Witaj
Gość

Wątek: Sorcerer/ss [Sorc]  (Przeczytany 160578 razy)

• Pochwał: 16

Odp: Sorcerer/ss [Sorc]
« Odpowiedź #400 dnia: Maj 30, 2008, 11:41:56 pm »
A ja mam pytanko dot armora. Czemu nigdzie nikt nie pisze o doom robe? Az taki zly armor?

V SPAM V

ten pancerz nadaje sie tylko dla dwarfa siedzacego w miescie z manufaktura bo wzglednie sporo mp dodaje, tak jest bezwartosciowy zawsze i wszedzie

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #401 dnia: Czerwiec 02, 2008, 12:06:41 am »
uhaha ale tu syf xD zrozumiałem tylko, coś tam, że sorc jest kupa (mam na myśli słabiak ;p) w interlude.... chlip....

« Odpowiedź #402 dnia: Czerwiec 02, 2008, 08:06:11 am »
uhaha ale tu syf xD zrozumiałem tylko, coś tam, że sorc jest kupa (mam na myśli słabiak ;p) w interlude.... chlip....
Niby dlaczego? Bo orkowie dostali infernala?

• Pochwał: 1

• HE fan ;)
« Odpowiedź #403 dnia: Czerwiec 02, 2008, 02:21:29 pm »
w CT1 to nukerzy sobie pięknie radzą Blaster > All :P
Abyss x3 :

Matiks - BH

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #404 dnia: Czerwiec 02, 2008, 02:37:20 pm »
Blaster
buster.
Te bustery wcale az tak mocne nie sa - imho i tak SH na arc power + to ten toggle + emp nie weźmie np. HE na combo surrender + vort + buster, a nawet jeśli to po dostaniu vorta wystarczy lyknac elixir i nic sie nie stanie.

« Odpowiedź #405 dnia: Czerwiec 02, 2008, 02:46:05 pm »
yhym..
(co gosc ma pojecie o ct jakpewnie  nawet frapsow nie ogladal a co dopiero grac i daje tu swoje madrosci niczym dragon tutorial
Pisz pełnymi zdaniami o czym myślisz, bo takie teksty podchodzą pod spam :< Proponuję edit postu ;)
/Fro
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2008, 05:34:59 pm wysłana przez Bled »

« Odpowiedź #406 dnia: Czerwiec 02, 2008, 04:34:05 pm »
Blaster
buster.
Te bustery wcale az tak mocne nie sa
no nie wiem ... vort 2k dmg + buster/slug/crusher 2.3k dmg ... przy 0.5 sekundy castowania bustera/sluga/crushera ...

• HE fan ;)
« Odpowiedź #407 dnia: Czerwiec 02, 2008, 04:39:10 pm »
ten buster jest boski ;) W pvp Surrender + Vortex + Buster to potęga :P
Abyss x3 :

Matiks - BH

« Odpowiedź #408 dnia: Czerwiec 02, 2008, 04:42:50 pm »
Blaster
buster.
Te bustery wcale az tak mocne nie sa
no nie wiem ... vort 2k dmg + buster/slug/crusher 2.3k dmg ... przy 0.5 sekundy castowania bustera/sluga/crushera ...
Powoli zaczynam być przeciwnikiem tego skilla.
No chyba że się korzysta z tych l2aimów itd i sie wie ile wrog ma hp.
Bo można sie zselfownować np sorc vs he - sorc wali surrender vortex, nuke, v.buster  - He jeszcze żyje, a tu buster zdjął debuffa z vortexa (o ile sie nie myle to zdejmuje vorta) ...
Dlatego jeśli już jestem za combo cancel(ale nie koniecznie) , surr , vort , nuke nuke, buster.

/Fro
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2008, 01:00:15 am wysłana przez Frohike »

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #409 dnia: Czerwiec 02, 2008, 05:03:21 pm »
Grałeś kiedyś w L2?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

« Odpowiedź #410 dnia: Czerwiec 02, 2008, 06:11:22 pm »
Grałeś kiedyś w L2?
Nie(serio, to co pisze to wiedza z filmow i forum)

• HE fan ;)
« Odpowiedź #411 dnia: Czerwiec 02, 2008, 06:29:36 pm »
Vortex jest bardzo krótki... Znaczy działa bardzo krótko - zaraz po użyciu vortexa musi być buster, inaczej nic ci nie wyjdzie, a sam musisz zdecydować czy chcesz

a ) surrender + Vort + buster + nuki - w tym wypadku będziesz nawalał przez te 10 sekund słabiej ale nie o wiele (surrender troche zrekomprensuje brak vortexa - sam nie wiem czy się kasuje czy nie - przyjmuję założenie że tak)
Abyss x3 :

Matiks - BH

« Odpowiedź #412 dnia: Czerwiec 02, 2008, 06:34:19 pm »
Vortex jest bardzo krótki... Znaczy działa bardzo krótko - zaraz po użyciu vortexa musi być buster, inaczej nic ci nie wyjdzie, a sam musisz zdecydować czy chcesz

a ) surrender + Vort + buster + nuki - w tym wypadku będziesz nawalał przez te 10 sekund słabiej ale nie o wiele (surrender troche zrekomprensuje brak vortexa - sam nie wiem czy się kasuje czy nie - przyjmuję założenie że tak)
vort wcale nie trwa az tak krotko zeby nie zdazyc sypnac surrender + vort + 2 nuki + buster/crusher/slug ... ale po co jak mozna od razu zakonczyc walke surrender+vort+slug/crusher/buster? ;x

« Odpowiedź #413 dnia: Czerwiec 02, 2008, 07:04:17 pm »
Ta tylko tak :
Dostaje surrender, widze casting vorta, biore cp elixir i gg nie wezmie mnie na hita :P
Tzn. Dobra, moze sh jakims cudem weźmie, ale sps ? :>

Chociażby na filmie z l2retail x7 (cośtam cośtam Lerain , z takim fajnym intrem) ktośtam dostaje z bustera i jakoś ma jeszcze 2k hp = chyba jednak to combo nie bierze na hita - w tym przypadku to co ja mówie by się sprawdzało.

Ogólnie NIE gram na offie, NIE wiem na 100% jak to dziala na offie, ale jakoś z filmików widzę, że zwykle po busterze zostaje z 10% hp.

« Odpowiedź #414 dnia: Czerwiec 02, 2008, 07:14:21 pm »
Chociażby na filmie z l2retail x7 (cośtam cośtam Lerain , z takim fajnym intrem) ktośtam dostaje z bustera i jakoś ma jeszcze 2k hp = chyba jednak to combo nie bierze na hita - w tym przypadku to co ja mówie by się sprawdzało.
joke failed

« Odpowiedź #415 dnia: Czerwiec 02, 2008, 07:22:15 pm »
joke failed

Dobra w/e. Ja sie trzymam wiedzy z filmow > opisow > l2j. Skoro na filmie pr0 TH było że dostał to combo i żył = prawda .
Jakbym miał zmienić zdanie = GIMME DA FRAPS.

l2retail x7
To retail i tamto retail , na jedno wychodzi.
Wszystko na swój sposob dziala dobrze.

• HE fan ;)
« Odpowiedź #416 dnia: Czerwiec 02, 2008, 09:17:51 pm »
Z filmików nic się nie nauczysz.... Na jakimś serwerze robią sobie pvp ludzie, ale ty nie widzisz jaki oni dokładnie mają sprzęt ! Jak zobaczysz czy ma tatoo ? Jakie pierscienie/naszyjniki/kolczyki etc ? Mogę sobie robić pvp SS (ja) vs Necro na 80 lvl i wygram bo mam epic jewel... A ty będziesz myślał że SS jest silniejszy od Necrosa - lepsze staty etc. Z filmików nic sie nie dowiesz :P Tylko i wyłącznie praktyka w L2 - czy chodźby oglądanie pvp kolegów ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

« Odpowiedź #417 dnia: Czerwiec 02, 2008, 09:39:55 pm »
Z filmików nic się nie nauczysz.... Na jakimś serwerze robią sobie pvp ludzie, ale ty nie widzisz jaki oni dokładnie mają sprzęt ! Jak zobaczysz czy ma tatoo ? Jakie pierscienie/naszyjniki/kolczyki etc ? Mogę sobie robić pvp SS (ja) vs Necro na 80 lvl i wygram bo mam epic jewel... A ty będziesz myślał że SS jest silniejszy od Necrosa - lepsze staty etc. Z filmików nic sie nie dowiesz :P Tylko i wyłącznie praktyka w L2 - czy chodźby oglądanie pvp kolegów ;)

Z filmików dowiaduje się tego czego nie moge sam sprawdzić.
poza tym skoro ktoś napisał , że buster jest ok. 70% mocniejszy od nuka, to skoro można przeżyć surr+vort+nuke+nuke+nuke(na cp spamie chyba każdą klasą) to czemu miałbym nie przeżyc surr+vort+buster. W prawdzie to 'boli' ale nie aż tak.

Zresztą na offie ktoś w mocnym ally, z 79+ raczej ma dobry sprzęt, tak samo ten Lerain, wiec wychodzi na 50/50 (albo cos w tym stylu)
Zresztą skoro KILKA razy widzę że ktoś przeżył to combo = to jest prawda.

Jak o praktyke chodzi - to co ? mam koxać 1-79 na offie żeby sprawdzić te skille? na ptsie sprawdzalem, ale karmelkiem, a to co innego.

Na privach - zwykle wszystko dziala troche inaczej.

« Odpowiedź #418 dnia: Czerwiec 02, 2008, 10:41:54 pm »
Z filmików nic się nie nauczysz....
w/e, ja wlasnie tak sie uczylem grac SK

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #419 dnia: Czerwiec 02, 2008, 10:52:38 pm »
A ja myślicie, że co ? Już dawno nie gram w l2, a nadal z wami dyskutuje.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

« Odpowiedź #420 dnia: Czerwiec 03, 2008, 08:58:23 am »
to jeszcze do l2 wrocisz;)

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #421 dnia: Czerwiec 03, 2008, 05:41:21 pm »
Różnica między surrender + vort + crusher/.../... + ew nuk, a surrender + vort + 5x nuk to czas castowania, a to się przekłada na spam CP potków itp...

Gorzej sprawa jak z detonacji wejdzie m. cryt :P.

• GRAJ, NIE PIE**OL !!!
« Odpowiedź #422 dnia: Czerwiec 22, 2008, 04:21:17 am »
A jak się sprawuje w walce przeciwko Necro ??
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2008, 04:22:49 am wysłana przez illidan92 »
RED DRAGON x15 :D

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #423 dnia: Czerwiec 22, 2008, 09:27:29 am »
Jesli Silence, anchor nie weszly w SS, to wygrana ma w kieszeni(oczywiscie ogarniety SS)

« Odpowiedź #424 dnia: Czerwiec 22, 2008, 10:16:46 am »
Jesli Silence, anchor nie weszly w SS, to wygrana ma w kieszeni(oczywiscie ogarniety SS)
Jeszcze stun od summona i te syfki z 3rd :>

Z drugiej strony vortex buster :>