Witaj
Gość

Wątek: Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)  (Przeczytany 393016 razy)

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)
« Odpowiedź #1475 dnia: Wrzesień 26, 2011, 07:56:33 pm »
.... bo bmf to "konkretny" clan... all polskie clany jakie tu grają to niestety nic konkretnego bynajmniej gfys/ayanmoore/eclipse w innych altów nie miałem :x

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1476 dnia: Wrzesień 26, 2011, 08:02:12 pm »
Jeszcze TB - tak się bawi tak się bawi tenebrae  :D

• Aeore Healer
    • Tenebrae 4ever
« Odpowiedź #1477 dnia: Wrzesień 26, 2011, 08:51:15 pm »
tak to my :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #1478 dnia: Wrzesień 26, 2011, 09:38:00 pm »
.... bo bmf to "konkretny" clan... all polskie clany jakie tu grają to niestety nic konkretnego bynajmniej gfys/ayanmoore/eclipse w innych altów nie miałem :x

bo nie ma polskich "KONKRETNYCH" klanow ;pp i nie bedzie juz jak dawniej za czasow c4 gdzie takie owszem istnialy...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• http://www.youtube.com/watch?v=O9r12ehzgas
« Odpowiedź #1479 dnia: Wrzesień 26, 2011, 09:40:22 pm »
acha tyle chcialem wiedziec
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

« Odpowiedź #1480 dnia: Wrzesień 26, 2011, 10:52:16 pm »

bo nie ma polskich "KONKRETNYCH" klanow ;pp i nie bedzie juz jak dawniej za czasow c4 gdzie takie owszem istnialy...

c4 = 40 ppl w clanie  :oops:
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

• check it
« Odpowiedź #1481 dnia: Wrzesień 26, 2011, 11:08:12 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=S9AgUFjdiQw - dion / giran pov soultaker z verm 27min
Po tym filmiku aż zachciało mi się zrobić od nowa postać jakiegoś nuka/łuka. Są to klasy za którymi nie przepadam zbytnio, ale ile dają frajdy podczas siegu bądź mass pvp ~~ Zawsze nastawiony byłem na mele postacie.. ale czas to zmienić

Ogólnie ładny siege  :)

Hehe no ja właśnie zrobiłem HE z myślą o takich akcjach jak na tym filmiku ale przy moim online to serwer opustoszeje zanim będę mógł coś zrobić tym łukiem ;d. No i sam nie wiem czy jednak nie zostać na DA bo gra się nim całkiem przyjemnie. Ale łukiem też -_-' ;x

Sry nie ogarniam tego cytowania.

« Odpowiedź #1482 dnia: Wrzesień 26, 2011, 11:59:27 pm »
Przed startem admin serva pisał coś bodajże, że są częścią jakiegoś dużego projektu, o którym przed startem miał nie mówić.. wiadomo coś już na ten temat? pytam z ciekawości ^^

• BANG BANG PK PK!!!
« Odpowiedź #1483 dnia: Wrzesień 27, 2011, 09:39:15 am »

Z ciekawości zapytam co ci się w Eclipse niepodoba? Bo osobiście uważam że jeżeli nie siedzisz  z nami na ts to -_-' na temat klanu możesz się wypowiedzieć.
btw Widziałeś kiedys konkretny polski klan który by coś znaczył na takim serverze bo ja nigdy.Takich nie ma.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2011, 09:44:44 am wysłana przez Quibre »

« Odpowiedź #1484 dnia: Wrzesień 27, 2011, 09:57:04 am »

Z ciekawości zapytam co ci się w Eclipse niepodoba? Bo osobiście uważam że jeżeli nie siedzisz  z nami na ts to -_-' na temat klanu możesz się wypowiedzieć.
btw Widziałeś kiedys konkretny polski klan który by coś znaczył na takim serverze bo ja nigdy.Takich nie ma.
napisal przeciez tylko ze eclipse jak inne klany to niestety nic konkretnego

zreszta ty napisales to samo, wiec ... co tobie sie w eclipse nie podoba? bo osobiscie uwazam ze jezeli nie siedzisz z nimi na ts to gowno na temat klanu mozesz sie wypowiedziec

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #1485 dnia: Wrzesień 27, 2011, 10:24:35 am »

Widziałem i to nie jeden , nawet lol nofear coś znaczył na rpg , czy ten bmf na rpg zawsze jakiś zamek mieli porównując obecne polskie clany nawet do tych clanów wypadacie gorzej niż słabo , btw nie muszę siedzieć na ts żeby widzieć co się dzieje w danym clanie.

• BANG BANG PK PK!!!
« Odpowiedź #1486 dnia: Wrzesień 27, 2011, 10:52:26 am »

Widziałem i to nie jeden , nawet lol nofear coś znaczył na rpg , czy ten bmf na rpg zawsze jakiś zamek mieli porównując obecne polskie clany nawet do tych clanów wypadacie gorzej niż słabo , btw nie muszę siedzieć na ts żeby widzieć co się dzieje w danym clanie.

Uwierz że jak nie siedzisz na ts to -_-' wiesz co się dzieje bo na klanowym nikt ci u nas nieodpisze :D
A nie wiem czy wiesz że klan to ludzie a nie tylko zamek.
btw. Ja nie mam na myśli że jesteśmy pro klanem ale niewydaje mi się żebyś mógł co kolwiek na nasz temat sie wypowiedzieć skorp skończyłeś aka jakimś elpy.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2011, 11:00:51 am wysłana przez Quibre »

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #1487 dnia: Wrzesień 27, 2011, 11:15:09 am »

Uwierz że jak nie siedzisz na ts to -_-' wiesz co się dzieje bo na klanowym nikt ci u nas nieodpisze :D
A nie wiem czy wiesz że klan to ludzie a nie tylko zamek.
btw. Ja nie mam na myśli że jesteśmy pro klanem ale niewydaje mi się żebyś mógł co kolwiek na nasz temat sie wypowiedzieć skorp skończyłeś aka jakimś elpy.

Ech... właśnie o to chodzi że jesteście przeciętni i nic więcej o to chodzi od początku tematu , o "konkretne clany" zanim się wypowiesz to pomyśl o jaki temat chodzi , end of topic.

« Odpowiedź #1488 dnia: Wrzesień 27, 2011, 11:49:35 am »
Najlepsza byla ostatnia akcja w tym klanie. Ktos zapytal na co idzie kasa ze skladek, ktore wg notki klanowej sa obowiazkowe.
Jeden gosc, o zachowaniu 13-sto latka, nazywajacy wszystkich "gimbusami" zaczal po nim jezdzic, ze jest dzieciakiem, kretynem itp. I ze skladki sa na razie na papierze;) notka klanowa brzmi "... obowiazkowe skladki prosze wysylac mailem..."

kolejny klan, w ktorym nieoswieceni ludzie zarabiaja na sprzet dla cla i jego kumpli.

« Odpowiedź #1489 dnia: Wrzesień 27, 2011, 01:26:29 pm »
Zawsze uważałem że składki klanowe i wspólny kraft jest do dupy. Kończy się zawsze tym samym. Czyli Sprzęt ma królik jego rodzina i towarzysze ;). Top party zasuwa w s reszta w b dla przykładu. Rozumiem zrzutki na clan chall czy kiedyś jakieś gemy  na siege. Ja zawsze byłem zwolennikiem każdy sobie rzepkę skrobie.  Oczywiście jak ktoś che to może sobie jakieś grupy wsparcia tworzyć ale nie cały klan.

U nas tak było i było dobrze jak ktoś sobie nie radził to trudno, wspólne były dropy   z Rb i epickie RB. W pierwszej kolejności przyznawane osobą zasłużonymi harującym najwięcej. Oczywiście był tez pomoc dla ludzi radzących sobie słabiej itd. Dlatego uważam że taki system jest najlepszy .

Oczywiście każdy klan morze sobie wybrać własny, a to tylko taka moja dygresja.
http://Insomnia.org.pl było mineło ;)

« Odpowiedź #1490 dnia: Wrzesień 27, 2011, 01:31:04 pm »
L2 serious business dla 15 latkow.

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #1491 dnia: Wrzesień 27, 2011, 01:59:11 pm »

nie napisalem ze mi sie nie podoba, rozmowa byla na temat KONKRETNYCH klanow

1. eclipse nie jest konkretnym klanem bo nawet w zalozeniach klanowych pisalo 4fun. ja szukalem 4fun klanu i trafilem do eclipse bo taki on jest z zalozenia.. nie mowie ze jest zly slaby... dlatego nie wiem po co oburzenie.

2. co do siedzenia na tsie, siedze sobie na drugim kanaliku bo konczylem 3rd proffe, wiec nie przeszkadzam w pt. i zaznaczam ze inva do klanu dostalem wczoraj takze no po 1dniu nie wiem ile mozna wywnioskowac z aktywnosci ts.

dlatego prosze nie przeinaczaj po swojemu wypowiedzi innych ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #1492 dnia: Wrzesień 27, 2011, 02:19:26 pm »
Zaden klan ktory jest 100% jednej narodowosci nie bedzie dobrym klanem
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Generał zamieszania
« Odpowiedź #1493 dnia: Wrzesień 27, 2011, 02:53:05 pm »
A juz tym bardziej  polski 100% klan 
chyba nie zdajecie sobie sprawy ile wtedy jest placzu narzekania i wzajemnych  zjadliwosci ....

a dlaczego on a nie ja,  a dlaczego  skladki , a po co, czemu ,  oni mnie nie chca w party   a ja ich biore , poekspicie czy nie bo wychodze z klanu itp itd

4 godziny lagodzenie sporow ktore jak grzyby po deszczu rosna jak tylko idziesz na chwile  od kompa  a 2 godziny grania  tak to wyglada w pl klanach bez obrazy dla nikogo

yy a ja myslalem ze klan 4fun zaklada sie dla znajomych i znajomych znajomych a nie rekrutuje na potege  :P

« Odpowiedź #1494 dnia: Wrzesień 27, 2011, 04:35:21 pm »
gdyby każdy wiedział jak się gra w constans party, to nie byłoby połowy tych problemów o których pisałeś ("czemu mnei nie expicie??! " itd.) Ale i tak na miejsce tych problemów, pojawiłyby się inne. Haters gonna hate : D
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2011, 06:00:18 pm wysłana przez Alarion »
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #1495 dnia: Wrzesień 27, 2011, 05:46:23 pm »
klan nie bazujacy na cp moze byc jedynie zbieranina znajomych expiacych dla przyjemnosci - a ze wzgledu na brak optymalizacji skladu - tez w wolnym tempie, juz byl taki jeden co chcial zlozyc party summonerow bez heala i buffera bijacych tylko na selfbuffach - mechaniki gry sie nie da oszukac i miedzy innymi tez dlatego powstaly cp ktore również eliminuja wiekszosc wymienionych przez was zastrzezen
retired

• http://www.youtube.com/watch?v=O9r12ehzgas
« Odpowiedź #1496 dnia: Wrzesień 27, 2011, 06:09:29 pm »
Nie mosicie dziekowac za dobry temat do flame :P
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

« Odpowiedź #1497 dnia: Wrzesień 27, 2011, 06:12:12 pm »
Nie mosicie dziekowac za dobry temat do flame :P
Ale jak bym ni zaczął z "BMF" to by nie było aż takiej rozmowy  :P

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1499 dnia: Wrzesień 27, 2011, 06:22:55 pm »
Zawsze uważałem że składki klanowe i wspólny kraft jest do dupy. Kończy się zawsze tym samym. Czyli Sprzęt ma królik jego rodzina i towarzysze ;). Top party zasuwa w s reszta w b dla przykładu. Rozumiem zrzutki na clan chall czy kiedyś jakieś gemy  na siege. Ja zawsze byłem zwolennikiem każdy sobie rzepkę skrobie.  Oczywiście jak ktoś che to może sobie jakieś grupy wsparcia tworzyć ale nie cały klan.

U nas tak było i było dobrze jak ktoś sobie nie radził to trudno, wspólne były dropy   z Rb i epickie RB. W pierwszej kolejności przyznawane osobą zasłużonymi harującym najwięcej. Oczywiście był tez pomoc dla ludzi radzących sobie słabiej itd. Dlatego uważam że taki system jest najlepszy .

Oczywiście każdy klan morze sobie wybrać własny, a to tylko taka moja dygresja.
Z ciekawości zapytam  :)
Ile graliście lat na tym abysie ? to był chyba wasz pierwszy i ostatni serwer... od początku byłeś tam liderem ? jak to wszystko się zaczęło ?
bardzo mnie to ciekawi  :)