Czytam i czytam tą hejterkę jak to HI wymiata jak to Horda i BS złe i brzydkie jak to oni wyfarmieni a inni nie i nie mają szans i tylko czekam co po niektórzy będą pisać jak tylko w końcu w Vision ludzie dobiją te legendarne lv i sprzęt, party hero przestanie być takie perma hero i zacznie padać a ci wszyscy co teraz tak im w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie bez słowa będą przechodzić całymi party do vision i sami krzyczeć jakie to HI nie dobre. Bo w końcu w polaczkowie każdy chce być po zwycięskiej stronie i nie pamięta co było wcześniej. 
bo to ludzie na tym forum ekscytują się ruskimi, (na których mam wywalone, bo oni już kolejnego lvla nei zdobędą, a my prędzej czy później 99 też wbijemy) a party w HI jest obecnie więcej niż naszych i poza party Imbatrona, żadne inne z HI nic nam nie zrobi (albo wygrają raz na jakiś czas). I tylko haterki weźcie pod uwagę, że w HI jest obecnie duuużo więcej osób na wyższym lvlu niż moje party, więc między bajki sobie wsadźcie, że bijemy low lvle HI, a przed ruskimi celkę palimi, bo to bzdura jakich mało.
Naprawdę ten serwer nie kręci się tylko wobec ruskich ; )
By wszystko było jasne sam gram w Vision i wiem bardzo dobrze jak to wygląda zatem tłumaczyć mi nie musisz.
A co do polaków w HI nie wiem ilu ich tam jest ale jakoś jak się kogoś zabije czy pokłóci to zawsze trafi się jakieś indywiduum flejmujące i bluzgające po polsku a nie sądzę by polski to był tak wspaniały jeżyk by ludzie z za granicy się go uczyli by w L2 mieć możliwość po obrażać polaków

Moja wypowiedź acz sarkastyczna miała na celu pokazanie iż ci którzy teraz wychwalają HI jutro jak tylko zmieni się sytuacja lv polityczna na serwerze będą to samo HI hejtować

Prawda jest taka, że ally IronTron to 2 może 3 dobre party z HI oraz mnóstwo w większości nie ogarniających randomów które korzystając z tego że HI teraz ma prym na serwerze korzysta przy expie (może expić tam gdzie by ich inaczej nie wpuszczono) oraz udaje na forum super wojaków

Nie raz i nie dwa widziałem jak w orbisie wpadło na nas party z IronTron a po tym jak dostali w przeciągu 3 min pojawiali się razem z party sproota po czym jeszcze flejmowali jakie to z nas lamy są