Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3852410 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12925 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:08:08 am »
Ba. To nawet Ja moge potwierdzić siedząc z chłopakami na TSie, nie raz się zdarzało że ktoś miał zalogowane 3 boxy. A najczęściej z tego co pamiętam Delios na bdku, był logowany all the time :D

haterzy pokroju felka, konia, prokreawsihdicnastora, quentimków wiedzą lepiej na ten temat, a ruskie grały ofc po 4-5 h dziennie max, bez żadnej doty ; D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12926 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:23:40 am »
Ktoś się orientuje czy będzie możliwość zmiany klasy jak to jest na NA?

Link: http://www.lineage2.com/en/marketplace/account-services/

To też chcę  8)

http://store.lineage2.com/store/detail?goodsNo=224020&categoryPath=1_7
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 09:26:10 am wysłana przez ugh »

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

« Odpowiedź #12927 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:35:54 am »
... Może wyjdzie jako kierownik.
pane keerofniku poratujesz pan w potrzebie? 80gr brahujje. nie uhrywam ale piątek niedłuho i zbieramy na wódkhe

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #12928 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:39:36 am »
zapewne niedoczekanie nasze... lepiej już iść grać na NA...

« Odpowiedź #12929 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:55:08 am »

To też chcę  8)

Pisałem pare dni temu ticket do innovy odnośnie zmiany nicku,gender etc. Odpisali mi że nie mają w planie dodania czegoś takiego, i jest to projekt tylko NCfailu.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #12930 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:00:34 am »

To też chcę  8)

Pisałem pare dni temu ticket do innovy odnośnie zmiany nicku,gender etc. Odpisali mi że nie mają w planie dodania czegoś takiego, i jest to projekt tylko NCfailu.

Niczego innego nie spodziewałem się po innova.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #12931 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:12:38 am »
siema koniu

« Odpowiedź #12932 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:37:25 am »
Ciekawe kiedy będzie można sobie kupić HERO na NCFailu. 
Cytat: Shanique;134896
If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

« Odpowiedź #12933 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:44:52 am »

To też chcę  8)

Niczego innego nie spodziewałem się po innova.

Szkoda. Chciałem pośmigać na subie z draco bow  :(

Ciekawe kiedy będzie można sobie kupić HERO na NCFailu. 

weak flame. Nie mają PA więc muszą na czymś zarabiać. Zmiana awaken class cofa postać do 87 i brak refundacji za jakikolwiek enchant skilli. Dodatkowo można tylko raz zrobić.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

« Odpowiedź #12934 dnia: Lipiec 03, 2012, 12:37:06 pm »
OOO jakies dwa miesiace nie zagladalem i juz zapomnialem jak tu fajnie.

oren, czy nie, przed tauti każdy zamek dobry, tylko szkoda, że akurat sobie właśnie oren upatrzyli ;)

sorry likas, mieliśmy 2 wyjścia:

1) iść na dion (to już było w waszym posiadaniu)
2) iść na oren

Przed tauti trzeba mieć zamek koniecznie, a na drugim siege 90% klanu będzie off z wiadomej przyczyny, więc nawet tego nie braliśmy pod uwagę. Nie było to umyślnie, by uderzyć w was.

Kamilkowi szkoda już odpisywać, bo on wie dobrze jak jest, tylko jak mówi Dżondży, pajacuje i myśli, że jest fajny po całym dniu zbierania truskawek. Doomcio napisał wszystko w tym temacie, a Felek robi z siebie kretyna i kilku innych ;s

Alarion to nie ja grałem po 10h dziennie na początku serwera tak jak ty żeby teraz płakać że ktoś ma wyższy lvl niż ja i lepsze eq, oh wait zapomniałem że graliście casualowo z tym że xx osób widziało jak twój casual od południa do rana wyglądał. Innych osób czasu na gre oceniać nie będę bo nie wiem jak było ale w twoim przypadku to sorry , ale widziałem ile grałeś i w jakich godzinach :)

chrzanisz jak potłuczony. leciałem z lvlem w miarę równo z party. gdy oni mieli 96 ja miałem 97, więc taki no life? chcesz powiedzieć, że Amber party grało no life? Ofc, pierwszy miesiąc pograliśmy trochę więcej niż na lancerze, ale potem wróciło do normy i dalej z lvlami nie staliśmy najwyżej, więc nie pierdziel głupot.

Btw bycie zalogowanym nie oznacza od razu, że gram. generalnie komp i tak jest włączony większość czasu.

Naszą największą przewagą nad innymi party była wiedza o GoD z 2 miesięcy gry na Lanerze i dlatego męczyliśmy się mniej niż przeciętne randomy + mieliśmy jakąś organizacje. Ale ludzie ogarnęli kronikę i teraz nie dysponujemy żadną specjalną wiedzą nad innymi party, ba często się dowiaduej czegoś nowego od innych, szczególnei że na lancerze quit był na lvlach 92-93

Próbuj dalej felek ; )

Bolded: Nie, no skad.

Dyma większość napisał. Ruskie mają 0 doświadczenia w prowadzeniu tego typu zabaw. Znacznie lepiej radził sobie z tym Dobo, kiedy byłem jeszcze w OOC.

Liczby oczywiście pokazują swoje, ale o ile do końca się nei zgodzę, że przy dobrym liderze było 100% szans na wygraną, tak na pewno były one spore.

Binga pokazałby, co tu da się zrobić. Skoro on sam, jako hero tank z spamem QHP potrafił utrzymać solo zerg freedomsów, to czemu lotus składał się od kilku osób? Czemu jedyny valor szedł ode mnie i dlaczego hero fear, lub grander ruskie rzuciły 1, maksymalnei 2 razy? Dlaczego kazali na pałę rushować, zamiast was po prostu kite'ować?  Kiedy my próbowaliśmy kite'ować, to zanim sami padliśmy (a można się było resować) zostawiliśmy z 20-30 trupów. Gdyby całe nasze CC ogarnęło kite, to może coś by z tego było.

Anyway po pierwszych 2 rushach doskonale widziałem, jaki będzie tego finał.

Wspomniane było, że ten klan nie miał być na siege (a przynajmniej aden, goddard, gdzie był poważny zerg). Klan miał być z założenia 4-5 CP, ale ja kwidać ruskie zmieniły zdanie i za dużo im się wydawało że mogą i ambicje poszły w gorę za mocno. Poza tym mocno chłopaki się z zdziwią, jak znów im się zachce 3-4 hero do jednego party, ale to już inny temat.

Widzisz Kamilu, jak kończy się ślepe zapatrzenie w CP, które na cadmusie było moooocno przeciętne, a jedyne co je wyróżniało, to duży nolife względem innych party. Ale no life'em wiecznie nie wygrasz i albo ruskie zaczną się bardziej liczyć ze zdaniem innych constów w tym klanie, albo oni i wy (bo Queem best friend ruskich) obudzicie się z ręką w nocniku.

@Error + spółka
Siege jest jest raz na 2 tyg i dla wielu (szczególnie pod aden) to wątpliwa przyjemność.

Dla mnei liczy się daily pvp i 7 vs 7, bo to pokazuje prawdziwego skilla danego party. Siege jedyne co pokazuje, to który klan ma większy zerg i lepiej zarządzającego zergiem (OOC ma jedno i drugie).

Zapraszam Error i innych do orbisu. Tylko nei wbijajcie tam późno w nocy, kiedy my będzie spać, albo ultra wcześnie, gdy nie będziemy jeszcze w grze, zapraszam during prime time, to zrozumiesz o co mi chodzi, bo siege to 2 godzinki na 2 tygodnie, a orbis, to twój docelowy end game prawie każdego dnia : )

Bolded: wypisz, wymalij casual, kto twierdzi inaczej - nie zna sie. :)

« Odpowiedź #12935 dnia: Lipiec 03, 2012, 12:45:25 pm »
Prime time Amber 20-23 serious no life   hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12936 dnia: Lipiec 03, 2012, 12:47:11 pm »
Każdy podatny na flame user tego tematu i tak wie swoje i nie ma opcji wytłumaczenia mu czegokolwiek, więc pytam się -_-' po co? Racja jest jak dupa, każdy ma swoją więc serio wasze wywody są tylko dla was, bo "rozmówca" i tak zrozumie je po swojemu...

Nie wspominając kamilka, który cokolwiek by napisał i tak wszyscy widzą truskawkę.
Btw skąd się to wzielo?
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.msg599947.html#msg599947

redbox maxter of flame wymyślił tak genialny text ze wszyscy podłapali  :afro:

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Try Me
« Odpowiedź #12937 dnia: Lipiec 03, 2012, 12:51:33 pm »
jaki kłamliwiec o.O
wczoraj Alarion na mnie nakrzyczał, że (piipiipiipiipiipii) bo prime time pt jest 18-1
xD

« Odpowiedź #12938 dnia: Lipiec 03, 2012, 12:54:28 pm »
Każdy podatny na flame user tego tematu i tak wie swoje i nie ma opcji wytłumaczenia mu czegokolwiek, więc pytam się -_-' po co? Racja jest jak dupa, każdy ma swoją więc serio wasze wywody są tylko dla was, bo "rozmówca" i tak zrozumie je po swojemu...

Nie wspominając kamilka, który cokolwiek by napisał i tak wszyscy widzą truskawkę.
Btw skąd się to wzielo?
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.msg599947.html#msg599947

redbox maxter of flame wymyślił tak genialny text ze wszyscy podłapali  :afro:
no graty rozpętałeś fale flajmu na co najmniej 100 stron xd

« Odpowiedź #12939 dnia: Lipiec 03, 2012, 01:05:59 pm »
jaki kłamliwiec o.O
wczoraj Alarion na mnie nakrzyczał, że (piipiipiipiipiipii) bo prime time pt jest 18-1
xD

A mialas mowic ze to nie ty  :P
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12940 dnia: Lipiec 03, 2012, 01:19:14 pm »
jaki kłamliwiec o.O
xD
Chyba w CP Lempa :D
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12941 dnia: Lipiec 03, 2012, 02:03:20 pm »
jaki kłamliwiec o.O
xD

to jest prime time clanu moja droga, nie mojego CP : )

Razyda, o co ci chodzi? Napisałem, szliśmy z levelami równo, popytaj ludzi ode mnei z CP szczególnei tych co nei grają już w CP (Delios, Dyma itd.). Jak łoptalogicznie nei rozumiesz, to nie moja wina ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Try Me
« Odpowiedź #12942 dnia: Lipiec 03, 2012, 03:33:03 pm »
jaki kłamliwiec o.O
xD
Chyba w CP Lempa :D
w Luciferionach CP time ostatnimi czasy to 20-21 ;( dwie instancje i ludzie są zmęczeni i idą spać Q.Q

« Odpowiedź #12943 dnia: Lipiec 03, 2012, 03:40:08 pm »
http://www.own3d.tv/HaxL2/watch/694518

warto zobaczyc od 19:40 (bonus)  :( 

prosze bez rozprawek

« Odpowiedź #12944 dnia: Lipiec 03, 2012, 03:50:18 pm »

prosze bez rozprawek

Cp Alariona gra tylko godzinę dziennie więc nie ma już czasu na PvP...

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12945 dnia: Lipiec 03, 2012, 03:52:29 pm »
Bez Sigel Force widzę LotuS biega ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

« Odpowiedź #12946 dnia: Lipiec 03, 2012, 04:03:35 pm »
@Alarion
Czy ja napisalem, ze nie szliscie rowno z levelami?
 Po prostu zacytowalem 2 twoje posty, ktore cokolwiek sobie przecza.
Czemu mialbym pytac ludzi od ciebie z CP skoro cytuje twoj post, czyzbys nie byl wiarygodnym zrodlem?
No, ale skoro juz "nie rozumiem lopatologiczne", to sprobuje wytlumaczyc lopatologicznie:

"Tylko nei wbijajcie tam późno w nocy, kiedy my będzie spać,[...]" - jak Tytus stwierdzil 23, moze byc, kazdy chodzi spac jak lubi i dla kazdego inna godzina jest pozna.

"[...]albo ultra wcześnie, gdy nie będziemy jeszcze w grze" - i co, ze ultra wczesnie to przed 20?? No prosze cie.

Mozna napisac: mielismy pare dni wolnego, chcialo nam sie pograc, to posiedzielismy przy L2. I fajnie, co komu do tego, sam bym tak chcial. Ale nie, to trzeba pisac: My grajac 2h dziennie wbilismy 95 w tydzien, tacy ogarnieci jestesmy(ciut wyolbrzymione, ale nie bardzo). Co smieszniejsze, to akurat na tym forum, kazdy chyba wie jak exp w L2 wyglada wiec po co?

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #12947 dnia: Lipiec 03, 2012, 04:16:24 pm »

prosze bez rozprawek

ROTFL, jak DH na Naia, celestial i bieg do npc, tylko szybko żeby celka się nie skończyła przed teleportem :)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12948 dnia: Lipiec 03, 2012, 04:19:27 pm »
Jakby oni chcieli i pomyśleli to nawet z tymi celkami enemy mogliby nie zdążyć ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

« Odpowiedź #12949 dnia: Lipiec 03, 2012, 04:20:54 pm »
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 04:06:19 pm

jestem pewien ze alarion wymyslił zamiane w zwierzatka po celce zeby szybciej dobiec  :shock: