Ta czytałem ten śmiszny topic, ręce opadają... ;p
Tomm

, a mi ręce opadają jak czytam wypowiedzi w tym temacie:
jaranie się low lvl pvp (95-) i ciągłe obrzucanie błotem innych na podstawie 2/3..5..10 pvp = epic fail
zrównanie pt Lempa z błotem przez ......... (podobno to nie Arimas

) = fail
próby przejrzenia polityki serwera też żałosne - za dużo jest kiepsko zorganizowanych klanów, żeby się wypowiadać w tym temacie... na tak młodym serwerze zawsze decyduje siła zergu, dlatego póki co OOC > all
niewiele osób wypowiadających się tu rozumie jak dużo znaczą 2 lvle różnicy na 85+ (dlatego też Amber'ów należy conajmniej szanować), jaką przewagę daje iss z BD/SWS etc = "cool" jest atakowanie wszystkiego co się rusza, nawet na talking island byleby e-penis systematycznie rósł
ale i tak....
dopiero na end game okaże się kto ogarnia a kto nie - dotyczy to zarówno pt vs pt jak i 1 vs 1 jak i ally vs ally jak i oly
wiadomo, że na początku decydować będą różnice sprzętowe, ale z czasem wszystko się wyrówna - serwery L2 są jak wino: im starsze tym lepsze
mam nadzieję, że niektórzy pr0 playerzy tak licznie wypowiadający się w tym temacie dotrwają do end game'u, żeby się o tym przekonać ^^
mam również nadzieję, że ludzie z Lancera zaczną odrobinę moderować dyskusję w kierunku poziomu flame'u z działu RU - mam wrażenie, że póki co większości z nich nie chce się czytać tych wypocin na kilka stron dziennie... komentować też nie ma za bardzo co
dobrze przynajmniej, że ktoś od czasu do czasu "koniem" rzuci i w odpowiedzi kilka osób zaczyna się poniżać

flame must go on, więc proszę o wiązkę pseudointelektualnych wypowiedzi na temat mojej osobowości i problemów - przecież po kilkunastu postach można powiedzieć o użytkowniku wszystko.. dziwię się, że Dyma miał tyle cierpliwości, ale z drugiej strony to cecha większości tanków
pozdrawiam pr0 gamerów z lvlami 90+