Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857661 razy)

• Pochwał: 4

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #14525 dnia: Sierpień 12, 2012, 12:12:37 am »
ocb z tymi chestami z festivala, czasem nie mogę ich wytargetować ni nic. Ma iść na nie jakiekolwiek aoe czy co? Bo kur*a już któryś festival z rzędu przeżyłem i mnie wypier*oliło do miasta z 2 tokenami.  :shock:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #14526 dnia: Sierpień 12, 2012, 12:44:00 am »
czyli cała smietanka l2 idzie na rpg, a ci co zostaną na core to casual- pverowcy   :)

z tego co z queem mowił to: there is ROA vs T vs Asterios side

no i masa ludzi z core ma isc, prawdopodobnie aktualne HI wtym queem ES hero zarezerwowane ;)

Nodiatis. x15 kont zarządzanych w tym samym czasie
Wcześniej miał x12 w EVE Online.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #14527 dnia: Sierpień 12, 2012, 01:10:41 am »
ocb z tymi chestami z festivala, czasem nie mogę ich wytargetować ni nic. Ma iść na nie jakiekolwiek aoe czy co? Bo kur*a już któryś festival z rzędu przeżyłem i mnie wypier*oliło do miasta z 2 tokenami.  :shock:

te chesty są tylko dla osoby która wygrała. Wygrywasz nie tylko przeżywając do końca, ale również mając najwięcej killi wśród tych co przezyli. w przypadku remisu nei wygrywa nikt i nie ma chestów.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #14528 dnia: Sierpień 12, 2012, 01:44:52 am »
Lancer = nonfactor server
Cadmus, Atlant, Desperion = big clans in there
by afl member
hm Who is afl ? nonfactor member?
Na Lancerze było przynajmniej kilka saidow z czego asasini byli bardzo dobrze zgrani.
Na cadmusie? Roa everywhere jeden wielki zerg.
Atlant lol srwer
Desperion lol serwer
Rpg lol serwer

afl member / roa member
Nie wiem jak bylo na waszym Lancerze ale kazdy jeden rusek mowi ze Lancer=lol.
każdy? przestań się ośmieszać :)
znam kilku z całkowicie odmienną opinią :]... mało tego,  znam też kilku Polaków z tego serva!!! :P
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #14529 dnia: Sierpień 12, 2012, 04:27:21 am »
po pierwszym miesiacu to tam nie wiele zostanie :d

to raczej normalne, że w pierwszych 2-3 miesiącach sporo quituje, ale może nie bedzie aż tak źle jak na Core.

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #14530 dnia: Sierpień 12, 2012, 05:04:50 am »

to raczej normalne, że w pierwszych 2-3 miesiącach sporo quituje, ale może nie bedzie aż tak źle jak na Core.

cóż... tak źle jak na Core nie będzie... będzie gorzej... nic tak nie "przyciąga" graczy jak one-side server z brakiem jakiejkolwiek możliwości dogonienia TOPki, gdyż blokują oni dostęp do wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość... anyway GL :P

« Odpowiedź #14531 dnia: Sierpień 12, 2012, 06:22:24 am »
cóż... tak źle jak na Core nie będzie... będzie gorzej... nic tak nie "przyciąga" graczy jak one-side server z brakiem jakiejkolwiek możliwości dogonienia TOPki, gdyż blokują oni dostęp do wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość... anyway GL :P
zapowiada się na 3 mocne klany, więc trochę minie zanim 2 się wykruszą, przy czym zawsze ci "długodystansowcy" kiedyś się dofarmią i zasilą braki w którymś z sidów.

niesamowita wyobraźnia + Photoshop w jednym placu =
http://www.youtube.com/watch?v=2uD167AfG8s&feature=g-all-u (cały kanał jest fajny :P)

• Pochwał: 2

• Bycie glamur jest zajebiste
« Odpowiedź #14532 dnia: Sierpień 12, 2012, 09:01:21 am »
Ej prorocy ja Wam radzę przestać bawić się kryształową kulą.

« Odpowiedź #14533 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:34:45 am »

Chyba nic tak nie przyciąga graczy jak zinstancjonowana kronika z brakiem jakichkolwiek sidów, gdzie każdy lolek może sobie farmić epiki. Pewnie PvE playerzy się nie zdecydują na takie wyzwanie jak walka z ruskim  zergiem ale niektórzy lubią competiition i mass PvP, a nie tylko 7vs7 w Orbis.

« Odpowiedź #14534 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:43:42 am »
To tak jakby sympatyk piłki nożnej wpadał na boisko do koszykówki przekonywać ludzi, że są do kitu bo nie potrafią grać piłką nogami, tylko używają rąk, i na odwrót, koszykarze wbijający na murawę śmiejąc się z piłkarzy, że potrzebują takich dużych bramek aby trafić piłką w wyznaczony punkt, kiedy dla nich wystarczy mała obręcz.

Dorośnijcie, o gustach i upodobaniach się nie dyskutuje.

« Odpowiedź #14535 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:52:07 am »
To tak jakby sympatyk piłki nożnej wpadał na boisko do koszykówki przekonywać ludzi, że są do kitu bo nie potrafią grać piłką nogami, tylko używają rąk, i na odwrót, koszykarze wbijający na murawę śmiejąc się z piłkarzy, że potrzebują takich dużych bramek aby trafić piłką w wyznaczony punkt, kiedy dla nich wystarczy mała obręcz.

Dorośnijcie, o gustach i upodobaniach się nie dyskutuje.

Pewnie ciężko przekonać PvE playera do PvP ale to jest jednak ta sama gra...

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #14536 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:53:39 am »
ciezko jest przekonać kogoś do buglandu

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #14537 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:58:34 am »
Powiedz jak ciężkiego młota trzeba użyć aby wbić niektórym do głowy, że to każdego indywidualny interes gdzie gra.

Sąsiadom też do ogrodu wchodzisz mówiąc, że tulipany są do kitu, i powinni wymienić kundelka na grozniejszą rasę?
Niektóry na prawdę muszą się strasznie nudzić pisząc takie smuty.

Z resztą na tym forum Wasze zdania i opinie zmieniają się jak chorągiewki na wietrze, wiek dojrzewania myślałem, że macie za sobą.

Niech oni sobie grają gdzie chcą, Ty sobie graj gdzie chcesz, i mnóstwo innych osób także, do sekty jakiejś wstąpiłeś?

« Odpowiedź #14538 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:59:34 am »

Chyba nic tak nie przyciąga graczy jak zinstancjonowana kronika z brakiem jakichkolwiek sidów, gdzie każdy lolek może sobie farmić epiki. Pewnie PvE playerzy się nie zdecydują na takie wyzwanie jak walka z ruskim  zergiem ale niektórzy lubią competiition i mass PvP, a nie tylko 7vs7 w Orbis.

zapomniałeś dodać, że żeby z tym ruskim zergiem na programach wojować, to trzeba się podłączyć pod kroplówkę na pierwsze tygodnie. Wiem, że wy z tazmanem tak zrobicie, ale uwierz, że ludzie grający w tą grę już od ponad 5 lat naprawdę mają inne zajęcia w życiu, niż jechanie po 20 h dziennie, żeby tylko mieć szansę z ruskim zergiem na serwerze co postoi kilka miesięcy. Campienie baiuma / valakasa / antharasa / frytki  w środku nocy i bicie o 05:00 ranem? B1tch plz, spać w ciągu dnia, czy snuć się jak zombie w pracy / uczelni / szkole? 

Poza tym masz rację, tak dużych pvp nie będzie u nas jak przez pierwsze 1-3 miesiące rpg u topki (tylko bez kroplówki kto weźmie w nich udział?), ale dalej widzę, że pvp w starych kronikach (Deska zealot + frenzy i next target + auto atack / archer F1 / Zerk spam rush impact / nuker: bułka bułka bułka vortex slug / tank całkiem useless w tej kronice / WC pilnowanie buffów o BD-ku nie będę nic pisał, bo raziel wpadnie i zacznie pisać o solowaniu chimer i jechaniu bedekiem 1 vs 9) w porównaniu do obecnej.

i obses przestań pisać bzdury, bo my jakoś na brak pvp nei narzekamy, a nawet ruskie już powoli przestają być taką bolączką, bo ludzie ode mnei z party dobijają 98 i pomału da się już walczyć. poza ruskimi na szczęście jest jeszcze masa innych enemy na naszych lvlach, także idź chrzanić swoje bzdury gdzie indziej.

Z resztą na tym forum Wasze zdania i opinie zmieniają się jak chorągiewki na wietrze, wiek dojrzewania myślałem, że macie za sobą.

O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, TERA pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.

A pamiętacie posty kamilka z początku core? jak się chłopaczek woził, że kim on tam nie będzie, że III linga lancera, że bla bla ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #14539 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:02:03 am »
Lepiej co jakiś czas wbić i polamić w kanter strajka :D

« Odpowiedź #14540 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:16:05 am »
@Alarion
7 vs 7 o nic, a masówki o epiki i pokazanie kto tu rządzi + flejm na forum do następnego epika to 2 różne rzeczy. Co do kampienia epików i PvP na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?". O to zawsze chodziło w L2 i to różniło od WoWa i innych instancjonowanych gier gdzie nie musisz się bić o nic i możesz sobie farmić like a boss.
Ale faktycznie nie muszę nikogo przekonywać, na RPG i tak będzie za dużo ludzi, a dla PvE playerów miejsca tam nie ma (chyba, że po 5-6 miesiącach).

« Odpowiedź #14541 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:17:48 am »
a moze niektorych juz nie bawi "nieustające pvp na kazdym kroku"?

« Odpowiedź #14542 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:19:59 am »
O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, TERA pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.
O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, AION pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.

Relapse masz dużo racji mówiąc to ze o gustach się nie rozmawia, ale to nie zmienia faktu ze kto nie gra na tym wspaniałym serwerze jest ciotą, pizdą i mało wie o zyciu.

pozdrawiam

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

« Odpowiedź #14543 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:31:50 am »
Nie jestem pewny ale to z TERĄ było skierowane do mnie czy jak? Chyba, że nawiązywałeś do Obsessa w związku z moją wypowiedzią o zmianach zdania.
Ja w TERĘ nawet grać nie planowałem i była mi ona całkiem obojętna, a z formy cytatu wygląda jakby było to kierowane do mnie.

Takie sprostowanie na przypadek.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2012, 11:35:21 am wysłana przez xRelapse »

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #14544 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:38:03 am »
Relapse masz dużo racji mówiąc to ze o gustach się nie rozmawia, ale to nie zmienia faktu ze kto nie gra na tym wspaniałym serwerze jest ciotą, -_-'ą i mało wie o zyciu.
No to popatrz jak zacnie. Należysz do grona kozaków, kwiatu Rzeczypospolitej Polskiej, elity elit.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #14545 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:40:39 am »
na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?".
o kutwa, podziwiam. Nie macie życia że zmiany w l2? Prawie niczym praca.

-Ej heniek Ty  dzisiaj o 20 kampisz baiuma?
-co Ty Janusz ja mam na trzecią zmiane o 5:00

Nie mówie ze pvp o frytke freje baiuma aq złe. Ale bez przesady nigdy nie podchodzilem do tego w sposob, olej zycie masz przeciez o 14:56 zmiane w l2
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2012, 11:45:35 am wysłana przez Redbox »

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #14546 dnia: Sierpień 12, 2012, 11:59:22 am »

Nie mówie ze pvp o frytke freje baiuma aq złe. Ale bez przesady nigdy nie podchodzilem do tego w sposob, olej zycie masz przeciez o 14:56 zmiane w l2

lee to zaden z ciebie faktor :D nie masz co szukac  miejsca dla siebie wsrod najlepszych  hahaha

bez grafika  na najblizsze 2 tygodnie w ktorym masz ustalone godz gry  kiedy jesc spac srac kapac sie isc siku nie masz  nawet co zaczynac

« Odpowiedź #14547 dnia: Sierpień 12, 2012, 12:02:53 pm »
na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?".

Nie ustalone wcześniej zmiany ale często było tak, że ktoś z klanu musiał spadać, a na jego miejsce przychodził ktoś inny, a PvP na Baiumie trwały cały dzień, zwłaszcza jak się respił na końcu okienka PvP były tak długie że klany sobie robiły kilkugodzinne przerwy i wracały bić się dalej.

a moze niektorych juz nie bawi "nieustające pvp na kazdym kroku"?

widać nie

« Odpowiedź #14548 dnia: Sierpień 12, 2012, 12:16:35 pm »

troll czy na prawde nie wiesz jak to wyglada?

« Odpowiedź #14549 dnia: Sierpień 12, 2012, 12:21:31 pm »

troll czy na prawde nie wiesz jak to wyglada?

wygląda to tak, że jesteś na utrzymaniu rodziców.

Cóż, można i tak pasożytować. No chyba że jest się Tazmanem, który zarabia 100 tyś miesięcznie.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]