Witaj
Gość

Wątek: Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)  (Przeczytany 393685 razy)

• Pochwał: -3

• I'm old school, and I'll smack a bitch
Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)
« Odpowiedź #2025 dnia: Listopad 17, 2011, 12:36:29 pm »
Prawda jest taka, że najbardziej płaczą Ci co dawno odpadli w commonach i to nie pierwszy raz, L2 to nie gra dla każdego przynajmniej low rates (chociaż x5 w H5 to i tak trudno nazwać low rates).
Jak widzę tą całą szajkę Thombstonów i innych podniecających się przed startami (aktualnie w temacie f2p), to na prawdę nie wiem czy oni tak na poważnie czy dla jaj, i tak quitniecie, to leży w Waszej naturze.

Znajdzcie sobie inna grę i nie trujcie innym za przeproszeniem, albo odinstalujcie L2, bo to never ending story, założycie się, że te wszystkie Thombstone szybciej wyjdą z EU OFF'a niż się spodziewacie?
Taka jest prawda, wy nie potraficie grać na rates o kilka oczek wyżej, i tam też nie dacie rady nawet w GOD, to jest tak banalne jak to, że ta gra nie jest dla takich ludzi jak Wy.

I nie zwalajcie tutaj na braki CP,czas itp,ja często grając 1-2h dziennie (pod pojęciem farmy itp) , jestem na lepszym poziomie niż te wszystkie płaczki, o commonowcach nie wspomnę.

Reasumując serwer się troszkę "odcommonił" i quitnęło troszkę ludzi, którzy mieli quitnąć bo robią to od dawna.

Także idzcie zaliczać następnego priva lub EU offa, super zabawa na prawdę, podniecać się każdym serwerem i odchodzić z niego w śmiesznym sprzęcie, bo 80 % tego forum tak właśnie ma.

Serwer ma się dobrze bez takich miernot jak Wy, szkoda tylko iż "tylko serwer", moglibyście zaszczycić L2 community tym i się więcej nie pokazywać.

Ani 1 post więcej na Wasz temat,jak chcecie możecie rozwijać ten wątek, nie obchodzą mnie tłumaczenia, w tej kwestii prawda i tak jest taka jaką opisałem wyżej, jednak już bez mego udziału.

Amen
born different.

• Pochwał: 0

• No i co?
« Odpowiedź #2026 dnia: Listopad 17, 2011, 01:11:45 pm »
Prawda jest taka, że najbardziej płaczą Ci co dawno odpadli w commonach i to nie pierwszy raz, L2 to nie gra dla każdego przynajmniej low rates (chociaż x5 w H5 to i tak trudno nazwać low rates).
Jak widzę tą całą szajkę Thombstonów i innych podniecających się przed startami (aktualnie w temacie f2p), to na prawdę nie wiem czy oni tak na poważnie czy dla jaj, i tak quitniecie, to leży w Waszej naturze.

Znajdzcie sobie inna grę i nie trujcie innym za przeproszeniem, albo odinstalujcie L2, bo to never ending story, założycie się, że te wszystkie Thombstone szybciej wyjdą z EU OFF'a niż się spodziewacie?
Taka jest prawda, wy nie potraficie grać na rates o kilka oczek wyżej, i tam też nie dacie rady nawet w GOD, to jest tak banalne jak to, że ta gra nie jest dla takich ludzi jak Wy.

I nie zwalajcie tutaj na braki CP,czas itp,ja często grając 1-2h dziennie (pod pojęciem farmy itp) , jestem na lepszym poziomie niż te wszystkie płaczki, o commonowcach nie wspomnę.

Reasumując serwer się troszkę "odcommonił" i quitnęło troszkę ludzi, którzy mieli quitnąć bo robią to od dawna.

Także idzcie zaliczać następnego priva lub EU offa, super zabawa na prawdę, podniecać się każdym serwerem i odchodzić z niego w śmiesznym sprzęcie, bo 80 % tego forum tak właśnie ma.

Serwer ma się dobrze bez takich miernot jak Wy, szkoda tylko iż "tylko serwer", moglibyście zaszczycić L2 community tym i się więcej nie pokazywać.

Ani 1 post więcej na Wasz temat,jak chcecie możecie rozwijać ten wątek, nie obchodzą mnie tłumaczenia, w tej kwestii prawda i tak jest taka jaką opisałem wyżej, jednak już bez mego udziału.

Amen

hahaha... Przecież to oczywiste że, nie będą płakali Ci co zostali na serwerze :D

No ale, po części masz racje... :)
Buszek Swintuszek`

• Pochwał: 4

Odp: Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)
« Odpowiedź #2027 dnia: Listopad 17, 2011, 10:40:30 pm »
Chcesz zostać HERO prem ? :D
Nic prostszego ... Zakup epickiego PRA z OE skillami i zostań nim już teraz.

oferty w adenie na pm.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #2028 dnia: Listopad 18, 2011, 01:31:58 am »
mowiłem ze dużo osób odejdzie jak wpraowadza date goda , ale NIEEEE ja ch*** wiem i jestem  :noob: ile online już spadł z 2k ? czy może więcej bo jak pamietam było czasami blisko 6k a teraz ledwie 3,8k ?  lf pr0 wypowiedz xxxfailexaxxx na ten temat ^_^ ktory tam bronił tego servera

ps : WTS BP 83 + nobless po tym TW , offerty na pma :P ( normalne oferty nie adeny xaxaxa )

A co ma data goda do tego , zawsze tak jest że część przychodzi a część odchodzi , a 6k było tylko w pierwszym dniu... chodź wydaje mi się że nawet nie było 6k na start tylko coś koło 5.5

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

« Odpowiedź #2029 dnia: Listopad 18, 2011, 02:40:18 am »
mowiłem ze dużo osób odejdzie jak wpraowadza date goda , ale NIEEEE ja ch*** wiem i jestem  :noob: ile online już spadł z 2k ? czy może więcej bo jak pamietam było czasami blisko 6k a teraz ledwie 3,8k ?  lf pr0 wypowiedz xxxfailexaxxx na ten temat ^_^ ktory tam bronił tego servera

ps : WTS BP 83 + nobless po tym TW , offerty na pma :P ( normalne oferty nie adeny xaxaxa )

A co ma data goda do tego , zawsze tak jest że część przychodzi a część odchodzi , a 6k było tylko w pierwszym dniu... chodź wydaje mi się że nawet nie było 6k na start tylko coś koło 5.5

Część odejdzie, część przyjdzie itd.  :)) - serwer jest bardzo dobry, długo się utrzyma, a to że na starcie online był olbrzymi teraz jest b.wysoki (spadł o 2k, ale co z tego jak było zbyt dużo ludzi....) się utrzyma spokojnie.

Niedługo zrobią się nowe side'y itd.

TREYS
Większość graczy z polski woli GW2/T.E.R.A/Star Wars The old republic online niż GODa - wciąż lagi na pvp, kijowy silnik, przestarzała grafika (nie mówię, że jest zły ale wszyscy znamy realia).

Także ... skończ pierd****
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #2030 dnia: Listopad 18, 2011, 08:43:27 am »
Chcesz zostać HERO prem ? :D
Nic prostszego ... Zakup epickiego PRA z OE skillami i zostań nim już teraz.

oferty w adenie na pm.
O stary, dawno zaden post tak mnie nie robawil. Tekst jak w taniej reklamie  hahaha
Ofc powodzenia w sprzedazy, btw, moze ktos chce kupic slh za adene ??
A wracajac do tematu. Serwer swietny i w ogole tylko za duzo jak dla mnie "cyrylico-jezycznych".
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #2031 dnia: Listopad 19, 2011, 11:01:15 pm »
Opłaca sie tutaj zaczynac? W sensie, czy dochodza jeszcze nowi ludzie? Nie chodzi mi tu o topowe miejsca itp, tylko o to by pograc w wolnych chwilach.

« Odpowiedź #2032 dnia: Listopad 20, 2011, 12:50:38 am »
Opłaca sie tutaj zaczynac? W sensie, czy dochodza jeszcze nowi ludzie? Nie chodzi mi tu o topowe miejsca itp, tylko o to by pograc w wolnych chwilach.

tak
RPG CLUB x3 Empire

« Odpowiedź #2033 dnia: Listopad 20, 2011, 01:10:42 am »
jak nie interesuje cię kronika GoD, a wolisz H5, to graj tutaj.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• offline.
« Odpowiedź #2034 dnia: Listopad 20, 2011, 12:37:27 pm »
jak nie interesuje cię kronika GoD, a wolisz H5, to graj tutaj.
nie wierzę lol, Alarion nie wierzę ... :O

« Odpowiedź #2035 dnia: Listopad 20, 2011, 12:43:23 pm »
a o miałem napisać? "Nie lubisz GoD, to graj na ru offie, albo ofie?" : D

Cat Drama Maker

• offline.
« Odpowiedź #2036 dnia: Listopad 20, 2011, 12:50:09 pm »
a o miałem napisać? "Nie lubisz GoD, to graj na ru offie, albo ofie?" : D
po prostu jestem zdziwiony, że coś 'pozytywnego' napisałeś 

« Odpowiedź #2037 dnia: Listopad 20, 2011, 01:17:34 pm »
prawda taka, że dla mnie balans na PvP w GoD >> H5, ale jeżeli ktoś twierdzi inaczej, to ma jakiś wybór przynajmniej.

Cat Drama Maker

• offline.
« Odpowiedź #2038 dnia: Listopad 20, 2011, 01:26:33 pm »
prawda taka, że dla mnie balans na PvP w GoD >> H5, ale jeżeli ktoś twierdzi inaczej, to ma jakiś wybór przynajmniej.
nie twierdzę że god jest mniej zbalansowany albo coś jeszcze innego tylko, że nie podoba mi się God:((

« Odpowiedź #2039 dnia: Listopad 20, 2011, 01:33:32 pm »
nie twierdzę że god jest mniej zbalansowany albo coś jeszcze innego tylko, że nie podoba mi się God:((

Trudno oceniać bez spróbowania, no ale jak wolisz.

Cat Drama Maker

• offline.
« Odpowiedź #2040 dnia: Listopad 20, 2011, 01:41:45 pm »

Trudno oceniać bez spróbowania, no ale jak wolisz.
Racja, ale tak jak sobie czytam, przeglądam to tak mi się wydaje, że to nie dla mnie :(

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2041 dnia: Listopad 22, 2011, 11:15:46 am »
Na początku myślałem tak samo, ale poczytałem wbiłem na PTS Ruska i do tego f2p Innovy "Soon" i jakoś zachciało mi się tam pograć.

PS. jak dla mnie może nie wychodzić za szybko bo się w Skyrim bawie :D

L2 EU off @ TapMadls

« Odpowiedź #2042 dnia: Listopad 22, 2011, 11:20:52 am »
nie za szybko, tzn ile jestes w stanei czekac? ; p dajmy na to skrajnie pesymistyczna wizja: EU wychodzi gdzies w marcu/kiwetniu. Co do tego czasu? całkowity break? : D

Cat Drama Maker

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2043 dnia: Listopad 22, 2011, 12:49:16 pm »
Hmm nie sądzę, że będzie to aż taki okres, ale cóż tak jestem skłonny tyle czekać.
Tak obecnie taki break albo pójdę testować na NC West jak mi się będzie bardzo nudzić. Są też inne gry, które na mnie czekają od momentu nowego lapka :D

PS. Ja mam nadzieje,  że jednak wyjdzie przed nowym rokiem inaczej Reni będzie zły, że mu podsunąłem pomysł z premium acc jako nagrodą w zakładzie :< 

L2 EU off @ TapMadls

« Odpowiedź #2044 dnia: Listopad 22, 2011, 01:46:38 pm »
Ktos straci, inny zyska. Sam pewny nie jestem, ale na razie cos jakby to Pa bylo blizej mnie niz jego : p

Zobaczymy jak to wyjdzie

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #2045 dnia: Listopad 22, 2011, 02:42:18 pm »
mnie w god jedynie co przeszkadza to te kolorowe animacje skilli jakieś -_-' z nieba spadają -_-' móje dzikie węże przed monitorem biegają i do tego healerzy mogą drzewka sadzić cóż za wspaniały pomysł to tylko skośnooki może na takie coś wpaść:D

« Odpowiedź #2046 dnia: Listopad 22, 2011, 02:59:58 pm »
Kilka aspektow z poczatku moze wydawac sie dziwne i smieszne, ale prawda taka, ze pvp kazda profka stalo sie duzo bardziej wymagajace, a pt vs pt bardziej zbalansowane.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #2047 dnia: Listopad 22, 2011, 06:13:42 pm »
Jaka jest cena Vesper L seta +900 +3/3/3/3/3
/sold
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2011, 07:15:38 pm wysłana przez HellSign »
RPG CLUB x3 Empire

« Odpowiedź #2048 dnia: Listopad 22, 2011, 10:49:58 pm »
no jak na wieczorny online to widze ze waha się od 1,8-2k ( w tym jakoś 2,6k ) gdzie 600 to boxy

« Odpowiedź #2049 dnia: Listopad 22, 2011, 11:14:28 pm »
jezeli wieczor to 2 w nocy to tak (u ruskich)