Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3852686 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12975 dnia: Lipiec 03, 2012, 07:54:47 pm »
Tazman bredzisz, wiesz że siedzieli w orbis 2 na quadra roomie 95% czasu na semi afku expiąc, kiedy twoje party szukało pvp czasem.

Zojka, jeszcze raz się pytam, ty byś walczył 7 vs 7 vs party z 4 hero i 99 lvlami mając swoje party 96-97? Wiesz tak smao dobrze jak my, jak działa mechanika tej kroniki (1 lvl to już duża przewaga, szczególnie końcowe lvle, gdzie dochodzi r99 i OE skilli). Walczyłbyś? Już abstrahuję zupełnei od ich programów, załóżmy tak jak haterzy chcą, że zawsze (a nei tylko na frapsie) grają legit.

Wy naprawdę zapominacie, że HI to nei tylko 1 party ruskich, przed którymi większość pali PR'a bo szkoda się szarpać z taką różnicą, ale walczymy ze wszystkimi innymi CP, których jest naprawdę wiele. Ale takie rickerty, zojki wiedzą lepiej ; )

Swoją drogą ode mnei też było już kilka frapsów i jakoś nei widzę tam PR'ów po naszej stronie, ale biliśmy się z party na naszych lvlach, ew 1 lvl więcej, a nie z party mające 4 hero i 99 lvle : >

@Kamil, gracz który jest totalnym dnem z kilometrem mułu na PvP nie ma prawa wypowiadać się o PvP. Jeszcze raz dla ciebie:

http://ifotos.pl/zobacz/smutykami_rsnqsqr.jpg/

nie odzywaj się i wracaj do truskawek, ok ? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12976 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:25:05 pm »
wiem alarionku ze masz żal ze nie walczylismy na arence ;) trzeba było pisac ze mną o pvp jak bastard mowił ;)

mam tu wkleic 20 screenów z pvp , zebys nie płakal o unikanie pvp  :shock: 
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 08:29:06 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12977 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:28:42 pm »
wklejajcie wiecej screenow z gry bo tego tekstu tyle ze sie zygac chce
i ciągle z grubsza o tym samym ze ruskie maja lvl i eq a nie maja skila :D

« Odpowiedź #12978 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:37:05 pm »
wiem alarionku ze masz żal ze nie walczylismy na arence ;) trzeba było pisac ze mną o pvp jak bastard mowił ;)

nie ma znaczenia gdzie byście byli, czy na arenie czy gdziekolwiek, twoje party na pvp było jednym z najbardziej załosnych, mimo przewagi lvlowej jaką mieliście nad innymi CP. To nawet wilde mówił, a trochę z wami grał. Handless gracz pozostanie takim.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12979 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:44:14 pm »

nie ma znaczenia gdzie byście byli, czy na arenie czy gdziekolwiek, twoje party na pvp było jednym z najbardziej załosnych, mimo przewagi lvlowej jaką mieliście nad innymi CP. To nawet wilde mówił, a trochę z wami grał. Handless gracz pozostanie takim.

fraps or never happend :D a tymczasem go lvl in altar !!

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12980 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:46:08 pm »
retired

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12981 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:52:38 pm »

Przebiegniecie na foi zeby zajac dogodniejsza pozycje na pvp a -_-' sie do instancji na cele to dwie rozne rzeczy tak mi sie wydaje.

jakiś czas temu kamillek i jego cp tez przebiegło na celce do instancji pomimo że mieli te same lvl albo wyzsze niz druzyna alariona i jakos nikt nie komentował

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12982 dnia: Lipiec 03, 2012, 08:58:30 pm »
kamil to powinien w ogóle zapaść się pod ziemie bo jego pt wbiegało na celkach na różne instanje w obawie przed pt o 2-3 lvl niższe.

fraps/screen or never happend bro  8)
http://www.youtube.com/watch?v=YcSLkyToMyM
16:20 bro

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 9

• AWTHPW
« Odpowiedź #12983 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:01:12 pm »
lol z lapsow placzacych o celki ololo. skill jak skill i dobrze go uzyli, osiagneli swoj cel. nie dali sie zabic party, z ktorym(jak mowia) nie maja szans. a ci co nagrali ten filmik sa zwyklymi lapsami, ktorzy kampia fragi na slabszych lol.

We ride together, we die together.

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #12984 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:14:48 pm »

fraps or never happend :D \
jak wbiegliście na celce dałem kiedyś screena jak mi to kumpel pisał któryego cp miało własnei niższy lvl
co do Waszego "ogaru na pvp" to było chociażby kilka frapsów Alariona jak padacie w kilkanaście sek

@Zojka
dodam jeszcze, że te pt co tak teraz piszą że nei mają szans z wyfarmionymi ruskimi to nie że przegrały raz czy 2 i potem pr itp. Jeszce jak ja grałem to wielokrotnie tłukliśmy sie z nimi, czasem mimo ich przewagi było naprawdę blisko zwycięstwa, czasaem dostawaliśmy łomot. I jak już człoiwek stoczy mase tych pvp to wie, że przegra i teraz co lepsze stoczyć kolejny raz pojedynek gdzie nawet nei jesteś w stanie zabić 1 postaci bo Twoi ddcy mają karę do dmg, stracić %, brezy itp, czyli de facto oddalić się od równej walki czy lepiej odpuścić i ich podgonić(bop ucieknać już mocno nie moga;p ).
I to nie jest gadanie typu "ktoś lepiej wyfarmiony to uciekamy przed nim" bo np można było podjać walke z lepiej dofarmionym pt Arimasa czy Tazmana, ale tam była lekka przewaga lvlowa i troche sprzetowa, a tutaj jest po prostu przepaść, nie jesteś w stanei im zabic 1 osoby nawet.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #12985 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:21:42 pm »
no przesadzasz, ryo się skręca ładnie (Sindeya nawet bardziej), ale reszta to albo heavy aromry r99 + perma valory, albo hero UD i na chwilę obecną po prostu się nie da : D

Cat Drama Maker

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12986 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:36:10 pm »
lol z lapsow placzacych o celki ololo. skill jak skill i dobrze go uzyli, osiagneli swoj cel. nie dali sie zabic party, z ktorym(jak mowia) nie maja szans. a ci co nagrali ten filmik sa zwyklymi lapsami, ktorzy kampia fragi na slabszych lol.

lapsami to sa kolesie z Hordy i BlackSwans - juz dwa razy sie spotkalem podczas expienia suby w ToI jak przebudzony toon ubrany w full a graty przybiegal i flagowal sie na mnie , barany nie wiedza ze jak sie go ztargetuje to widac bufy w tym aury.... no coz a potem tacy chwala sie 14599090 fragami
retired

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #12987 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:38:57 pm »

lapsami to sa kolesie z Hordy i BlackSwans - juz dwa razy sie spotkalem podczas expienia suby w ToI jak przebudzony toon ubrany w full a graty przybiegal i flagowal sie na mnie , barany nie wiedza ze jak sie go ztargetuje to widac bufy w tym aury.... no coz a potem tacy chwala sie 14599090 fragami
Zaiste prawda to. Widocznie chłopakom sprawia to przyjemność i zapewne mają uwab po pachy na TS'ie.
he he he :_delf_3_3:
W końcu muszą gdzieś odreagować skoro na major spotach failuja :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 09:40:57 pm wysłana przez roli »

• Pochwał: 1

• TommyVercetti
« Odpowiedź #12988 dnia: Lipiec 03, 2012, 09:43:48 pm »
Dzisiaj:

Także cudze hejtujecie, swego nie znacie.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12989 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:02:56 pm »
kamil to powinien w ogóle zapaść się pod ziemie bo jego pt wbiegało na celkach na różne instanje w obawie przed pt o 2-3 lvl niższe.

fraps/screen or never happend bro  8)
Ostatnio wklejałem screena :/ teraz nie mam dostępu do tego kompa więc nie wkleję drugi raz :<

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12990 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:04:32 pm »

Takie lolki sa w kazdym klanie a Toi jest ich pelna a ich krolem i mentorem jest doctor  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 9

• AWTHPW
« Odpowiedź #12991 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:12:37 pm »

z tym sie ofc zgadzam.

We ride together, we die together.

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12992 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:21:07 pm »
Też spotkałem kiedyś HI na mainach w ToI jak expilem subki z arQQ, jakoś nie płakaliśmy o tym na forum~~

What's the big deal

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12993 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:28:34 pm »

Zaiste prawda to. Widocznie chłopakom sprawia to przyjemność i zapewne mają uwab po pachy na TS'ie.
he he he :_delf_3_3:
W końcu muszą gdzieś odreagować skoro na major spotach failuja :D

kto failuje to failuje.

chetnie zagram z twoim cp pvp, jesli takowe w ogole posiadasz, ofc mam nadzieje ze macie przynajmniej 97/98 jak cos
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 10:30:43 pm wysłana przez Smolensk »
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12994 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:32:47 pm »
Widze ze Ob nie moze przebolec ze im zamek zabralismy  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

« Odpowiedź #12995 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:39:14 pm »
Takie gadanie tutaj jest śmieszne. Wszyscy tacy hoho haha, jak by to pojechali ruskie hero pt, i ogólnie full dominacja na każdym spocie. Kilka plebsów zobaczyło filmik ruskich, gdzie są w zasadzie 2-3 walki pokazane tylko początkowo, bo chwile potem miejsca się obróciły i ruskie leżeli na glebie, ale faktycznie ruskie pro ownatory ownią na każdym spocie, takie to z nich prosy.

Ciekaw jestem czy w ogóle mighty gracze z tego forum są w stanie wygrać jakiekolwiek pvp z najgroszym CP z HI, bo wydaje mi się że chyba propaganda ruskich im trochę zaślepiła postrzeganie rzeczywistości.

Ale co ja sie tam znam, moje cp to gówno, ja to gówno, wszystko to gówno, ide się wysrać, cya!
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• TommyVercetti
« Odpowiedź #12996 dnia: Lipiec 03, 2012, 10:43:11 pm »

Alarion wytłumaczył sprawę także nie wiem po co to ciągniesz.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 10:55:49 pm wysłana przez blacktyger »
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #12997 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:01:13 pm »

Takie lolki sa w kazdym klanie a Toi jest ich pelna a ich krolem i mentorem jest doctor  :D

Tylko doctor pk'uje;)
AyGo

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12998 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:02:20 pm »
Ciekaw jestem czy w ogóle mighty gracze z tego forum są w stanie wygrać jakiekolwiek pvp z najgroszym CP z HI, bo wydaje mi się że chyba propaganda ruskich im trochę zaślepiła postrzeganie rzeczywistości.

war z HI zaczyna sie juz dzisiaj wiec zobaczymy na co nas stac

hmmm , tak na pewno :)
zreszta z tego co wiem to OB jest raczej po stronie BS, zreszta ja tam nie wiem - na siege sie nie pojawiam czesto bo niedziela po poludniu to czas dla rodziny a nie bitwa o kilka pikselkow wiec na temat siege sie nie wypowiadam

Też spotkałem kiedyś HI na mainach w ToI jak expilem subki z arQQ, jakoś nie płakaliśmy o tym na forum~~
Pisze kogo widzialem szkoda ze nie zrobilem screena, nie wiem gdzie w moim poscie zauwazyles placz ale w sumie to chyba troche zalatuje kicha jak sie tak robi? 90+ vs 60+ ? tylko statystyki sie licza?
retired

« Odpowiedź #12999 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:14:29 pm »
kurde ale niektórych ten hate to już tak pochłania
Co do no-lifeu Amberów to pierwsze 2-3 dni chyba każdy gracz siedział cały wolny czas w grze, a potem to było tak, że były 2-3 osoby zawsze w grze i boxowały reszte(TAK HATERKI WIEM ZE PA BYŁO PO 2TYG BODAJŻE ALE ZACZĘLIŚMY GRE PO STARCIE). Jak Rolans wbił 4klase to najczęściej były 2 osoby w grze: 1 logowała ile sie dało postaci, 2ga logowała rolansa i 1 boxa i koksała wszystkich.
Potem, jak już wszyscy byli to prime był od 19 do 24-1, a z każdym tyg ten czas sie skracał do ostatecznie 20-23. Nie wiem jak jest teraz, ale z tego co piszą chłopaki nic sie nie zmieniło. A to, ze potem przegoniliśny mase ludi wynikało z tego, że widzieliśmy jak gdzie expić i jak ludzie siedzieli w harnaku to my w s gr na SoA.
A co do ruskich to ja nigdy nie ukrywałem, że są oni najlepszym pt na serwie, i kto uważa inaczej to jest idiotą. Tylko ta ich lepszosć nie wynika z ich umiejętności, a przewagi sprzętowej i lvlowej i tyle. Biliśmy sie z nimi na zbliżonych lvlach, widzieliśmy ich taktyki i jak grają inne pt na ich lvlach,możliwościach z ru offa i po prostu są oni lolkami, ale w tej chwili  moga robić co chcą. koksali ostro skupili się na oly i jakiś czas będą robić co im sie podoba i za pomysł należy ich docenić.
A co do ich softu to sam już nie iwem co o tym myśleć. Tylu ludzi frapsuje, tylu na nich pomstuje a nikt nie nie wyśle nawet petycji z materiałem...
A co do ich fapu to sama propaganda na hv jak pojechali pt o kilka lvl niższe świadczy chyba jaki poziom prezentują. Jakoś jak Alarion czy Tazman czy ktokolwiek inny był hero nie pisał nic na hv jak pojechal kilka pt na SoA przy daily a to podobna sytuacja. jkaby byli dobrymi graczami to taki fap wręcz by im ubliżał.
baju baju :D :D
jakos na poczatku lutego czyli  jakies 1,5 miecha po waszym starcie jak byliscie w HI spotkalem was na fairy kolo 2-3 w nocy w full pt(pewnie cos tam bylo boxed) i sie zawinelem spac bo mnie lagowaliscie whuj tam z mega trainami:P a rano juz alarion spamowal na klanowym wiec krotko spal jezeli w ogole