[IL-Stacksub 1+1] L2 OFF L2Giants x30 - 3.03.2011 - 700+ online

Zaczęty przez Santa, Luty 15, 2011, 09:08:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Adena rate wynosił 50x, ponoć został zmniejszony - prawda?

MYLFF

tak :x teraz jest z 20 fail troche :F

/przywrócił stare ustawienia :)

twoja zawiść twoją własną głupotą

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Aresik

zbyt ciężki miał start, jak by zrobił teraz wipe i ogłosił "prawdziwy start" w przeciągu 2 tygodni to by tu grało w h*j wiary a tak to do 1k ppl i będzie spadać po jakimś czasie, i wipe poleci po 2 miesiącach z powodu braku zycia.  Takie jest moje zdanie oparte na doświadczeniu.

HellSign

Cytat: Aresik w Marzec 10, 2011, 11:10:56 PM
zbyt ciężki miał start, jak by zrobił teraz wipe i ogłosił "prawdziwy start" w przeciągu 2 tygodni to by tu grało w h*j wiary a tak to do 1k ppl i będzie spadać po jakimś czasie, i wipe poleci po 2 miesiącach z powodu braku zycia.  Takie jest moje zdanie oparte na doświadczeniu.

300+ L2phx trzymał, wątpie że spadnie jak nie bedzie wpadek. To jest L2off tutaj wystarczy 1000 graczy, nie nawet 700, a porownoujac

int - 700ppl pvp jak na
gf+ - 2000ppl

a co do serwera ma właśnie ten plus, że to stacksub. Mają dojść dwa ally z dneta.

post 2.

pierwsze siege już o 19 :D

/GenesiZ
Edytuj posty.

///W celu podbicia po ponad 1.5dnia od napisania tamtego napisałem nowego
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

baza

ogólnie wporzadku serwer spory online :) pvp nie brakuje :) no i jest co robic :) tak ze zapraszam serdecznie!

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Pumas

Lipnie zrobione,  to nie fair że stacksuba możesz robić tylko z klasą twojej rasy, gdzie najwięcej klas mają ludzie i oni na tym najbardziej zyskują.

Santa

Istnieją znacznie silniejsze kombinacje niż te ludzkie - wystarczy troche pomyslec  :noob:  8)

Pumas

Cytat: Santa w Marzec 13, 2011, 07:48:17 AM
Istnieją znacznie silniejsze kombinacje niż te ludzkie - wystarczy troche pomyslec  :noob:  8)
nie zrozumiałeś mnie. ja nie mówiłem że inni mają słabsze kombinacje, ale że mają ubogi wybór wśród klasy. np orkowie, ola na subę nie walniesz, więc zostają ci tylko 3 klasy

Kamal

Cytat: Pumas w Marzec 13, 2011, 09:34:02 AM
Cytat: Santa w Marzec 13, 2011, 07:48:17 AM
nie zrozumiałeś mnie. ja nie mówiłem że inni mają słabsze kombinacje, ale że mają ubogi wybór wśród klasy. np orkowie, ola na subę nie walniesz, więc zostają ci tylko 3 klasy

Właśnie jest tak, że OL nie może stackować - można za to jego wziąć na subę. A, i fajnie liczysz :)

HellSign

Wszystko pięknie działa, ale jeżeli będzie jeszcze jedna, dwie akcje z downem to QQ.
Serwer przestaje być stabilny w oczach graczy, a jak zrobią QQ to granie z 300 osobami zostawiam dla smakoszy.

////

d/s 3min now
RPG CLUB x3 Empire

Santa

Jak najbardziej można wziąć OL na sube jako stack, np. destro/ol, tyrant/ol, jako retail nie mozna, bo ustawienia sa jak na oficjalu.. nie liczac stackow  8)

Pumas

Cytat: Santa w Marzec 13, 2011, 06:50:30 PM
Jak najbardziej można wziąć OL na sube jako stack, np. destro/ol, tyrant/ol, jako retail nie mozna, bo ustawienia sa jak na oficjalu.. nie liczac stackow  8)
o dzięki za info, o to mi chodziło ^^

Cytat: Kamal w Marzec 13, 2011, 11:02:29 AM
A, i fajnie liczysz :)
tak tak nie licząc ola grając destrem mam do wyboru 2 klasy ). Mylić się rzecz ludzka.

HellSign

po siege

/serwer zrobił się stabilniejszy online zaczął wzrastać już o ponad 100tkę~~

/website update w toku
RPG CLUB x3 Empire

pardi

hesboqqqqqqquit :( ale mimo tego widać ze online rośnie :P mam nadzieje ze będzie koło 1k za jakiś czas.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

PuFF

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2011, 09:55:00 PM
po siege

/serwer zrobił się stabilniejszy online zaczął wzrastać już o ponad 100tkę~~

/website update w toku
jak sie te stuck subki robi auto czy trza sie gimnastykowac?

Kamal

1,5kkk i 500 MSS albo Giant's Feather - dropi 1-2 z custom RBków.

PuFF

HellSign

Cytat: PuFF w Marzec 16, 2011, 02:00:58 PM
dlugo sie farmi to 1,5kkk?

było 1kkk, teraz 1.5kkk mhmm magiem solo z boxami 120-150/h
RPG CLUB x3 Empire

pardi

klany juz powoli sprzedają subitemy czy to za mss czy za itemki teraz spokojnie dostaniesz item za dc gloves.

http://www.l2giants.com/showthread.php?t=643 ~ max dzień roboty :P z takim spoilem. Co prawda recka -_-' leci ale lepsze to niż bicie 1,5kkk+mss
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Santa

Dwarfem (jesli wiesz, co, gdzie, jak - spoilowac, craftowac) można zarobic od 500kk do 1kkk dziennie. Później tylko 500 mss i sub item gotowy  :P

BenQ

Cytat: pardi w Marzec 16, 2011, 01:16:30 PM
hesboqqqqqqquit :( ale mimo tego widać ze online rośnie :P mam nadzieje ze będzie koło 1k za jakiś czas.
Przy tych DC i lagach co 5 min, to raczej nie będzie 1k, tylko 100 online  :oops:

HellSign

Niby cała maszyna została wymieniona, nie wiem bo w grze byłem wczoraj na 30min.

Online w okolicach 500~~ jak się nic nie zmieniło.
RPG CLUB x3 Empire

Santa

Online wieczorami dochodzi do 550-600. Serwer jest o wiele stabilniejszy w ostatnich dniach i praktycznie nie było nie planowanych downów.