Witaj
Gość

Wątek: Plainswalker [PW]  (Przeczytany 190875 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Plainswalker
« Odpowiedź #225 dnia: Kwiecień 22, 2007, 10:58:06 pm »
Focus chance
Increases the critical rate and success rate of all Mortal Blow type skills. Effectiveness is dependent upon the direction of attack. An equipped dagger weapon is required to use this skill.

Zwieksza szanse na krytyka oraz szanse na wejscie wszystkich atakow typu "blow". Skutecznosc jest zalezna od kierunku ataku.

Natomiast focus death obniza szanse na krytyka, ale rowniez zwieksza szanse na wejscie blowa.

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #226 dnia: Kwiecień 22, 2007, 11:05:39 pm »
...
Focus Chance   Critical Chance from front -30%, Critical Chance from side +30%, Critical Chance from back +60%
HATE ME MOAR!

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #227 dnia: Kwiecień 23, 2007, 12:56:35 pm »
I tak Death jest lepszy :P
Krotko powiem tak D/L Elfy>Ludzie

« Odpowiedź #228 dnia: Kwiecień 23, 2007, 02:33:54 pm »
Zasada, hmm, prawdziwa, lecz łatwo ją sprostować.
Ludzie jeżeli gra dwóch doświadczonych graczy, to przegraja z odpowiednimi klasami elfów/de, ale gdy ktoś jest mniej ogarnięty, to będzie wkurzony, że robią mu z .... jesień średniowiecza ;)
HATE ME MOAR!

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #229 dnia: Maj 07, 2007, 11:03:36 am »
tak sobie to czytam i czytam...i niewiele ogarniam :P otoz bede subowal na pw,co do sprzetu to lapie co i jak,dye's tez ale powiedzcie mi tak szczerze,pw to dobra postac do pvp?nieznosze nukerow,wiec subowal na nuka nie bede :P swoja droga bede sie musial pzrestawic z mentalnosci tanka i zaczac biegac a nie stac jak kukla i brac na klate khekhekhe...btw to co w koncu lepsze dla pw?focus czy crit.dam.?

« Odpowiedź #230 dnia: Maj 07, 2007, 11:18:26 am »
echoes, bez takich n00b question jak "a pw dobry do pvp :?:"...Ci nie przystoi :P
Focus - PvE
Crt.Dmg - PvP
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #231 dnia: Maj 07, 2007, 11:33:43 am »
xaxaxaxaxa wiedzialem ze ktos mi zajedzie w lepetyne za takie pytanie :P
nie no wiesz,mam dosc ogolne pojecie o sztyletach,jako ze widze ze w moim klanie poki co prawie kazdy subuje na lucznika a sztyleta mamy jednego (th 65+) to postanowilem polatac z kosa...tyle ze nie wiem czy pw "nadaje" sie do pvp,to mialem na mysli :) a poki co jestem w najmocniejszym ally na serwie (innadril,oren,giran etc ^^) ktore jak na razie ma wojne z 2 dosc mocnymi ally a szykuje sie na wojenke z calym serwerem takze chcialem sobie poprostu ponabijac pk,bo gdzie sie nie rusze to widze "lapki" nad nickiem :D z tego co wyczytalem to ze wzgledu na swoja szybkosc i krytyki pw jest dobry na magow i lucznikow...ale jak to wyglada w praktyce?bardziej cos takiego mialem na mysli ;]

« Odpowiedź #232 dnia: Maj 07, 2007, 12:10:33 pm »
Z tego co wiem(nie grałem przed C5 sztyletem), nie działa Trick/Switch na ludzi, albo tylko Switch, czyli tracimy główny atrybut. Co do PW, przed C5 był bardzo gimped w porównaniu z resztą. Moja propozycja...może TH, albo Archer :?:
HATE ME MOAR!

• Strona klanowa
« Odpowiedź #233 dnia: Maj 07, 2007, 12:22:24 pm »
Z tego co wiem(nie grałem przed C5 sztyletem), nie działa Trick/Switch na ludzi, albo tylko Switch, czyli tracimy główny atrybut. Co do PW, przed C5 był bardzo gimped w porównaniu z resztą. Moja propozycja...może TH, albo Archer :?:
Na Supreme gram TH i wyżej wymienione skille bardzo ładnie działają na graczy ;-)
Niestety co do daggerów to TH jest moim pierwszym. Jednak mój klanowicz miał na 2 innych serwerach PW i według niego TH jest bardziej użyteczny na pvp.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #234 dnia: Maj 07, 2007, 01:24:03 pm »
pw jest dosyc dziwnt , bo popatrzcie na te focusy jakie dostaje na 3profie a jakie dostaje AW.

« Odpowiedź #235 dnia: Maj 07, 2007, 01:40:55 pm »
No akurat Focusy ma dobre :)
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #236 dnia: Maj 14, 2007, 03:21:49 pm »
pw jest dosyc dziwnt , bo popatrzcie na te focusy jakie dostaje na 3profie a jakie dostaje AW.

Lepsze niz TH dostaje ;]

Focus Death > all ;]

« Odpowiedź #237 dnia: Maj 14, 2007, 04:41:40 pm »
Focus Death > all ;]
/agree
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #238 dnia: Maj 14, 2007, 06:28:54 pm »
No ja juz widzialem co potrafi WR jak wejdzie bluff ^^ Fakt ze dostawalem za 1k-1,5k dmg ale w porownaniu do AW siada bo tamten to mi jechal po 1,5k-2k :D

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #239 dnia: Maj 15, 2007, 03:13:52 pm »
no wlasnie, PW dostaje mslo maslane a te 2 focusy AW ownuja

« Odpowiedź #240 dnia: Maj 15, 2007, 03:32:52 pm »
PW(WR):
focus chance:Increases the critical rate and success rate of all Mortal Blow type skills. Effectiveness is dependent upon the direction of attack. An equipped dagger weapon is required to use this skill.

focus death:Decreases the critical rate and increases the success rate of all Mortal Blow type skills. Effectiveness is dependent upon the direction of attack. An equipped dagger weapon is required to use this skill.

AW(GR):
focus power:Temporarily changes the damage of critical attack and all Mortal Blow type skills. Effectiveness is dependent upon the direction of attack. An equipped dagger weapon is required to use this skill.

focus death:j.w.

widzisz kolegi ja,zanim sie wypowiem na temat skilli,staram sie o nich czytac ;) focus death obaj dostaja taki sam,ze swoim 2-gim focusem PW(WR) ma wieksza szanse na wapkowanie blowa a AW(GR) ma wieksza sile tych blowow...ktory focus jest lepszy?Kwestia dyskusji ale ty najwidoczniej nie wiesz jakie focusy dostaje PW wiec prosba-albo sie doedukuj albo sie nie wypowiadaj ;)
wybaczcie ze sie unioslem ale ja nie lece do jakiegos dzialu do profki ktorej kompletnie nie znam i nie pisze jakichs pierdol jak nie mam o czyms zielonego ;)
PS:Marc1n bede robil PW,wole grac po swojemu niz po "typowemu" :P ale dzieki za rade (jeszcze mi tylko szmatka do baiuma zostala :D)

« Odpowiedź #241 dnia: Maj 15, 2007, 03:45:32 pm »
Focusy sie stakuja a obydwoje beda uzywac focus death.

« Odpowiedź #242 dnia: Maj 15, 2007, 04:06:07 pm »
GH nie GR :P

« Odpowiedź #243 dnia: Maj 15, 2007, 06:12:58 pm »
zepiasz sie  :oops:

Plainswalker
« Odpowiedź #244 dnia: Maj 23, 2007, 03:29:50 pm »
Mam problem... nie wiem za bardzo jakis tatoo uzywac najlepiej na PW... prosze o szybko odpowiedz ;] :)

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #245 dnia: Maj 23, 2007, 03:34:48 pm »
 :_delf_5_2: zabije!!!   a nie mowilem ! 5 minut po zrobieniu tematu przez Ryltar'a ...... ZABIJE

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,12819.msg144890.html#msg144890

Mam problem... nie wiem za bardzo jakis tatoo uzywac najlepiej na PW... prosze o szybko odpowiedz ;] :)
kliknij na ten link u gory ELFOWA SZMATO :shock:

Q:Dalej nie umiem uzywac opcji szukaj mimo poradnika ;/
A:Pewnie dlatego ze:
-Jestes Retardem
-Robili ciebie palcem
-Zgwlacil ciebie jamnik sasiadow w dziecinstwie
-Starzy lulali ciebie w betoniarce
-Grasz Elfem lub jestes ich fanem
-Dostales/as Protuberancja w glowe
-Nikt ciebie nie kocha
-Nie masz przyjaciół
-albo jestes za glupi(a)
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2007, 03:36:24 pm wysłana przez primabolan »
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

« Odpowiedź #246 dnia: Maj 23, 2007, 03:47:44 pm »
@up:to nazywanie kazdego grajacego ligth elfem ELFIA SzMATA jest juz naprawde przegieciem...dajcie sobie 
z tym siana,ja gram ligth elfem,mnie tez tak nazwiesz?  :| :elf_6_1:
@proponuje ladowac w dex'a(kosztem con'a),jak grasz w c4 to zaloz +wit-int dodatkowo,w c5 nie zakladaj tego ostatniego EOT

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #247 dnia: Maj 23, 2007, 03:51:27 pm »
to bylo nawiazanie do zalozonego przez Ryltar'a TEMATU wlasnie nawiazujacych do ludkow ktorzy nie potrafia wykorzystac opcji [szukaj]...elf light - lubie Cie ( LOL ) i nie jestem rasista ( LOL2 ) :) pis (peace) :_delf_2_2: :dw_4_1: :hu_1_2: :ork_1_3: :ork_6_2: :ork_3_3: (btw jak nazwiesz light elfa ZUEGO ? )
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

« Odpowiedź #248 dnia: Maj 23, 2007, 04:19:49 pm »
@up:to nazywanie kazdego grajacego ligth elfem ELFIA SzMATA jest juz naprawde przegieciem...dajcie sobie 
z tym siana,ja gram ligth elfem,mnie tez tak nazwiesz?  :| :elf_6_1:
@proponuje ladowac w dex'a(kosztem con'a),jak grasz w c4 to zaloz +wit-int dodatkowo,w c5 nie zakladaj tego ostatniego EOT

OMGF nie przezywam LUDZI GRAJACYMI ELFAMI TYLKO ELFY w wersji LIGHT.

zabije!!!   a nie mowilem ! 5 minut po zrobieniu tematu przez Ryltar'a ...... ZABIJE

Ale on zapytal w dziale dla PW a nie zakladal nowego tematu wiec wiemy ze ma IQ wyzsze niz kamien(nie mowie ze ma niskie tylko takie nawiazeni bo wiekszosc ludzi by zalozylo nowy temat i by sie nazywal :"jakie daj dla PeWó? plox hlp!11" a wiec jakos chlopak mysli) ^^
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2007, 04:21:49 pm wysłana przez Ryltar »

« Odpowiedź #249 dnia: Maj 23, 2007, 04:31:40 pm »
mam dzisiaj wybitnie zly dzien ^^ sora za czepianie sie :D
kamien tez czlowiek ryl :P