Witaj
Gość

Wątek: Plainswalker [PW]  (Przeczytany 190870 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Plainswalker
« Odpowiedź #275 dnia: Czerwiec 17, 2007, 02:59:06 pm »
no jak sie biegnie na Jana to wcale się nie dziwie ze sie nie dobiega...

League of Legends

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #276 dnia: Czerwiec 17, 2007, 02:59:30 pm »
A w IL ponoć ciut mniej, bo DW osłabili i Dance of Fire, co nie zmienia faktu, że magów jedzie się jak chce. Jaka technika, hmm, żeby sie nie powtarzać, dam Ci link do topicu Aw vs: Sh:
-> http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,13297.0.html Pokrywa się praktycznie w 100%, a z Ciebie i tak styka.
HATE ME MOAR!

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #277 dnia: Czerwiec 17, 2007, 06:40:11 pm »
to napiszcie mi prosze jakies style walki z innymi warriorami.... bo na nukerów już znam:) pozdrawiam

« Odpowiedź #278 dnia: Czerwiec 17, 2007, 07:08:55 pm »
Stary, poczytaj sobie, na forum masa tego jest. Powiedzcie jak wy macie czelność wpadać, nic nie poszukać, tylko chcieć, żeby wam podali na tacy.
1wszy dział i prosze sobie poszukać: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,107.0.html
2gi dział i prosze sobie poszukać: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,3.0.html
3ci, ale tym razem temat a nie dział: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,6524.0.html
Jeszcze :?: :twisted:
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #279 dnia: Czerwiec 20, 2007, 09:30:50 pm »
czemu niektórzy polecają daggerowi Nightmare light ??:|

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #280 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:04:20 pm »
głownie ze względu na +4 % do m defa i wbudowanego" vr'a :)
League of Legends

« Odpowiedź #281 dnia: Czerwiec 25, 2007, 03:24:53 pm »
Ha! Przeczytałam cały wątek xD I dalej nie wiem o co biega z tym skillem otwierający drzwi i skrzynki. A nie wiem, bo na servie na którym teraz gram żadnych drzwi otworzyć nie można. A i skrzynki z tego co wszyscy mówią - nie działają. Ale że i tak zmieniam server (zgadnijcie na jaki ;)) to chciałabym się dowiedzieć jak to działa.
Iii... jeszcze jedno. Czy pw może uniknąć ataku nuka? Bo tak sobie patrzyłam: klątwy - ok, unika. Chodzi mi tutaj o coś jak wind shackle, czy cancel. Ale jeszcze żadnego czaru zadającego dmg nie uniknęłam (twister, hurricane, curse death link, death spike) uniknąć mi się nie udało. A testów z zaprzyjaźnionym sh przeprowadziliśmy sporo :] To znaczy że serv zbugowany, czy że tak... ma być? xD

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #282 dnia: Czerwiec 25, 2007, 03:28:30 pm »
Evasion działa tylko na ataki fizyczne, na skille oraz magie nie ma wpływu aczkolwiek WR dostał w IL skill dzięki któremu przez kilka sekund może unikać skilli :)

• Pochwał: 23

• さいごの武士.
« Odpowiedź #283 dnia: Czerwiec 25, 2007, 03:28:57 pm »
Nie unikniesz czarów - one zawsze trafiają. Możesz jedynie starać się o jak najlepszą biżuterię aby zminimalizować obrażenia oraz zmniejszyć prawdopodobieństwo wejścia klątw. W ostateczności jak walczysz gdzieś w terenie to można się za kamień schować(wykorzystywać nierówności terenu) i wtedy mag przerwie czarowanie ;) :P

« Odpowiedź #284 dnia: Czerwiec 25, 2007, 03:33:16 pm »
Poważnie z tym kamieniem..? No cóż, u mnie na servie to nie działa xD
Aha. Czyli że rozumiem, czemu mogę wygrać z łucznikiem. Bo każda strzała tak sobie zrobi 'fiuuuu!' koło mnie. A z magiem, bo zanim on rzuci kilka czarów, coby mnie zabiły, to zdąże do niego dobiec i jego zabić, tak? xD Już kocham tą postać xD
No a jak to jest z tymi skrzynkami/drzwiami? ;p
Dzięki za pomoc :)))

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #285 dnia: Czerwiec 25, 2007, 03:53:56 pm »
o ile sie nie myle,jedyne drzwi na jakie przyda sie skill unlock to drzwi do core w CT (core to taki special raid boss ;) ),unlock dziala na skrzynki ale o ile pamietam to nie ze 100% skutecznoscia (otwarlem kilka razy tym skillem skrzyneczki)...dalej:strzala,miecz,topor,palka,dlon,latajacy talerz tesciowej to sa ataki fizyczne,wiec masz szanse ich uniknac,to zgodne z prawami fizyki :P i na to wplywa evasion...dalej magia skillem fizycznym nie jest i tylko twoj m def (uzalezniony od twojej bizuterii) moze zmniejszyc obrazenia od magii ;) co do pvp z magiem:jesli nuker cie 1-sza stargetuje i musisz do niego dobiegac to zanim wrzucisz switch'a to juz praktycznie jestes martwa,sztyletem musisz wyskoczyc jak filip z konopi i wpierniczyc zestawik w plecki maga a po takim potraktowaniu o ile mag jeszcze stoi,95% zaczyna uciekac...czyli kolejny backstab a nawet deadly i po sprawie ;) zas co do walki z lucznikiem...moze PW ma mnostwo evasion ale skille zawsze trafiaja,wiec stun shot,,double shot etc to zmora,natomiast lucznik jesli cie nie zestunuje to zwykle ucieka (ofc nie kazdy)  wtedy wiec...seryjka w plery,switch i zygzaki,masz tez entagle,to sie przydaje :) acha i nie zadzieraj z tankami bo cie rozsmaruja na scianie :P powodzenia w grze PW :]

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #286 dnia: Czerwiec 25, 2007, 06:37:39 pm »
adzia jak nie dziala to ze jak staniesz za sciana czy jakims duzym kamieneim i gosicu dalej w ciebie wali to zmnie serva

• oO rly?;p
« Odpowiedź #287 dnia: Czerwiec 25, 2007, 06:53:07 pm »
co do tych drzwi... na jednym z serverow tym skillem otwieralem wodne sciany w GC xD tylko na jednym to sprawdzalem w takim razie nie wiem czy dziala na innych,zawsze mozna sprawdzic ^^

« Odpowiedź #288 dnia: Czerwiec 26, 2007, 09:08:28 am »
a ja mam pytanie bo sie mowi ze PW jest taki najszybszy, ma najewiszke eva, najwieksza szanse wejscia blowa i tu pojawia sie pytania czy w tym wszystkim chodzi o 1dex wiecej od AW?

« Odpowiedź #289 dnia: Czerwiec 26, 2007, 09:29:42 am »
Nom. W tym wypadku, to różnica 1DEX'a bazowa więcej niż u DE :)
HATE ME MOAR!

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #290 dnia: Czerwiec 26, 2007, 01:17:35 pm »
To nie tylko 1 dex ponieważ PW jako LE dostaje największe profity z każdego +dex co za tym idzie +5dex dla LE daje więcej niż +5 dex u Ludzi i DE

« Odpowiedź #291 dnia: Czerwiec 26, 2007, 01:51:20 pm »
Ale ta kwestia dotyczy tylko 1DEX bazowego więcej. Nikt nie mówi, że 1DEX więcej u LE, zmienia tyle samo co u DE, ale to jest jedyna różnica pomiędzy np. landrate blowów AW i PW.
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #292 dnia: Czerwiec 26, 2007, 02:43:08 pm »
tiaa,to jest troszku niefajne bo jesli w land rate zaleznym od dexa jest tak niewielka roznica za to w powah tych blowow jest ogromna roznica na korzysc aw to nie jest to zbalansowanie ;)
ps:co prawda sporo pvp przegrywam pw (bo poki co jeszcze gram "na tanka" czyli na pale frontem :D ) to ogromna satysfakcje daje mi np walka z 2 przeciwnikami naraz (1st:warlord+bh-obaj dead zwykle nie trafiali,sh+warlord-sh zszedl na backstaba+deadly a z wl-em troszku dluzej :D ) za to ofc jak nuker nas 1-szy stargetuje z daleka to smierc :P

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #293 dnia: Czerwiec 26, 2007, 03:28:12 pm »
To nie tylko 1 dex ponieważ PW jako LE dostaje największe profity z każdego +dex co za tym idzie +5dex dla LE daje więcej niż +5 dex u Ludzi i DE

O 0,2 a co +3 do dexa rosnie o 0,3 wow ale L2 tego nie liczy :P

« Odpowiedź #294 dnia: Czerwiec 26, 2007, 03:33:48 pm »
lepszy rydz niz nic ;ppp
w wielkim skrocie...DE maja silne zwieracze (str) a LE zreczne paluszki (dex)  :rotfl:

• Pochwał: 13

• Wake Up! Time to die...
« Odpowiedź #295 dnia: Czerwiec 29, 2007, 12:37:15 am »
Mam pytanie, czy daggerzy nadają się na solo exp? Bo szczerze niewielu widziałem w tejże roli.
A jeśli tak, to czy można wiedzieć który z nich jest do tego najlepszy? :)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #296 dnia: Czerwiec 29, 2007, 02:04:48 am »
Mam pytanie, czy daggerzy nadają się na solo exp? Bo szczerze niewielu widziałem w tejże roli.
A jeśli tak, to czy można wiedzieć który z nich jest do tego najlepszy? :)
Jeśli po przez solo rozumiesz selfbuffy to niespecjalnie się nadają. Niski p atak i duże koszta (tony hp potek i ss). Natomiast na buffkach jakoś im tam idzie, pw może sobie spokojnie latać po zielonych mobkach licząc na evasion a th nawet na białych z racji większego większego p ataku i hp jednak ani przyjemnym ani szybkim expem bym tego nie nazwał.

• Pochwał: 23

• さいごの武士.
« Odpowiedź #297 dnia: Czerwiec 29, 2007, 07:23:58 am »
Shilien Eldera na plecy i można expić (VR przydaje się) :) Generalnie jak ma się buffera ze sobą non-stop to expionko jest znośne bo na selfach jak to Truskawka wspomniał nie ma lekko (porównując np. z nukerem).
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2007, 07:26:02 am wysłana przez Inidriel »

• Pochwał: 13

• Wake Up! Time to die...
« Odpowiedź #298 dnia: Czerwiec 29, 2007, 09:11:59 am »
No to jak nie do solo to do  party. Czy daggerzy nadają się do pt? I czy są tam bardziej pożądani niż np. destroyer?
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #299 dnia: Czerwiec 29, 2007, 09:18:39 am »
Oni sa idealni na rb i do party :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/