Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: Draghar w Grudzień 02, 2012, 11:40:36 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2012, 11:25:09 PM
GF wszystkim na siege i szkoda, że OB obrało side cheaterów (((

Przestań Alarionek -_-'ć głupoty. Gdyby nie beznadziejna polityka Lempartusa polegająca na wojnie z całym serwerem i wspieraniu lol klanów typu Enclava albo Huntersi (confirmed w samych BSach więc nie opowiadaj bajeczek że z palca wyssane), duża część klanów miałaby o Was całkiem inną opinię.
wspieranie huntersów srsly? to że pojedyncze osoby lub cp pomagają dla huntersów to nie znaczy że cały klan lol
no ruskie mają lepszą politykę.. wyruchać cp które im 4 hero zabrało aby poszło wpizdu :) i 'wydało' ich sekrecik

Horken

No dzisiaj oni się tak szybko poskładali, że aż mi się ich szkoda zrobiło. Tak długo mieli przewagę, a tu teraz taki klops ^^'
Hero party bez hero.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

likas

fajny był siege i tyle, owszem BSy po nas przejechały, ale za bardzo nie wiem o czym to świadczy, bo celem siege'a jest obrona zamku, który udało się zatrzymać. Owszem punkty pokazują jak bardzo OB dostało, ale z drugiej strony były "rushe" do środka zamku byleby tylko na moment przerwać crestowanie i średnio nas obchodziły punkty, chociaże wiem, że pierwsza akcja siege'a bardzo szybko pokazała co i jak. Tylko też jak Bs'om robiło się gorąco to był "taktyczny odwrót" - PR. Oczywiście, nie twierdzę, że wynik punktowy byłby inny, ale chyba nikt nie oczekuje, że będę się zastanawiał czy wbiec do zamku czy nie, bo stracę 100 punktów...

Nadszedł czas, przepowiedziany ok 500 stron temu, że przeciwwaga dla ruskich ma wreszcie lvle,hero (rdzenni klanowicze :D), sprzęt, ilość CP. Cieszycie się z wygranych - dobrze, macie prawo, zasłużone, tylko na razie nie widać jeszcze "dominacji", aden stoi jak stało, giran też, o antka/valdka nawet jednego mass pvp nie było i znając życie, to ten "sajd" zrobi następne, który pierwszy przyblokuje wejście. Jak się HI dalej nie rozpadnie, to zobaczymy jak to się potoczy. Gram od początku serwera i pamiętam większość dram, więc zobaczymy jak będzie z nową siłą - nie traktujcie tego jako złośliwość, dram nie da się uniknąć, a jak ktoś lubi skakać po klanach i jest przeświadczony o własnej wartości, to prędzej czy później to wyjdzie...

W skrócie historia zatacza kółko i rozumiem, że mogę z czystym sumieniem pisać: teraz w OB dobijamy lvle, bo BS ma przewagę 99 i sprzętu, za 2-3 (albo 6) miesiące będziemy gotowi i siege punktowo będzie wyglądał inaczej!!! Brzmi znajomo ;)?

kamiil

chiters boters moby teraz doszedl gm head   hahaha

Sniffer

Cytat: gierojj w Grudzień 02, 2012, 11:54:03 PM
gosc co kupil postac, bo sam nie byl w stanie przekroczyc 85 levelu, nie powinien sie w ogole wypowiadac publicznie. dolozyc do tego reprezentowanie klanu oldboyz, z ktorego wyje caly serwer to juz tylko gwozdz do trumny.

Gośc TO ma mózg, że nie bił jak ta tępa biacz lvlu... Dosłownie za grosze można kupić postacie na tej waszej innovie.

Itherus

Cytat: likas w Grudzień 03, 2012, 01:49:28 AM
fajny był siege i tyle, owszem BSy po nas przejechały, ale za bardzo nie wiem o czym to świadczy, bo celem siege'a jest obrona zamku, który udało się zatrzymać. Owszem punkty pokazują jak bardzo OB dostało, ale z drugiej strony były "rushe" do środka zamku byleby tylko na moment przerwać crestowanie i średnio nas obchodziły punkty, chociaże wiem, że pierwsza akcja siege'a bardzo szybko pokazała co i jak. Tylko też jak Bs'om robiło się gorąco to był "taktyczny odwrót" - PR. Oczywiście, nie twierdzę, że wynik punktowy byłby inny, ale chyba nikt nie oczekuje, że będę się zastanawiał czy wbiec do zamku czy nie, bo stracę 100 punktów...

Nadszedł czas, przepowiedziany ok 500 stron temu, że przeciwwaga dla ruskich ma wreszcie lvle,hero (rdzenni klanowicze :D), sprzęt, ilość CP. Cieszycie się z wygranych - dobrze, macie prawo, zasłużone, tylko na razie nie widać jeszcze "dominacji", aden stoi jak stało, giran też, o antka/valdka nawet jednego mass pvp nie było i znając życie, to ten "sajd" zrobi następne, który pierwszy przyblokuje wejście. Jak się HI dalej nie rozpadnie, to zobaczymy jak to się potoczy. Gram od początku serwera i pamiętam większość dram, więc zobaczymy jak będzie z nową siłą - nie traktujcie tego jako złośliwość, dram nie da się uniknąć, a jak ktoś lubi skakać po klanach i jest przeświadczony o własnej wartości, to prędzej czy później to wyjdzie...

W skrócie historia zatacza kółko i rozumiem, że mogę z czystym sumieniem pisać: teraz w OB dobijamy lvle, bo BS ma przewagę 99 i sprzętu, za 2-3 (albo 6) miesiące będziemy gotowi i siege punktowo będzie wyglądał inaczej!!! Brzmi znajomo ;)?

Zamku bronicie znakomicie tak jak powiedziałeś liczy sie ze jest dalej wasz. Taktyczne PR polegały bardziej na ruszaniu sie na inne zamki giran nie było jedynym ktore atakowalismy. Osobiscie twierdze ze klan któremu pomagalismy to jakies retardy juz którys raz nie nie potrafia skrestowac zamku pomimo takiej przewagi. Ale jesli ktos ma problem ze złozeniem pt z samych issów to juz inna sprawa. My osobiscie sami sie z nich smialismy. Kokasajcie lev 99 powbijacie i bedzie zabawa jestem zdania ze kazdego przeciwnika trzeba szanować wkoncu dzieki wam jest co robic :)

gz obrony

Smolensk

OB drugi side
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Clovery

Cytat: gierojj w Grudzień 02, 2012, 11:54:03 PM
gosc co kupil postac, bo sam nie byl w stanie przekroczyc 85 levelu, nie powinien sie w ogole wypowiadac publicznie. dolozyc do tego reprezentowanie klanu oldboyz, z ktorego wyje caly serwer to juz tylko gwozdz do trumny.

Dobrze, że mamy Ciebie i mówisz nam kto powinien albo nie powinien się wypowiadać ;)

setarcos

Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2012, 11:25:09 PM
Bardzo fajna opcja ze status warem w glory days, o to rezultat punktowy HB vs Iron Lol ally z Kardi4kim cheaterem. :

GF wszystkim na siege i szkoda, że OB obrało side cheaterów (((
Ciekawe który klan skłonił OB do dołączenia do ally HI?

No wiem wiem, jesteśmy lol clanem w lol ally.

Wchodząc w szczegóły to jesteśmy lol clanem od zawsze czy dopiero od momentu gdy większość osób które są teraz w BS/OOC wyszła z OB po wbiciu levelu?
Z większością osób które przechodziły do innych klanów rozstawaliśmy się w przyjaznej atmosferze a teraz się okazuję że OB to lol clan i im aż szkoda że tak szybko się składamy na pvp.

Podejrzewam że nawet jeśli mielibyśmy stracić w bezsensownych ruszach do przerwania cresta nawet i 10000 punktów to byśmy je oddali dla utrzymania zamku. 

Sporo osób ciągle w OB nie ma jeszcze 97 a ma za to zapędy aby biegać na pvp. Więc o fragi na low levelach nie jest trudno.
Jakoś gdy u nas biega party DD 99 to się okazuję że nagle PR leci z strony innych party (nie pisze o wszystkich :) lub gdy ktoś bije nam suby i pojawił się traktor to od razu PR.

Sporo osób w OB zamiast dać PR-a to walczy do końca choć nie ma najmniejszych szans. Są to fragi oddawane za darmo i jest to trochę bez sensu ale takie ludzie mają podejście.
Inne klany mogę pochwalić za to że jak widzą że zaraz będzie łomot to leci PR/BSOE.

Kard

Cytat: setarcos w Grudzień 03, 2012, 05:43:22 PM
Ciekawe który klan skłonił OB do dołączenia do ally HI?
BS bezsprzecznie, podczas pierwszego ataku na haine było 90% szans, że tak się skończy

No wiem wiem, jesteśmy lol clanem w lol ally.

Wchodząc w szczegóły to jesteśmy lol clanem od zawsze czy dopiero od momentu gdy większość osób które są teraz w BS/OOC wyszła z OB po wbiciu levelu?
Z większością osób które przechodziły do innych klanów rozstawaliśmy się w przyjaznej atmosferze a teraz się okazuję że OB to lol clan i im aż szkoda że tak szybko się składamy na pvp.
Jak rozumiem to Alarionowi chodziło o "lol ally" ze względu na oszustów grających w HI, ale za nim to ciężko trafić :P
Nie generalizuj, nigdy nie byłem w OB jak i większość ludzi z którymi gram też nie (mnie na początku od tego klanu idiota mezger odstraszył :P )

Podejrzewam że nawet jeśli mielibyśmy stracić w bezsensownych ruszach do przerwania cresta nawet i 10000 punktów to byśmy je oddali dla utrzymania zamku. 

Sporo osób ciągle w OB nie ma jeszcze 97 a ma za to zapędy aby biegać na pvp. Więc o fragi na low levelach nie jest trudno.
Jakoś gdy u nas biega party DD 99 to się okazuję że nagle PR leci z strony innych party (nie pisze o wszystkich :) lub gdy ktoś bije nam suby i pojawił się traktor to od razu PR.

Sporo osób w OB zamiast dać PR-a to walczy do końca choć nie ma najmniejszych szans. Są to fragi oddawane za darmo i jest to trochę bez sensu ale takie ludzie mają podejście.
Inne klany mogę pochwalić za to że jak widzą że zaraz będzie łomot to leci PR/BSOE.
Jak dla mnie to świetna była obrona zamku i tu nie ma co pisać że mieliście pomoc od HI czy RG, bo za wiele to oni nie zrobili. Co do pr to myślę, że ooc i tak nikt w tym konkursie nie przebije :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

blacktyger

Cytat: Kard w Grudzień 03, 2012, 06:41:38 PM

Nie generalizuj, nigdy nie byłem w OB jak i większość ludzi z którymi gram też nie (mnie na początku od tego klanu idiota mezger odstraszył :P )

Metz od dawna skyrimuje i bfuje więc serdecznie zapraszam do kolegów z ob :>
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Deric

tak tak no bo likas to nie ma 99 i nie gankuje sub na fairy po czym soe że nawet zemścić się nie da... za dużo qhp na jednego fraga co nie :)
i tak ob to lol klan ale czy to źle?

Prov

offtop:

jest jeszcze mozliwosc oddania epic q na subce ?
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

likas

@Deric
ale co ma piernik do wiatraka O_O? chodziłem sobie na coc i odwiedzałem fermę jajek ;), raz próbowaliście się zemścić, ale nie wyszło... QHP jakoś mi nigdy nie szkoda

i troszkę źle zinterpretowałeś post setacrosa, oczywiście, że większość osób w BSach nie ma nic wspólnego z OB, ale chodziło o większość osób, które kiedyś były w OB i teraz powinny sobie kupić snickersa :>

Deric

Cytat: likas w Grudzień 03, 2012, 08:19:16 PM
@Deric
ale co ma piernik do wiatraka O_O? chodziłem sobie na coc i odwiedzałem fermę jajek ;), raz próbowaliście się zemścić, ale nie wyszło... QHP jakoś mi nigdy nie szkoda

i troszkę źle zinterpretowałeś post setacrosa, oczywiście, że większość osób w BSach nie ma nic wspólnego z OB, ale chodziło o większość osób, które kiedyś były w OB i teraz powinny sobie kupić snickersa :>
co nie zmienia faktu że dla mnie 4h chodzenie na low spoty jest co najmniej żałosne
a co interpretacji może i tak ale tak dużo to od was ludzi u nas nie ma i jak coś piszą to chyba wam na pmki bo ja nic takiego nie odczułem, a te sporo osób walczących do końca to nie jest wcale tak dużo skoro 2 party pod octa palą pr'a przed 1 (co najmniej 2 pt...)

TTerrorPropaganda

Deric

Arannel

likas

@Deric
serio? chcesz zaczynać dyskusję o chodzeniu na low spoty? Mnie osobiście się nawet nie chce zaczynać odbijać piłeczki... pomijam, że te 4h sobie tak rzuciłeś żeby uwiarygodnić swój post jakąś cyferką

Deric

Cytat: likas w Grudzień 03, 2012, 09:32:13 PM
@Deric
serio? chcesz zaczynać dyskusję o chodzeniu na low spoty? Mnie osobiście się nawet nie chce zaczynać odbijać piłeczki... pomijam, że te 4h sobie tak rzuciłeś żeby uwiarygodnić swój post jakąś cyferką
nie wiem ile biegałeś czy robiłeś przerwy itd itd a ilość godzin może dla tego że nie byłeś jedyny? sam siedziałem tam od 15, z riestonem od 17 do 2 czy 3 więc te 4h to naprawdę  mała liczba nie sądzisz? trigger i tak był lepszy chodził na spoty poniżej 85  :D

Shen

Jeśli już mowa o spotach poniżej 85 to pozdrawiam fenrisa i dzikiego

pokit

Cytat: likas w Grudzień 03, 2012, 09:32:13 PM
@Deric

ja jeszcze rozumiem chodzenie mainem na low spota zeby sobie go odbic do farmy suby,  ale chodzenie po to zeby chodzic i pvp nabijac.. no ok, kazdy musi sobie swoj poziom znalesc.

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]