Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857918 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #13000 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:22:23 pm »

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #13001 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:37:27 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=H8vPrWfOoZM&feature=related na rozładowanie złych emocji :>
Kule po dziurach

Ciekawe czy on tak sam z siebie czy skrypt sobie pisze ~~

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #13002 dnia: Lipiec 03, 2012, 11:55:16 pm »
Jeżeli to nie jest fejk pokroju emo martynki, to przecie jak ten dzieciak zobaczy to za kilka lat, co on napłodził, to sobie łeb odstrzeli :D

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #13003 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:04:16 am »
kurde ale niektórych ten hate to już tak pochłania
kamil to powinien w ogóle zapaść się pod ziemie bo jego pt wbiegało na celkach na różne instanje w obawie przed pt o 2-3 lvl niższe.
Co do no-lifeu Amberów to pierwsze 2-3 dni chyba każdy gracz siedział cały wolny czas w grze, a potem to było tak, że były 2-3 osoby zawsze w grze i boxowały reszte(TAK HATERKI WIEM ZE PA BYŁO PO 2TYG BODAJŻE ALE ZACZĘLIŚMY GRE PO STARCIE). Jak Rolans wbił 4klase to najczęściej były 2 osoby w grze: 1 logowała ile sie dało postaci, 2ga logowała rolansa i 1 boxa i koksała wszystkich.
Potem, jak już wszyscy byli to prime był od 19 do 24-1, a z każdym tyg ten czas sie skracał do ostatecznie 20-23. Nie wiem jak jest teraz, ale z tego co piszą chłopaki nic sie nie zmieniło. A to, ze potem przegoniliśny mase ludi wynikało z tego, że widzieliśmy jak gdzie expić i jak ludzie siedzieli w harnaku to my w s gr na SoA.
A co do ruskich to ja nigdy nie ukrywałem, że są oni najlepszym pt na serwie, i kto uważa inaczej to jest idiotą. Tylko ta ich lepszosć nie wynika z ich umiejętności, a przewagi sprzętowej i lvlowej i tyle. Biliśmy sie z nimi na zbliżonych lvlach, widzieliśmy ich taktyki i jak grają inne pt na ich lvlach,możliwościach z ru offa i po prostu są oni lolkami, ale w tej chwili  moga robić co chcą. koksali ostro skupili się na oly i jakiś czas będą robić co im sie podoba i za pomysł należy ich docenić.
A co do ich softu to sam już nie iwem co o tym myśleć. Tylu ludzi frapsuje, tylu na nich pomstuje a nikt nie nie wyśle nawet petycji z materiałem...
A co do ich fapu to sama propaganda na hv jak pojechali pt o kilka lvl niższe świadczy chyba jaki poziom prezentują. Jakoś jak Alarion czy Tazman czy ktokolwiek inny był hero nie pisał nic na hv jak pojechal kilka pt na SoA przy daily a to podobna sytuacja. jkaby byli dobrymi graczami to taki fap wręcz by im ubliżał.
baju baju :D :D
jakos na poczatku lutego czyli  jakies 1,5 miecha po waszym starcie jak byliscie w HI spotkalem was na fairy kolo 2-3 w nocy w full pt(pewnie cos tam bylo boxed) i sie zawinelem spac bo mnie lagowaliscie whuj tam z mega trainami:P a rano juz alarion spamowal na klanowym wiec krotko spal jezeli w ogole
a teraz się zastanów ile osób potrzeba na fairy...2-3...
i w ogóle odkąd to gra Alariona jest wyznacznikiem gry całego pt, on sam grał więcej, ale też czasem był boxowany
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #13004 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:23:34 am »
kurde ale niektórych ten hate to już tak pochłania
kamil to powinien w ogóle zapaść się pod ziemie bo jego pt wbiegało na celkach na różne instanje w obawie przed pt o 2-3 lvl niższe.
Co do no-lifeu Amberów to pierwsze 2-3 dni chyba każdy gracz siedział cały wolny czas w grze, a potem to było tak, że były 2-3 osoby zawsze w grze i boxowały reszte(TAK HATERKI WIEM ZE PA BYŁO PO 2TYG BODAJŻE ALE ZACZĘLIŚMY GRE PO STARCIE). Jak Rolans wbił 4klase to najczęściej były 2 osoby w grze: 1 logowała ile sie dało postaci, 2ga logowała rolansa i 1 boxa i koksała wszystkich.
Potem, jak już wszyscy byli to prime był od 19 do 24-1, a z każdym tyg ten czas sie skracał do ostatecznie 20-23. Nie wiem jak jest teraz, ale z tego co piszą chłopaki nic sie nie zmieniło. A to, ze potem przegoniliśny mase ludi wynikało z tego, że widzieliśmy jak gdzie expić i jak ludzie siedzieli w harnaku to my w s gr na SoA.
A co do ruskich to ja nigdy nie ukrywałem, że są oni najlepszym pt na serwie, i kto uważa inaczej to jest idiotą. Tylko ta ich lepszosć nie wynika z ich umiejętności, a przewagi sprzętowej i lvlowej i tyle. Biliśmy sie z nimi na zbliżonych lvlach, widzieliśmy ich taktyki i jak grają inne pt na ich lvlach,możliwościach z ru offa i po prostu są oni lolkami, ale w tej chwili  moga robić co chcą. koksali ostro skupili się na oly i jakiś czas będą robić co im sie podoba i za pomysł należy ich docenić.
A co do ich softu to sam już nie iwem co o tym myśleć. Tylu ludzi frapsuje, tylu na nich pomstuje a nikt nie nie wyśle nawet petycji z materiałem...
A co do ich fapu to sama propaganda na hv jak pojechali pt o kilka lvl niższe świadczy chyba jaki poziom prezentują. Jakoś jak Alarion czy Tazman czy ktokolwiek inny był hero nie pisał nic na hv jak pojechal kilka pt na SoA przy daily a to podobna sytuacja. jkaby byli dobrymi graczami to taki fap wręcz by im ubliżał.
baju baju :D :D
jakos na poczatku lutego czyli  jakies 1,5 miecha po waszym starcie jak byliscie w HI spotkalem was na fairy kolo 2-3 w nocy w full pt(pewnie cos tam bylo boxed) i sie zawinelem spac bo mnie lagowaliscie whuj tam z mega trainami:P a rano juz alarion spamowal na klanowym wiec krotko spal jezeli w ogole
a teraz się zastanów ile osób potrzeba na fairy...2-3...
i w ogóle odkąd to gra Alariona jest wyznacznikiem gry całego pt, on sam grał więcej, ale też czasem był boxowany
nie wiem ile jest potrzeba osob do trainow  na fairy ale widzialem 7 amberow biegajacych.nie mowie ze alaraion jest wyznacznikiem pt,podalem tylko przyklad.aha i watipe zeby ktos kto boxowal alariona ostro spamowal klan chat m.in z kamilem:D

« Odpowiedź #13005 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:57:05 am »
Mojego i poka maratonu expienia na wróżkach to chyba nikt tutaj nie pobije :P

3 live osoby to minimum do komfortowego expa na wróżkach.

Ale i tak najlepiej ogarnia się full party aktywne, poza tym, że wystarcza jeden healer raczej

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #13006 dnia: Lipiec 04, 2012, 08:38:37 am »
fairy do 95/96 jest imba.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #13007 dnia: Lipiec 04, 2012, 08:38:46 am »
Czytam i czytam tą hejterkę jak to HI wymiata jak to Horda i BS złe i brzydkie jak to oni wyfarmieni a inni nie i nie mają szans i tylko czekam co po niektórzy będą pisać jak tylko w końcu w Vision ludzie dobiją te legendarne lv i sprzęt, party hero przestanie być takie perma hero i zacznie padać a ci wszyscy co teraz tak im w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie bez słowa będą przechodzić całymi party do vision i sami krzyczeć jakie to HI nie dobre. Bo w końcu w polaczkowie każdy chce być po zwycięskiej stronie i nie pamięta co było wcześniej. :)

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

« Odpowiedź #13008 dnia: Lipiec 04, 2012, 09:58:42 am »
Czytam i czytam tą hejterkę jak to HI wymiata jak to Horda i BS złe i brzydkie jak to oni wyfarmieni a inni nie i nie mają szans i tylko czekam co po niektórzy będą pisać jak tylko w końcu w Vision ludzie dobiją te legendarne lv i sprzęt, party hero przestanie być takie perma hero i zacznie padać a ci wszyscy co teraz tak im w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie bez słowa będą przechodzić całymi party do vision i sami krzyczeć jakie to HI nie dobre. Bo w końcu w polaczkowie każdy chce być po zwycięskiej stronie i nie pamięta co było wcześniej. :)

bo to ludzie na tym forum ekscytują się ruskimi, (na których mam wywalone, bo oni już kolejnego lvla nei zdobędą, a my prędzej czy później 99 też wbijemy) a party w HI jest obecnie więcej niż naszych i poza party Imbatrona, żadne inne z HI nic nam nie zrobi (albo wygrają raz na jakiś czas). I tylko haterki weźcie pod uwagę, że w HI jest obecnie duuużo więcej osób na wyższym lvlu niż moje party, więc między bajki sobie wsadźcie, że bijemy low lvle HI, a przed ruskimi celkę palimi, bo to bzdura jakich mało.

Naprawdę ten serwer nie kręci się tylko wobec ruskich ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 9

• Lancer PW 85|Core GH 99/GS 99|
« Odpowiedź #13009 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:04:40 am »
  Uczestniczyłem we wszystkich pvp pokazanych w tych frapsach, pierwsza akcja zakonczyła sie dla nich bardzo szybką gleba po mass ress od naszego aoe z tym ze przewage liczebna mielismy 3vs2 pt. Pvp nie trwało nawet 5 min. Pod jego koniec dostalem dc od tych zrypanych lagów. Akcja na soa czyli druga w kolejnosci równiez zakonczyła sie ich glebą. Potem wrócili i kampili kolejne party zeby sie zemscic. Bonus materiał to faktycznie kozak. U nas zasada jest jedna jak i większości pt, z party ruskich sie nie bijemy bo to nie ma najmniejszego sensu. Udało nam sie nie raz zabic im healera ale co z tego? maja dosc specyficzne party, 3 summonerów jest nie do dotknięcia z odpalonymi tp i mocnymi healerami. Poprostu nie da sie im ukrecic DMG.

Nikt z nas spiny na ich pt nie ma. 3 party soft to jest u nich norma kto z nimi grał to wie, CS byl tego najlepszym dowodem. Sa do objechania 7v7 na lajcie ale trzeba miec jeszcze sensowny dps którego na 96-7 vs 99 jeszcze nie ma.  Brak mark z ich strony to jest kolejny dowód w tej kronice z tymi lagami nie da sie bez tego grac szczegolnie na takim mass pvp.

To ze maja te lev ich spawa ale jaranie sie klepaniem slabszych tez jest nie na miejscu i ta propaganda na hv :) Mam nadzieje tylko ze wytrzymaja i poczekaja na reszte.

« Odpowiedź #13010 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:12:57 am »
raczej watpie zeby dotrwali musza przeciez odejsc w glori i chwale zeby noobki sie mogly nimi zachwycac do 3 pokolenia  :)

• "Winter is coming.."
« Odpowiedź #13011 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:18:07 am »
Domyślam się, że cały post dotyczy się polaczkowa, jeśli tak to niestety muszę Cie zmartwić ale w hi, shadows nie zebrał byś pewnie ani jednego pt polaczków za to w Vision znajdziesz ich dość sporo, do tego większość mniejszych pl klanów jest po stronie vision, a jedynymi osobami które HI, jak to napisałeś "w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie" to kamil i spółka którzy nawet nie grają/driverują lecz tylko starają się ztrolować alariona i spółke co im świetnie wychodzi patrząc jak się niektórzy z nich gotują na forum.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

« Odpowiedź #13012 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:28:42 am »
nie wychodzi, bo na każdym kroku każdy widzi, że kamil poza pve nic nie umiał i był tylko lol driverem, teraz próbując coś trolować na forum. Ludzie z jego pt mówią, że był dnem na pvp i go unikał, więc szkoda z nim ciągnąć dyskusji.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #13013 dnia: Lipiec 04, 2012, 11:18:13 am »
W orbisie dobrze leczył ale jak poszedł na pvp w party z arQQ i Kosą to kosa o mało co emo nie dostał a arqq musiał iść zapalić z wrażenia  :D

« Odpowiedź #13014 dnia: Lipiec 04, 2012, 11:18:49 am »

bo to ludzie na tym forum ekscytują się ruskimi, (na których mam wywalone, bo oni już kolejnego lvla nei zdobędą, a my prędzej czy później 99 też wbijemy) a party w HI jest obecnie więcej niż naszych i poza party Imbatrona, żadne inne z HI nic nam nie zrobi (albo wygrają raz na jakiś czas). I tylko haterki weźcie pod uwagę, że w HI jest obecnie duuużo więcej osób na wyższym lvlu niż moje party, więc między bajki sobie wsadźcie, że bijemy low lvle HI, a przed ruskimi celkę palimi, bo to bzdura jakich mało.

Naprawdę ten serwer nie kręci się tylko wobec ruskich ; )
By wszystko było jasne sam gram w Vision i wiem bardzo dobrze jak to wygląda zatem tłumaczyć mi nie musisz.
A co do polaków w HI nie wiem ilu ich tam jest ale jakoś jak się kogoś zabije czy pokłóci to zawsze trafi się jakieś indywiduum flejmujące i bluzgające po polsku a nie sądzę by polski to był tak wspaniały jeżyk by ludzie z za granicy się go uczyli by w L2 mieć możliwość po obrażać polaków :D

Moja wypowiedź acz sarkastyczna miała na celu pokazanie iż ci którzy teraz wychwalają HI jutro jak tylko zmieni się sytuacja lv polityczna na serwerze będą to samo HI hejtować :)

Prawda jest taka, że ally IronTron to 2 może 3 dobre party z HI oraz mnóstwo w większości nie ogarniających randomów które korzystając z tego że HI teraz ma prym na serwerze korzysta przy expie (może expić tam gdzie by ich inaczej nie wpuszczono) oraz udaje na forum super wojaków :)
Nie raz i nie dwa widziałem jak w orbisie wpadło na nas party z IronTron a po tym jak dostali w przeciągu 3 min pojawiali się razem z party sproota po czym jeszcze flejmowali jakie to z nas lamy są :)

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

« Odpowiedź #13015 dnia: Lipiec 04, 2012, 11:36:59 am »
W orbisie dobrze leczył ale jak poszedł na pvp w party z arQQ i Kosą to kosa o mało co emo nie dostał a arqq musiał iść zapalić z wrażenia  :D

zapomnieli tylko wspomniec ze bylem jedynym healerem w party  ?? a arqq to taki ogar ze był na 1 lini przed tankiem zamiast stac ze mną za scianą, oczywiscie  padł pierwszy na 2 hity , dokładnie to pamietam pvp przed spezionem v archer party 
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2012, 11:40:09 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #13016 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:03:38 pm »

zapomnieli tylko wspomniec ze bylem jedynym healerem w party  ?? a arqq to taki ogar ze był na 1 lini przed tankiem zamiast stac ze mną za scianą, oczywiscie  padł pierwszy na 2 hity , dokładnie to pamietam pvp przed spezionem v archer party
Z tego co mówili to nikt heala nie dostawał  :D i pamiętaj, że to zawsze wina healera  !!

• TommyVercetti
« Odpowiedź #13017 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:54:28 pm »

Z tego co mówili to nikt heala nie dostawał  :D i pamiętaj, że to zawsze wina healera  !!

Lub tanka. F1 F2 F3 dps zawsze są niewinni!
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #13018 dnia: Lipiec 04, 2012, 01:21:04 pm »

na szczęście u nas to jest zawsze wina tanka... nawet brak heala to jego wina xD

« Odpowiedź #13019 dnia: Lipiec 04, 2012, 01:36:14 pm »
Domyślam się, że cały post dotyczy się polaczkowa, jeśli tak to niestety muszę Cie zmartwić ale w hi, shadows nie zebrał byś pewnie ani jednego pt polaczków za to w Vision znajdziesz ich dość sporo, do tego większość mniejszych pl klanów jest po stronie vision, a jedynymi osobami które HI, jak to napisałeś "w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie" to kamil i spółka którzy nawet nie grają/driverują lecz tylko starają się ztrolować alariona i spółke co im świetnie wychodzi patrząc jak się niektórzy z nich gotują na forum.
pewnie byś zebrał bo jest polskie pt w hi + na pewno jakieś tam polaczki nie grające ze 'rodakami'

« Odpowiedź #13020 dnia: Lipiec 04, 2012, 01:49:02 pm »
Tiavara Cp to polaczki.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #13021 dnia: Lipiec 04, 2012, 02:05:15 pm »
Tiavara Cp to polaczki.

+ 1 kamilek ; D