Witaj
Gość

Wątek: Dark Avenger [DA]  (Przeczytany 389261 razy)

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
Odp: Dark Avanger
« Odpowiedź #1200 dnia: Maj 06, 2008, 09:43:46 pm »
za 900 na Ghost Sentinelu :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #1201 dnia: Maj 07, 2008, 09:57:38 am »
Ta monstrum poprostu...

• Pochwał: 1

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1202 dnia: Maj 07, 2008, 04:18:16 pm »
A do użycia Insane Crusher jest coś wymagane, czy można użyć go praktycznie od razu? I jaki to ma rause, taki jak typowy skill, czy coś w rodzaju UD?

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #1203 dnia: Maj 07, 2008, 04:37:03 pm »
AoE Hit ktory wymaga Seed na 3.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1204 dnia: Maj 09, 2008, 01:51:26 pm »
heh bajka poprostu bajka :)
DA dostał ostro po dupie(zresztą jak każdy tank), czemu nikt nie napisze jakie wzmianki weszły w Ct1+ a dokładnie jesli chodzi o rause aggro i hate aura.

jak wyglądała wcześniej gra DA na Oly - spam aggro to była podstawa

długi rause aggro, target zmieniający na 3s i nieprowokujący przeciwnika do ataku :) żaden laik nie poradzi sobie z DA na Oly
zresztą bez skilli od 79 nie ma nawet co zaczynać przygody, od kazdego w dupe dostaniemy.

sprawa wygląda podobnie na RB, nie wystarczy mieć tanka ale tanka który wkońcu ruszy głową - rause Hate Aura trwa też kolosalnie długo, rb z rf to juz nie zabawa ^^

a skille od 81 dają mu tylko troche przewagi (nie sprawdzałem osobiscie, oceniam po filmikach)

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #1205 dnia: Maj 09, 2008, 02:33:45 pm »
slyszalem ze reuse Agro i Hate aura jest 4 razy dluzszy ale i sila tego skilla jest zwiekszona 4 razy
to prawda?

« Odpowiedź #1206 dnia: Maj 09, 2008, 04:30:15 pm »
heh bajka poprostu bajka :)
DA dostał ostro po dupie(zresztą jak każdy tank), czemu nikt nie napisze jakie wzmianki weszły w Ct1+ a dokładnie jesli chodzi o rause aggro i hate aura.

jak wyglądała wcześniej gra DA na Oly - spam aggro to była podstawa
spam? zeby many za chwile nie miec? do tej pory wydawalo mi sie ze ToD+shield stun to podstawa dla HK na oly :>

« Odpowiedź #1207 dnia: Maj 09, 2008, 07:58:42 pm »
slyszalem ze reuse Agro i Hate aura jest 4 razy dluzszy ale i sila tego skilla jest zwiekszona 4 razy
to prawda?

jak można rozumieć siłę tego skilla ? trwa ZAWSZE 3s zmieniając target na Ciebie

Mam aggresion na +9 i powiem szczerze że różnicy nie zauważyłem (do wyboru masz tylko Power i Cost), w tej chwili ma około 3k Power ale różnicy nie odczułem w ogóle.

spam? zeby many za chwile nie miec? do tej pory wydawalo mi sie ze ToD+shield stun to podstawa dla HK na oly :>

kwestia tego w jaki bulid idziesz, nie każdy potrafi zrobić macro na ToD-a (oczym swiadczy to forum)
Stun owszem, ale co Ci po stunie jak panterka padnie na 2 hity, po czym jesteś zdany na 3xUD ewentualnie mając w zapasie luk

może to tylko ja zauważyłem, większość osób wybierając klasę main jako DA zawodzi się na nim na samym początku, prawda jest taka że różnorodność skilli jest taka a nie inna i grając DA (bynajmniej na początku) przypominasz nuka - F1, F2, F1 itd...

nie każdy potrafi sobie nim radzić a idąc w bulid DD słyszysz tylko że jesteś newby i lepiej załóż NM zamiast talluma i włoż health bo po co Ci focus ^^ 
na tankach ciąży spora odpowiedzialność idąc na RB, wiem po sobie jak ciężko jest zaagrowac RF, kiedy całe pt pada i zaczynają się wyzwiska :) 

« Odpowiedź #1208 dnia: Maj 09, 2008, 08:41:33 pm »
nie każdy potrafi sobie nim radzić a idąc w bulid DD słyszysz tylko że jesteś newby i lepiej załóż NM zamiast talluma i włoż health bo po co Ci focus ^^ 
No to niech retardy ktore tak mowia pokaza mi co potrafi zrobic loltank z -12str i health w broni :> juz bylo wieeeeele dyskusji o tym na forum :D

na tankach ciąży spora odpowiedzialność idąc na RB, wiem po sobie jak ciężko jest zaagrowac RF, kiedy całe pt pada i zaczynają się wyzwiska :) 
to tez z deka klan/ally retardow ... jezeli oni wiedza lepiej jak sie tankuje i to potrafia to prosze bardzo ... albo w ogóle bez tanka niech probuja(jezeli z tankiem nie daliby rady to bez tym bardziej)

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1209 dnia: Maj 09, 2008, 10:31:04 pm »
Warker jaka różnica w mocy? Różnica taka czy skill wejdzie czy nie.

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #1210 dnia: Maj 09, 2008, 11:38:10 pm »
nie każdy potrafi zrobić macro na ToD-a (o czym swiadczy to forum)
Nie wiem gdzie o tym świadczy to forum, ale ok :P

Stun owszem, ale co Ci po stunie jak panterka padnie na 2 hity, po czym jesteś zdany na 3xUD ewentualnie mając w zapasie luk

Zawsze można zacząć od party UD i panterka może bić przez 15 sekund (mówimy w kontekście Oly, tak?)

Btw, z ciekawości, na jakim serwerze grasz Warker ?

« Odpowiedź #1211 dnia: Maj 10, 2008, 01:02:05 am »
Zawsze można zacząć od party UD i panterka może bić przez 15 sekund

[ironia]lol i po co to mówisz, teraz pr0 DA będą używać tego patentu na pefaupe -.- [/ironia]

« Odpowiedź #1212 dnia: Maj 10, 2008, 09:08:08 am »
Zawsze można zacząć od party UD i panterka może bić przez 15 sekund

[ironia]lol i po co to mówisz, teraz pr0 DA będą używać tego patentu na pefaupe -.- [/ironia]

na "pefaupe" jak sie wyraziles panterka nawet na party UD moze bardzo malo
a nie sadze zeby poza oly jakis HK 79 szukal 1vs1 na selfach

« Odpowiedź #1213 dnia: Maj 10, 2008, 10:36:16 am »

hmm.. miałeś kiedyś sytuacje żeby aggro Ci nie weszło ? :) z Hate aura jest podobnie, zawsze wchodził nie zależnie od tego co Twój przeciwnik ma na sobie...

Zawsze można zacząć od party UD i panterka może bić przez 15 sekund (mówimy w kontekście Oly, tak?)

Btw, z ciekawości, na jakim serwerze grasz Warker ?

hehe licz się z tym że zanim panterka zacznie bić będzie już 10s a nie 15s, UD party zostawił bym na koniec - zostawiająć pantere w miejscu startowym... ale to już każdy ma swoje sposoby, zanim Twój przeciwnik się zoorientuje gdzie Twoja główna broń, bedziesz miał chwile czasu żeby "lekko" go okaleczyć... CP straci na samym początku (ToD), jeśli będziesz miał szczęscie, kilka dubbufow, na STUN bym nie liczył tym bardziej na shackle...

pantera na UD ma około 2,5k defa ~ sprawdze dziś dokładnie to powiem ^^

Teon ... :P

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1214 dnia: Maj 10, 2008, 12:40:52 pm »
O ile ten hate jest zajefajny gdy uzyjesz przed kimś, o tyle tym hate jest ciezko sciagnac na siebie mobka od kogoś.

A ten have w pvp - troche lipa, ale czasem sie może przydać :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1215 dnia: Maj 10, 2008, 03:17:23 pm »

hmm.. miałeś kiedyś sytuacje żeby aggro Ci nie weszło ? :) z Hate aura jest podobnie, zawsze wchodził nie zależnie od tego co Twój przeciwnik ma na sobie...

Widziałem. Nawet Montezuma mi to perswadował, że nie zawsze wchodzi.

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #1216 dnia: Maj 10, 2008, 11:24:05 pm »
Masz HK noblessa na Teonie ? GZ :>

Tak sobie myślę... może nakręciłbyś jakiś filmik z Oly ? Pare walk z różnymi klasami - najlepiej z tymi, z którymi HK ma najciężej ;) Sądzę, że ożywiłoby to trochę ten temat. Jak nie masz ochoty/nie możesz, to nie ma sprawy, ale jeśli dałbyś radę, to z przyjemnością Cię wynagrodzę plusikiem :P

« Odpowiedź #1217 dnia: Maj 11, 2008, 03:02:02 am »
Panthera 79lvl na +10

*niestety nie posiadam screna z panthera na 0 - jakby ktoś mogł wrzucic (oczywiście z retaila)

po użyciu skilla którego dostajemy na 79lvl - UD pt czas trwanie 15s, rause jest równie długi jak zwykłego UDa

Nasza panthera dostaje niezłego kopa 4158pdefa i 3223mdefa 

*dziś wrzuce po Oly kilka fimów

« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2008, 04:52:50 pm wysłana przez Warker »

« Odpowiedź #1218 dnia: Maj 11, 2008, 08:55:50 pm »
Czy  Shield of Faith jest skillem z INTERLUDE ? Czy w jakiej kronice on dochodzi ? Dzieki za odpowiedz
PZDR all :D :)

• Pochwał: 20

• Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz
« Odpowiedź #1219 dnia: Maj 11, 2008, 10:15:47 pm »
Panthera 79lvl na +10

*niestety nie posiadam screna z panthera na 0 - jakby ktoś mogł wrzucic (oczywiście z retaila)

po użyciu skilla którego dostajemy na 79lvl - UD pt czas trwanie 15s, rause jest równie długi jak zwykłego UDa

Nasza panthera dostaje niezłego kopa 4158pdefa i 3223mdefa 

*dziś wrzuce po Oly kilka fimów

A jeszcze niech dojda buffy :D
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

« Odpowiedź #1220 dnia: Maj 11, 2008, 11:23:46 pm »
U mnie na serwerze pantera na ud ma tylko 1k defa aż mnie zatkało jak to zobaczyłem o0

« Odpowiedź #1221 dnia: Maj 12, 2008, 05:18:47 pm »
Ponawiam pytanie czy shield of faith jest skillem z interlude ?
Nio i to noobowskie pytanie o ktorym byla niedawno gadka :d jakie nalezy zrobic makro zebym mogl juz na poczatku uzyc ToD ? Mam bron z hp zeby bylo latwiej..
Dzieki za odpowiedzi

« Odpowiedź #1222 dnia: Maj 12, 2008, 05:21:25 pm »
SoF dochodzi w CT1

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1223 dnia: Maj 12, 2008, 07:36:39 pm »
Nio i to noobowskie pytanie o ktorym byla niedawno gadka :d jakie nalezy zrobic makro zebym mogl juz na poczatku uzyc ToD ? Mam bron z hp zeby bylo latwiej..
Dzieki za odpowiedzi

Jeszcze set Dooma heavy do tego. Chyba może być także inne które w jakimś znaczniejszym stopniu modyfikuje CON lub samo HP. Ale tu w 100% pewny nie jestem.

« Odpowiedź #1224 dnia: Maj 12, 2008, 07:42:48 pm »
Dzieki za odpowiedzi

Jeszcze set Dooma heavy do tego. Chyba może być także inne które w jakimś znaczniejszym stopniu modyfikuje CON lub samo HP. Ale tu w 100% pewny nie jestem.
IC>doom :D