Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

Cytat: bullit w Sierpień 27, 2012, 12:34:59 AM
Nie wiem po co się trudzisz tłumaczeniem truuu blazing swamp graczom jak to bylo. Kazdy z nich (włącznie z dziewczynka w koszulce comy) doskonale zdają sobie sprawę jak to 465465465 klanów pm'uje pape Sproota i prosi o pomoc, a jedyny sajd bez dickholdingu to VISON i chwała im za to ( a niech sobie tak dalej mysla). Szkoda, ze na forum to jedyna co mozna zobaczyc to "sukcesy" BS'ow, ew od czasu do czasu weak excusy dlaczego to nie sa top(lagi, legi gejmplej, a ruuskii maja haksy etc). :P

CytatBS to praktycznie jedyna przeciwwaga na serwie dla HI i zerga RG, inaczej to byłby 1 said
made my day  :D
1)alariona nie było
2)OB nie miało wiele do gadania HI by i tak przyszło, nikt nie musiał nikogo pmować

osobiście wole być lolem w bs niż wchodzić w dupę HI i nie mieć pvp na serwerze

Kard

Cytat: Deric w Sierpień 27, 2012, 02:43:04 AM

1)alariona nie było
2)OB nie miało wiele do gadania HI by i tak przyszło, nikt nie musiał nikogo pmować

osobiście wole być lolem w bs niż wchodzić w dupę HI i nie mieć pvp na serwerze
Nie wiem po co trudzisz się tłumaczeniem jakiemuś trollowi z randomowa, który core zna z opowieści kolegi kolegi...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Shanique

Nie wiem po co się trudzisz tłumaczeniem truuu blazing swamp graczom jak to bylo. Kazdy z nich (włącznie z dziewczynka w koszulce comy) doskonale zdają sobie sprawę jak to 465465465 klanów pm'uje pape Sproota i prosi o pomoc, a jedyny sajd bez dickholdingu to VISON i chwała im za to ( a niech sobie tak dalej mysla). Szkoda, ze na forum to jedyna co mozna zobaczyc to "sukcesy" BS'ow, ew od czasu do czasu weak excusy dlaczego to nie sa top(lagi, legi gejmplej, a ruuskii maja haksy etc). :P

CytatBS to praktycznie jedyna przeciwwaga na serwie dla HI i zerga RG, inaczej to byłby 1 said

a kolega to kiedy ostatnio zaglądał do gry, bo z tego posta wynika, że jakieś 2 miesiące temu co najmniej... jeśli się mylę to najmocniej przepraszam, ale powinien kolega albo bardziej się orientować, albo nie pisać głupot.

PS. daje 100 za znalezienie błędu w tym poście :P

Odnośnie siege... to tak jak ktoś już tam pisał... miał być fun i był fun, a, że się nie udało to trudno... w każdym razie (mam nadzieję) główny dowodzący siege wyciągnął wnioski z błędów jakie popełnił podczas siege i miejmy nadzieję, że następnym razem będzie inaczej xD

Arimas

Cytat: Shanique w Sierpień 27, 2012, 07:38:06 AM

a kolega to kiedy ostatnio zaglądał do gry, bo z tego posta wynika, że jakieś 2 miesiące temu co najmniej... jeśli się mylę to najmocniej przepraszam, ale powinien kolega albo bardziej się orientować, albo nie pisać głupot.

PS. daje 100 za znalezienie błędu w tym poście :P
?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

Shanique

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Khav

Siege jak siege.. Tak się zastanawiam, gdyby BS/Horde quitneli z serwera, co to czekoladowe aly by robiło...;D
A czy OB dołączy do tego grona, zobaczymy teraz, po siege. Bo faktycznie nie musieli prosić HI o pomoc. Tylko mogą z tej przychylności teraz korzystać. Tak jak stało się to już z kilkoma klanami:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Itherus

Cytat: Kard w Sierpień 26, 2012, 11:24:41 PM
Bardzo fajny siege, następnym razem będzie pewnie podobnie ale z innym zakończeniem :)
BS to praktycznie jedyna przeciwwaga na serwie dla HI i zerga RG, inaczej to byłby 1 said i wszyscy by się tylko po plecach klepali i zapieprzali na HI, a tak przynajmniej porządne pvp jest.
Dzięki za fajną zabawę wszystkim uczestnikom.

Co się dziwić dla nich jesteśmy wrogiem nr jeden jak i dla całego serwera, mi osobiście to nie przeszkadza.Będąc na miejscu Likasa powiedziałbym "nie" na ofertę Kardiego ale to juz jest jego indywidualna sprawa jak sam powiedział zamek przytrzymają 2 tyg dłużej a czy to coś zmieni? stosunki miedzy klanami na pewno... Teraz będą mieli dług wdzięczności względem HI.

Cytat: Yoma w Sierpień 26, 2012, 10:26:07 PM
Darth nikt nic nikomu nie trzyma, to było oczywiste że HI będzie chciało zablokować głównemu wrogowi posiadanie zamku skoro nikt im Aden nie rusza. Rozumiem, że wg ciebie nie powinniśmy próbować wykorzystać ten sytuacji i zostawić wam zamek??

Lemp starał się załatwić sprawę z OB najdelikatniej jak sie da. Likas został poinformowany o ataku na innadrill nikt sie nie spodziewał ze wy będziecie w kooperacji z nimi. W innym wypadku atak na siege przebiegłoby zupełnie inaczej.

xRelapse

Głupi jesteście, chcieliście im podwędzić zamek i jeszcze jakieś płacze. Mało byłem w OB ale tam są tacy ludzie, że zleją zapewne Wasze płacze bo mają w ogóle inne podejście do gry (chyba, że coś się zmieniło ale wątpie i chwała im za to)
Środkowy palec i do widzenia :D

Cytat: Itherus w Sierpień 27, 2012, 12:00:30 PM
Lemp starał się załatwić sprawę z OB najdelikatniej jak sie da.

Ojojoj, jakie to słodkie!

Khav

Człowieku, co ty pierdolisz. Jakie płacze. Każdy ocenia siege. Nikt nie ma pretensji do OB, a ty jakieś z dupy tematy zaczynasz. Chcieliśmy podwędzić, nie udało się. HI im pomogło, trudno. Prosili ich o to czy nie, ich sprawa. Teraz zobaczymy czy to była jednorazowa współpraca na siege, czy początek nowego dickholdingu.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

xRelapse

Nie denerwuj się tak bo Ci siusiak pęknie z nadmiaru krwi.
A ja wiem swoje :D Czytałem pewną dramę z ciekawości  hahaha

Redbox

Cytat: xRelapse w Sierpień 27, 2012, 12:52:23 PM
idz na rpg

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Cytat: Redbox w Sierpień 27, 2012, 12:54:22 PM
Cytat: xRelapse w Sierpień 27, 2012, 12:52:23 PM
idz na rpg
W instancji Cię na klucz zamknęli, że się na mnie wyżywasz? :D
A ja o rpg na chwilę obecną nic nie wiem.

Wybaczcie, Kamil mi płaci w truskawkach, które tak bardzo lubię na czas jego nieobecności.

tytusDeZoo

Cytat
W instancji Cię na klucz zamknęli, że się na mnie wyżywasz? :D
A ja o rpg na chwilę obecną nic nie wiem.

Wybaczcie, Kamil mi płaci w truskawkach, które tak bardzo lubię na czas jego nieobecności.

Trudno sie oprzec wrazeniu ze o core tez nic nie wiesz  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

xRelapse

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 27, 2012, 01:13:29 PM
Trudno sie oprzec wrazeniu ze o core tez nic nie wiesz  :D
Bo nie wiem, przecież to podkreśliłem pisząc o OB.
Zwróciłem tylko uwagę na pojedyńczą dramę bo dotyczyła OB.

Drac

CytatLemp starał się załatwić sprawę z OB najdelikatniej jak sie da
Bierzemy Wam zamek bo sie go latwo broni... Faktycznie to sie nazywa zalatwienie sprawy.
Cytatnikt sie nie spodziewał ze wy będziecie w kooperacji z nimi
O jej nie spodziewal sie jakie to smutne ze nie wyszedl wam plan odbicia tego latwego w obronie zamku.
Nikt nie byl w "kooperacji" z nimi przyszli bo chcieli wam uniemozliwic zdobycie zamku, nie wiem co tu wiecej tlumaczyc. Likas nie ma aktywnego skilla do summonowania party HI.
I nie mamy zadnego dlugu wdziecznosci wobec HI zrobili to co chcieli przyszli namieszali i poszli.
Jak widzisz nie zawsze jest tak jak sobie zaplanujecie i nie tak jak sie tego spodziewacie. Tez idac na ten siege bylismy przekonani ze ten zamek stracimy.

husEndru

BS glupie przed i po siege'u. Atakujac Ind. pokazali, ze chca miec wara z calym serwerem. Nie trzeba geniusza zeby sie domslic, ze HI przyjdzie im przeszkadzac, a wiec mieli na glowie neutralne ally OB+S+Enc plus IronThrone. Do tego widzialem, ze pojawily sie oocki, ktore tez nie palaja wielko miloscia do BS/TH-  a ze OB sa generalnie lubiani na serwerze to z checia tez sie przylaczyli. Nast razem radze po prostu bijcie sie o aden i nie blaznujcie gdzies po katach z casual klanami, bo HI i tak wam nie da przejac, no chyba, ze cl bs wypoleruje berlo HI

Japa

tytusDeZoo

Mam nadzieje ze po tych tekstach na forum lemp powypowiada pare wojen i bedzie JAPA  :D

Shanique

taa... idźcie na Aden... nie z tym onlinem ;<
A Lemp podejrzewam, że wolałby dać sobie jajca przykleić do uda niż polerować berło HI :P

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 27, 2012, 01:32:13 PM
Mam nadzieje ze po tych tekstach na forum lemp powypowiada pare wojen i bedzie JAPA  :D

nie mamy slotów :<

ninja edit:

dziś się chyba dwa wary kończą to będą sloty

Khav

Cytat: husEndru w Sierpień 27, 2012, 01:25:49 PM
BS glupie przed i po siege'u. Atakujac Ind. pokazali, ze chca miec wara z calym serwerem. Nie trzeba geniusza zeby sie domslic, ze HI przyjdzie im przeszkadzac, a wiec mieli na glowie neutralne ally OB+S+Enc plus IronThrone. Do tego widzialem, ze pojawily sie oocki, ktore tez nie palaja wielko miloscia do BS/TH-  a ze OB sa generalnie lubiani na serwerze to z checia tez sie przylaczyli. Nast razem radze po prostu bijcie sie o aden i nie blaznujcie gdzies po katach z casual klanami, bo HI i tak wam nie da przejac, no chyba, ze cl bs wypoleruje berlo HI

Japa

Czyli potwierdziłeś domysły wszystkich. Ile to już klanów wypucowało berło HI?? A może to było "coś głębszego"?? W każdym bądź razie po twoim poście jestem zadowolony że jestem w głupim BS, nikomu nie pucuję berła.
Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 01:20:09 PM
I nie mamy zadnego dlugu wdziecznosci wobec HI zrobili to co chcieli przyszli namieszali i poszli.
To się okaże w najbliższym czasie.

Draghar

Ach ach ach. Z każdym postem mówiącym o tym jak to OB ma dickholding HI mam coraz. większą beke z Was drogie BSy mimo ze wiele razy było mówione że OB nigdy nie poprosiło HI o pomoc. I przestaje się dziwić kamilkowi, Tazmanowi i innym trollom ;).

Cytat: Shanique w Sierpień 27, 2012, 01:35:21 PM
taa... idźcie na Aden... nie z tym onlinem ;<
A Lemp podejrzewam, że wolałby dać sobie jajca przykleić do uda niż polerować berło HI :P

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 27, 2012, 01:32:13 PM

nie mamy slotów :<

ninja edit:

dziś się chyba dwa wary kończą to będą sloty

Good. 2 strzałki w górę z casulami z OB - powód do fapfapu dla 3/4 BS z Darthem na czele.

tytusDeZoo

Rozdajcie duzo bsoe czy co wy tam w tych lol klanach robicie to moze ugracie remis  :D

Drac

Ale jak padne to itak moge zrobic "to castle"  hahaha