Witaj
Gość

Wątek: Hawkeye [HE]  (Przeczytany 225598 razy)

Odp: Hawkeye [HE]
« Odpowiedź #300 dnia: Wrzesień 30, 2007, 01:11:52 pm »
bo zaraz ktos napisze ze na siege bedzie musial sie na rapidzie z szeregu wychylac ......
no to na siege sie rapida nie uzywa tak jak do small pvp PR raczej dead eye nie uzywa

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #301 dnia: Październik 01, 2007, 04:36:33 pm »
Po co mu zasieg jak sr wali skillami ?

czy ja wiem czy tak do konca skillami... aq, baium ring, db +focus+4, Mj light, full buff... osiaga calkiem miłą siłe cryticali... przynajmniej ja nie narzekam...

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #302 dnia: Październik 01, 2007, 05:37:19 pm »
Po co mu zasieg jak sr wali skillami ?

w łeb się skillem walnij lepiej, łucznik to łucznik ma wykorzystując range i assist zadawać jak największy dmg , obojętnie czy PR czy SR czy HE....

czy ja wiem czy tak do konca skillami... aq, baium ring, db +focus+4, Mj light, full buff... osiaga calkiem miłą siłe cryticali... przynajmniej ja nie narzekam...

wcale nie jest dużo gorszy od HE zważywszy na attack speed i częstoścć krytów, łucznik to łucznik:)

bo zaraz ktos napisze ze na siege bedzie musial sie na rapidzie z szeregu wychylac ......

na siege nie powinein odpalać rapida, dystans to podstawa....
Swarm Member

Luna- 6x HE

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #303 dnia: Październik 02, 2007, 08:29:46 am »
Dziwne, z jego rp0 ostrym p atk namiesza najwiecej. Idz zapytaj jakiegokolwiek SRa z offa jak uzywa sie skilli z c5 a potem sie wypowiedz, albo chociaz pograj dana klasa ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #304 dnia: Październik 02, 2007, 09:29:36 am »
w łeb się skillem walnij lepiej, łucznik to łucznik ma wykorzystując range i assist zadawać jak największy dmg , obojętnie czy PR czy SR czy HE....

+ + = Napieprzam ze skilli jak z kalacha a przy tym malo mnie kosztuja i maja -_-'isty reuse.

@Dev Ishida(czy jak mu tam) nie jest ostatnim Quincy.

« Odpowiedź #305 dnia: Październik 02, 2007, 02:08:42 pm »
Dziwne, z jego rp0 ostrym p atk namiesza najwiecej. Idz zapytaj jakiegokolwiek SRa z offa jak uzywa sie skilli z c5 a potem sie wypowiedz, albo chociaz pograj dana klasa ...

wow jak masz fullbuffa to napewno warto bić skillami w gości po 500, równie dobrze pomyśl jak szybko strzelasz normalnie i jaka jest częstotliwość krytów, w życiu nei widziałem SR-a który by probował mnie zabić skillami w większym pvp:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #306 dnia: Październik 02, 2007, 03:58:00 pm »
LOL lucznikiem urzywacie skili na mass pvp  :o jedynym godnym skilem do urzycia na mass pvp jest stun w healera.Co do retaila co wy sie tak nim sugerujecie tam tez gra duzo noobow niema czym sie podniecac. Sr z dye +5dex draco light+draco bow aq baium ring naprawde ladnie sypie crt i niema sensu urzywac skili. Skile sa dla lucznika po to zeby je urzywac na 1v1 np na oly gdzie niemasz bufa i twoj crt ze zwyklego hita jest zalowy a crt ze skila jest 2 razy wiekszy.

BTW tak sugerujecie sie retailem obejrzyjcie filmik upsprings albo chociaż filmiki dvp czy tam urzywaja skili na mass pvp ? :P
SWARM

« Odpowiedź #307 dnia: Październik 02, 2007, 04:13:29 pm »
ciekawy jestem ile dmg będę łapał ze skilli na moje 2k p.defa na valor+ cov....
Swarm Member

Luna- 6x HE

« Odpowiedź #308 dnia: Październik 02, 2007, 04:16:25 pm »
BTW tak sugerujecie sie retailem obejrzyjcie filmik upsprings albo chociaż filmiki dvp czy tam urzywaja skili na mass pvp ?
btw nie ma czegos takiego jak upsprings ... nawet teraz juz nie ma czegos takiego jak uprising ...

« Odpowiedź #309 dnia: Październik 02, 2007, 04:33:35 pm »
jeden kij jak sie nazywaja kazdy wie ocb sa czy ich niema nawet dawali rade mialem nawet ta przyjemnosc zebyy skopac dupska kilku od nich ^^ chcesz grac dobrze swoja postacia nawet takim lucznikiem niektorzy twierdza ze to najprostsza postac do gry, ja jestem zdania innego trzymac dystans wiedziec kogo 1 brac na target i szybko zmieniac target to niejest prosta rzecz i napewno jej sie nienauczysz po 2 tygodniach grania ani tym bardziej jak czytasz fora. Ja od zawsze gram lucznikiem ( HE ) testowalem rozne kombinacje dye sety i najlepszymi dye to +5str -5con c grade to theca b garde to bw a garde mj s garde draco te same kombinacje polecam tez PRowi.

ninja edit nierzywajcie skili na mass pvp bo kaleczycie strasznie te postacie tyle odemnie ide farmic BB. :)
SWARM

« Odpowiedź #310 dnia: Październik 02, 2007, 04:36:57 pm »
c grade to theca
plated leather ftw :D tylko z dostepnoscia i cenami troche gorzej ^^

« Odpowiedź #311 dnia: Październik 02, 2007, 04:41:06 pm »
Pl to jest typowy set do pve. Na pvp theca>pl
SWARM

« Odpowiedź #312 dnia: Październik 02, 2007, 04:42:43 pm »
Pl to jest typowy set do pve. Na pvp theca>pl
no ale do tego 52 to raczej pve niz pvp :D chociaz z drugiej strony warto kasy troche oszczedzic ...

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #313 dnia: Październik 02, 2007, 07:09:27 pm »
Na fullbuffie stary to ja bede walil tymi skillami po 2k (double shot), lethial shot 3k, a z krytykow po 1500. uber damage...

« Odpowiedź #314 dnia: Październik 02, 2007, 07:19:33 pm »
Na fullbuffie stary to ja bede walil tymi skillami po 2k (double shot), lethial shot 3k, a z krytykow po 1500. uber damage...

co ma full buff do powera skilli, lekki bonus z mighta 3 i cov ( bonusy do p.attack), udajesz czy naprawdę jesteś taki głupi?
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2007, 07:21:43 pm wysłana przez comeback »
Swarm Member

Luna- 6x HE

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #315 dnia: Październik 02, 2007, 07:22:44 pm »
S;oko, jak chcesz walic elfem z relularow na 33 str (innego bulidu dla SR nie ma dobrego poza -2str -3con +5 dex + doom) to powodzenia. Ja wole grac Srem po swojemu i na party vs party zebrac pare fragow ..

« Odpowiedź #316 dnia: Październik 02, 2007, 08:22:52 pm »
lol Sr odejmujesz str just loled niedziwie sie ze nieumiesz nabic fragow jak Sr ma bazowo najmniej str ze wszystkich lucznikow to ty mu go jeszce odbierasz czyli robisz zniego kaleke a nie lucznika najlepszy setup dla Sr to jest +5 dex - 5 con zaraz mi napsize ze wtedy jestes na 2 hity od innego lucznika co jest nieprawda bo dex daje ci evasion ktorego elfy maja najwiecej do tego dochodza buffy na evasion i btb jeszce masz zazywaczaj healera w party wiec strata 5 cona tak duzo nieboli jak strata nawet tych 2 str.
SWARM

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #317 dnia: Październik 02, 2007, 09:39:11 pm »
Gosciu idz zrobic reroll jak odejmujesz i tak juz skaleczonej postaci w conie dodatkowo con, i do tego dla dex. Roznica w str jest neizauwazalna u SRa, con tez duzo nie trace a dex sie przyda ...
Oczywiscie nie bede liczyl krytow ze skilla, ktore sa dosyc potezne (rzedu 5-6k)
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2007, 09:45:18 pm wysłana przez Dev »

• Pochwał: 0

• Devo nóób
« Odpowiedź #318 dnia: Październik 02, 2007, 09:59:00 pm »
Ja od zawsze gram lucznikiem ( HE ) testowalem rozne kombinacje
No wlasnie grasz HE a HE to nie SR... proste. He ma calkiem inne kombinacje jak SR, PR to samo. Porównując HE do SR to taj jakbys porównał Necro z SPS ....

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #319 dnia: Październik 02, 2007, 10:22:29 pm »
dobra pamietajcie ze każdy ma inna koncepcje i pomysł na bulid swojej postaci... co gorsze Polska mentalność raczej nie pozwala przyjac innej wersji niz swoja...
ja osobiscie tez sie nie zgodze ze SR - skille na mass, siegie , najważniejszy powód... mana... siege to nie jest pvp 9 vs 9 gdzie po 3-4 min jest juz po wszyskim... wiec pospamujemy i end?... kolejnym powodem jest że MJ +4 dex , full buff, aq, baium , nawet Bop +7 i spokojnie osiagamy criitcale rzędu 2-3k w robe userow, z Drac jest jeszcze lepiej.. wszystko testowane na dexie i podpatrywane... a Dev z ilościa HP to bym sie nie martwil... dawal pare stron wczesniej Phyro screen z prawie 7k hp wlasnie z +4dex -  4 con..

i torszeczke wyluzujcie

« Odpowiedź #320 dnia: Październik 02, 2007, 10:28:37 pm »
Na male pvp SR poprostu wymiata,na duze PR jest genialny a na srednie to HE proste prawda?

« Odpowiedź #321 dnia: Październik 02, 2007, 11:39:35 pm »
Na male pvp SR poprostu wymiata,na duze PR jest genialny a na srednie to HE proste prawda?

Nie generalnie to wszyscy wymiatają z odpowiednim buffem chociaż  generalna opinia jest taka że HE>PR>SR, i dlatego tych HE biega zawsze najwięcej, a SR-ów najmniej:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

« Odpowiedź #322 dnia: Październik 03, 2007, 12:47:02 am »

Nie generalnie to wszyscy wymiatają z odpowiednim buffem chociaż  generalna opinia jest taka że HE>PR>SR, i dlatego tych HE biega zawsze najwięcej, a SR-ów najmniej:)

LOL...PR ze swoim atk.speedem to pewnie zamiata na solo gank lub pt vs pt...

« Odpowiedź #323 dnia: Październik 03, 2007, 01:12:17 am »
LOL...PR ze swoim atk.speedem to pewnie zamiata na solo gank lub pt vs pt...

pt vs pt ofc jest dobry, co do solo ganku to generalnie łucznik nie jest stworzony do solo ganku nawet na buffach pp, i każdy z 3 ma swoje wady w takich sytuacjach, do solo ganku najgorszy jest chyba HE ze swoją grubą dupą:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

« Odpowiedź #324 dnia: Październik 03, 2007, 01:23:58 am »
Do solo ganku HE? PR jedzie na glass cannon wiec sobie nie wyobrazam jak on ma solo zabic kogos.Na Mass to rozumiem bo jak to zajebie to wrogowie czuja sie jak amerykanie w wietnamie.