Witaj
Gość

Wątek: Overlord [OL]  (Przeczytany 266453 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Overlord [OL]
« Odpowiedź #925 dnia: Luty 16, 2010, 09:18:38 pm »
gdyby tak bylo nie dostalby sg, sc, seali, umiejetnosci do heavy...
tylko nie mow mi prosze ze ma to tylko dla picu...

i rebuff(jesli nie dal wczesniej) koniec many... ^^ juz Cie widze jak lejesz innych w MA zeby odnowic sobie manke na zwracanie cp, skopali by Ci tylek... zawsze mozesz sobie popatrzec jak Twoi klanowicze padaja resiac sobie mp...

czy uslysze wreszcie kogos kto gra olem z minimum 2 latka? bo tutaj sami pseldo nukerzy za wszelka cene chcacy zwiekszyc cast speed

« Odpowiedź #926 dnia: Luty 16, 2010, 09:29:07 pm »
Nie czas a to w jakim klanie grales/jakie pvp/ jakie ogarniecie. Znam ludzi, ktozy nawet po roku gy nie umieja gac postaciami :S
zzOMGzz AW/sk

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #927 dnia: Luty 16, 2010, 10:46:32 pm »

i rebuff(jesli nie dal wczesniej) koniec many... ^^ juz Cie widze jak lejesz innych w MA zeby odnowic sobie manke na zwracanie cp, skopali by Ci tylek... zawsze mozesz sobie popatrzec jak Twoi klanowicze padaja resiac sobie mp...

czy uslysze wreszcie kogos kto gra olem z minimum 2 latka? bo tutaj sami pseldo nukerzy za wszelka cene chcacy zwiekszyc cast speed
OL

NIE

ZABIJA

zalapales?

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

« Odpowiedź #928 dnia: Luty 16, 2010, 10:52:29 pm »
on gra na alseronie. nie kłucice się z nim bo wypowie wam wojnę na 1 miesiąc.

...Zielony wojownik w ciężkim imperialnym pancerzu, dopił kufel piwa i wyszedł przed tawernę, gdzie czekała na niego już zgraja rzezimieszków.
-Czego chcice- rzekł zielony wojownik
-Oddaj całą swoją antenę albo zginiesz.
-Ha ha ha, powodzenia bando złodziei odziana w szmaciane zbroje.
Wojownik zaczął wypowiadać jakieś zaklęcia pod nosem.
Jego energia magiczna drastycznie spadała.
Ochrona DUSZY! KRZYK DUSZY!!!!
Okrzyk nie skończył odbijać się echem pomiędzy alejką kiedy wojownik ruszył z impetem na przeciwników. Miażdżący MŁOT krzyczał bez opamiętania wywijając swoim wielkim dwuręcznym toporem.
Niestety nie mógł on trafić swoich przeciwników którzy dzięki temu że ich pancerze nie krępowały ruchów z gracją omijali każdy cios wojownika, raz za razem dźgając go swoimi nożami.
Wojownik ostatkiem sił wykrzyczał RYTUAŁ ŻYCIA, jednak nie był już w stanie przywołać tego zaklęcia. Wycieńczony. Osunął się lekko na ziemie. Konał...
Jeden z rzezimieszków podszedł do niego schylił się i ograbił go ze wszystkich kosztowności.
-xaxax Gf noob L2p overlord fcking noob- zabrzmiało w niezrozumiałym dla wojownika języku...

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #929 dnia: Luty 16, 2010, 11:56:28 pm »
on gra na alseronie. nie kłucice się z nim bo wypowie wam wojnę na 1 miesiąc.

...Zielony wojownik w ciężkim imperialnym pancerzu, dopił kufel piwa i wyszedł przed tawernę, gdzie czekała na niego już zgraja rzezimieszków.
-Czego chcice- rzekł zielony wojownik
-Oddaj całą swoją antenę albo zginiesz.
-Ha ha ha, powodzenia bando złodziei odziana w szmaciane zbroje.
Wojownik zaczął wypowiadać jakieś zaklęcia pod nosem.
Jego energia magiczna drastycznie spadała.
Ochrona DUSZY! KRZYK DUSZY!!!!
Okrzyk nie skończył odbijać się echem pomiędzy alejką kiedy wojownik ruszył z impetem na przeciwników. Miażdżący MŁOT krzyczał bez opamiętania wywijając swoim wielkim dwuręcznym toporem.
Niestety nie mógł on trafić swoich przeciwników którzy dzięki temu że ich pancerze nie krępowały ruchów z gracją omijali każdy cios wojownika, raz za razem dźgając go swoimi nożami.
Wojownik ostatkiem sił wykrzyczał RYTUAŁ ŻYCIA, jednak nie był już w stanie przywołać tego zaklęcia. Wycieńczony. Osunął się lekko na ziemie. Konał...
Jeden z rzezimieszków podszedł do niego schylił się i ograbił go ze wszystkich kosztowności.
-xaxax Gf noob L2p overlord fcking noob- zabrzmiało w niezrozumiałym dla wojownika języku...

buhahaha coś pieknęgo :D:D

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Forza Inter
« Odpowiedź #930 dnia: Luty 17, 2010, 09:22:15 am »

AHA to od dzis wszyscy bishopi na kazde pvp beda chodzic w light i walic z inquizitora zamiast leczyc, wkoncu po cos ma te skille no nie... ? Zagraj w L2...

• Banned

• ((4i + 6i) :10) - 3u < 0, rly!
« Odpowiedź #931 dnia: Luty 17, 2010, 10:02:37 am »
zle zrozumiales - bp w hvy bron z hp.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

« Odpowiedź #932 dnia: Luty 17, 2010, 04:50:04 pm »
Niestety(?) allseron juz dawno przestal byc serwerem klimatycznym, pozostaly jakies tam pozostalosci typu Szpony albo no nie wiem Wilcza Rodzina. No nie wazne.

przedstawiamy tutaj taktyki na temat overlorda... oke ja przedstawilem swoja z heavy, ale tak czy wiedzialem ze bedzie taki odzew.

Przedewszystkim chcialbym sie zwrocic do ludzi ktorzy grali olem w heavy tylko przez kilka godzin...
Jest taka zasada, że "Kazdy nienawidzi swojej postaci". Zadna nie jest prosta w prowadzeniu, jednak tworcy gry dali mozliwosc kazdemu magowi zalozenie zbroi light. Przy olu mamy wybor poszerzony o zbroje heavy, czemu? A zreszta to nieistotne... jesli chodzilbym np destro z lukiem, albo gladiatorem z fist, mozna by sie troche przestraszyc prawda? Sam bym chyba negowal to, ale troche rzygac mi sie chce jesli ktos mi mowi ze ol nie powinien chodzic w heavy. Ludzie mysla chyba ze L2 wypuscili sobie dla jaj i random porozdawali umiejetnosci. Nie trzeba byc Einsteinem zeby pojac ze gra przeszla szereg testów jak i z pewnoscia wybor poszczegolnych umiejetnosci, recenzje i przedewszystkim opinie graczy.

Inna sprawa to taka ze wiekszosc ludzi idzie za tlumem, po pewnym czasie sami siebie przekonujemy ze cudza decyzja jest dla nas najlepsza i bronimy jej do upadlego...
Nie rzucam tych slow na wiatr, poniewaz maja one istotne pokrycie. Otoz kazdy chrzani ze tunika lepsza bez nawet jakiekolwiek wzmianki "czemu jest lepsza", albo samego melancholijnego porownania tych ze zbroi.
Ja juz mowilem ze heavy daje ogromny boost jezeli chodzi o def, sprawdza sie idealnie w walce w zwarciu(ol jest strasznie powolny w porownaniu do innych postaci i latwo go dogonic, szczegolnie kiedy uciekamy drainujac).
Malo powiedzialem o zwracaniu cp... no wiec ol ma dwie takie umiejetnosci, jedna na target i druga na klan/pt. Skil ten jest o tyle dobry, ze zwraca CP od razu, a nie regeneruje. poza tym swietnie zgrywa sie mass glaskajacymi np biszkoptem.
Moze mam troche ograniczone pojecie o tunice(mam?) gralem w niej naprawde dlugo, jednak nie potrafilem scierpiec, ze po wypruciu sie z many, obrywam z C grade bowu ^^.
A na sige zakladam heavy, mamy w klanie 2 olow. Tamci zwracaja w tunikach CP, a ja wbijam sie we wrogow kaleczac ich sealami, troche podlecze, dam buffa, troche zwroce CP. Mozna by powiedziec ze taki OL pomocniczy.
A i tunika ma jeszcze inna wade. Jeszcze nigdy nie przezylem w tunice kiedy przykampil sie na mnie jakis DD. Zalozylem ciezka i zupelnie co innego.
Tak czy inaczej zawsze nosze przy sobie jeszcze demon tunic ^^ przydaje sie bardzo jezeli nie mam do czynienia z mele fighterami. Kiedys uzywalem avadon robe, jednak bardziej przydaje mi sie wyzszy m. atack nizli acu.

Jak dla mnie to inquizitor stance sluzy do expienia a nie do pvp(ale chyba nie miejsce na omawianie tego skila)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #933 dnia: Luty 17, 2010, 05:49:19 pm »
w heavy probujesz w kogos seale na siege wrzucic? przeciez to wyglada tak ze ty podbiegasz i zaaaaaaaaaaaaaaaaczynasz rzucac seala a wszyscy zdaza w tym czasie jak rzucasz od ciebie odbiec

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

« Odpowiedź #934 dnia: Luty 17, 2010, 06:24:48 pm »
to proste jak cholera. każda klasa ma swoją role. OL jest cp baterią i to jest jego zadanie na pvp. Jeżeli  masz dobrze złożone pt to masz w nim biszkopta i rechargera. Włączasz SG i wbijasz w robe w ludzi (jeżeli chcesz selowac) biszop utrzymuje cię przy życiu a ee nie pozwala wyssać się z mp. Jeżeli masz pt range to nie biegniesz jak idiota selowac tylko trzymasz się z tylu. Grając WC możesz bawić się w hvy i stun/chop ale i tak większy pożytek jest z sleepa i chopa

Mówisz że każdą klasą można rożnie grać. Owszem, ale l2 to bardzo stara gra. Jeżeli przez te lata przyjęło się że ol biega w robe to znaczy że to najbardziej optymalne rozwiązanie.
Paranoją jest to że nosisz demona tunice. Jeżeli upracie strasz się grac hvy musisz mieć w plecaku robe seta którego szybko ubierasz żeby regnąc cp helnąc albo rootnąc sleepnąc. Tak samo musisz miec bron z acu. niech będzie to już con acu ale to jest podstawa.

« Odpowiedź #935 dnia: Luty 17, 2010, 06:46:52 pm »
Niestety(?) allseron juz dawno przestal byc serwerem klimatycznym, pozostaly jakies tam pozostalosci typu Szpony albo no nie wiem Wilcza Rodzina. No nie wazne.

przedstawiamy tutaj taktyki na temat overlorda... oke ja przedstawilem swoja z heavy, ale tak czy wiedzialem ze bedzie taki odzew.

Przedewszystkim chcialbym sie zwrocic do ludzi ktorzy grali olem w heavy tylko przez kilka godzin...
Jest taka zasada, że "Kazdy nienawidzi swojej postaci". Zadna nie jest prosta w prowadzeniu, jednak tworcy gry dali mozliwosc kazdemu magowi zalozenie zbroi light. Przy olu mamy wybor poszerzony o zbroje heavy, czemu? A zreszta to nieistotne... jesli chodzilbym np destro z lukiem, albo gladiatorem z fist, mozna by sie troche przestraszyc prawda? Sam bym chyba negowal to, ale troche rzygac mi sie chce jesli ktos mi mowi ze ol nie powinien chodzic w heavy. Ludzie mysla chyba ze L2 wypuscili sobie dla jaj i random porozdawali umiejetnosci. Nie trzeba byc Einsteinem zeby pojac ze gra przeszla szereg testów jak i z pewnoscia wybor poszczegolnych umiejetnosci, recenzje i przedewszystkim opinie graczy.

Inna sprawa to taka ze wiekszosc ludzi idzie za tlumem, po pewnym czasie sami siebie przekonujemy ze cudza decyzja jest dla nas najlepsza i bronimy jej do upadlego...
Nie rzucam tych slow na wiatr, poniewaz maja one istotne pokrycie. Otoz kazdy chrzani ze tunika lepsza bez nawet jakiekolwiek wzmianki "czemu jest lepsza", albo samego melancholijnego porownania tych ze zbroi.
Ja juz mowilem ze heavy daje ogromny boost jezeli chodzi o def, sprawdza sie idealnie w walce w zwarciu(ol jest strasznie powolny w porownaniu do innych postaci i latwo go dogonic, szczegolnie kiedy uciekamy drainujac).
Malo powiedzialem o zwracaniu cp... no wiec ol ma dwie takie umiejetnosci, jedna na target i druga na klan/pt. Skil ten jest o tyle dobry, ze zwraca CP od razu, a nie regeneruje. poza tym swietnie zgrywa sie mass glaskajacymi np biszkoptem.
Moze mam troche ograniczone pojecie o tunice(mam?) gralem w niej naprawde dlugo, jednak nie potrafilem scierpiec, ze po wypruciu sie z many, obrywam z C grade bowu ^^.
A na sige zakladam heavy, mamy w klanie 2 olow. Tamci zwracaja w tunikach CP, a ja wbijam sie we wrogow kaleczac ich sealami, troche podlecze, dam buffa, troche zwroce CP. Mozna by powiedziec ze taki OL pomocniczy.
A i tunika ma jeszcze inna wade. Jeszcze nigdy nie przezylem w tunice kiedy przykampil sie na mnie jakis DD. Zalozylem ciezka i zupelnie co innego.
Tak czy inaczej zawsze nosze przy sobie jeszcze demon tunic ^^ przydaje sie bardzo jezeli nie mam do czynienia z mele fighterami. Kiedys uzywalem avadon robe, jednak bardziej przydaje mi sie wyzszy m. atack nizli acu.

Jak dla mnie to inquizitor stance sluzy do expienia a nie do pvp(ale chyba nie miejsce na omawianie tego skila)

W robie jak i w heavy 1 mage pt weźmie assist na Ciebie i po zjedzeniu 3 slugów powiesz "ups nie zdążyłęm scastować żadnego seala"

« Odpowiedź #936 dnia: Luty 17, 2010, 06:56:28 pm »
ol ma zwiekszony cast w kazdej zbroi, no wiadomo ze robe ma szybszy, no ale mozna to roznie interpretowac
masz robe << to padniesz zanim zdarzysz cos sealowac
masz heavy << czas rzucania sie zwieksza

no ale jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zebym nie zdarzyl rzucic przynajmniej wszystkich buffkow...

moze jestem chamem ^^ ale obczailem kilka profilkow i ciezko mi sie przyzwyczaic do dyskusji z osobami ktore sa mlodsze odemnie dwukrotnie...

gralem w te gre nie od C4... ale od L1 i wiem co mowie.

Mam znajomego, gra wrcem w tunice, ma dobry styl i eq caly czas mnie zamiata na pvp... no ale jak wchodzimy do kata to sprawy maja sie inaczej.

no nie wazne, allseron to taki dziwny serwer, ani to interlude ani to gracja
ostatnio czytalem ze mozliwosci ola zostaly strasznie obnizone w final(ponoc drain dluzej sie castuje, to jedyne co wiem).
czy ktos kto testowal ola na final moze mi powiedziec jakie najwieksze zmiany co do balansu zostaly wprowadzone w stosunku do tej postaci? dzia

• Banned

« Odpowiedź #937 dnia: Luty 17, 2010, 07:31:00 pm »
blagam skoncz :D
pvp= MA set AM+acu
pve= IC set AS+CD
teoretycznie na pvp moglby tez byc as+haste jak sie mana skonczy to zawsze cancel+mana ale po to sa ladowarki zeby ol mial mane.
Hapszasin

« Odpowiedź #938 dnia: Luty 17, 2010, 07:43:13 pm »
Zachowaj to dla siebie

wiec co z tym final? jakie zmiany?

• Banned

« Odpowiedź #939 dnia: Luty 17, 2010, 07:48:00 pm »
to ja Ciebie prosze zachowaj te bzdury dla siebie bo jeszcze ktos je powaznie potraktuje. I tak pisze to na podstawie gfinal/g+.
Hapszasin

« Odpowiedź #940 dnia: Luty 17, 2010, 09:20:03 pm »
ol ma zwiekszony cast w kazdej zbroi, no wiadomo ze robe ma szybszy, no ale mozna to roznie interpretowac
masz robe << to padniesz zanim zdarzysz cos sealowac
masz heavy << czas rzucania sie zwieksza

no ale jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zebym nie zdarzyl rzucic przynajmniej wszystkich buffkow...

moze jestem chamem ^^ ale obczailem kilka profilkow i ciezko mi sie przyzwyczaic do dyskusji z osobami ktore sa mlodsze odemnie dwukrotnie...

gralem w te gre nie od C4... ale od L1 i wiem co mowie.

Mam znajomego, gra wrcem w tunice, ma dobry styl i eq caly czas mnie zamiata na pvp... no ale jak wchodzimy do kata to sprawy maja sie inaczej.

no nie wazne, allseron to taki dziwny serwer, ani to interlude ani to gracja
ostatnio czytalem ze mozliwosci ola zostaly strasznie obnizone w final(ponoc drain dluzej sie castuje, to jedyne co wiem).
czy ktos kto testowal ola na final moze mi powiedziec jakie najwieksze zmiany co do balansu zostaly wprowadzone w stosunku do tej postaci? dzia

Po pierwsze co ma wiek do wiedzy na temat l2? Ty jesteś tego doskonałym przykładem, mimo że grasz w tą grę tak długo nadal nie do końca ogarniasz swoją główną postać jaką jest OL.
W l2 istnieją takie party jak mage party. Składają się one z magów. Jeśli owe party Cię stargetuje (a jeśli chesz wbiec w środek zerga to bądź pewien że tak się stanie)  to będzie to wyglądało mniej więcej tak : /assist-->vortex-->vortex-->vortex-->slug-->slug-->slug. Uwierz mi że heavy nic tutaj nie zmienia, a dzięki robe może dasz radę rzucić jednego seala...

« Odpowiedź #941 dnia: Luty 17, 2010, 09:46:45 pm »
czy dowiem sie jakie są roznice pomiedzy gracja pt 2 a final? interesuje mnie wlasciwie wszystko, szybkosc casta czy sie zmienia i szansa wchodzenia seali. Tez interesuje mnie wchodzenie skila "stun", w pt2 byl strasznie przesadzony i sie zastanawiam czy poprawili to w final

przedewszystkim nie zachowuj sie jak lamer i nie wklejaj calego mojego posta, mam nadzieje ze znasz slowo "lamer"?

gralem robe pol roku, zmienilem na light przez 2 miesiace gralem, no i heavy gram juz 2 lata...
nie potrzebuje komentarzy... ja mam swoja taktyke i kropka.
i tutaj cytne wokaliste Korn "Śmiejecie sie ze mnie bo jestem inny, a ja sie smieje z was bo jestescie tacy sami".

Nie lubie grac w robe! A wy chcecie za wszelka cene nagiac mnie zebym gral w tunice... odbierajac mi przyjemnosc gry.

Przeczytalem ten temat od deski do deski... wszedzie pisze ze dla Ola najlepsza robe. Okej spoko nie irytujcie sie. Tak tak, dla ola najlepsza robe, ale ja gram w ciezkiej <oczko>. Podalem jakie zalety ma heavy dla ola i tyle ^^.

przegladam ten temat codziennie i nikt nie chce mi pomoc z moim pytaniem ; /
"roznice miedzy pt2 a final w postaci OL"
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 09:56:51 pm wysłana przez Sho »

• Banned

« Odpowiedź #942 dnia: Luty 17, 2010, 10:43:38 pm »
ok lubisz grac w hvy graj ale nie pisz ze jest to dobry build na pvp bo to bzura totalna.
Hapszasin

« Odpowiedź #943 dnia: Luty 17, 2010, 11:12:14 pm »
przyszedłeś się na to forum wyżalić? 

"Powiem wam moją zajebistą taktykę, noszę heavy i to jest pr0. Ale w dupie mam zdanie innych, bo to moaj taktyka i ja jestem pr0. I nei ważne co mówią pr0 players z ofa i inni, ale ja mam rację!!!11oneone"
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #944 dnia: Luty 18, 2010, 12:11:10 am »
a ja na sh nosze hevy bo mam wiecej pdefa
i bije wilkiem

« Odpowiedź #945 dnia: Luty 18, 2010, 12:59:21 am »
a ja na sh nosze hevy bo mam wiecej pdefa
i bije wilkiem

SH nie ma umiejetnosci do uzywania heavy arma, nie ma buffow dla wilka << wiem ze to byla ironia, ale tylko podsumowuje brak logiki w Twojej wypowiedzi, co to za porownanie w ogóle? to tak jakbys powiedzial, pojde expic lukiem z MA, albo sztychem z DS...

gram na offie, co prawda nie olem, ale widze olow, a nawet wrc w heavy

kazdy kto tutaj wypowiada sie o overlord'zie, nie posiada stazu gry ta postacia nawet rok

wypowiedzi kilku graczy z oficjalnego serwera nie bede tlumaczyc, bo zdaje sobie sprawe ze dyskutuje z inteligentnymi ludzmi :

"If you want to PvP and most of you know Warcryers (and even Overlords) can do so very well. The best setup is Heavy Armor (not really supposed to be in the thread) and a Staff. You can use drain, DoT's, sleep, ... very well and still use stun, while not taking to much damage."

"Every orc mage should be in heavy armor.  the buffs and heals produce massive aggro.  so in groups you will get hit.  and solo you need heavy or you will die fast.

"basically you have two choices in weapons.. if you want to use magic, use a two handed staff.  if you want to use melee, use dual swords or dual fists."

"dual fists will be cheaper to buy than dual swords.  currently on my server a great pata is around 9 million while dual kats are around 11 million.  orc mages need accuracy anyways from having the lowest dex in the game.  it's better to constantly hit the target rather than miss the target a lot but get more criticals."

" in my opinion I can recommend an equipment to them of heavy armor, a mallet and a shield, since using a heavy armor u have more spell casting fast, you sacrifice mp but u will have more def but in combats, and better when cazes regularly you use little mp, since if you use the burned one for the life and the attack dawn, in just a short time you finished yet, orco has little life, but has something to its advantage: to consume life, using blessed spirit shot really you did not need to recharge the life..."

"Blunt is the only choice :o gotta have stun. without stun you are a sitting duck for 65+ daggers. With heavy and a blunt you can dot/stun/drain/stun drain and kill most classes 60+ with over half hp left as a WC :o"

"From my personal experiance as a WC I find the following setup pretty effective as buffer support DD.I am now lvl 56 an i use the following.
Divine Set
Blue Wolf Heavy armor set
Dual Delusions +0 (try to go for Dual sls)
I use the robes for when i need some more mp /faster mp regen in hot keys."

« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 01:22:19 am wysłana przez Sho »

« Odpowiedź #946 dnia: Luty 18, 2010, 10:21:22 am »
Nie do końca się z tym zgadzam, ale jedno jest pewne: WC heavy jak najbardziej pasuje. Bo co on ma z magii poza drainem i rebuffem? Rebuff jak pójdzie jak te kilka sekund dłużej (najczęściej i tak przed PVP) to nic się nie stanie, a nawet jak cancel poszedł, to najwazniejsze combo buffy rzuci szybko.

OL to inna bajka i inna jest jego rola. 3/4 jego skilli operuje na casting speedzie i jeżeli ma to być efektywne (szczególnie w mass PvP) to heavy za cholerę się nie ogarnie. Ale miej dalej swoje magiczne teorie, myślę, że każde party z tobą będzie bardzo happy. Chociaż w sumie to privy, więc pewnie 90% tych graczy myśli, że tak właśnie trzeba grać, so....
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #947 dnia: Luty 18, 2010, 01:15:10 pm »
Nie no na privach wszyscy chodza w top eq i wlasciwie chodzi tylko o pvp. Wiec sie nie dziwie ze po prostu nie starcza many jak tylko na zwracanie cp, jednak na offie sprawy maja sie inaczej.

Moim zdaniem wrc tak srednio heavy... tzn nie starczy many na wrzucienie calego buff... a moze sie myle? Ol ma ich znacznie mniej, wiec jakos na 6x jest ledwo zeby stykla, a potem juz w miare wyrabia.

Zasialiscie we mnie duzo watpliwosci co do zbroi ^^. Tzn mysle mysle mysle... zobacze, ciezko zmienic taktyke po tak dlugim stażu

• Forza Inter
« Odpowiedź #948 dnia: Luty 18, 2010, 01:58:47 pm »
WC nie jest potrzebne tyle many bo laczone buffy biora jej bardzo malo, a i mana drain w polaczeniu z daggerem ja szybko zwroci(puzniej jest great fury i daggerem sie nie bije ale nvm) i WC moze sie w to bawic bo nie musi jak OL ladowac CP i walic suspa czy innych seali

• Pochwał: 7

• Over-LoL-E.D.
« Odpowiedź #949 dnia: Luty 18, 2010, 01:59:24 pm »
hmmm tak czytam tą Waszą rozmowę  (nie czytałem wszystkiego, przyznaje się) i czytam... czas się wypowiedzieć.

Jeśli chcesz grać ol'em tylko do pvp (niezależnie od rate'a serwera/kroniki) to sobie to najnormalniej w świecie odpuść...

On nie jest stworzony do tego aby zabijać każdego napotkanego przeciwnika... nie ważne czy grasz na low/mid/..., Twoim głównym zadaniem jest bieganie w pt, regen cp/hp i rzucanie seali na przeciwników. Praktycznie zawsze masz pt i biegasz w robe (od p.defa masz Soul Guard'a :#), a to twoje pt jest odpowiedzialne za to, żebyś nadal był w stanie wykonywać swoje zadania.

Ty masz biegać głównie w pt, nie solo... nie zapominaj o tym!

Czy grałem ol'em ? tak. i ciągle nim gram - ponieważ daje mi to 'frajdę'  :oops:
Czy ogarniam ol'a? nie mnie to oceniać, a ludziom z którymi grałem  :shock:
nie odbieraj tego jako atak, lecz raczej jako radę.
tyle ode mnie.

(swoją drogą pt było by Ci b.wdzięczne gdybyś nie zregenerował im dostatecznie szybko cp/hp "bo mam hvy armor i mniejszy c.speed")
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。