a teraz masz alternatywe do L2 no sorry ale ja nie widze zadnej gry ktora by mnie tak wciagla, Terra jest spoko ale niesadze zeby mnie tak mocno wciagla, B&S ja kwidzialem gameplay z CB to az mi sie plakac chce, diablo fajne bedzie dla osob ktore lubia sobie poprostu ,,pograc", GW2 no idea...
zgadzam się zupełnie. Dużo osób twierdzi (mówię o tych, co już grali więcej), że TERA pozbawiona jest end game i graczy bardzo szybko to męczy. Czyli to samo co aion. Z początku się super zapowiadał i pierwsze 3 miesiące sprawiały mi wielki fun. Gdy zobaczyłem co oni zrobili z end game PvP, to zapłakałem tylko.
Core is dead 100% confirmed, brak klanow, na palcach 1reki mozna policzyc dobrych graczy z danej klasy, zamki maja jakies lol klany i alty,
Ta kronika w ogarnięciu swojej profki i w zgraniu swojego party jest dużo trudniejsza od poprzednich. Wystraczy porównać ilu skille aktywnie używałeś w dajmy na to Interlude, a ile używasz teraz. Do tego te skille często bazują na krótkich re use'ach z krótkim efektem działania, więc trzeba się świetnei zgrać ze swoim CP
i nie ma w tej kronice miejsca na indywidualność na jaką mogli sobie pozwolić np daggerzy parę kronik temu ściągający ludzi na staba. Cool story, cool skill
Hero na oly to walka 2-3osob z danej klasy a czasem i bez konkurencji,
Zawsze tak było. Zmienia się czasem w end game, ale oly to w 90% od kiedy pamiętam walka 1-3 kandydatów. Oly mało osób lubi i wiele nie ogarnia, bo to jednak zupełnie inny aspekt tej gry. Często też wymaga zupełnie innego przygotowania (sprzętowego) niż w innych aspektach gry, co wiąże się z często niechcianymi nakładami pieniężnymi.
masa instancji dzieki ktorym ludzie wbijaja kilka % nie wychodzac z miasta bo poco tracic%? brak rywalizacji bo nie ma o co walczyc na servie skoro wszystko w instancjach co za tym idzie nie ma klanow
no patrz, przedwczoraj 21 vs 21 w orbis 3. Wczoraj 14 vs 14 w orbis 3. trzy rundki, wynik 2:1 Vodo party + mixed HB party (ja, Rapid, Amethyst, Esprit, Arimas, Bahie, Spehi) vs party Dobo + party Prezesa. Ja bawiłem się świetnie, jak i reszta party.
Prawda taka, że coraz więcej ludzi się doexpia i takich PvP będzie więcej. Do tego potrzebujesz klanu, żeby bawić się też na TW i siege.Walka o epiki teorytycznei by mogła być, ale niestety antharas/ valakas / trasken są obecnie pzoa zasięgiem serwera. Nie zmienai faktu, że o te 3 epiki można się bić, ale wymaga to lvli i czasu.
ja juz sobie darowalem ten serv, dolaczam do grona emo quiterow
szkoda waszego party, ale to twoja decyzja : )
PS.
Dodam tylko jeszcze że wiele osób już testowało l2 na różnych sprzętach, jedni i7 po oc, inni karty w SLI i zawsze wynik był jeden, siege na low detalach ze spadkami fps do 5.
Sorry, z frapsem on mam 15-18 lower detail, max zasięg. Więc co pierdzielisz o 5 fps? Ofc 15-20 fps to nie zabawa na najwyższym poziomie płynności, ale da się grać.