Gram juz troche w L2 ale tylko sztyletem nie grałem bo jak widze to co trzeba ogarnąć to healer 2 party targetujący za pomocą TS'a to pikuś.
Jakies rady macie dla przyszłego PW?
Zależy gdzie masz zamiar grać - na offie czy na privach. Bądź co bądź wyczucie w palcach i refleks są wyjątkowo ważne grając tą postacią. Ona jest w stanie wymieść wszystkie inne klasy, jeśli tylko ją ogarniesz. Ludzie mówią, że w pvp między wszystkimi daggerami pw nie ma z innymi szans. Niby TH>AW>PW, ale ja się nie zgodzę, z tych powodów, co je wcześniej wymieniłam.
PS: Jak wbiję trochę wyższy lvl na offie i przetestuję kilka rzeczy, to może walnę jakiś poradnik, jeśli ktoś mnie nie uprzedzi. Teoretycznie tyle to bym mogła napisać, ale moja wiedza ogranicza się bardziej do hellbounda.
omg...co sie taka aktywna zrobilas
az sie boje
Gram juz troche w L2 ale tylko sztyletem nie grałem bo jak widze to co trzeba ogarnąć to healer 2 party targetujący za pomocą TS'a to pikuś.
Jakies rady macie dla przyszłego PW?
Zalezy na jakiej kronice masz zamiar grac...Przeczytaj sobie ten topic, sciagnij pare filmikow jakies WR (PW po 3rd profie) i mysle ze bedziesz wiedzial mniej wiecej jak gra sie ta postacia..
Co do sprzetu :
1-20 wooden set + top dagger
20-40 maticore set + top dagger
40-52 theca / plathed leather + dark screamer +f
52 - 61 doom/bw light + kris +f
61-76 dc light + oe kris +f
76++ - draco set + angel slayer +cd/haste
Miejscowki musisz sam ogarnac, jest ich sporo..
Jak masz z kim to siedz w katkach, tam chyba najlepszy exp a do tego aa zawsze mozesz sprzedac i zarobic troche kasy (jezeli stosunek aa:a jest dosc spory) na pierwszy sprzet
Mysle, ze wszystkiego nauczysz sie w czasie grania swoja postacia..
Pamietaj ze blowy walisz z tylu, tankow sobie daruj na pvp, bij robe/light userow
Mysle, ze tyle starczy jak na poczatek
Jak cos to pisz, chetnie pomoge