Phantom Ranger [PR]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

pl set+6, +5str , draco+focus+8 i ownimy;p

DIO

wpisalem lerain na livepvp i  wtwierdzam ze jezeli to prawda ze on ma -str+dex dye to taki build zalosny nie jest bo kosi rowno

Marc1n

Lerain ma -5CON/+5DEX...miał, bo gra teraz TH
HATE ME MOAR!

Orochimaru6

Jak tak czytam od jakiegos czasu posty Hermita to czasem plakac mi sie chce, gada o wszystkim jakby najlepiej wiedzial a w sumie to gowno wie. I jak juz piszesz jakiegos kontra-posta to chociaz pisz uzasadnienie a nie "rozsmieszasz mnie..." co to kufa? konkurs na najwieksza ilosc postow?
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

Hermit

No, bo boże każdy daje +STR bo to podstawa tej postaci to wypadasz -str + dex i ciul. Musze tu jakieś uzasadnienia pisać? Nie domyśliłeś się?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Yoker

Cytat: Hermit w Marzec 11, 2008, 11:24:16 PM
Może od razu -12 str , +5 dex , +4 con i blunt cg z health ?
ale to już była wyjątkowo żałosna forma spamu. Gz średniej 5.346 posta na dzień, szkoda tylko, że wiekszosc z Twoich wypowiedzi można roztrzaskac o kant dupy bo nie wnoszą nic do tematu :/

Orochimaru6

uno momento, ze niby ja napisalem -STR ?

Ryltar

:_delf_4_3: niedowidzisz kogo cytuje?

Hermit

Orochimaru oddaje połowe honoru, myślałem, że to ty pisałeś, ale połowę, bo patrz:
PR z bonusem z setu
i SR z dye do koksu +5 str .. i co ty na to ?
Sr wali nawet regularami szybciej i prawie tak samo mocno..  jak coś się ma dobrego to trzeba to na max wyciągnąć. Dlatego Sr-em sie daje +dex, a Pr-em +str.

A co do mojego spamu...  moje posty!11111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oneoneoneoneoneone

Piszę tak o nie dla postów jak większość ludzi na forum.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Orochimaru6

kazdy ma inny pomysl na dyesy, jedni powiedza - CON + Str czyli odjac i tak od malutkiej ilosci HP, inny powie -CON +DEX wiec ludzie powiedza zeby nie robic z niego SR, przy -STR -DEX ludzie sie zbulwersuja a o -STR/-DEX +CON to czesc chetnie by powiesila takiego. jak widac nikt nikomu nie dogodzi. Ja obecnie latam bez i jak mowie, zdaje sie na bonusy setow, jak na razie wystarcza

Dev

+str -con to najlepsze dye dla PR imo :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

PeBe

+5str -5con i nie ma co wymyślać, to musi być (tak jak u SR +dex)

NightBird

Cytat: PeBe w Marzec 13, 2008, 08:48:33 PM
+5str -5con i nie ma co wymyślać, to musi być (tak jak u SR +dex)

no tylko ze u SR sie robi +STR - CON
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Marc1n

HATE ME MOAR!

PeBe

Srem się zwykle robi +dex, i dopiero 'na drugim miejscu' +str, bo SR chyba jako jedyny łuk jest całkiem dobry na małe pvp, a na dużym nawet bez +str jest fajnie.

butcher2712

to jakie mają byc najlepsze dyes ?
+5 str, i +4 dex  ,   -8 con ????  napiszcie

Tyr

Poczytaj o - Glasssssssss ass canon ...
Lineage 2 Classic EU

Bohun

Witam ma ktoś jakieś ogólne porady co do PRa ?:P Gram nim i z tego co widzę straaaasznie ciężko u niego z HP... praktycznie jak taki dagger zacznie mnie nawalać to padam szybko.... A i mam standardowe dye +5str-5con

Bled

imo pr jest natrudniejszym do grania lucznikiem
pvp z daggerem ? nie jest takie trudne (przed 3rd) zakladajac ze nabiega na iebie , ladujes stuna , jak przerwal switchem to dajesz fs , jezeli widzisz ze ten pr0 front stabber dal servie blowow mozesz probowac uciekac , tylko rob to ostroznie zeby staba nie dostal , gdy juz doiega do iebei - wtedy atakujesz a dagger daje tam jakies backstaby w twarz
na wiekszym pvp proponowal bym nosci glass canon i lapac daggerow ktorzy chca zlapac naszych he w 1wszej lini
pr'em dlugo nie gralem , doswiadczenia z 2 pforki ale mysle ze porady noobowskie nie sa (tak mocno:P)

Bohun

No tak :) PRem sie fajnie owni dopóki ktoś z dużym przebiciem Cie nie weźmie na target bo po prostu nieda sie nadążyć CP potów spamować :P a poza tym dzięki pr0 udźwigowi też niewiele sie ich ma.

Kll

Cytat: PeBe w Marzec 20, 2008, 04:58:15 PM
Srem się zwykle robi +dex, i dopiero 'na drugim miejscu' +str, bo SR chyba jako jedyny łuk jest całkiem dobry na małe pvp, a na dużym nawet bez +str jest fajnie.
IMO kazdym lucznikiem na pierwszym miejscu robi sie +5 str aby miec ten spike dmg w pvp dobry, +str jest dobry w kazdej sytuacji gdy mamy wc buff sws i bd, a jak chcesz isc sobie gankowac ludzi na bs fod itp. to wejdz na subke dagger/nuker/glad i mozesz na pp+se buff sie bawic.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

eSkel

Cytat: Bohun w Kwiecień 22, 2008, 09:50:07 PM
No tak :) PRem sie fajnie owni dopóki ktoś z dużym przebiciem Cie nie weźmie na target bo po prostu nieda sie nadążyć CP potów spamować :P a poza tym dzięki pr0 udźwigowi też niewiele sie ich ma.

Ja nigdy problemow z tym nie mialem, chociaz w wiekszosci bylo to random pvp i 'druga strona' albo nie miala albo nie uzywala makra :p Problem byl tylko gdy dostawalem backstaba, bo cp mozna szybko odnowic ale hp bez dobrego healera ciezej

A na full buff, nawet bez CoV tylko w zwyczajnym party na kox zdarzylo mi sie raz czy dwa strzelac do biegnacego w moim kierunku daggera, ktory nastepnie po zasadzeniu jednego frontstaba zaczynal uciekac ; )

Bohun

Makra? na CP?:P Ja też niemam  :P Ale jak byś mógł to napisz tu jak ma wyglądać :P nieraz widziałem jak kolo spamował CP poty jak bot jak by mialy dealy 0,2s ale osobiście nie wiem jak zrobić takie makro

eSkel

Efektywne spamowanie CP potow to polowa sukcesu :p Wrzucasz oba potki (200 i 50) na pasek (skillbar) ktorego nie uzywasz pod dajmy na to F1 i F2, np na 3ci i robisz macro [alt+r bodajze]

/useshortcut 3 1
/useshortcut 3 2

gdzie 3 to jest numer paska, a 1 i 2 numer slota (F1, F2). najprostsze macro : )

A zeby caly czas spamowac trzeba albo miec malpia zrecznosc (i dobrze dobrany skillbar) albo pada/klawiature na ktorej mozesz zaprogramowac kolejne macro wciskajace za ciebie odpowiedni klawisz w odpowiednich odstepach czasu :p

Marc1n

A tak to wygląda np. bezpośrednio w programie :)
HATE ME MOAR!