Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3863874 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #13100 dnia: Lipiec 06, 2012, 05:10:22 pm »
Sry w00dy za wczoraj w parnasusie, ale strasznie się nudziłem :D

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz ... hmmm to ty byłeś w tym party Doll, maczek itp którym nie bardzo szło, aż PRa spalili? czy w tym kolejnym, mieszanka BS i Hordy co nie postali nawet 2 min? A nieeee ...., wiem w tym co cwaniakowali w  full party z 2 healerami na nasze 4 osobowe party bez żadnego heala ;). Spoko wybaczam, każdy czasem musi odreagować xD
My (party Dolla) byliśmy w 6 osób ... jak wy nie macie kompletnego składu to inni cwaniakują, jak ktoś nie ma to jego problem? znów mentalność kalego.. Swoją drogą, spaliliśmy PRa nie dlatego że jak twierdzisz nam nie szło, tylko dlatego że pt HI się pojawiło.

Jaka znowu mentalność !? Jeśli porównujesz 6 vs 7, a 4 vs 7 w dodatku bez żadnego healera to gz dla ciebie. Doomcio jak zwykle szukał na forum zaczepki o byle co, to mu w00dy wyjaśnił jak sytuacja wyglądała. Jak widać, jedyną rzeczą która Doomciowi wychodzi prócz farmy to spychanie ludzi z Parnasusa chodź wygląda na to że i z tym ma problemy :)

A co do cwaniakowania i braku kompletnego składu, to 90% naszych dotychczasowych pvp to pvp w niepełnym składzie, najczęściej 5-6 vs 7, zdarza się 4 vs 7 (dopiero od może 2 tyg udaje nam się porwać tanka z innego cp) i jakoś nie przeszkadza to wygrywać z większością party(przeważnie pvp zaczynało się ich cwaniakowaniem i kończyło ich zdziwieniem gdy już leżeli), a nawet gdy przegramy kończy się to tradycyjnym "GF" bądź cichym "to village", nigdy nie zdążyło nam się z tego powodu płakać/narzekać, więc proszę Cię skończ te bzdury o mentalności...

PS: Revolte z jakiego klanu jesteś??
Jakoś gdy wróciliśmy, to woody coś zaczął cwaniakować "no dawajcie, boicie się" cos w tym stylu. Tak samo tutaj na forum "nie szło im i spalili pr>." Tak nie szło nam tak jak byśmy chcieli, z tego względu że nie mieliśmy tanka i wy mogliście nam blokowac healerów jak wam się podobało.. Gdyby nie to że dodatkowo war wpadł na spota, to pewnie walczylibyśmy z  wami do gleby (waszej albo naszej.. tego już się nie dowiemy).
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 05:30:50 pm wysłana przez Khav »
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #13101 dnia: Lipiec 06, 2012, 05:29:08 pm »
Jakoś gdy wróciliśmy, to woody coś zaczął cwaniakować "no dawajcie, boicie się" cos w tym stylu. Tak samo tutaj na forum "nie szło im i spalili pr>." Tak nie szło nam tak jak byśmy chcieli, z tego względu że nie mieliśmy tanka i wy mogliście nam blokowac healerów jak wam się podobało.. Gdyby nie to że dodatkowo war wpadł na spota, to pewnie walczylibyśmy z  wami do gleby (waszej albo naszej.. tego już się nie dowiemy).

PO 1 nie wiedziałem ze byliście w 6 osób, co wyjaśnia trochę dlaczego tak słabo wam szło, ale jednak.
PO 2 ja nie należę do tych ludzi, co lubią tak "cwaniakować" i napisałem jedynie "no dawajcie", w momencie gdy nie chcieliście oddać flagi. Jak to wg Ciebie jest cwaniakowanie to przykro mi.
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

« Odpowiedź #13102 dnia: Lipiec 06, 2012, 09:25:13 pm »
raczej bym powiedzial ze to bylo cwaniakowanie :afro: obcokrajowcy moze tak nie maja ale polacy oj tak

« Odpowiedź #13103 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:15:16 pm »
nie klóćcie sie z khav doomciem alarionem etc dla nich sukces to pojechac kogos 14 v 7 a  piszece o 6 ludziach :O

« Odpowiedź #13104 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:21:17 pm »
A dla Ciebie 7 vs ile jest sukcesem ??
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #13105 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:22:40 pm »
w prawdzie sezon na truskawki się już skończył, ale jagody śmiało można jeszcze zbierać... więc garnuszek w dłoń i do roboty kamiil !!

« Odpowiedź #13106 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:35:06 pm »
A dla Ciebie 7 vs ile jest sukcesem ??
np 14 v 7 to w tej kronice sukces

w prawdzie sezon na truskawki się już skończył, ale jagody śmiało można jeszcze zbierać... więc garnuszek w dłoń i do roboty kamiil !!

nieee ja borówek nie zbieram, ale moja mama lubi po pracy jechac do lasu i jem pyszne pierożki z borówkami  8)

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #13107 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:44:15 pm »
na załaczonymm obrazku nie widac 14 osob

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #13108 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:49:27 pm »
wiadomo screen nie moze pokazac wszytkich mususz mi zaufać ;) nikt nei expi w  niepełnym party :) dolicz ooc ally membera i randoma ktory tam jest i sie nie flaguje jak BS allly teraz  !! hahaha

« Odpowiedź #13109 dnia: Lipiec 06, 2012, 10:51:41 pm »
a mi  się wydaje ze na załączonym obrazku widać same "programy trzecie" ^^

« Odpowiedź #13110 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:01:21 pm »
a mi  się wydaje ze na załączonym obrazku widać same "programy trzecie" ^^

noo prayera uzywalismy illegal :D

« Odpowiedź #13111 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:16:33 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=ldoddMtDUQE&feature=plcp
AMVka dla fanów anime pokroju Arimasa  :D (ogólnie wszystkie produkcje tego gościa są spoko)

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #13112 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:19:52 pm »
co kamil znowu sie źle czujesz... i myślisz, że możesz mówić o pvp....
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #13113 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:30:38 pm »
kamil, kiedy zrozumiesz, że masz prawo wypowiadać się tylko o pve? takie zera jak ty nie mogę po prostu nic więcej... ;s
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #13114 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:42:02 pm »
kamil, kiedy zrozumiesz, że masz prawo wypowiadać się tylko o pve? takie zera jak ty nie mogę po prostu nic więcej... ;s
dodam od siebie, że nie należy odbierać głosu kamiilkowi na temat zbierania truskawek :P

« Odpowiedź #13115 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:42:24 pm »
dodam od siebie, że nie należy odbierać głosu kamiilkowi na temat zbierania truskawek :P

z tym się zgodzę : )

Cat Drama Maker

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #13116 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:43:55 pm »
Gruby temat, gruba rozkmina widzę ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

« Odpowiedź #13117 dnia: Lipiec 07, 2012, 12:02:17 am »
uuuu przepraszam  ze nie zrobilismy mage party jak dyma i alarionek i nie jechalismy ludzi na 2 hity  :(  a teraz szybciutko celes i expionko w alarku :)

tak wiem jechalismy HB 14 v 7 (screen wyżej) ale co ja tam wiem o pvp :(   do tego fraps queema ze kazde pvp jest z x przewagą enemy ;)   ale jak turnon pokazuje frapsa ze jest 3 party v 1 i chlopaki mają podjarke to z kim ja gadam :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 12:06:52 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #13118 dnia: Lipiec 07, 2012, 12:06:21 am »
nieważne co byście zrobili, handless gracz jak ty, takim pozostanie bez względu na config. pod koniec twojej gry mieliście znacznei wyższe lvle niż moje party, a byliście pizgani jak szmaty, bo jak już mówiłem truskawowy trolu, dno takie jak twoje old cp będzie dnem (z wyłączeniem Wilde, którego do tej pory nie mogę zrozumieć, że z wami grał). : )

Nie pisz już nic o pvp, bo naprawdę ci cholernie nie wypada.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #13119 dnia: Lipiec 07, 2012, 12:11:15 am »
nieważne co byście zrobili, handless gracz jak ty, takim pozostanie bez względu na config. pod koniec twojej gry mieliście znacznei wyższe lvle niż moje party, a byliście pizgani jak szmaty, bo jak już mówiłem truskawowy trolu, dno takie jak twoje old cp będzie dnem (z wyłączeniem Wilde, którego do tej pory nie mogę zrozumieć, że z wami grał). : )

przez kogo bylismy pizgani  :ojakie party nas regolarnie jechało  :o  daj frapsa/screena( bo ja ci dam 10 screenow jak jechalismy HB) czy to tylko twój trashtalk  8)

« Odpowiedź #13120 dnia: Lipiec 07, 2012, 01:02:57 am »
nieee ja borówek nie zbieram, ale moja mama lubi po pracy jechac do lasu i jem pyszne pierożki z borówkami  8)
mama+praca+las, naprawdę tylko ja mam dziwne skojarzenie związane z tym zdaniem?;|

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #13121 dnia: Lipiec 07, 2012, 01:31:19 am »
mama+praca+las, naprawdę tylko ja mam dziwne skojarzenie związane z tym zdaniem?;|
chyba troszkę przeginasz...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #13122 dnia: Lipiec 07, 2012, 01:50:30 am »
chyba troszkę przeginasz...
oj nie ładnie tak

http://www.youtube.com/watch?v=ldoddMtDUQE&feature=plcp
AMVka dla fanów anime pokroju Arimasa  :D (ogólnie wszystkie produkcje tego gościa są spoko)
Heh dzięki, fajne kawałki.

Btw. http://www.youtube.com/watch?v=uB821FLYs2k
Why so serious jest świetne :D

Też dobry sposób na pokazanie jak różne są anime, jedno od drugiego ^^

« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 02:11:49 am wysłana przez Arimas »

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #13123 dnia: Lipiec 07, 2012, 07:58:46 am »

A ty dalej myślisz ze port z celetial do instancy jest mega pro pvp taktyką.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #13124 dnia: Lipiec 07, 2012, 09:08:11 am »
Myślę ze nikt z was nie ma prawa pisać o PvP w grze, w której spędzacie na niej 5% czasu, bo reszta to PvE. Na czele z największym pyszałkiem. Zwanym analion( zbieżność do czynności seksualnej jest przypadkowa :d) aka baba jaga. Podobno analion został komentatorem w Korei turniejów PvP l2 i starcrafta jako najlepszy ekspert w tej dyscyplinie....

PS Pytanie zagadka, jakie 3 litery na klawiaturze naszego drogiego analionka sa wytarte od ilości użyć, a następnie popękały od siły uderzeń w trakcje przypływu nagłej furii? Dla zwycięzcy są przewidziane nagrody, DvD z turniej PvP z komentarzami analiona, oraz jego autograf. A za szybka odpowiedz w ciągu 1 h  dostaniecie jeszcze kubek z którego piła nasza gwiazda i długopis którym dawał autograf i koszulkę w której chodził...

//Russe
Nie piszemy doublepostów.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 10:56:09 am wysłana przez Russe »