterki(dmg wlasciwie) ale dostal blokowanie nukow i SoR.

widze ze niezla dyskusja sie wywiazala :) korzystajac z okazji co oznaczaja zwroty: nerf panterki ? :) i kto dostal blokowanie nukow ???? i co to jest SoR ???

dziekuje :P

« Odpowiedź #717 dnia: Listopad 22, 2007, 10:52:49 am »
to pewnie przez ta pantere ktora gowno w sumie w expie robi, tylko zjada krysztaly (ile z nia naexpisz wiecej tO ona ci zeżre :p )

W PvE uzywalem jej raz jak koxalem bule i jego SE bo miala VR ^^

pantera DA jest dobra jak mam PP/Wc obok to wtedy oplaca sie jej uzywac tak to glownie w pvp przydatna ;> chociaz na end game troche tego patc ma wiec czasem mozna tez ja wyciagac

Na buffach Hiero miala cos kolo 2,4k p.atk :P 1 krytyk i dagger stracil cp i czesc hp ^^

nerf panterki ?

Oslabienie,od C5 zadaje o 25% mniej dmg w pvp i widac jej HP(i kolor czyli mozna porownac swoj lvl do lvl DA).

i kto dostal blokowanie nukow ????

Kazdy ale tylko niektore(te z animacja lotu) no i najlepiej blokuja je tanki :P

i co to jest SoR ???

Shield of Revange,40% szans na odbicie DMG ze skilla i lehtala.

« Odpowiedź #718 dnia: Listopad 22, 2007, 05:05:14 pm »
Jak DA miewa sie na C7???Dostaje jakies wartosciowe nowe skille?Statyski tez sie polepszaja?I jak idze w pvp?

• Pochwał: -4

• Ryltar ma - STR i nosi blunta z health.I ciężki NM
« Odpowiedź #719 dnia: Listopad 22, 2007, 05:15:59 pm »
Super fajnie,kapitalnie,w c69 tank ma nowy skill -anal stun.

Wybaczcie spam,musiałem.
BTW.
+5 STR daje o wiele więcej w pvp niż +5 CON,od leczenia jest heal i cp poty których można nosić tysiace.
-5 CON prawie nie czuć..po -5 STR można praktycznie wziąć low C z health i pstrykać tylko w agro.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

« Odpowiedź #720 dnia: Listopad 22, 2007, 05:25:31 pm »
Znaczy nie wiem ale chyba nie ma C7  :shock:

« Odpowiedź #721 dnia: Listopad 22, 2007, 05:30:32 pm »
Znaczy chodzilo mi czy cos juz wiadomo jak to tam z DA bedzie.Czy zna ktos moze jakoas stronke na ktorej jest rozpisane o ile % zwieksza sie szansa z kolejnym enchantem danego skilla?

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #722 dnia: Listopad 22, 2007, 06:29:36 pm »
5 STR daje o wiele więcej w pvp niż +5 CON,od leczenia jest heal i cp poty których można nosić tysiace.

+1
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #723 dnia: Listopad 22, 2007, 07:57:13 pm »
Znaczy chodzilo mi czy cos juz wiadomo jak to tam z DA bedzie.Czy zna ktos moze jakoas stronke na ktorej jest rozpisane o ile % zwieksza sie szansa z kolejnym enchantem danego skilla?
nie wiadomo jak bedzie z DA bo nie ma czegos takiego jak C7 ... ba nie ma nawet czegos takiego jak C6 ... czyli ostatnia kronika na ktorej NCSoft sie zatrzymal to C5 a o tym jak DA spisuje sie w C5 bylo opisywane gdzies na pewno wiec wystarczy poszukac

co do % skilli po enchancie ...
http://l2p.l2wh.com/skillenchant.html

« Odpowiedź #724 dnia: Listopad 22, 2007, 08:15:46 pm »
jak sie DA spisuje w c7 ..tzn w CT1? wejdzie ct1 na offa to bedzie widac, jak sie na prv spisuje? pytaj swojego gm-a co dziala a co nie dziala a z tych dzialajacych jak to dziala i jak bardzo to sie rozni od tego skila na oficjalnych serwerach. od c5 w gore robia sie bardzo duze rozbieznosci glownie pod wzgleem dzialania zdolnosci pomiedzy offem a prv serwerami (kto an ochotnika podpier.... tzn zalatwi z ncsoft pliki serwera ct1? )