Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857556 razy)

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #5800 dnia: Luty 12, 2012, 11:45:02 pm »
cóż jakoś trza się pocieszyć.
Zadam Ci zagadkę jak myślisz jak długo będziecie mieć Orbis ? Ja te wszystkie party co widzieliście podkoksają wystarczająco by przenieść się tam na dobre. To tych 30 sci parę osób co macie co najwyzej po 2 giej w nocy będzie się mogło tam logować

Ich już tam nie będzie :D
:P so true
W8ting na 100 osobowe CC które będzie nam broniło dostępu do orbisu  :D

@lemp: ruskie liczyć nie umieją  8) nie wiem po -_- 40 osobowym klanem zapisywać się na zamek broniony przez 200+

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #5801 dnia: Luty 12, 2012, 11:47:57 pm »
Musieli pokazać pazur. Każdy liczył kto ile enemy ubił. Brakuje taka tabelka po sieg'u jak było na exi top pvp player, top clan, top most dead on siege  :D

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #5802 dnia: Luty 12, 2012, 11:49:12 pm »
Musieli pokazać pazur. Każdy liczył kto ile enemy ubił. Brakuje taka tabelka po sieg'u jak było na exi top pvp player, top clan, top most dead on siege  :D
TRUE! :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

« Odpowiedź #5803 dnia: Luty 12, 2012, 11:51:27 pm »
jakby sie tylko chciało liderowi klanu to mogl sprawdzić.

Ja się tylko śmieje z tych przechwałek  że niby ruski to side nr 1 itd a szczerze to wątpie czy tym składem odebrali by chociaż Gludio

Zerg > all i tyle
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

« Odpowiedź #5804 dnia: Luty 13, 2012, 12:04:36 am »
Jako Lemp ?! 7vs7 jest najważniejszą częścią tej gry przecież,pokazuje kto jest ogar a kto nie, a jak jesteś ogar to ludzie powinni ci zamki oddawać :P
Btw arimas, twoje posty to 3 cm na moim ekranie, a sygnaturka i podpisy to jakies 12 !!

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

« Odpowiedź #5805 dnia: Luty 13, 2012, 12:07:29 am »
Zadam Ci zagadkę jak myślisz jak długo będziecie mieć Orbis ? Ja te wszystkie party co widzieliście podkoksają wystarczająco by przenieść się tam na dobre. To tych 30 sci parę osób co macie co najwyzej po 2 giej w nocy będzie się mogło tam logować

@lemp: ruskie liczyć nie umieją  8) nie wiem po -_- 40 osobowym klanem zapisywać się na zamek broniony przez 200+

Jeszcze 1 miesiac i was nie bedzie :)
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

« Odpowiedź #5806 dnia: Luty 13, 2012, 12:18:01 am »
Prawie po kazdym pvp wychodzilismy z crp na + niestety ciezko jest zabic w 40 osob 100+

http://i39.tinypic.com/oud1jo.jpg
http://i43.tinypic.com/11tqvlx.jpg

Co sie stalo z samym BMF (nie wiem ilu was tam na siege bylo ale pewnie conajmniej 2x tyle co HI) widzielismy w ostatnie 10 min siege na Goddard... 300 crp w 10min...

A co do orbis... jasne jak wpadniecie z 3x krotna przewaga to nas zabijecie ale co potem ? bedziecie stali zergiem na wejsciu ? podzielicie sie i pojdziecie expic a chyba nie musze mowic ze nie macie w ally zadnego pt ktore jest wstanie zabic jakiekolwiek z party HI 7vs7 :)

« Odpowiedź #5807 dnia: Luty 13, 2012, 12:24:23 am »
akurat crp to się dostaje nawet za samo zalogowanie w czasie siega więc ....

co do Goddard, staliśmy przed siege zone ( OOC) i was zabijaliśmy jak przychodziliście, BMF w tym czasie probowało zdobyć dla alta Giran, a jeśli chodzi o końcówkę, to poszliśmy pod Oren i zostawiliśmy Goddard  bez obstawy. W międzyczasie chyba wpadło tam mercilles i bramy rozwaliło.

Jak wróciliśmy to sytuacja się wyklarowała i tyle

Bez spinek, z liczbami nie wygracie i tyle, a co do lvli i tych party już pierwsze party dobija 95 lvl, Francuzi chyba robią sobie przerwę żeby do kibelka wyskoczyć a tak to nonstop farma
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 12:26:02 am wysłana przez lempartus »
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

« Odpowiedź #5808 dnia: Luty 13, 2012, 12:28:14 am »

co do Goddard, staliśmy przed siege zone ( OOC) i was zabijaliśmy jak przychodziliście, BMF w tym czasie probowało zdobyć dla alta Giran, a jeśli chodzi o końcówkę, to poszliśmy pod Oren i zostawiliśmy Goddard  bez obstawy. W międzyczasie chyba wpadło tam mercilles i bramy rozwaliło.

Bez spinek, z liczbami nie wygracie i tyle, a co do lvli i tych party już pierwsze party dobija 95 lvl, Francuzi chyba robią sobie przerwę żeby do kibelka wyskoczyć a tak to nonstop farma
które to party francuzów? Oo

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #5809 dnia: Luty 13, 2012, 12:36:40 am »

Jeszcze 1 miesiac i was nie bedzie :)
A ty to..?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #5810 dnia: Luty 13, 2012, 12:37:22 am »

alite ci francuzi to behappy stare/hero archer kingsize czy jakos tak

no to fajnie fajnie ;) czekamy na lockdown orbis  :)

« Odpowiedź #5811 dnia: Luty 13, 2012, 12:37:43 am »

CRP sie dostaje tylko i wylacznie za zabijanie na siege zone.

Tak jak pisalem nie da sie w tej kronice w 5party + 1untaged zabic 100 osobowego zerga w ktorym masz conajmniej 10 tankow ktorzy moga byc 85 w immortalu i bezmyslnie jebac mass agro a i tak beda diseablowac all. Tak was nie bylo weszlismy do zamku rozjechalismy bmf i sie skonczyl czas ^^

Masz racje siege nie wygramy ale pamietaj ze jest to jeden dzien na 14 w ktorym zabijacie przez reszte czasu spoty na ktorych my expimy albo spoty na ktore idziemy sa dla was zamkniete. Z tego co wiem to pewnie mowisz o party idante ktore swojego czasu cos chcialo wejsc do orbis ale skonczylo sie to na carpecie i juz nigdy do orbis nie wrocili.

« Odpowiedź #5812 dnia: Luty 13, 2012, 12:49:56 am »
CRP w tej kronice dostajesz też za samo zalogowanie się i bycie online na siege zone, to raz.
Dwa to samych BMF było prawie 100 osób więc duże nie doszacowanie macie

3.  cały czas szukamy kolejnych cp do klanu min lvl 88 po więcej info do screamforme, do mnie lub kherith

PS. Party kingsize to nowe party które jest od 5 dni u nas, mowiłem o innym
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

« Odpowiedź #5813 dnia: Luty 13, 2012, 12:56:37 am »
CRP w tej kronice dostajesz też za samo zalogowanie się i bycie online na siege zone, to raz.
Dwa to samych BMF było prawie 100 osób więc duże nie doszacowanie macie

3.  cały czas szukamy kolejnych cp do klanu min lvl 88 po więcej info do screamforme, do mnie lub kherith

PS. Party kingsize to nowe party które jest od 5 dni u nas, mowiłem o innym

1. nie
2. nie no dzieki za info ze jak was nie bylo to w 5 party przejechalismy po bmf jak po gownie :)
3. wezcie cos co sie pokaze czasami na prison/orbis bo haranku gangowac to juz nie bede :)

nawet nie wiem kto jest w pt kingsize czasami tylko widze typa w rand pt na prison robiacego speziona wiec smiem watpic ze typ ma full pt 90+, jedyne high lvl co kojarze od was z klanu to idante i jego party.

« Odpowiedź #5814 dnia: Luty 13, 2012, 12:58:45 am »
Farma na bugu sie oplacala jednak
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #5815 dnia: Luty 13, 2012, 01:05:13 am »
Zerg > all i tyle
Czym tu się chwalić ??
A co do siegy to najbardziej mi szkoda TeamZone. Fajny klan ale widzialem, że rzucają L2
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #5816 dnia: Luty 13, 2012, 01:12:02 am »
Serwer nie kończy się za miesiąc czy dwa. Nie ma takiej możliwości żeby ktoś mógł napisać "wygraliśmy serwer".  L2 jest jak maraton. Jedni od początku narzucają tępo, inni zostawiają siły na koniec. Zobaczymy co będzie za rok. Co się będzie działo za dwa lata? Może obecne top klany nie będą nawet istnieć. Może Alarion pójdzie grać na NCwest, a top klanem będą kolczaste anioły. Tymczasem niektórzy zachowują się jakby już wygrali i powinni być nagrodzeni najsmaczniejszym bullo.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #5817 dnia: Luty 13, 2012, 01:27:57 am »
Fajmy post tyylko nihuja nei wiem co to bulo 8)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

« Odpowiedź #5818 dnia: Luty 13, 2012, 01:28:51 am »
nie bulo a bullo i ja tez nie wiem  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #5819 dnia: Luty 13, 2012, 01:29:09 am »
top klanem za 2 lata beda "pen isy"
Przepraszam za omijanie cenzury ale taka jest nazwa klanu wiec no:)

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #5820 dnia: Luty 13, 2012, 01:31:23 am »
Zerg > all i tyle
Czym tu się chwalić ??
A co do siegy to najbardziej mi szkoda TeamZone. Fajny klan ale widzialem, że rzucają L2

nie rzucili l2 tylko do vaevictis przeszli

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

« Odpowiedź #5821 dnia: Luty 13, 2012, 01:36:14 am »
co do zamkniecia orbis to chocbyscie srali pod siebie to i tak nie zamkniecie, kwestia czasu tylko jak wieksza czesc serwera zacznie tam expic

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #5822 dnia: Luty 13, 2012, 01:48:57 am »
Zerg > all i tyle
Czym tu się chwalić ??

nie rzucili l2 tylko do vaevictis przeszli
Masz mało dokładne informacje :) Ale wyjaśnię. A więc tak:
L2 no longer priority for Team Zone Community
Expect us in GW2, Tera-Online and we are currently building in League of Legends teams and working on MNE League in League of Legends.
To fragmenty maila z forum TZ.
A może by wrócić na oficjal :)

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #5823 dnia: Luty 13, 2012, 02:11:59 am »

po 1wsze u nas przy 3x osób już się robią małe dramy o spoty, a co będzie jak tych osób bedzie 1xx
po 2gie jak większość serwera zawita do orbis to my bedziemy siedzieć juz głęboko na 2 i 3 pietrze

a jak teraz będziecie chcieli cos wykombinować to
po 1wsze przez ile dni cały klan bedzie sie poświęcał dla 2-3 cp z klanu
po 2gie 90% ludzi bedzie na strzała od mobów
po 3cie orbis to nie aden zone i nie będzie takich przycinek i w 2-3 pt spokojnie bedzie można zjechać ok 10 pt, bo na tą chwilę 3/4 ooc bmf i innych klanów to jest na masówkę np. arQQ

a co do siege to mimo olbrzymich dysproporcji jeśli chodzi o liczebnosć to przy dobrym prowadzeniu oba siege były spokojnie do wygrania no i chociaż średnim ogarze ruskich. Sam lotus powinien bez problemu móc wytankować dps od 40 osób, do tego summonerzy którzy skupialiby na sobie uwagę zerku i też mogliby dużo ustać, a reszta nuków by wybijałą wszystkich next targetem, no ale jeśli jedyny valor użyty na siege był od alariona to nie ma dyskusji to są po prostu je...ane nieogary i tyle ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 02:19:07 am wysłana przez Dyma »
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #5824 dnia: Luty 13, 2012, 03:25:03 am »

Ja się tylko śmieje z tych przechwałek  że niby ruski to side nr 1 itd a szczerze to wątpie czy tym składem odebrali by chociaż Gludio

Zerg > all i tyle
Osobiście sie z tym nie zgodzę. Na TW już pokazaliśmy że jesteśmy w stanie wybić cale BMF+Avalanche mając zaledwie 3-4 pt.
Problemem jest to ze 2 najbardziej liczebne klany zdecydowały sie trzymać za rączki podczas siege. Chyba oboje wiemy co by się stało jakby tylko OOC broniło aden, byśmy sobie weszli, crestneli i przez resztę siege farmili crp.
No ale po to macie ten zerg żebyśmy tego nie zrobili.

A co do ooc/bmf lockowania orbis, to powiem tyle   GOOD   LUCK. Większość waszych cp składa sie na 1-2 masówki. Do tego w orbis są moby, a widząc ogar waszych cp to założyłbym sie ze w pierwsze 30sec jakieś cp zagruje scouta i "złajpuje" zerga ^_^
No ale zachęcam, może w końcu będzie dłuższe pvp w orbis niż 20sec.