aqua cubic nie wali jednorazowo 2k dmg
http://l2p.bravehost.com/aquacubic.htmlw sumie silny jest jezeli wejdzie (jak seal of flame albo freezing flame), fajny do koxu na mobkach x3 lub wiecej hp bo czesto wchodzi, w pvp wchodzi gorzej
zgadzam sie ze dla magow bardzo przydatny, np na RB ,fakt regen mp jest uzyteczny tylko jak nukerzy w pt nie maja body to mind , jezeli maja to lepiej reuse skili - body to mind praktycznie non stop w polaczeniu z life cubic takie pt laduje mane blyskawicznie(life zaczyna swirowac i leczyc ostro dopiero jak zaczyna ludziom hp schodzic ponizej 30%, prawdziwa zmora cdl ;>)
es jest abrdzo fajnym summonerem
najwiekszy cast speed ze wszystkich summonerow
najwiekszy m def ze wszystkich summonerow
najwiecej many ze wszystkich summonerow
bardzo fajnie sie nim gra i w pvp tez jest silny, jedyne zagrozenie to nukerzy ..... glownie sps(piekielnie szybki cs - czesto nie nadazam z leczeniem summona - dye +4 wit i tallum robe) i necro (dlugo sie trzeba meczyc bo i summona trzeba wyeliminowac a w walce z kazdym nukerem trudno wyjsc na + z leczeniem tzn w sytuacji jak w summona wejdzie surender to jednak dmg zadawany przez nukow jest minimalnie wiekszy od leczenia summona nawet spamujac servitor heal i battle heal jednoczesnie)
przeciwko wojownikom piekielnie niebezpieczny, poza nukerami jedyny trudny przeciwnik to lucznicy i tyrant(glada nie licze bo gladowi zadnemu jeszcze nie zdazylo sie zabic summona na 2 strzaly ... tyrantom zdaza sie to zbyt czesto) ..... ale lucznik tylko jak maja pojecie o walce i jak summoner nie ma wyciagnietej na pasek komendy stop dla summona
jeden lucznik dawno temu jak sie dopiero uczylem grac summonerem wlasnie przez to mnie zalatwil .......stun we mnie, summon caly czas go bil i zaczal uciekac odciagajac summona .... jak sie wybudzilem ze stuna i dobieglem do nich to summonowi zostaloz 10% hp .... nie bylo szans na leczenie
nukerzy tez moga cost akiego zastosowac ....slow w summonera i uciekac ja najdalej i dopiero zabijac summona dlatego wazne jest zeby trzymac summona caly czas w zasiegu leczenia, jak przeciwnik ucieka to nukiem go podrapac i stop dla summona niech za daleko nie pobiegnie