Taktyki PvP:
PvP Zwykle:
-majac full buff bez dance jestesmy wstanie narobic duzo zamieszania. W zaleznosci z kim walczymy mozna podzielic to na 3 rodzaje:
-Fightersi
a) Heavy Armor [tankers]
b)Light Armor [daggers]
-Magowie
-Lucznicy
-i Najgorszy typ z mozliwych Pro Players
Fighters HA:Zakladam ze do walki stajemy zawsze full buffed bo: nikt normalny nie skacze do SR bez buffow

PvP - mam na mysli nie byc redem i jak zabic HA Fightera, niby proste a jednak mozna trafic na opory jesli Ów Fighter ma skill Stun moze byc ciezko: podbiegamy zdejmujemy luk walimy z piachy czekamy az odda, jesli nie bedzie glupi to nas poprostu zestunuje i zabije - to najgorsze typy, jesli odda z piesci albo Ów typ nie ma stuna sprawa prosta mianowicie zakladamy lukacza oddalamy sie i tylko hit and run i powinien zginac zanim sie zblizy - nie mam na mysli Gladiatora na officialu - nie wiem jakby sie z nim walczylo
PK: zaznaczasz ofiare wciskasz ctrl... i bijesz strzelasz czym masz a najlepiej strzalami, nie pozwol sie zblizyc, nie trac czasu na zadne Entangle ani Stun shoty Fighterzy czesto maja bardzo wysoka ceche Con wiec to sie mija z celem [chyba ze to dark elf hehe] a Entangle zeby wszedl tez rzadko do tego potrzeba chyba empowera

jesli uzyje jakies UD to najlepiej strzelac z Double Shot'a nie wiem czy wszedzie tak jest ale skille ignoruja obrone typu special czyli UD na wiekszosci serverow tak bylo.
Light Armor Fighters: PvP nie wliczam podchodzenia i walenia z piachy bo to sie zawsze zle konczy;] od daggerow zawsze trzeba byc dalej niz blizej
TH: tego typa to chyba tylko pk mozna w pvp rzadko kiedy wygrywalem z TH
czyli hit and run i nie powinien nas dogonic zanim zginie, pewnie wlaczy slide czy co to tam ma do biegania na chwile moze sie zblizyc do nas raz uderzy max powinien zginac
PW: hmm PvP hit bez bow and run jak poleci i bedzie bil mozna sprobowac stuna... duza szansa ze wejdzie dalej zwykle hity
AW: Stun, zwykle hity
-Magowie:
- nie wazny jaki to mag, mamy mental shield sleep nam nie grozi, jestesmy w stanie zabic kazdego maga na 1 strzal bez wyjatku jako ze SR to klasa lucznikow ktorej najczesciej wchodza krytyki [ najwieksza cecha dex] a ich sila jest wieksza niz HE - testowane! czyni z nas wg mnie najlepszych mordercow
-summonerzy - walczylem z kilkoma tylko.... musze powiedziec ze te moby na krysztalki maja sile: otoz nie biora pod uwage evasion:P trafiaj zawsze i to dosyc szybko, tak wiec im szybciej summonera sie zabije tym lepiej dla nas
-
Lucznicy-HE typ ma duzo hp to jego jedyny plus zalezy kto kogo pierwszy trafi i komu krytyk szybciej wejdzie..... wieksza szanse tylko biore pod uwage ceche dex ma SR zawsze moze byc roznie [ testowalem kiedys na arenie swojego SR lvl 68 BoP doom light z HE ten sam lvl ten sam sprzet i na self buffach mielismy taki sam dmg a bylo 3:3]
-SR Stun ss
-PR stun stun stun
No.. noob poradnik.... pisalem na wlasnym doswiadczeniu... poprawcie... nie krzyczcie i nie bijcie