Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: Kard w Styczeń 11, 2013, 08:59:02 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 08:43:27 PM
https://forum.4game.com/pl/showthread.php?t=43

hahaha
lol przez 5 min sprawdzałem czy to na poważnie czy ktoś sobie żarty robi, czasem ludzie mnie przerażają...

ahaha musze obczaic gdzie na tym forum mozna "flamowac" i trzeba zaczac troling ze o top 1 mogą pomarzyć  8)

Morfin

jak oni nie grali jeszcze w l2 a mówią o top1

z drugiej strony takie "gildie" są dla serwera dobre, inną mentalność maja na pewno niż użytkownicy tego forum, którzy idą ofnić PL offa

Kard

Cytat: Morfin w Styczeń 11, 2013, 09:45:24 PM
jak oni nie grali jeszcze w l2 a mówią o top1

z drugiej strony takie "gildie" są dla serwera dobre, inną mentalność maja na pewno niż użytkownicy tego forum, którzy idą ofnić PL offa
no lider jest bardzo otwarty, nawet swoje plany życiowe prezentuje, w końcu przeglądarkowe plemiona przeszli jako pierwsi  hahaha
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Deric

ja tam nie widzę w tym nic złego... jak niektórzy piszą na fb co jedzą na obiad więc czemu takie coś miałoby być "złe"
ciekawa 'gildia'  :P

Redbox

nie wiem o czyzm mowa ack chuj jebac pzn

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

olprax

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 06:55:28 PM
Cytat: olprax w Styczeń 11, 2013, 05:19:19 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 04:51:06 PM
zabawne w tym, że mimo takiej przewagi lvlowej musieli jeszcze z rangera pełną parą używać, żeby coś wygrać : D
To już się tak nudne zrobiło że szok, przestań ciągle gadać o zranger. Chcesz grać gdzie nie ma rangera zmień gre albo żyj z tym i nie płacz wszędzie o programy.

Nie gram na NCsofcie z broniami +16, pay2win i kto ma lepsze scrypty, ani RPG bo u nas osoby korzystające z z rangera można było policzyć na palcach 2 rąk, a u was? : )

Także ty skończ : D
a ja do tego przywykłem i nie płacze tak jak ty

Także skończ swoje biadolenia.

Alarion

Cytat: olprax w Styczeń 12, 2013, 10:17:51 AM
Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 06:55:28 PM
Cytat: olprax w Styczeń 11, 2013, 05:19:19 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 04:51:06 PM
zabawne w tym, że mimo takiej przewagi lvlowej musieli jeszcze z rangera pełną parą używać, żeby coś wygrać : D
To już się tak nudne zrobiło że szok, przestań ciągle gadać o zranger. Chcesz grać gdzie nie ma rangera zmień gre albo żyj z tym i nie płacz wszędzie o programy.

Nie gram na NCsofcie z broniami +16, pay2win i kto ma lepsze scrypty, ani RPG bo u nas osoby korzystające z z rangera można było policzyć na palcach 2 rąk, a u was? : )

Także ty skończ : D
a ja do tego przywykłem i nie płacze tak jak ty

Także skończ swoje biadolenia.

Właśnie ta logika co lubię: " Jak wszyscy wokół kradną, to ja przywyknę i być może też zacznę kraść" ? Bo zakładam, że jeżeli nei jesteś totalnym randomem, to podstaw z rangera musisz używać, by mieć jakiekolwiek szanse. Tylko gdzie fun z rozgrywki, gdzie ileś % roboty robi za ciebie scrypt, a nie ty/party ? : /
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

blacktyger

Cytat: Alarion w Styczeń 12, 2013, 11:35:14 AM

Właśnie ta logika co lubię: " Jak wszyscy wokół kradną, to ja przywyknę i być może też zacznę kraść" ? Bo zakładam, że jeżeli nei jesteś totalnym randomem, to podstaw z rangera musisz używać, by mieć jakiekolwiek szanse. Tylko gdzie fun z rozgrywki, gdzie ileś % roboty robi za ciebie scrypt, a nie ty/party ? : /

Imo źle na to patrzysz. Oszukiwanie w grze nie krzywdzi nikogo, kradzież tak - odbiera coś komuś.

Prędzej 'Jak wszyscy w koło do pracy jeżdżą samochodami, to ja przywyknę i też może sobie kupię - a gdzie radość z chodzenia na nogach, wysiłku fizycznego i dziennej dawki świeżego powietrza". Tobie sprawia radość bycie legit, im bycie najlepszym. I nie ma w tym nic dziwnego, ale Ty na siłę próbujesz udowodnić, że Twoja ścieżka jest lepsza, a tak nie jest.

Nie mówię tylko o programach, ale dobrze wiesz, że potępiasz też pieniądze które inni wydają na grę, potępiasz fakt, że spędzają w niej pół życia i wiele innych głupszych i mniej istotnych rzeczy (słynne brezy). I wciąż nie ma w tym nic złego tak długo, jak długo nie starasz się udowodnić komuś, że Ty jesteś lepszy ALE. Nie ma ale, jeśli party ruskich przez rok na core ma perma hero i wszystko co najlepsze to niestety, przez rok wygrywali grę. Nie robili nic czego Ty byś nie mógł lub z czego nie zdawałbyś sobie sprawy po tylu latach katowania lineage'a.

Fair play brzmi dobrze, ale tak samo jak w życiu tak i w grze nie ma zastosowania. Piłkarze wymuszają faule, biegaczki narciarskie są chore na astmę, a Amstrong całą karierę zbudował na dopingu - wiesz co chcę powiedzieć?

Jeśli czerpiesz radość gry ze sposobu w jaki to robisz to chwała Ci za to, ale nie wmawiaj innym, że robisz to lepiej. Przynajmniej nie, dopóki tak rzeczywiście nie jest. I nie muszę chyba pisać, że nie neguje tego co mówisz i Twojego podejścia, staram się tylko być obiektywny. Ładujesz w tę grę sporo czasu i energii, więc zrozumiałe, że chcesz by ludzie widzieli, że legit hero jest jak 3x hero na programach. Ok - tylko jak myślisz, czy ich to obchodzi?
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Deric

Cytat: blacktyger w Styczeń 12, 2013, 01:28:48 PM
Imo źle na to patrzysz. Oszukiwanie w grze nie krzywdzi nikogo, kradzież tak - odbiera coś komuś.
bzdura, jakby nikogo nie krzywdziło to by nie było zakazane, a co jest bardziej 'krzywdzące' określa prawo (czy choćby regulamin serwera gdzie są podane kary od upomnienia, przez okresowe bany do perma bana). sytuacja jaka miała miejsce na core z ruskimi pokazała tylko niekompetencje, a może nawet skorumpowanie gm'ów

blacktyger

Cytat: Deric w Styczeń 12, 2013, 02:10:06 PM
bzdura, jakby nikogo nie krzywdziło to by nie było zakazane, a co jest bardziej 'krzywdzące' określa prawo (czy choćby regulamin serwera gdzie są podane kary od upomnienia, przez okresowe bany do perma bana). sytuacja jaka miała miejsce na core z ruskimi pokazała tylko niekompetencje, a może nawet skorumpowanie gm'ów

Rozumiem, że jak widziałeś sproota na rangerze to czułeś się skrzywdzony? Mówiłem o prawdziwej stracie, czegoś namacalnego. On gra wbrew regułom - tak. On krzywdzi Cię personalnie - nie.

A jak już napisałem, postępowanie wbrew regułom jest powszechne i nic na to nie poradzisz. Nie znaczy to, że masz również tak postępować, ale mówienie o tym przy każdej możliwej okazji nic nie zmienia.

Deric

Cytat: blacktyger w Styczeń 12, 2013, 02:35:22 PM

Rozumiem, że jak widziałeś sproota na rangerze to czułeś się skrzywdzony? Mówiłem o prawdziwej stracie, czegoś namacalnego. On gra wbrew regułom - tak. On krzywdzi Cię personalnie - nie.

A jak już napisałem, postępowanie wbrew regułom jest powszechne i nic na to nie poradzisz. Nie znaczy to, że masz również tak postępować, ale mówienie o tym przy każdej możliwej okazji nic nie zmienia.
tak czułem się skrzywdzony widząc że sprot stojąc na afk bresuje, a iss z mojego cp tak nie mógł... jakoś muzyka nie jest materialna ale zaix pilnuje przestrzegania praw autorskich.. no ale ok pewnie powiesz że autorzy wtedy tracą pieniądze... ruskie bocąc oszczędzają czas, a czas = pieniądze więc tak, jest poszkodowany tym że musiałem farmić legit a oni nie

po za tym tak samo strata moralna jak i materialna jest prawdziwa

EsTeCzteryRkA

Jestem gladiatorem z miasta noży!

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

JamesDoakes

Cytat: Deric w Styczeń 12, 2013, 03:41:53 PM
tak czułem się skrzywdzony widząc że sprot stojąc na afk bresuje, a iss z mojego cp tak nie mógł... jakoś muzyka nie jest materialna ale zaix pilnuje przestrzegania praw autorskich.. no ale ok pewnie powiesz że autorzy wtedy tracą pieniądze... ruskie bocąc oszczędzają czas, a czas = pieniądze więc tak, jest poszkodowany tym że musiałem farmić legit a oni nie

jeżeli tak cenisz swój czas i boli cię dupa, że ktoś nie marnuje go tyle samo co ty, bo nie przestrzega jakiegoś śmiesznego regulaminu gry to może też go nie marnuj i nie graj ? po co samemu się narażać na "starty moralne i materialne" :D

asdf1movie

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 08:43:27 PM
https://forum.4game.com/pl/showthread.php?t=43

hahaha

dlatego nawet nie mam zamiaru zaczynac na PL offie
wróżąc z dupy rozgrywka bedzie mniej wiecej tak:

1. bmf vs inne pr0 uber klany z l2jotów (które graly juz wczesniej w l2)

2. setki miliardów tibijczyków, metinowców, plemionów i z innych przeglądarkowych gier bedzie flamowac i płakac ze nie działają im szoty albo czemu zabił ich mob, servidor nub, rekrutacja do klimatycznych gildii 10 osobowych ktore chcą na siłe być jedną wielką rodziną i sobie pomagac.
i to ciągłe niezrozumienie między starymi graczami vs nowymi (pt fog lower lf bd sws, aoe dd with subclas/boxed iss)
mozna by pisac i pisac jeszcze ;p

Sesto

akurat mozliwe ze przejaskrawiasz sprawe   notabene na core spotkalem goscia ktory pierwszy raz lineage 2 na oczy widzial a zaszedl dalej niz polowa sie tu wypowiadajacych  wbrew pozorom to nie jest partia szachow z kasparowem  jak probujecie to przedstawiac

co do traiana tam akurat trzeba poswieci w chuj czasu zeby cos osiagnac a o to w l2 chyba chodzi nie,noz  sa to ukryte talenty  i ogaru nabiora predzej czy pozniej

bardziej martwi mnie to ze bez czolowki miedzynarodowej przyjdzie klan ala bmf  lub inne  wynalazki i beda ownic  nie majac konkurencji   poprzewraca im sie w glowach a tak naprawde zero  skilla  na grubszych imprezach  :)

blacktyger

Jedyne co mi pozostaje to pozazdrościć lekkiego życia, gdzie czas spędzony na grze nazywasz stratą moralną. Nie hejtuje, nie musisz odpowiadać (zalecane).

Deric

Cytat: blacktyger w Styczeń 12, 2013, 05:42:39 PM

Jedyne co mi pozostaje to pozazdrościć lekkiego życia, gdzie czas spędzony na grze nazywasz stratą moralną. Nie hejtuje, nie musisz odpowiadać (zalecane).
ten nowy akapit to był nie zauważony, 'a po za tym' jest niejednoznaczne :bangin:
jak dla ciebie botowanie jest ok bo nie tracisz dób materialnych to ja współczuje tobie. Nie hejtuje, nie musisz odpowiadać (zalecane).

Alarion

Nikt nikomu nei zabrania grać po 50 h dziennie (jak ktoś może tak marnować życie, to jego sprawa), ale oszustwa są zakazywane. Gdyby było one takie fajne jak piszesz, to by nei zabraniali tego ani w grach, ani w sportach itd. Jest multum złych postępowań które jak napisałeś "nikogo nie krzywdzą", ale czy to znaczy, że prawo je akceptuje? Niekoniecznie trzeba zaraz kogoś nękać fizycznie / psychicznie by było to jakieś ogólnie pojęte złe postępowanie.

Ty lubisz grać w mmo z ludźmi, czy z scryptami? Fajnie się wchodzi pofarmić na spocie, gdzie wokoł ciebie biega pełno bot trainów? A jeszcze uderz takiego, to ci przyleci pan z latarką +16, jako bot protector : D

Wiem jak działa presja środowiska, bo sam się niej poddałem odpalając bota na pve grając jeszcze na NCsoft, ale czy jest tu jakiekolwiek wytłumaczenie mojego postępowania? Nie ma. Oszustwa są zabronione i nie dorabiaj sobie do tego ideologii.

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

ale narzekanie na to "xxxx" razy nic nie zmieni, piractwo tez jest nielegalne ale i tak każdy sciąga, to ze ruskie graja na programach to ich sprawa i nikt tego nie zmieni.

misiek440

Cytatale narzekanie na to "xxxx" razy nic nie zmieni,

może, zmieni i do chociaż 10% dotrze

Cytatpiractwo tez jest nielegalne ale i tak każdy sciąga,

Po pierwsze nie każdy, po drugie według wszelakich statystyk najwięcej legalnego oprogramowania, filmów, czy muzyki kupują właśnie piraci...poczytaj bo statystyki naprawdę ciekawe

Deric

jak bociłem nie próbowałem sobie wmawiać że jest to ok
jak coś ściągam też nie udaje że nikomu to nie przeszkadza

Cytat: driki w Styczeń 12, 2013, 07:00:04 PM
ale narzekanie na to "xxxx" razy nic nie zmieni, piractwo tez jest nielegalne ale i tak każdy sciąga, to ze ruskie graja na programach to ich sprawa i nikt tego nie zmieni.
takie podejście a potem ludzie narzekają na polityków

driki

LoL przestań tłumaczyć non stop "takie podejście"...

nie potraficie się z tym faktem pogodzić? to aż tak was to boli? ja potrafię jednocześnie tego nie akceptując...just deal with it

Deric

piractwo w polce jest wysokie co nie znaczy że we wszystkich krajach tak jest, więc nie pierdol że nie da się nic z tym zrobić.
taka mentalnośc

misiek440

mów za siebie a nie za innych, na swoim dysku jak i telefonie mam sporo oryginałów, bo za przeproszenim jak program kosztuje 50zł to mam w dupie bawienie sie z cracami i wieszaniem sie aplikacji, a tak mam ciągle aktualny soft z rożnymi poprawkami, np nawiagacje która mnie kosztowała raptem 200zł a za to mam cały czas aktualne mapy, a nie bawie co pół roku w sciąganie nowych zcracowanych wersji które wysypią mi się w drodze. Piracisz ok nie mam nic do tego , ale nie mów za wszytkich