ta, x15 to high rate, lol
nie inaczej 
High raty są od 40+ ;D
a czemu nie 50+? albo 100+, a może 10+?
Jak exp idzie 15 razy szybciej to nie jest to chyba normalne, do tego vity,potki,sryty i w ogóle robi sie kosmos
Dokładnie to samo robiłeś na lancerze
podstawke x15... walnij sie w łeb czasem
wlasnie mi sie wydaje ze to ty powinienes sie czasem walnac w leb
skoro rate jest wyzszy, to czemu nienormalnym ma byc 45x szybszy exp od 1.25x szybszego expa?(przykladowe liczby) gra zostala stworzona tak jak zostala stworzona, wiec wszyscy ludzie "dla ktorych off jest"(tzw. dlugodystansowcy) powinni odrzucac jakakolwiek mozliwosc zwiekszenia przelicznika xp, a na vit system powinny poleciec petycje od razu po tym jak zostal wprowadzony ze community czegos takiego sobie nie zyczy
vit system jest systemem który został stworzony dla $$, i wcale nie jest systemem OP który niszczy rozgrywkę.
nie powiedzialem ze niszczy rozgrywke, ale skoro przyspiesza expa to chyba powinien byc rzecza znienawidzona przez ludzi ktorzy graja w ta gre na offie casualowo, a z tego co widac to 99% takich tutaj zostalo
ta, x15 to high rate, lol
nie inaczej 
High raty są od 40+ ;D
a czemu nie 50+? albo 100+, a może 10+?
Jak exp idzie 15 razy szybciej to nie jest to chyba normalne, do tego vity,potki,sryty i w ogóle robi sie kosmos
Dokładnie to samo robiłeś na lancerze
podstawke x15... walnij sie w łeb czasem
wlasnie mi sie wydaje ze to ty powinienes sie czasem walnac w leb
skoro rate jest wyzszy, to czemu nienormalnym ma byc 45x szybszy exp od 1.25x szybszego expa?(przykladowe liczby) gra zostala
ano dlatego, że ten 1.25 występuje na oficjalnym produkcie(ewentualnie na licencjonowanym), a zatem to jest pierwowzór, więc to jest normalne. Jak stworzysz gre gdzie za zabicie 1 mobka masz max lvl to to bedzie normalne. jak ktoś wykradnie Twoje pliki i zmniejszy to, że żeby zdobyć max lvl bedziesz potrzebował 10e10 mobków to to bedzie nienormalne pomijając logike itp. Normalne jest to co daje twórca, a on daje raty x1, ewentualnie x2.
A "walnij sie w łeb" było skeirowane dlatego, że na lancerze mieliśmy podstawowe raty x1,x2, nie x15 i dlatego "miał sie walnąć w łeb" bo pisał głupoty.
l2j nie jest wykradzione, a stoja na tym serwery od x1 do x99999999(czyli sa to pliki licencjonowane, na ktorych da sie postawic serwer na ktorym za 1 mobka bedziesz mial max lvl)
oczywiscie wtedy zmniejsza sie "jakosc" rozgrywki, ale fakt pozostaje

tazman ty serio nie masz zycia ze sie tu ciagle odzywasz. malo ci juz pojechalismy? zamknij sie w sobie i idz poplakac do kolegow ze oni nie graja i nie mozesz blyszczec bo sam mozesz zrobic kupe tylko i popisac jak to nie wymiatales, ale prawda jest taka ze nawet rasiak w barcelonie by strzelal gole.
Az sie boje pomyslec co ja ci zrobilem na tych serverach
Jaki miales nick/clan na rpg/ws, daj jakies screeny bo nie mozemy z moirem dojsc kto ty jestes i przychodzi nam tylko na mysl ze byles jednym z tych co lezeli w sodzie na glebie 5h+ i sie pytali kiedy bedzie otwarte.
wyobraz sobie ze nigdy nie lezalem w sodzie na glebie bo tam nawet nie chodzilem jak takie dzieci bez zycia i pracy jak ty czy awakendemon siedzialy tam 24/7. jedyne co umiesz w tej grze to wejsc komus w tylek i farmic cale dnie a mama tylko donosi jedzenie przed kompa bo syn ma apetyt od farmy. jestes dla mnie pajacem i pustakiem i smiac mi sie chcialo jak sie logowalem na ws i o 8 rano na dark stonach tazman, o 15 tazman, o 20 tazman. miales kiedys dziewczyne?
a ty miales? bo patrzac na sposob w jaki piszesz, wydajesz sie byc niedojrzaly emocjonalnie nawet do zwiazku ze szczurem
ponawiam pytanie, jak tam firma panie prezesie?