Witaj
Gość

Wątek: Necromancer [Necro]  (Przeczytany 227775 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Necromancer [Necro]
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwiec 05, 2007, 01:45:59 pm »
bo nekro to ejst nuker panie YNTELIGENCIE ...
nie bede psal od nowa czym charaktetryzuje sie nuker.  http://lineage2.bo.pl/articles.php?id=47  wydaje mi sie ze nie ma w tym linku zadnej wzmianki o necro. DevouringOne podaj 1 argument popierajacy teze ze necro to nuker. Jesli uwazasz ze jest nukerem bo zadaje niezle dmg to za nukera mozna uznac np wc bo tez zadaje duze dmg.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2007, 01:52:52 pm wysłana przez Finwe »
Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #226 dnia: Czerwiec 05, 2007, 02:43:04 pm »
Trudno powiedzieć czy necro jest nukerem czy nie, z jednej strony ma vortexa i inne takie, a z drugiej ma summona i niema czarów opartych na seedach. Ja osobiście nie nazywam necra nukerem a największym bugiem w l2  :P i sądzę że takie określenie jest na miejscu

« Odpowiedź #227 dnia: Czerwiec 05, 2007, 03:59:20 pm »
na jakim grasz serwerze?? dam ci recommenda :D
Aktuaknie:

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #228 dnia: Czerwiec 05, 2007, 04:24:53 pm »
ooo tak czyli necro w takm razie to summoner, nie ma czarow ofensywnych, nie nie nie ... prosze cie ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwiec 05, 2007, 04:25:34 pm »
Trudno powiedzieć czy necro jest nukerem czy nie, z jednej strony ma vortexa i inne takie, a z drugiej ma summona i niema czarów opartych na seedach. Ja osobiście nie nazywam necra nukerem a największym bugiem w l2  :P i sądzę że takie określenie jest na miejscu

no grasz na c4 i masz problem w interlude z necro problemow nie ma :D tez mi z necro nuker, czaruje slabije od sps i w dodatku duzo wolniej, necro to raczej debufer
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2007, 04:27:09 pm wysłana przez Fenrirus »

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #230 dnia: Czerwiec 05, 2007, 04:26:06 pm »
Necro to nie nuker, co to to nie...
To Hybryda. Jako chyba jedyna w grze, no może jeszcze OL...
A jak Necro to nuker, to DA i WS to summonerzy :D
HATE ME MOAR!

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #231 dnia: Czerwiec 05, 2007, 04:28:23 pm »

no grasz na c4 i masz problem w interlude z necro problemow nie ma :D
Ja z necro nigdy problemów nie miałem bo większość z nich to totalne noobki wykorzystujące summona tylko jako extra hp a to jak na mnie trochę za mało :P

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwiec 05, 2007, 04:33:10 pm »

Ja z necro nigdy problemów nie miałem bo większość z nich to totalne noobki wykorzystujące summona tylko jako extra hp a to jak na mnie trochę za mało :P

najpierw nazywasz necro bugiem, potem mowisz ze rozwalasz go bez problemu, necro to postac jak kazda inna, a jak jedziesz necro bez problemu to kibicowalbym aby bylo ich jak najwiecej, nie ma to jak latwe +1 dp pvp

Pyqq - tyrant lvl 42
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #233 dnia: Czerwiec 05, 2007, 05:29:33 pm »

najpierw nazywasz necro bugiem, potem mowisz ze rozwalasz go bez problemu, necro to postac jak kazda inna, a jak jedziesz necro bez problemu to kibicowalbym aby bylo ich jak najwiecej, nie ma to jak latwe +1 dp pvp
Jade necro nie dlatego że jest słaby a dlatego że 95,3% necrusów myśli że gloom+nuke nuke nuke to optymalna strategia necrusów, natomiast jak trafisz na takiego co wie do czego służy debuff i summon to już piekielnie ciężko z takim. Dodam tylko że w całej karierze spotkałem mniej niż 10 necro którzy atakowali summonem, a 10 na kilkuset to kiepsko nie sądzisz?

« Odpowiedź #234 dnia: Czerwiec 05, 2007, 06:20:52 pm »
bo nekro to ejst nuker panie YNTELIGENCIE ...
nie bede psal od nowa czym charaktetryzuje sie nuker.  http://lineage2.bo.pl/articles.php?id=47  wydaje mi sie ze nie ma w tym linku zadnej wzmianki o necro. DevouringOne podaj 1 argument popierajacy teze ze necro to nuker. Jesli uwazasz ze jest nukerem bo zadaje niezle dmg to za nukera mozna uznac np wc bo tez zadaje duze dmg.

sklasyfikuj necro bez problemow to cie ozloce.
WC duzy dmg ? lolololol

Nukerzy czyli sps,sh i sorc to potezni magowie posiadajacy najsilniejsze magiczne ataki. po 2 na interudle wchodza jeszcze silniejsze:volcano, tsunami i tornado

gehenna ?

Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #235 dnia: Czerwiec 05, 2007, 08:18:41 pm »
co wy chcecie od necro... wziolem na subke sobie go i jest bardzo fajny, silence,anchor,sumon itd... rozwalam nim mobki w cata o 10lv wiecej i to bez sumona... w pvp nie jedej osobie ciezko z samym sumonem ktory na 58lv 1,1k ataku i stuna ktory calkiem czesto wchodzi... nekro jest bardzo uniwersalny, jak masz ochote ponukowac to walisz z kosci i sumon niepotrzebny, jak masz ochote powalic sumonem to przywolujesz i tylko goleczysz bo wymiata dosc dobrze, a w party mozesz tylko wrzucac glooma a niech resza "prawdziwych" nukerow rozwala...

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #236 dnia: Czerwiec 05, 2007, 08:55:32 pm »
No właśnie dal tego go tu wszsyty wyzywają bo grają nim noobki :P
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #237 dnia: Czerwiec 05, 2007, 09:09:21 pm »
no bo noobki sie ciesza ze wejdzie im anchor/silence a potem: "who is the boss? who is your daddy? xaxaxa nub nub"

« Odpowiedź #238 dnia: Czerwiec 05, 2007, 09:10:40 pm »

chyba na privach ;)

wyexpienie necro po 72 do 76+ nie jest takie proste jak reszty magow
w wiekszosci przypadkow trzeba kombinowac z cdlem, a opanowanie tego skilla + wyrobienie sobe refleksu i obycia z expieniem na nim wymaga troche czasu, nie wspominajac o tym ze jak jestes w klanie ktory ma sporo wojen jestes narazony na ganki i padniecie od 1-2 hitow
na retailu necrusow jest sporo ale soultakerow naprawe niewiele ;)

no bo noobki sie ciesza ze wejdzie im anchor/silence a potem: "who is the boss? who is your daddy? xaxaxa nub nub"
w brew pozomom necro nie jest najlepsza postacia do 1v1, moim skromnym zdaniem ta postac jest poprostu stworzona do mass pvp ale dopiero po 78+ lvl
a to czy wejdzie anchor/silence zalezy od lvl, buffow i szczescia czyli w wiekszoci przypadkow dobry gracz z palcem w dupie poradzi sobie necrusem laikiem
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2007, 09:12:56 pm wysłana przez rbT »
Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #239 dnia: Czerwiec 05, 2007, 09:17:01 pm »

chyba na privach ;)

wyexpienie necro po 72 do 76+ nie jest takie proste jak reszty magow
w wiekszosci przypadkow trzeba kombinowac z cdlem, a opanowanie tego skilla + wyrobienie sobe refleksu i obycia z expieniem na nim wymaga troche czasu, nie wspominajac o tym ze jak jestes w klanie ktory ma sporo wojen jestes narazony na ganki i padniecie od 1-2 hitow
na retailu necrusow jest sporo ale soultakerow naprawe niewiele ;)

w brew pozomom necro nie jest najlepsza postacia do 1v1, moim skromnym zdaniem ta postac jest poprostu stworzona do mass pvp ale dopiero po 78+ lvl
a to czy wejdzie anchor/silence zalezy od lvl, buffow i szczescia czyli w wiekszoci przypadkow dobry gracz z palcem w dupie poradzi sobie necrusem laikiem

Wiem to doskonale bo cursed bones są drogie :/
A innych skili brak byle do CDL :P
Ale na pricach to wiesz :P
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #240 dnia: Czerwiec 05, 2007, 10:45:49 pm »
rozwalam nim mobki w cata o 10lv wiecej i to bez sumona.
nie wiem czym sie chwalisz bo ja na 62lvlu poszedlem do disciples i rozwalalem moby o 12lepsze a z malymi trudnosciamy o 16. co do summona to wystarczy go  uzyc crue: fear i po sprawie. wojownicy tez latwo rozwala summona. najwiekszym bledem jest to ze wiekszosc necro rzuca na poczatku walki glooma.
ooo tak czyli necro w takm razie to summoner, nie ma czarow ofensywnych, nie nie nie ... prosze cie ..
jak to jest ten argument, o ktory prosilem to gratuluje blyskotliwosci
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2007, 10:54:05 pm wysłana przez Finwe »
Aktuaknie:

« Odpowiedź #241 dnia: Czerwiec 06, 2007, 12:08:51 am »
najwiekszym bledem jest to ze wiekszosc necro rzuca na poczatku walki glooma.

gloom -> vortex -> death spike i damage o 400 wiekszy
goom - > silence/anchor i wiekszy landrate

błędem ?
Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwiec 06, 2007, 01:51:08 am »
gloom sie rzuca bardzo szybko imo to nie jest blad kazdy mag najpierw wrzuca surrender

Pyqq - tyrant lvl 42

« Odpowiedź #243 dnia: Czerwiec 06, 2007, 09:21:50 am »

błędem ?
jesli ma vortexa to tak, ale jesli necro jest ponizej 75lvlu to przeciw magowi powinien najpierw rzucac sailence. zaden necro, ktory rzucil na mnie na poczatku walki glooma mnie nie rozwalil, ale jak dostalem sailence to poszedlem do nieba.
Aktuaknie:

« Odpowiedź #244 dnia: Czerwiec 06, 2007, 10:13:13 am »

błędem ?
jesli ma vortexa to tak, ale jesli necro jest ponizej 75lvlu to przeciw magowi powinien najpierw rzucac sailence. zaden necro, ktory rzucil na mnie na poczatku walki glooma mnie nie rozwalil, ale jak dostalem sailence to poszedlem do nieba.

zmien server bo granie na ratach x300 nie jest niczym dobrym ;]
Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #245 dnia: Czerwiec 06, 2007, 04:03:25 pm »
rozwalam nim mobki w cata o 10lv wiecej i to bez sumona.
nie wiem czym sie chwalisz bo ja na 62lvlu poszedlem do disciples i rozwalalem moby o 12lepsze a z malymi trudnosciamy o 16. co do summona to wystarczy go  uzyc crue: fear i po sprawie. wojownicy tez latwo rozwala summona. najwiekszym bledem jest to ze wiekszosc necro rzuca na poczatku walki glooma.
jak to jest ten argument, o ktory prosilem to gratuluje blyskotliwosci

nie chwale sie, tylko ktos tam mowil ze nekro jest slaby :] strone czy 2 wczesniej

« Odpowiedź #246 dnia: Czerwiec 06, 2007, 09:31:20 pm »

błędem ?

zmien server bo granie na ratach x300 nie jest niczym dobrym ;]

ja gram na zeusie raty x5 :P

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2007, 09:32:56 pm wysłana przez Finwe »
Aktuaknie:

« Odpowiedź #247 dnia: Czerwiec 06, 2007, 09:54:13 pm »
gloom to taka zabawka ktora zmniejsza m.defa dosc znacznie a jak pewnie wiesz land rate debuffow zalezy od m.defa
dodatkowo jako iz neco debuffow ma sporo, przy kazdym pvp/pve praktycznie powinien urzywac glooma/mass glooma
wezmy naprzyklad ze walczy necro 74 vs sh 74 kazdy na empie + mental shield w mj bizu +3, zgadnij kto ma wieksze szanse ze mu silence wejdzie jesli necro gooma wrzuci ? ;)
Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

• Pochwał: 1

• OWNED
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwiec 07, 2007, 12:45:58 pm »
gloom to taka zabawka ktora zmniejsza m.defa dosc znacznie a jak pewnie wiesz land rate debuffow zalezy od m.defa
dodatkowo jako iz neco debuffow ma sporo, przy kazdym pvp/pve praktycznie powinien urzywac glooma/mass glooma
wezmy naprzyklad ze walczy necro 74 vs sh 74 kazdy na empie + mental shield w mj bizu +3, zgadnij kto ma wieksze szanse ze mu silence wejdzie jesli necro gooma wrzuci ? ;)
Możliwośc 1.
Necro uodparnia się na silenca,  necro wrzuca gloom, silence i po sh.
Mozliwosc 2.
SH ma za******o fuksa i wrzuca silenca (ktory wchodzi) w tym czasie zanim necro rzuci glooma i silenca.

-------

Oczywiście większe szanse ma necro  8)
A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć zaczęła się tuż za progiem -
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę.

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwiec 07, 2007, 01:08:32 pm »
sh ma wiekszy m atack, ale wieksza szanse na wrzucenie silence ma necro po wbiciu gloom, prosta zasada matack / m def, tam jeszcze jest zaleznie od lvl skila i lvl postaci, ale to w tym przypadku jest rowne

Pyqq - tyrant lvl 42