@Li
tak się składa, że grałem na extreme i dragonie za czasów gdy obydwa stały na c4 więc nie wciskaj mi kitu, że te serwery zostały zamknięte przez fbi.
a co do dragona to pewnie ten serwer co teraz jest otworzony, to pewnie prowadzi ten sam admin co rzekomo do więzienia poszedł na 550005904856 lat. Na pewno bazę danych, kont graczy postaci itd z archiwalnych magazynów FBI wykradli żeby mogli postawić nowy serwer xD
dex ma gracje fainal więc wcale też nie starą kronikę, azure też ją ma, a miało c5 (no może c4 z klientem c5 ;p) gdy retail też stał na tej kronice.
i nimi się nigdy nie interesowali federalni, no cóż ale co ja mogę wiedzieć, ohh wait a co z WoW'em ahh no tak przecierz to nie NCsoft tylko Blizzard oni nie mają wtyków w FBI xD ehh to teraz privy zgniotą blizzarda z powierzchni ziemi x]
Zastanawiam sie nad grą na tym serwerze i prosze o odpowiedz na kilka pytan?
1 - czy konieczne jest robienie questów na profesje ( 1, 2 i 3 ) na nobla, subklase czy mozna qi kupic ?
2 - czy na tak niski rate, zbieranie adeny nie przypomina męki ( nawer 2kk zebrac na qi to przy takich ratach trwa pewnie wieki ) ?
3 - jak to jest teraz z itemami dostepnymi w sklepach u NPC, czy da sie kupic nawet B grade, jakie mniej wiecej sa ceny?
4 - jakbym zaczal grac postacia supportowa ( bo jesli zaczne to bedzie to pewnie sws ) to ciezko bedzie mi expic?
5 - czy samotny gracz ( bezklanowy ) narazony jest na ciagłe PK na expieniu?
1. 1 profka do jutra nie trzeba robic Q, resztę trzeba robić, nobl sub nie da się kupić ale w tej kronice te Q są trochę skrócone.
2. szybko się zbiera, ale na dropie adeny nigdy się majątku nie dorobisz.
3. ceny B i A w lux shopie są tak jak na retku A grade armor w okolicach 8kk-10kk, broń ~20kk chyba, biżuteria top A chyba też coś koło 8kk
4. nie, wg mnie jest ok w tej kronice, ale lepiej zacznij myśleć o znalezieniu party

5. nie, jeżeli się nie wychylasz (kradniesz drop, zabierasz mobki dostaniesz po dupie

) lub nie masz flagi to nie ma mowy, żeby ktoś cię ruszył, w tej chwili trwa wyścig szczurów więc raczej mało kto myśli o pk, choć czasem zdarza się

)