Phantom Ranger [PR]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

gdybym mial PL enchantowany na jakies +10 to bym go sobie zostawil na zawsze  :P

Tyr

Ta to zrób go :P

Tylko szkoda rezista na stun z maja
Lineage 2 Classic EU

Shen

moze ktos polecic jakies dobre miejsce do expienia solo na 46lvl ? mam top c graty

Dev

probuj crume na oczkach ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bled

jezeli juz to crater iT na oczkach :)

Tyr

o.O na 46 to idz do Labolatory ^_^
Lineage 2 Classic EU

Elenestir

>.< Ja na 46lv PR-em z top c grade to chodziłem na dv gdzieś na środku a  na 47 już szedłem na cmentarz koło Aden tp na Fg jak by ktoś nie wiedział :P Ale mam tym Pr-em lv 78 i 99% i powiem jedno on jest najgorszym łucznikiem nie bierzcie go :O grałem nim nie raz on wcale nie wali gorzej niż taki he popatrzcie że HE ma str 40 a PR 41 O.o 1 różnicy głupi dye na +4 -4 i już jest od niego silniejszy a możemy odjąć sobie np cona którego he ma 41 ^^ PR jest dobry tylko na serwach sieci dn :) a tak to ja już go więcej nie biore żałuje że straciłem tyle czasu na expienie ale miałem nadzieje że coś się zmieni :) to tyle PR jest bardzo wolny i to jego największy minusik :P

Tyr

Cytat: Elenestir w Czerwiec 30, 2007, 10:09:39 PM
>.< Ja na 46lv PR-em z top c grade to chodziłem na dv gdzieś na środku a  na 47 już szedłem na cmentarz koło Aden tp na Fg jak by ktoś nie wiedział :P Ale mam tym Pr-em lv 78 i 99% i powiem jedno on jest najgorszym łucznikiem nie bierzcie go :O grałem nim nie raz on wcale nie wali gorzej niż taki he popatrzcie że HE ma str 40 a PR 41 O.o 1 różnicy głupi dye na +4 -4 i już jest od niego silniejszy a możemy odjąć sobie np cona którego he ma 41 ^^ PR jest dobry tylko na serwach sieci dn :) a tak to ja już go więcej nie biore żałuje że straciłem tyle czasu na expienie ale miałem nadzieje że coś się zmieni :) to tyle PR jest bardzo wolny i to jego największy minusik :P

WIELKI - LOL OWNAGE... - w takich opiniach tylko widać, że PR dostał się w ręce bardzo nie umiejętnego gracza.
Lineage 2 Classic EU

Yezo

Cytat: Elenestir w Czerwiec 30, 2007, 10:09:39 PM

tak jak skonczysz grac solo lucznikiem to powiedz
League of Legends

Marc1n

Tyr powiedział to samo co ja chciałem...
HATE ME MOAR!

Tyr

Pewnie ownował na selfach :]
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Cytatgrałem nim nie raz on wcale nie wali gorzej niż taki he popatrzcie że HE ma str 40 a PR 41 O.o 1 różnicy głupi dye na +4 -4 i już jest od niego silniejszy a możemy odjąć sobie np cona którego he ma 41 ^^

Qwa mać...HE to TANK-ARCHER który ma w cholere HP +dużo CON(dużo HE jedzie w +CON) i może tachać dużo CP potów.Ale co tam ty swoim PR wychodziłeś na przód i padałeś.

BloodyKnights

Siemka mam PR na 63vl i ta postac wymiata.....mam male pytanko bo kompletnie nie wiem jakie tato wybrac..jakie się u niego najlepiej sprawdzi??

Ryltar

ppysio

WItam!

Mam problem :p Mam Phantom rangera na 71 lvl i u ROy The Cata nie mogę robić(za event medale) CP poition, party mask itp.

Dlaczego?
(mój kolega ma 67 i ma więcej tego ode mnie )

P.S U roy the cata moge robić wszytsko do EWB i EAB. Dalej już nic nie ma

Shot at 2007-07-07

Tyr

To nie zależy od twojego lvl.

btw. CP poty możesz kupić w 7s / nobleese robi
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

CP potow u kotow nie kupujesz tylko robi je nobless albo u Pirestow jak jakos strona wygra.

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Arthas

Cytat: ppysio w Lipiec 06, 2007, 09:58:19 AM
WItam!

Mam problem :p Mam Phantom rangera na 71 lvl i u ROy The Cata nie mogę robić(za event medale) CP poition, party mask itp.

Dlaczego?
(mój kolega ma 67 i ma więcej tego ode mnie )

P.S U roy the cata moge robić wszytsko do EWB i EAB. Dalej już nic nie ma

O ile pamietam to musisz isc do drugiego kota i zagrac w jakas tam gre, head or tail. Jak uda ci sie wygrac to podnosi ci sie poziom "seekera" i mozesz kupywac leszpe itamy za medale.

Nobless ssie w robieniu cp potów, lepiej kupic u priesta i chomikowac w wh.

ppysio

No właśnie zauważyłem żu u 7s mam jakąś dodatkową opcję. Za AA moge se różne scrolle i poitiony (w tym cp i greater cp poition) kupywać. Ale jak oblicyczyłem, to za jedno Greater cp poition wydaje ponad 1 000 000 adeny :(.

CytatO ile pamietam to musisz isc do drugiego kota i zagrac w jakas tam gre, head or tail. Jak uda ci sie wygrac to podnosi ci sie poziom "seekera" i mozesz kupywac leszpe itamy za medale.

Nie wiem czy to to ale chodzi ci chyba o tego kota obok Roya (tego niebieskiego) "Wendy the cat" (chyba). P.S Co to jest ten "seeker"

Shot at 2007-07-07

Tyr

Cytat: ppysio w Lipiec 07, 2007, 10:20:58 AM
No właśnie zauważyłem żu u 7s mam jakąś dodatkową opcję. Za AA moge se różne scrolle i poitiony (w tym cp i greater cp poition) kupywać. Ale jak oblicyczyłem, to za jedno Greater cp poition wydaje ponad 1 000 000 adeny :(.

CytatO ile pamietam to musisz isc do drugiego kota i zagrac w jakas tam gre, head or tail. Jak uda ci sie wygrac to podnosi ci sie poziom "seekera" i mozesz kupywac leszpe itamy za medale.

Nie wiem czy to to ale chodzi ci chyba o tego kota obok Roya (tego niebieskiego) "Wendy the cat" (chyba). P.S Co to jest ten "seeker"

lol? 1kk? Jesteś pewien?
Lineage 2 Classic EU

ppysio

No panie liczyć umiem :)

P.S Już wiem w czym problem. U winnie the cat tzreba grac w "rise my level". Każda gra zużywa glitering medale. Za wygrana dostajemy scrool który upoważnia do zakupu więcej itemów u roy the cata. Im wiekszy lvl scrola to wiece rzeczy mozna kupic u roy the cata. Ja już mam maks :) i moge np za parenascie tysieci event medali kupic Red soul crystal stage 11 :p

Shot at 2007-07-07

Ryltar

CytatGreater cp poition wydaje ponad 1 000 000 adeny

Gratz serwa...u mnie 1 AA to =2-4 adena(bardzo czesto 3a) wiec dla mnie to chwila kupic sobie 50 cp potwo(tyle starczy na dlugo).Nie mowiac ze duzo AA moge sam skolowac.

Marc1n

50 cp potów dużo :?: Hmmm
HATE ME MOAR!

eLitte

Jak sie walczy tylko z mobami to pewnie tyle starcza .....